AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ohanite, dobili smo Intera, jedinu ekipu protiv koje cemo igrati.... Reala iznenadili, kao ocekivano protiv Bayerna zbog;
A) Bayern pocinje sezonu ranije, u boljoj su formi
B) Milan i u zlatnim erama (Baresi&co + Gattuso&co) nikad nije imao zapazene rezultate u prijateljskim
C) Bayern je svemirski brod za ovaj Milan
Kritike na osnovu igre Bertolaccia,L.Adriana nisu na mjestu, polako vidjecemo tokom okt-novembra na cemu smo. Da je se moglo potrositi 20mil pametnije, jeste (primarno nam jos uvijek fali jedan "Savicevic,Boban,Albertini,Pirlo,Seedorf" u veznoj). Ibra bi mogao donekle ublaziti to, jer je cak jedan Nocerino blistao i zabijao golove dok je imao saigrace poput njega.
Dakle, Bertolacci ista stvar - covjek ne moze sam, nije taj tip igraca. Cinjenica je da gomilamo takve u veznoj. Verratti,Moutinho ili sl bi bilo puno bolje od Witsela. Cijena je tu negdje, 35-40mil.
Zaista zabrinjava De Sciglio, izgleda imamo novog Boneru....
A) Bayern pocinje sezonu ranije, u boljoj su formi
B) Milan i u zlatnim erama (Baresi&co + Gattuso&co) nikad nije imao zapazene rezultate u prijateljskim
C) Bayern je svemirski brod za ovaj Milan
Kritike na osnovu igre Bertolaccia,L.Adriana nisu na mjestu, polako vidjecemo tokom okt-novembra na cemu smo. Da je se moglo potrositi 20mil pametnije, jeste (primarno nam jos uvijek fali jedan "Savicevic,Boban,Albertini,Pirlo,Seedorf" u veznoj). Ibra bi mogao donekle ublaziti to, jer je cak jedan Nocerino blistao i zabijao golove dok je imao saigrace poput njega.
Dakle, Bertolacci ista stvar - covjek ne moze sam, nije taj tip igraca. Cinjenica je da gomilamo takve u veznoj. Verratti,Moutinho ili sl bi bilo puno bolje od Witsela. Cijena je tu negdje, 35-40mil.
Zaista zabrinjava De Sciglio, izgleda imamo novog Boneru....
rope11 je napisao/la: Ja i dalje mislim da se uz Witsela i Romagnolija moze dogurati do LS, sigurno da ce nam trebati puno srece (i losih rezultata rivala), al' nema ova liga onaj stari kvalitet, dok dovedes jos par pojacanja, dok se svi skupa uigraju i uhvate ritam, bit ce to puno bolje. A onakvim pristupom kao protiv Reala ce nas tesko ko nadigrati i uzimati bodove, to ce kompenzirati neke nedostatke.
Bice ovo prvenstvo, po svemu sudeci, jache nego prethodno.
A u prethodnom je Milan bio na -17 bodova od mesta koje ovodi u LS.
Sa Sinishom na klupi i sa ovakvim poluigrachima u rosteru - moracete da se nadate da ce Roma, Lazio, Napoli i Inter debelo da failuju, jer svi imaju i bolje timove i bolje trenere i jasniji plan od ACMa. Juventus ce i sa pola tima da zavrshi u top2, to je jasno.
ACM je trenutno ni na nebu, ni na zemlji: ima se para, ima i ponekog WC igracha, ali se nema ideje, nema se trenera i nema se tim.
MaGiCa je napisao/la:
Bice ovo prvenstvo, po svemu sudeci, jache nego prethodno.
A u prethodnom je Milan bio na -17 bodova od mesta koje ovodi u LS.
Sa Sinishom na klupi i sa ovakvim poluigrachima u rosteru - moracete da se nadate da ce Roma, Lazio, Napoli i Inter debelo da failuju, jer svi imaju i bolje timove i bolje trenere i jasniji plan od ACMa. Juventus ce i sa pola tima da zavrshi u top2, to je jasno.
ACM je trenutno ni na nebu, ni na zemlji: ima se para, ima i ponekog WC igracha, ali se nema ideje, nema se trenera i nema se tim.
