AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

NeverGiveUp
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la NeverGiveUp » 04 avg 2015, 22:38

Imali smo ukupno 1 šut upućen.
Više od mjesec dana se pregovara istom trojicom igrača i opet upitno da li će doći.
Pa postoji li iko drugi na tom transfer marketu da porazgovarate, da ga eventualno dovedete ??????????
Nikada ova uprava neće doći pameti.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 04 avg 2015, 22:40

Menez je za Adriana izmislio fudbal, jos kreteni od uprave dali mu ugovor na 4 godine, pa imaćeš uhljeba drugog Robinha, davaces ga na posudbe i jos placati...ne znam ljudi ali po meni ovo nista ne valja, nema mogucnosti za napredak, nerezonski se kupuje...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 avg 2015, 22:43

Da prijavim, saraf dao gol u LS :kafa:

dva gola u 4 tekme, a sa svake je ulazio tek sredinom dr. poluvremena.
yebo ti nas, mi smo majke mi proklet klub, ko god ode proigra. :salut:

@meskalin, da te obradujem, na 5 godina je ugovor :rol: i moj komentar je bio slican tom, rekoh dje ce brazilcu u godinama dati toliki ugovor, gluho i daleko bilo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 04 avg 2015, 22:45

Adriano je napadač kojem su potrebne lopte, neće ni Bacca zabijati ako vezni red ostane u ovakvom stanju. U Sevilli bi se nadavao do sad golova u prijateljskim utakmicama. Nama ni Falkao iz najboljih dana ne može pomoći.
Forza Milan!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 04 avg 2015, 22:47

Strasan gol je Faraon zabio :D

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 04 avg 2015, 22:48

Maestro21 je napisao/la:Adriano je napadač kojem su potrebne lopte, neće ni Bacca zabijati ako vezni red ostane u ovakvom stanju. U Sevilli bi se nadavao do sad golova u prijateljskim utakmicama. Nama ni Falkao iz najboljih dana ne može pomoći.
Adriano je poluspica koja treba da se vraca i nudi veznom redu da trazi loptu, a ne kriti se iza igraca...ne znam vidim li samo ja, ali on ima kilogram vise..za njega je Menez Pele, sve miris na prvog uhljeba zvanog Robinho...ako su prodali Seeafa zbog ovoga igraca, onda stvarno nema smisla vise

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 04 avg 2015, 22:50

Normalno da ima višak kilograma, prase je to

on je jarane napadač kao i Bacca, i kakvo njegovo trčanje kada ima 100 kila, valjda Honda ili Suso trebaju izigravati playa a ne mrtvi brazilac
Forza Milan!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 04 avg 2015, 22:54

Maestro21 je napisao/la:Normalno da ima višak kilograma, prase je to

on je jarane napadač kao i Bacca, i kakvo njegovo trčanje kada ima 100 kila, valjda Honda ili Suso trebaju izigravati playa a ne mrtvi brazilac
Pa koji su ga vrag imali dovoditi, politika im je divna de dovedi bilo koga smiri strasti, pa ne pravi se tako tim, ako ne dodju bek i 2 veznjaka vrhunska, Milan moze pjevati borbene...Ibra, Witsel i svemocni Romagnolli tesko da će promjeniti na bolje, pogotovo ova ubica iz Rome cccc Galliani sto se blamiras sad kad imas pare, ajde da moras za dž kupovati

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 04 avg 2015, 22:57

Mogao bi igrati i sa Baccom naprijed a Honda i Menez iza, da bude 4321. Ali džaba kad Silvio naređuje šta i kako, Honda u qrcu a Menez negdje izginuo, nema lika nigdje. Transfer politika je očajna, davno sam napisao da će nam naredna sezona biti gora nego prošla, tako će i biti.
Forza Milan!

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 04 avg 2015, 22:57

Baccanje para
Zarathustra

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 avg 2015, 23:03

Ma nema ljudi sredine nema ni igre. Svaka ozbiljna ekipa će nas nadigrati na sredini terena, Witsel je da se razumijemo po meni krš od igrača i nikakav to upgrade neće biti za naš vezni red.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 04 avg 2015, 23:04

Transfer lista: De Sciglio, Alex, Honda, Montolivo, Nocerino, Matri, Zaccardo, Cerci ( vratiti ga odakle je i dosao ). Dovesti dvojicu kreativnih igrača koji će pored dvojice defanzivaca De Jonga i Polija organizovati akcije da to ne moraju raditi ovi defanzivci. Napraviti to brzo da se počnu uigravati sa ovom dvojicom u napadu. Za sada sve ide akcije pojedinaca a mi nemamo takvih igrača koji mogu nešto da naprave a Mihajlović nije trener koji može izvući najbolje od ovakvog tima.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 04 avg 2015, 23:07

celikmilan je napisao/la:Transfer lista: De Sciglio, Alex, Honda, Montolivo, Nocerino, Matri, Zaccardo, Cerci ( vratiti ga odakle je i dosao ). Dovesti dvojicu kreativnih igrača koji će pored dvojice defanzivaca De Jonga i Polija organizovati akcije da to ne moraju raditi ovi defanzivci. Napraviti to brzo da se počnu uigravati sa ovom dvojicom u napadu. Za sada sve ide akcije pojedinaca a mi nemamo takvih igrača koji mogu nešto da naprave a Mihajlović nije trener koji može izvući najbolje od ovakvog tima.
Najzalosnije je da jedina akcija kad je Baca pucao krenula od jednog halfa, Zapatte cini mi se....potpisujem ovo sto si napisao

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 avg 2015, 23:09

Bayern je klasa za sebe, ali mi cemo ove sezone igrati samo sa Juventusom koji je jaci od nas, sa ostalim smo ravnopravni ili smo jaci tako da se uz ovaj kadar + Witsel/Romagnoli uz malo srece moze doci do top 3. A onda POD HITNO za iducu sezonu dovesti kreativca, beka i stopera ako hocemo neki zapazeniji rezultat u Evropi, vidjeli ste sta nam Bayern uradi.

