Kakav trollHigh je napisao/la:SportSport.ba je ovim povodom kontaktirao i FK Željezničar, no iz ljubazne PR službe istakli su da na naš upit klub nema komentar.

Kakav trollHigh je napisao/la:SportSport.ba je ovim povodom kontaktirao i FK Željezničar, no iz ljubazne PR službe istakli su da na naš upit klub nema komentar.
Taj dio je ubjedljivo najjaci!High je napisao/la:SportSport.ba je ovim povodom kontaktirao i FK Željezničar, no iz ljubazne PR službe istakli su da na naš upit klub nema komentar.
Stativa.Gefufna je napisao/la:Kasni baroče, na tragu si root couse-a moje psiholske rastrojenosti.Rokoko87 je napisao/la:@Gefufna debil, sad je prestao drkat na Pogbu pa je u depresiji..
Zasad dosta bolji od Pogbe, pa cemo vidjeti dalje.Rokoko87 je napisao/la:Stativa.![]()
Nego, kakav je Pjanić?
Muhoni, mislio sam da si uzoran džematlija.MuhamedTM je napisao/la:**** li vam direktoricu, treba je pitati sta od ljutog ždere. Lokanje joj ide znaci da ce se uklopit. Nego koga ce zena ostaviti zbog nje to je pitanje.
Probisvjet je napisao/la:Pozdrav forumskoj bagri. Handri li ko koga?
Druže High nista protiv tebe, nije ti valjda Sabra rodicaHigh je napisao/la:Muhoni, mislio sam da si uzoran džematlija.MuhamedTM je napisao/la:**** li vam direktoricu, treba je pitati sta od ljutog ždere. Lokanje joj ide znaci da ce se uklopit. Nego koga ce zena ostaviti zbog nje to je pitanje.
Sumnjam da će biti štetnija od Violine.MuhamedTM je napisao/la:Druže High nista protiv tebe, nije ti valjda Sabra rodicaHigh je napisao/la:Muhoni, mislio sam da si uzoran džematlija.MuhamedTM je napisao/la:**** li vam direktoricu, treba je pitati sta od ljutog ždere. Lokanje joj ide znaci da ce se uklopit. Nego koga ce zena ostaviti zbog nje to je pitanje.![]()
Reci da sam sta slagao, je li na slikama pije more na slamku![]()
Riri nesto suti
Sto ne bi, zemljakinja, ne smije pricati i voli popiti, savrsena zenaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Imam neki šmek da ce Sabrina past na šarm Azmira Husića![]()
![]()
[emoji106]
MuhamedTM je napisao/la:**** ga zemberek I violina ba, pricamo o dobroj piccki ti pominjes usukanog.
Dobro knjizevnik
Odlukom FK Sarajevo Sabrina Buljubašić neće istupati u javnost
Tko ima vecu kosaricu, sabrina ili azmir, bit ce to vjecna raspravaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Imam neki šmek da ce Sabrina past na šarm Azmira Husića![]()
![]()
[emoji106]
Zasto je ovo smijesna odluka? Naprotiv. Meni, doduse ponovit cu da ne pratim i nisam previse informisan, ovo izgleda kao odluka nekog ko zeli da uzme stvari u svoje ruke, i odluka je ispravna.Incognito87 je napisao/la:![]()
![]()
Odlukom FK Sarajevo Sabrina Buljubašić neće istupati u javnost
Hazmir je neprikosnoven.Rigoletto je napisao/la:Tko ima vecu kosaricu, sabrina ili azmir, bit ce to vjecna raspravaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Imam neki šmek da ce Sabrina past na šarm Azmira Husića![]()
![]()
[emoji106]
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], riki46 i 27 gostiju.