Pa stoji to da ce ove godine liga biti dosta jaca i neizvjesnija, ali jos uvijek kvalitet nije na tom nivou da kazes da Milan sa trenutnim rosterom ne moze u top 3. Niko od nas nije siguran da li ce se to desiti, ali cinjenica je da nije nemoguce i da se sa par klubova mozemo ravnopravno potuci za prve tri pozicije. Na stranu roster, nije to uvijek presudno, moze se par utakmica dobiti i na misice.
Nije toliko grozna ekipa, ima par dobrih igraca, trebali bi doci jos Romagnoli i Witsel, a generalno nam jos uvijek fali ta uigranost i hemija medju igracima jer je dosta novih likova tu, racunajuci i trenera koji ne moze za 2 mjeseca mnogo toga promjeniti. Ne kazem da je idealno, ali nije toliko ni lose koliko se pokusava prikazati. Problematican je jedino Mihajlovic koji dosad nikako nije pokazao konstantnost u ligi i sa kojim lako moze doci do nesuglasica koje se mogu prenijeti na igru, ali o tom potom, rano je pricati o tome. Mozda ovaj put iznenadi.
Sa tvrdnjom da nemamo jasan plan se slazemo, to vec mjesecima pricam. Ali trebalo bi i tome konacno doci kraj, kada pcelica preuzme inicijativu kroz neko vrijeme i uvede svoje ljude.
Samo neka konacno dohaka onoj dvojici, procvjetat ce klub bez njih.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Shta ce se desiti za neku godinu - videcemo. Trenutno je ACM daleko od top3. Bash daleko.
Ne znachi da je nemoguce uzeti to #3 mesto, ali je jako teshko videti tu realnost iz ovih perspektiva.
Pojachace se i konkurenti. Na to treba rachunati.
ACM ima upitnu sve i jednu liniju tima. Nigde tu nema betona, da kazhe chovek evo, to je vrh, sad samo da dodamo 1 ili 2 igracha napred/nazad.
Ovih 60ak milja evra su bukvalno potrosheni a da nikakav ozbiljan pomak nije napravljen. Shto neko reche, josh su krila razbijena radi nove formacije, a bez da je neko razmishljao: shta ce se desiti ako sve to ne klikne
Ne znachi da je nemoguce uzeti to #3 mesto, ali je jako teshko videti tu realnost iz ovih perspektiva.
Pojachace se i konkurenti. Na to treba rachunati.
ACM ima upitnu sve i jednu liniju tima. Nigde tu nema betona, da kazhe chovek evo, to je vrh, sad samo da dodamo 1 ili 2 igracha napred/nazad.
Ovih 60ak milja evra su bukvalno potrosheni a da nikakav ozbiljan pomak nije napravljen. Shto neko reche, josh su krila razbijena radi nove formacije, a bez da je neko razmishljao: shta ce se desiti ako sve to ne klikne
Ne mogu vjerovati da još uvijek postoje osobe koje vjeruju da Milan može do plasmana u top 3, pogotovo poslije jučerašnje blamaže protiv Bayerna.
Ne, nije sramota izgubiti 3-0 na Allianz Areni, sramota je otići tamo i za 90 minuta ne napraviti niti jednu pravu priliku u prijateljskoj utakmici. Kakvu priliku, ma ni jednu jedinu akciju. Na osnovu čega da očekujem Ligu prvaka
Juventus, Roma i Inter su miljama ispred, iako na prvu možda ne izgleda tako, ali sve će se vrlo brzo pokazati. Jedino istinsko pojačanje u klubu je Bacca. Luiz Adriano je promašaj, a Bertolacci previše navikan igrač, koji ni pod razno ne može biti lider na sredini terena jedne ozbiljne ekipe. Još neka dovedu nepotrebnog Witsela i kiksera Romagnolija, pa da još jedan show u režiji vodećeg dvojca (ili trojca) počne.
Tužno je to reći, ali nema velikog Milana dok Berlusconi i Galliani ne budu pod zemljom.
Juventus, Roma i Inter su miljama ispred, iako na prvu možda ne izgleda tako, ali sve će se vrlo brzo pokazati. Jedino istinsko pojačanje u klubu je Bacca. Luiz Adriano je promašaj, a Bertolacci previše navikan igrač, koji ni pod razno ne može biti lider na sredini terena jedne ozbiljne ekipe. Još neka dovedu nepotrebnog Witsela i kiksera Romagnolija, pa da još jedan show u režiji vodećeg dvojca (ili trojca) počne.
