JUG JE NAŠA SVETA STRANA PO ISLAMU ODABRANA
Jedini lobotomac ovdje si ti. Sastanak je bio. Ali niko nikog nije vrijeđao niti je bilo nekih problema na tribini prije utakmice sa Vitezom.wobly92 je napisao/la: Da, da, laž. I ova slika je laž jelde, fotošopirano. Šta lobotomija uradi čovječe.
Kakva ba lobotomija, cista LAŽ, pa 5.000 svjedoka je bilo da niko nije okacio nikakve transparente protiv upravewobly92 je napisao/la:Da, da, laž. I ova slika je laž jelde, fotošopirano. Šta lobotomija uradi čovječe.cikazubo je napisao/la:Cita laž, kao sto je i laž da je bio sukob prije pocetka utakmice.wobly92 je napisao/la:Nakon nedjeljnog incidenta na juznoj tribini, uprava kluba je ovaj put grupu navijaca okrenula i protiv fudbalera !
Naime jutros na insistiranje predsjednika kluba Senada Misimovica odrzan je sastanak u prostorijama Plavog salona, kojem su prisustvovali fudbaleri i par navijaca, a vrijedi svakako istaci da ti navijaci nisu clanovi UNFKZ !
Sastanak je protekao u krajnije neprijateljskoj atmosferi, a sve je dodatno podgrijalo "izlaganje" jednog "navijaca" koji je fudbalere vrijedjao te pojedine nazvao "pіčkе"!
Strasnojoker90 je napisao/la:
Zato sam ja odmah stao uz Bogicevica i znao sam da sam na pravoj strani! Rekoh odmah, treba sad da svi ustanemo, jer ce Zeljeznicar opet nekog staviti u nehumane uslove kao sto evo opet rade. Ko zna, mozda sutra neko blizak meni ili tebi bude igrao u Zeljeznicaru, pa cemo morati da gledamo kako se se tortura od strane Misimovica, Siljka i ovih narkomana sprovodi nad njima!
Evo ovdje vidimo kako Zulic mlati jednog mladog igraca Zeljeznicara, koji je podbacio igrajuci za juniore. Mogu misliti tek sta rade ovim seniorima!![]()
Kako ono kaze PAROLA SA ISTOKA "Bolje treći uz Allaha nego uz pomoc i ljubav vlaha"..High je napisao/la:
Ma ovaj video je bas uznemirujuceg sadrzaja, meni muka dosla gledajuci ovo jadno dijete Zeljeznicara kako se bori protiv 30kg tezeg majmuna! Ali treba pogledati, da se zna i da se ne krije sta se radi igracima ovog kluba! Zato su im se i oduzele noge protiv Viteza nakon prvog gola, znaju momci da moraju se tuci sa Zulicem i ostalim.tuzlak1987 je napisao/la:Strasnojoker90 je napisao/la:
Zato sam ja odmah stao uz Bogicevica i znao sam da sam na pravoj strani! Rekoh odmah, treba sad da svi ustanemo, jer ce Zeljeznicar opet nekog staviti u nehumane uslove kao sto evo opet rade. Ko zna, mozda sutra neko blizak meni ili tebi bude igrao u Zeljeznicaru, pa cemo morati da gledamo kako se se tortura od strane Misimovica, Siljka i ovih narkomana sprovodi nad njima!
Evo ovdje vidimo kako Zulic mlati jednog mladog igraca Zeljeznicara, koji je podbacio igrajuci za juniore. Mogu misliti tek sta rade ovim seniorima!![]()
Pa vec vidimo ovdje kako su igraci zasticeni i kako se uprava brine o njima te ih stiti od rulje.shzna je napisao/la:
Kakvi sastanci bolan?
Kazem ti bio sam na jugo-istoku, nit je iko ista okacio, nit postoje takvi likovi, nit je bilo nekog sukoba, nit postoje dvije frakcije, nit je iko prijetio i psovao igracima, za to postoji kao sto rekoh 5.000 svjedoka, a to sto se vi hranite takvim stvarima koje objavljuje onaj umobolni mazlum dvoljno govori ko je lobotomiran..wobly92 je napisao/la:Pa nisu okačili transparente zato što je došlo do obračuna, ha.![]()
OK, sve je u najboljem redu u Željkanu...![]()
ne rise bogati. nemoj da ja pisem istinu o tome..znas i sam da to nije za foruma, zato boljecikazubo je napisao/la:Kazem ti bio sam na jugo-istoku, nit je iko ista okacio, nit postoje takvi likovi, nit je bilo nekog sukoba, nit postoje dvije frakcije, nit je iko prijetio i psovao igracima, za to postoji kao sto rekoh 5.000 svjedoka, a to sto se vi hranite takvim stvarima koje objavljuje onaj umobolni mazlum dvoljno govori ko je lobotomiran..wobly92 je napisao/la:Pa nisu okačili transparente zato što je došlo do obračuna, ha.![]()
OK, sve je u najboljem redu u Željkanu...![]()
Ma da im samo prijete, dobro bi bilo. Vidio si gore na videu sta im rade. Kazu Zulic udario rukohvatom od pistolja Dzenisa u glavu, Dzenis je dobro srecom, pistolj se syebao skroz!TobeYarabi je napisao/la:kakav je ovaj miske gospodin, tito te yebo dragi![]()
prvo plati narkomanima da uvedu jednoumlje na tribinu, pa sad iste te narkomane doveo da prijete igracima. hajd sad se bunite sto ste u zadnja 4 mjeseca primili samo dva puta po pola plate
![]()
![]()
![]()
![]()
Gledaj ti Lendre legende, ovo je samo jos jedan dokaz da ga licno libo racku za klub i navijacejoker90 je napisao/la:Lendric im muda izvalio, boli ga qrac sta narkomani ko Zulic imaju da kazu. Respect za Lendru zvanog Tequila!
@Gefufna debil, sad je prestao drkat na Pogbu pa je u depresiji..pinoglavi je napisao/la:Pitare na temi trolla svako živ, sad im neki navijač Juventusa soli pamet
Kad je to bilo? Prije koliko godina? Ne možeš porediti parolu, koju ne vidi bar 70% ovih koji stoje iza nje, i skandiranje, da ne kažem revanje mase o svetoj i odabranoj strani. Vi to i dan-danas pjevate.cikazubo je napisao/la:Kako ono kaze PAROLA SA ISTOKA "Bolje treći uz Allaha nego uz pomoc i ljubav vlaha"..High je napisao/la:
BOJA FESA BOJA DRESA !
Naravno da nije, lik bije specijalce u Zenici, ove bi klosare nogama isamarao da su njemu prijetili kao ostatku ekipe!Memara je napisao/la:Gledaj ti Lendre legende, ovo je samo jos jedan dokaz da ga licno libo racku za klub i navijacejoker90 je napisao/la:Lendric im muda izvalio, boli ga qrac sta narkomani ko Zulic imaju da kazu. Respect za Lendru zvanog Tequila!
![]()
Jel bio i Ovan Blagojevic?
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, GenX, Grk1234, HariTz, jasmin10, jurisicduska, ultrazonfa i 31 gost.