Yebi ga, treba ovo sto prije zaboraviti, bilo proslo. Nek' su nas na vrijeme spustili na zemlju i pokazali slabosti.

Dobro, necemo kriviti ni Baccu ni Adriana, pa oni lopte vidjeli nisu. :salut: Bacca je pokazao da mu treba vrlo malo prostora da stvori sebi sansu i opuca na gol, al' treba mu neko tu loptu i proslijediti, pa nece je telekinezom do sebe donijeti. Za Adriana jos uvijek ne znam sta da kazem, nije covjek jos nijednom usao u sansu niti je imao priliku sta pokazati, al' slozio bih se da je nekako najsuvisnijih od svih pojacanja, moglo je to i bez njega i dovesti mozda onog malog Vasqueza iz Palerma, bolje ista nego nista. Nije mali bas neka klasa, ali je tip igraca koji nam fali i doktor za sve ove kvazi ofanzivne veznjake.
Honda, Jack, Bertolaci, Poli su KATASTROFA, jedini se De Jong bori, ali i njegov ucinak prema naprijed - nula bodova.

Odbrana se stvarno dobro drzala s obzirom da su bili prepusteni na nemilost, Zapata, Ely i Lopez jedini mogu dobiti prolaznu ocjenu.
Siljo, tobejarabi sta je s tim djetetom vise :crazy:

Jel' mi to znaci sutra sa Totenhemom igramo? Sad mi naumpade ona cura (troll) sto je pricala da bi oni pobjedili svaki talijanski klub... cemo da vidimo. :urnebes:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 avg 2015, 23:11

Suti rope rasut ce na i oni sutra :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 avg 2015, 23:13

rope11 je napisao/la:Bayern je klasa za sebe, ali mi cemo ove sezone igrati samo sa Juventusom koji je jaci od nas, sa ostalim smo ravnopravni ili smo jaci tako da se uz ovaj kadar + Witsel/Romagnoli uz malo srece moze doci do top 3. A onda POD HITNO za iducu sezonu dovesti kreativca, beka i stopera ako hocemo neki zapazeniji rezultat u Evropi, vidjeli ste sta nam Bayern uradi.

Yebi ga, treba ovo sto prije zaboraviti, bilo proslo. Nek' su nas na vrijeme spustili na zemlju i pokazali slabosti.

Dobro, necemo kriviti ni Baccu ni Adriana, pa oni lopte vidjeli nisu. :salut: Bacca je pokazao da mu treba vrlo malo prostora da stvori sebi sansu i opuca na gol, al' treba mu neko tu loptu i proslijediti, pa nece je telekinezom do sebe donijeti. Za Adriana jos uvijek ne znam sta da kazem, nije covjek jos nijednom usao u sansu niti je imao priliku sta pokazati, al' slozio bih se da je nekako najsuvisnijih od svih pojacanja, moglo je to i bez njega i dovesti mozda onog malog Vasqueza iz Palerma, bolje ista nego nista. Nije mali bas neka klasa, ali je tip igraca koji nam fali i doktor za sve ove kvazi ofanzivne veznjake.
Honda, Jack, Bertolaci, Poli su KATASTROFA, jedini se De Jong bori, ali i njegov ucinak prema naprijed - nula bodova.

Odbrana se stvarno dobro drzala s obzirom da su bili prepusteni na nemilost, Zapata, Ely i Lopez jedini mogu dobiti prolaznu ocjenu.
Siljo, tobejarabi sta je s tim djetetom vise :crazy:

Jel' mi to znaci sutra sa Totenhemom igramo? Sad mi naumpade ona cura (troll) sto je pricala da bi oni pobjedili svaki talijanski klub... cemo da vidimo. :urnebes:

Sjećam se ovoga, nije to tako davno bilo nema ni godina :lol: :rol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 04 avg 2015, 23:13

milanist je napisao/la:Suti rope rasut ce na i oni sutra :D
Sutra nek Galliani i Pčela gledaju tekmu :D:D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 avg 2015, 23:14

UrbyEmanuelson je napisao/la:Strasan gol je Faraon zabio :D
[youtube][/youtube]

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 avg 2015, 23:21

Pa dje ga ne bi zabio, luta po oba krila, po sesnaetercu, pa naravno da ce se naci u gol sansi. To je ono sto jeste, napadac i golgeter, a ne bek i ostale pi*de materine koje smo pravili od njega. :salut: I onda se neko cudi sto tamo za 90 minuta zabije 2 gola, a ovdje mu trebale 2 godine za gol.

Totenhem ce biti odlican test da vidimo na cemu stojimo. Nisu na nivou bayerna koji je svijet za sebe, ali su jedan sasvim dobar tim (jaci od nas mora se priznati) s kojima mozemo igrati i pokazati koji je nas domet.
Vjerovatno ce ih Miha naloziti poslije ovog poraza pa ocekujem ludu utakmicu. :P

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 avg 2015, 23:21

meskalin je napisao/la:
milanist je napisao/la:Suti rope rasut ce na i oni sutra :D
Sutra nek Galliani i Pčela gledaju tekmu :D:D
Nisu budale da se sramote ljudi :urnebes:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.