Tužno je to reći, ali nema velikog Milana dok Berlusconi i Galliani ne budu pod zemljom.
How cruel.Claus je napisao/la:
U sustini se slazem sa svima, samo malo pokusavam ostati optimistican i gledati pozitivno na neke stvari. Kakve su vam misli, takav vam je zivot, pa mozda upali ova taktika.
Ne znam, vidjet cemo sta ce se izdesavati do kraja merkata, mozda iznenade sa par imena. Al' treba vjerovati u dobar plasman, sa onako cvrstim i muskim pristupom igri cuda su moguca, ima ova ekipa odredjenog potecijala da udje u top 3. Ne kazem da hoce, ali moze se.
Roma i Inter su igracki jaci i nasi najveci konkurenti, al' kako rekoh, vrlo moguce da ih ukopaju Garcia/Mancini i da mi to iskoristimo i okrenemo vodu na svoj mlin, ali bit ce potrebno dosta srece i da maksimalno jako udjemo u sezonu, inace pisi propalo.
Samo da mi se ove rijeci ne vrate kao bumerang, pa nas Sinisa ukopa.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
@Claus
Upravo je to shto nema ni igre, a ni plana najgora stvar. Prethodnih godina se stalno prichalo o neulaganju, low cost projektima, zasicenju kod Berlusconija...a sada kinte ima, troshi se (dodushe: na pogreshne igrache), neshto se deshava osim kupljenja restlova iz ostalih klubova...ali opet ostaje gorak ukus gledajuci ovakav Milan. Jbga, jednostavno je ovo postao 1 vasharski klub u kome se nishta ne zna i kod koga su sva pitanja otvorena: da li treba ulagati u top igrache ili samo treba pokushati da se zamaskiraju rupe? Da li treba praviti stadion, kolikog kapaciteta i na kojoj lokaciji? Da li treba davati shansu talentovanim klincima ili ih davati za dz?
@rope11
Hoce to starac Tadej da se citira, kad je nivo optimizma blizu nule ili ispod nje.
Upravo je to shto nema ni igre, a ni plana najgora stvar. Prethodnih godina se stalno prichalo o neulaganju, low cost projektima, zasicenju kod Berlusconija...a sada kinte ima, troshi se (dodushe: na pogreshne igrache), neshto se deshava osim kupljenja restlova iz ostalih klubova...ali opet ostaje gorak ukus gledajuci ovakav Milan. Jbga, jednostavno je ovo postao 1 vasharski klub u kome se nishta ne zna i kod koga su sva pitanja otvorena: da li treba ulagati u top igrache ili samo treba pokushati da se zamaskiraju rupe? Da li treba praviti stadion, kolikog kapaciteta i na kojoj lokaciji? Da li treba davati shansu talentovanim klincima ili ih davati za dz?
@rope11
Hoce to starac Tadej da se citira, kad je nivo optimizma blizu nule ili ispod nje.
Činjenica je da Inter ima jači roster, ali nije miljama ispred prvenstveno jer imaju ublehu na klupi. Bez obzira koliko svi Mihajlovića smatrali zelenim i nedokazanim trenerom, Mancini je već dokazana ubleha, tako da im je to, po mom mišljenju, najveći nedostatak.Claus je napisao/la:Ne mogu vjerovati da još uvijek postoje osobe koje vjeruju da Milan može do plasmana u top 3, pogotovo poslije jučerašnje blamaže protiv Bayerna.Ne, nije sramota izgubiti 3-0 na Allianz Areni, sramota je otići tamo i za 90 minuta ne napraviti niti jednu pravu priliku u prijateljskoj utakmici. Kakvu priliku, ma ni jednu jedinu akciju. Na osnovu čega da očekujem Ligu prvaka
![]()
Juventus, Roma i Inter su miljama ispred, iako na prvu možda ne izgleda tako, ali sve će se vrlo brzo pokazati. Jedino istinsko pojačanje u klubu je Bacca. Luiz Adriano je promašaj, a Bertolacci previše navikan igrač, koji ni pod razno ne može biti lider na sredini terena jedne ozbiljne ekipe. Još neka dovedu nepotrebnog Witsela i kiksera Romagnolija, pa da još jedan show u režiji vodećeg dvojca (ili trojca) počne.![]()
Il Club più titolato al mondo!
