Borcu gostuje Sarajevo reko likMortemHz je napisao/la:''Borac gostuje Sarajevu sljedece sedmice na ovom stadionu.''
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
MortemHz je napisao/la:''Borac gostuje Sarajevu sljedece sedmice na ovom stadionu.''

!
bambus je napisao/la:MortemHz je napisao/la:''Borac gostuje Sarajevu sljedece sedmice na ovom stadionu.''
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
Vide rekvizita sa pika kupovali 
? &
Dakle, istok nece biti duz cijelog terena? Ostat ce prostor taman za lokomotivu izmedju istoka i juga? Cini mi se da sam ovo vec procitao i pribojavao sam se da je istina. Nema veze sto je tribina malo kraca, ali da je bar kraca s obje strane jednako, da bude simetricno. Mada, ako se sve ovo fino sredi zanemarit cu ovaj estetski nedostatakdamirc je napisao/la:Evo to je ta nasa nova Grbavica za koju mi željovci živimo.
Jos jednom svaka cast Upravi.
Jel' im ono trans "Grobari Republika Srpska"? 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Šta su palili?Prijedor je napisao/la:Vide rekvizita sa pika kupovali
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
šalove, majiceHigh je napisao/la:Šta su palili?Prijedor je napisao/la:Vide rekvizita sa pika kupovali
Koliko je kapacitet ove tribine gdje stoje Lesinari?
Zadnja izmjena: Hum94, dana/u 25 mar 2016, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Jeli ovo najbolja ekipa Partizana, jer mi ne djeluju baš opasno...
Normalno da nije, znj ekipa... A grobari ovi svi su iz rs-a stoga taj trans grobari rsjohnnyyK je napisao/la:Jeli ovo najbolja ekipa Partizana, jer mi ne djeluju baš opasno...
? &
Zna li neko kako je zamisljena ova istocna tribina?Hoce li se samo stolice staviti na ovo postojece ili ce se dizat nesto jos?
Mjesavina omladinaca i druge postave. Samo su Bandalovski i Bozinov prva postava ili konkurisu za prvu postavu bolje receno, jer ni Bozinov u poslednje vrijeme nije standardan!johnnyyK je napisao/la:Jeli ovo najbolja ekipa Partizana, jer mi ne djeluju baš opasno...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa obzirom da ne djeluju opasno, vjerujem da je najbolja ekipa. To im je zaštitni znak ove sezone.johnnyyK je napisao/la:Jeli ovo najbolja ekipa Partizana, jer mi ne djeluju baš opasno...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
kad ce psovanje Sarajeva
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Ma znam to nego mi smiješno što su naglasili, sumnjam da je neko mislio da su iz Bg došliPrijedor je napisao/la:Normalno da nije, znj ekipa... A grobari ovi svi su iz rs-a stoga taj trans grobari rsjohnnyyK je napisao/la:Jeli ovo najbolja ekipa Partizana, jer mi ne djeluju baš opasno...
Nego više Gejlija bilo u Banjaluci nego Glodara što bi rekao onaj Piroman
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Srbijo moja , junačka od prije
Na te su potezali i zamjevi i zmije
Al mučki nam djecu pobiše sa neba
Nato pakt je zlo ,zar nam to treba ?

Na te su potezali i zamjevi i zmije
Al mučki nam djecu pobiše sa neba
Nato pakt je zlo ,zar nam to treba ?

Covjek dozivio nevidjeni trans kada su palili rekvizite. Cak vjerujem da je on palioRaonffa je napisao/la:Ma znam to nego mi smiješno što su naglasili, sumnjam da je neko mislio da su iz Bg došliPrijedor je napisao/la:Normalno da nije, znj ekipa... A grobari ovi svi su iz rs-a stoga taj trans grobari rsjohnnyyK je napisao/la:Jeli ovo najbolja ekipa Partizana, jer mi ne djeluju baš opasno...![]()
Nego više Gejlija bilo u Banjaluci nego Glodara što bi rekao onaj Piroman
@lukavac ovakvim slikama nije mjesto na sportskom forumu
? &
Zato mi je i palo na pamet, znam da im nije ovo baš najblistavija sezona .Virtu4l je napisao/la:Pa obzirom da ne djeluju opasno, vjerujem da je najbolja ekipa. To im je zaštitni znak ove sezone.johnnyyK je napisao/la:Jeli ovo najbolja ekipa Partizana, jer mi ne djeluju baš opasno...
Šteta, taman kontam ispodprosječna ekipa iz BiH bolja od 2. najbolje ekipe u Srbiji...Mjesavina omladinaca i druge postave. Samo su Bandalovski i Bozinov prva postava ili konkurisu za prvu postavu bolje receno, jer ni Bozinov u poslednje vrijeme nije standardan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.