AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Jbt ne mogu povezat 2 pasa na sredini, hajde bar da im hoce doc iz guzice u glavu poslije ove utakmice pa da dovedu napokon igrace koji su nam potrebni vec 5 godina.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nije da nema kreacije u veznom redu,vec kod nas nema veznog reda uopste.
Sramota me sta nam rade.
Sramota me sta nam rade.
-
celikmilan
- Kontakt:
Gledao sam utakmicu protiv Reala. Tad je igra ličila na nešto. Nije bilo nekih kreacija u sredini ali barem su igrali čak i bili bolji. Ali ovo večeras je pravi užas. Sad se čini da Mihajlović nema pojma šta radi. Najveća glupost je ovo dodavanje od golmana igraču pred 16-om koji je okružen protivnicima. Drugo da ti imaš tu igrače koji znaju iznijeti loptu a nemaš ih pa gledamo kako De Jong ili Zapata pokušavaju organizovati napad pa onda gube sve lopte. Ili Hondu koji nema pojma o pojmu. Još sad kad ovi ubace prave igrače a mi igramo sa najjačim sastavom. Muka mi je od gledanja ovakve igre a opet moram ih pratiti.
Slabo je ovo, preslabo. Razumijem brate da se igra protiv Bayerna koji je par klasa iznad nas, ali previse je ovo.
Vezni red je preocajan, nemam rijeci za ovo. Pa je li moguce da ne mogu niti minutu uspostaviti kontrolu na sredini, povezati par pasova, poslati makar jednu iole upotrebljivu loptu napadacima? Jel' previse trazimo?
Jedino pozitivno u svemu tome je sto ce biti primorani dovesti veznjaka, ova utakmica je pokazala sve nase slabosti.
Stoperi su jedino dobro odigrali s obzirom da su ostavljeni na vjetrometini, Zapata je jedno najmanje desetak lopti ocistio. Siljo
igrac mu debelo usao u sesnaeterac, sprema se sutat, a ovaj nas zauzeo stav kao kad cekas da krene driblat negdje daleko od gola
Deckic zvani "20 miliona"
nek' mi jos jednom neko kaze da ce biti najbolji igrac ili ga stavljati u istu recenicu sa Markizijem, zadavit cu ga ovako preko monitora
pa hljeb ga yebo na sta bacismo 20 miliona, jesul' ovo istine boze, jesu li?
Vezni red je preocajan, nemam rijeci za ovo. Pa je li moguce da ne mogu niti minutu uspostaviti kontrolu na sredini, povezati par pasova, poslati makar jednu iole upotrebljivu loptu napadacima? Jel' previse trazimo?
Jedino pozitivno u svemu tome je sto ce biti primorani dovesti veznjaka, ova utakmica je pokazala sve nase slabosti.
Stoperi su jedino dobro odigrali s obzirom da su ostavljeni na vjetrometini, Zapata je jedno najmanje desetak lopti ocistio. Siljo
Deckic zvani "20 miliona"
pa hljeb ga yebo na sta bacismo 20 miliona, jesul' ovo istine boze, jesu li?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja sam se tek sad ukljucio.
Zar smo toliko losi??
Zar smo toliko losi??
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Al smo vam na foru uvalili Bertollacija 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Neko je spominjao bekove i def.bio u pravu. Nama trebaju dva beka,a Abate i Antoneli mogu biti backup.
Il Club più titolato al mondo!
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Ja sam spominjao, pogledajte link sto sam stavio preko instagrama kakve smo bekove imali, a ne odrone ove pa uzas gori je od Anttoninia cccmuxa je napisao/la:Neko je spominjao bekove i def.bio u pravu. Nama trebaju dva beka,a Abate i Antoneli mogu biti backup.
Jeste nazalost, samo sto ovdje jos uvijek imamo sacicu forumasa koji vjeruju da je on dobar igrac.Manuel je napisao/la:Al smo vam na foru uvalili Bertollacija
kako miha nabi loptu
haj izgledamo mrvicu bolje u dr. poluvremenu, par suteva na gol, bar malo se popravio utisak na onu katastrofu. vjerovatno im se sinisa nayebo mame u svlacionici
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Neka neko kaže komentatoru da nije 2:0 , da nije autogol Zapate. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
zapata je doktorski odigrao, svaka mu cast, spasio je jedno bar 3 gola majke mi
ne moze mu ni onaj autogol pokvariti utisak na danasnju utakmicu.
pa dje nam je brat mekseks, da on malo podivlja
ne moze mu ni onaj autogol pokvariti utisak na danasnju utakmicu.
pa dje nam je brat mekseks, da on malo podivlja
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jeste nazalost, samo sto ovdje jos uvijek imamo sacicu forumasa koji vjeruju da je on dobar igrac.rope11 je napisao/la:Manuel je napisao/la:Al smo vam na foru uvalili Bertollacija
Ko zna mozda i opravda tu vjeru tih pojedinih forumasa
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Re: RE: Re: AC Milan
Posto pretpostavljam da mene svrstavas u tu grupu hajd se sad vrati pa ponovo procitaj sta sam ja pisao vezano za Bertolacijarope11 je napisao/la:Jeste nazalost, samo sto ovdje jos uvijek imamo sacicu forumasa koji vjeruju da je on dobar igrac.Manuel je napisao/la:Al smo vam na foru uvalili Bertollacija![]()
kako miha nabi loptu![]()
![]()
haj izgledamo mrvicu bolje u dr. poluvremenu, par suteva na gol, bar malo se popravio utisak na onu katastrofu. vjerovatno im se sinisa nayebo mame u svlacionici
Il Club più titolato al mondo!