@rope, ja sam ipak od onih koji ne očekuju previše, čisto da se ne bi previše razočarali. Svjestan sam da je ovaj tim limitiran do bola, da je klima u i oko kluba nikad gora, da sreća već godinama nije na Milanovoj strani, tako da sam na neki način prihvatio ovaj mračni period. Naravno, neki će reći da je noć najtamnija pred zoru, volio bih da je tako...
A što se tiče trenerskih imena, džaba polažeš nade u Garciju i Mancinija. Kakvi god da su (a nisu veliki stručnjaci u svom poslu, tu se maksimalno slažem), opet iza sebe imaju trofeje koji nose određenu težinu. Šta ima Siniša
Nema ništa. Gdje god da je radio, nije se proslavio. U stvari, jeste, ali po skandalima. Pijačar prve klase, koji će samo produbiti agoniju u kojoj se klub nalazi.
@MaĐiKa, pokušat ću da odgovorim na neka pitanja koja gotovo svima lete iznad glave, a koja si upravo naveo, i to što kraće i bez okolišanja.
). Glavna stvar je da novi stadion bude moderan i multifunkcionalan objekt u Milanovom vlasništvu, te da je kao takav profitabilan. Lokacija je manje bitna.
A što se tiče trenerskih imena, džaba polažeš nade u Garciju i Mancinija. Kakvi god da su (a nisu veliki stručnjaci u svom poslu, tu se maksimalno slažem), opet iza sebe imaju trofeje koji nose određenu težinu. Šta ima Siniša
@MaĐiKa, pokušat ću da odgovorim na neka pitanja koja gotovo svima lete iznad glave, a koja si upravo naveo, i to što kraće i bez okolišanja.
Ako je novac već konačno dospio u klupsku kasu, onda nema dileme - mora se potrošiti na kvalitetna i provjerena imena (tu je u suštini i glavni problem, jer čelnici kluba nemaju istu definiciju "top igrača" kao mi smrtnici). Ako hoćeš rezultat, onda moraš masno platiti za isti. Tržište je nemilosrdno, ali se protiv toga ne može.MaGiCa je napisao/la:da li treba ulagati u top igrache ili samo treba pokushati da se zamaskiraju rupe?
Definitivno da. Kapacitet po meni nije primarna stvar, ali bih lično volio više od 50k (dobro, ni 48k nije problemMaGiCa je napisao/la:Da li treba praviti stadion, kolikog kapaciteta i na kojoj lokaciji?
Ako se sad ne pruži šansa mladićima iz primavere, ne znam kad će. Poklanjalo se do sada i šakom i kapom (zadnji primjer: El Shaarawy), pa im se obija od glavu svaki dan. Ipak, ovdje dosta ima i do trenera, jer je na klupi potreban stručnjak koji će cijeniti talente iz omladinske škole i pružiti im priliku da igraju i skupljaju dragocjeno iskustvo.MaGiCa je napisao/la:Da li treba davati shansu talentovanim klincima ili ih davati za dz?
Iako sam djelimično odgovorio na ovo gore, nije zgoreg ponoviti. Inter je odradio perfektan prelazni rok. Za Milan je to već godinama unazad misaona imenica. Oni će proigrati kad-tad i isplatiti potrošene novce, donijeti klubu željeni rezultat i završiti priču oko toga. Jedna prijateljska utakmica nije nikakvo mjerilo, a paralela između trenera također ne stoji. Da je na klupi Milana neko kao Conte ili Emery (da ne govorim o Ancelottiju), onda bismo se definitivno složili, ali Mihajloviću je čak i Mancini nedostižan.muxa je napisao/la:Činjenica je da Inter ima jači roster, ali nije miljama ispred prvenstveno jer imaju ublehu na klupi. Bez obzira koliko svi Mihajlovića smatrali zelenim i nedokazanim trenerom, Mancini je već dokazana ubleha, tako da im je to, po mom mišljenju, najveći nedostatak.
Strpljenja ljudi, uspijeh se ne kupuje preko noci.Pruzimo ovim ljudima sansu, dajmo ima dva-tri mjeseca, pa tek tamo negdje oko novembra komentarisimo, da li smo napravili dobre poteze nekom kupovinom ili ne.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Claus je napisao/la:@rope, ja sam ipak od onih koji ne očekuju previše, čisto da se ne bi previše razočarali. Svjestan sam da je ovaj tim limitiran do bola, da je klima u i oko kluba nikad gora, da sreća već godinama nije na Milanovoj strani, tako da sam na neki način prihvatio ovaj mračni period. Naravno, neki će reći da je noć najtamnija pred zoru, volio bih da je tako...
A što se tiče trenerskih imena, džaba polažeš nade u Garciju i Mancinija. Kakvi god da su (a nisu veliki stručnjaci u svom poslu, tu se maksimalno slažem), opet iza sebe imaju trofeje koji nose određenu težinu. Šta ima SinišaNema ništa. Gdje god da je radio, nije se proslavio. U stvari, jeste, ali po skandalima. Pijačar prve klase, koji će samo produbiti agoniju u kojoj se klub nalazi.
Ja sam onako teski realista, ali ovaj put biram biti pozitivan. Nije sve crno je*emu kako vi to predstavljate.
To da je Inter ubo pojacanja je istina, ja im kapu skidam, mogu Galianiju lekciju ispredavati na tu temu koji za dva i po mjeseca nista znacajno nije uspio napraviti. Ali imaju ublehu na klupi, pusti tih par trofejcica na srecu, tip ce uspjeti ukopati ekipu koja bi se pod palicom nekom drugog trenera bez problema borila za skudeto.
Nije ni Garcia nista bolji, kod njega je uslijedio strmoglav pad u drugom dijelu polusezone (uostalom, dosta je procitati komentare fanova na tu temu), a kad jednom krene pad, otkaz je neizbjezan. Slicno se nama desilo sa Allegrijem.
Jedini problemcic je sto se nama slicno moze desiti sa Sinisom, al' ajde, necu puno komentarisati dok ga ne vidim na djelu. Zasad stoji dobro, bez obzira na ovu katastrofu protiv Bayerna, al' moze se kroz prste progledat. Bilo proslo, yebat im mater.
Imamo stranog ulagaca, imamo love, imat cemo novi stadion za 3 godine... ja sam zasad zadovoljan (iako sam ocekivao vise od merkata), s obzirom u kakvoj smo agoniji bili samo prije par mjeseci. Pa nek' napredak ide sporo, nije bitno, vazno je da ide. Doci cemo i mi tobe vec jednom.
Pricao sam ja neki dan, nemoguce je ekipu rekonstruisati preko noci i slobodno mozemo bataliti ovu sezonu, ali vazno je sistematski pojacavati ekipu i ici korak po korak. Sad smo ojacali napad, sutra cemo dovesti Romagnolija, prekosutra Witsela, kroz godinu dana ce se dovesti preostala tri profila igraca koja nam trebaju. I eto ga, imas kompletnu ekipu i nadam se Karla na klupi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
@Claus
Kapirash da su to bila sve retorichka pitanja
Odgovore na njih nisam trazhio.
@rope11
Svinjisha/Slinisha je veci duduk od Mancinija i Garcije. To je tako ochigledno.
Milan je slabiji i od Rome i od Lazija i od Intera i od Napolija, Juve da ne spominjem. I to je ochigledno.
Svako ko se nada top3 je zhestoki optimista, jer ce za tako neshto niti potrebno:
1) ili da Milan pazari 3-4 top igracha i profunkcionishe 4-3-1-2/koja vec Svinjishina postavka
2) ili da zheshce kiksiraju 4 od 5 klubova iz grupe sedam sestara tokom cele sezone.

Kapirash da su to bila sve retorichka pitanja
Odgovore na njih nisam trazhio.
@rope11
Svinjisha/Slinisha je veci duduk od Mancinija i Garcije. To je tako ochigledno.
Milan je slabiji i od Rome i od Lazija i od Intera i od Napolija, Juve da ne spominjem. I to je ochigledno.
Svako ko se nada top3 je zhestoki optimista, jer ce za tako neshto niti potrebno:
1) ili da Milan pazari 3-4 top igracha i profunkcionishe 4-3-1-2/koja vec Svinjishina postavka
2) ili da zheshce kiksiraju 4 od 5 klubova iz grupe sedam sestara tokom cele sezone.
Od Lazia nema nista, Napoli je tu negdje sa nama, jedino su Roma i Inter igracki jaci (Juventusa necu ni da brojim). Ali daleko od toga da su nepobjedivi i da cemo skinuti gace prije utakmice, nije bas toliko drasticna razlika u kvaliteti. 