U prvom poluvremenu ne treba traziti i kriviti jednog pojedinca, svi od reda su se lose kretali i nisu mogli da pariraju Bayernovoj agresivnosti. Bolje su pokrivali prostor od nas, bili su agresivniji i nisu dali nasim fudbalerima disat.
Zapata doktorski, ni sam ne znam koliko je imao defanzivnih intervencija. Ely je imao par pocetnickih gresaka. Sigurno ce Zapata, bar prema onom veceras pokazanom, biti jedan od dvojice standardnih stopera, samo da ne bude neka teza povreda, jer vidio sam da je on trazio izmjenu.
Zapata doktorski, ni sam ne znam koliko je imao defanzivnih intervencija. Ely je imao par pocetnickih gresaka. Sigurno ce Zapata, bar prema onom veceras pokazanom, biti jedan od dvojice standardnih stopera, samo da ne bude neka teza povreda, jer vidio sam da je on trazio izmjenu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Nemam živaca ni da gledam a kamoli da komentarišem pojedine prevare od igrača kao što su Bertolaci i DeS. Dok se ne uloži i napravi kvalitetan kadar od Milana nema ništa. Svaka čast pojedincima ali previše je tu igrača koji ne zaslužuju sveti dres.
Forza Milan!
Tek sad mogu da zamislim kakav je Romagnoli igrac , malo je 30 neka ponude 45 mil ...
Sto se tice rasprave izmedju Guardiole i De Jonga, mislim da je Guardiola bio ljut na De Jonga zbog onog starta na Kimicha( ne znam da li se ovako pise ;?)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ne mrzi ga niko više nego ja jer je dokazani nacionalista i iako nema veze sa sportom on je trenutno trener kluba za koji navijam ali ova prezentacija večeras zaista nije plod ne znanja Siniše već nedostatak kvalitete u Milanu, prije svega u veznom redu, odnosno njegovoj kreaciji.
Igra je postavljena baš onako kako želim gledati Milan, bez napucavanja lopte, od noge do noge, 2 napadača konstantno vrše pritisak na njihovu odbranu i čak su i oni pod Guardiolom prinuđeni ispucavati češće nego to žele, ali mi jednostavno ljudi nemamo kvalitete.
I dalje stojim uz svoje prvobotino stajalište da bi uz eventualni dolazak Witsela falio još jedan pravi kretivac ali takvi su preskupi i sigurno neće doći s obzirom da smo već doveli ovog Bartollaccia što je bilo apsolutno nepotrebno po meni.
Kako trener nabij loptu kad je onaj izbio umjesto što je smirio loptu za miran napad.
Tako treba, dokaži im i ponašanjem šta misliš na poteze pojedinaca.
De Sciglio i Honda... Molim vas napustite klub, ali molim te.
Igra je postavljena baš onako kako želim gledati Milan, bez napucavanja lopte, od noge do noge, 2 napadača konstantno vrše pritisak na njihovu odbranu i čak su i oni pod Guardiolom prinuđeni ispucavati češće nego to žele, ali mi jednostavno ljudi nemamo kvalitete.
I dalje stojim uz svoje prvobotino stajalište da bi uz eventualni dolazak Witsela falio još jedan pravi kretivac ali takvi su preskupi i sigurno neće doći s obzirom da smo već doveli ovog Bartollaccia što je bilo apsolutno nepotrebno po meni.
Kako trener nabij loptu kad je onaj izbio umjesto što je smirio loptu za miran napad.
Tako treba, dokaži im i ponašanjem šta misliš na poteze pojedinaca.
De Sciglio i Honda... Molim vas napustite klub, ali molim te.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
e moj Alex
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Re: RE: Re: AC Milan
muxa je napisao/la:Ti si ako se na varam rekao nesto u stilu "vidjet cete da ce on biti nas najbolji igrac sezone", a meho medo je zakljucio da je on "novi Markizio". Jel' sam sta slagao?rope11 je napisao/la:Jeste nazalost, samo sto ovdje jos uvijek imamo sacicu forumasa koji vjeruju da je on dobar igrac.Manuel je napisao/la:Al smo vam na foru uvalili Bertollacija![]()
kako miha nabi loptu![]()
![]()
haj izgledamo mrvicu bolje u dr. poluvremenu, par suteva na gol, bar malo se popravio utisak na onu katastrofu. vjerovatno im se sinisa nayebo mame u svlacionici :rol
Posto pretpostavljam da mene svrstavas u tu grupu hajd se sad vrati pa ponovo procitaj sta sam ja pisao vezano za Bertolacija![]()
U sustini je prevara igraca, zali boze onih 20 miliona. Rekoh ja da on nista bolji od Bonaventure nije, ali ovog smo platili skoro troduplo manje.
ako ostane na ova 3 golcica, dobro je, ma elhamdulilahpravo cudo je sto ovdje nije pala kisa golova, najmanje smo petardu trebali primiti, NAJMANJE.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 04 avg 2015, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.