Sto se mene tice, za pocetak ne bih bio nezadovoljan ni ligom evrope, to je takmicenje gdje bi mozda mogli napraviti nesto i dogurati dalje. Bezveze je sad prizivati LS, pola klubova bi nas vratilo na fabricke postavke kao Bayern sinoc tako da je bolje cekati na to za 2 godine, dok se jos pojacamo, stanemo na noge i dovedemo postenog trenera.
Ja sam prvi rekao da vjerujem da od Sinise nema nista i da ce vjerovatno flopati do januara, ali suvisno je sad napamet pricati i prognozirati. Sve ce se samo reci na kraju sezone.
Boateng nije prosao ljekarski za Sporting, ne bi me cudilo da ga sad nama uvale
Da malo promjenimo temu, gazzetta je objavila da je rom nas igrac i da ce se to sve ozvaniciti nakon sto Dzeko sleti u Rim. Od ostalih vijesti karakteristicno nista novo.
Sto se mene tice, za pocetak ne bih bio nezadovoljan ni ligom evrope, to je takmicenje gdje bi mozda mogli napraviti nesto i dogurati dalje. Bezveze je sad prizivati LS, pola klubova bi nas vratilo na fabricke postavke kao Bayern sinoc tako da je bolje cekati na to za 2 godine, dok se jos pojacamo, stanemo na noge i dovedemo postenog trenera.
Ja sam prvi rekao da vjerujem da od Sinise nema nista i da ce vjerovatno flopati do januara, ali suvisno je sad napamet pricati i prognozirati. Sve ce se samo reci na kraju sezone.
Boateng nije prosao ljekarski za Sporting, ne bi me cudilo da ga sad nama uvale
Da malo promjenimo temu, gazzetta je objavila da je rom nas igrac i da ce se to sve ozvaniciti nakon sto Dzeko sleti u Rim. Od ostalih vijesti karakteristicno nista novo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sinisu kao i sezonu po meni moze spasiti samo dolazak Ibrahimovica
Citao sam isto da ce Romagnoli ovih dana potpisati za nas, a cijena je 28miliona. Nakon toga pretpostavljam da ce se okrenuti dovodjenju Ibre pa tek onda Witsela i to bi bilo to.
Citao sam isto da ce Romagnoli ovih dana potpisati za nas, a cijena je 28miliona. Nakon toga pretpostavljam da ce se okrenuti dovodjenju Ibre pa tek onda Witsela i to bi bilo to.
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
- muha milanez
- Kontakt:
Hajd nek im bude tako za Romanjolija, samo da ne bude poslije zali Boze tolikih para, tesko ce on svojim igrama opravdat toliki novac.
Yebemu majku kad vidim da Matri igra i ne gleda mi se, oderat ce nas i Totenhem.
Yebemu majku kad vidim da Matri igra i ne gleda mi se, oderat ce nas i Totenhem.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Dugo smo izdržali. 
Šta Matri uradi.
Šta Matri uradi.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
kako ide ljudine, more l' se prići golu
kaže rope da Lazio nije ispred Milana
Ne znam da li ste ispred ili niste, ali rekoh da od vas nema nista ove sezone. To su dva razlicita pojma.Chinaglia je napisao/la:
Ovaj Totenhem je fizicki spremniji i klasicna engleska ekipa, al' nije da nesto brilijiraju. A primjera radi, cak i ovako djeluju bar duplo bolje od nas.
Dobro, igramo sa drugom postavom jer je prva igrala skoro citavu utakmicu prije 20 sati tako da nisam ni ocekivao da danas pocnu od pocetka, al' ni od ovih ne mozes izvojiti da neko valja (osim Mexesa i mozda Abatea), preko klinca igraju. Onog Matrija treba ubiti, zaklati, prodati u bijelo roblje, bilo sta, samo da ga ne gledam... ja antipaticnog stvorenja boze sacuvaj.
Ostatak nista specijalno. Ovaj Mauri i Calabria se vode kao neki megatalenti, ja se samo pitam zbog cega? Blago nama ako je ovo top produkt iz primavere, kakvi li su tek ostali onda?
I sta je sa ovim Montolivom vise, neka ga malo doktori pregledaju, cesto on dozivljava ove kolapse. Pa samo vidis onih par slika sa treninga, k'o da ga je neko sazvako i pljuno, pa nije brate ono normalno za profesionalnog sportasa.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.