FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

orionFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la orionFCB » 08 feb 2014, 16:56

Kapiten nakon duuuugo vremena postiže pogodak! Bravo Lahm! :) :)

EDIT: Evo Martinezaaaaaaa! :D

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 feb 2014, 17:03

proFCB je napisao/la:Je li se zna koliko ce odsustovati Ribery? Mislim procitao sam i ja ovo da bi trebao biti spreman do Arsenala,ali je li bilo oficijalne potvrde za to?
Bice aBd spreman.
Malo ga guzica boli,nista opasno :)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 feb 2014, 17:05

Miler k'o da je treću radio pa izgleda ovako umoran. Daj Šaćira malo da ga opet kritikujemo :D , ne bi bilo loše i da Toni dobije šaMsu. Ipak evo Martineza umjesto Tomice.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 08 feb 2014, 17:25

Još jedna u nizu....Lagana pobjeda u početku pravo **** bio Nurmberg ali dobro se to zavrsilo kasnije dva rutinska gola i lagana pobjeda. Nadam da će se konačno Muller trgnuti dosta izgubljen u posljednje vrijeme na terenu.
Slijedi DFB pokal u srijedu i gostovanje staroj mušteriji HSV-u. Očekujem dosta rotacija za taj meč

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2014, 17:29

Rutinski odradjeno drugo poluvrijeme gdje domacini skoro pa nista nisu napravili za razliku od prvog poluvremena.

Nova pobjeda i 45-a utakmica u nizu bez poraza. Trebaju nam jos 4 da stignemo Arsenal.

Mislim da Pep ima dobitnu kombinaciju kada su vezni igraci u pitanju.
Kroos ce se dobro namuciti da se ponovo izbori za mjesto u ekipi a imao je sve, no ono bacanje rukavica ga je kostalo jer vec dvije utakmice u nizu sjedi na klupi.
Hajmo reci da ga mozemo ocekivati u kupu protiv HSV-a kao i Svinjceka na klupi. :mrgreen:

@BadrHari: hvala na ispravci, mislio sam na stativu a pisao precka.
Inace, vidim da hvalis Thiaga i sad te zelim upitati jel' se slazes s mojim misljenjem da je on nezamjenjiv, da se svi rotiraju samo Thaigo ostaje unutra? :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 08 feb 2014, 17:34

Omerbavarac je napisao/la:@BadrHari: hvala na ispravci, mislio sam na stativu a pisao precka.
Inace, vidim da hvalis Thiaga i sad te zelim upitati jel' se slazes s mojim misljenjem da je on nezamjenjiv, da se svi rotiraju samo Thaigo ostaje unutra? :mrgreen:
Griješiš li, griješiš. :mrgreen: Ne znam šta je u pitanju ali te nešto neće.Valjda te Bayo(kao i sve ostale valjda) baca u ekstazu lakom igrom u svakoj (teškoj ili ne) situaciji. :D
Samo još 14 utakmica.Idemo momci!!!
Saurman je napisao/la:Naš budući protivnik u CL trenutno proživljava teške trenutke na Anfiledu.
Mislim da zaslužuju minutu šutnje.
Kakvi ih tek trenuci čekaju u LP, ne smijem ni zamislit' 8-)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2014, 17:39

S-Y-L-A-R je napisao/la: Griješiš li, griješiš. :mrgreen:
Sta me briga. :mrgreen:
Na mojoj strani je statistika a ista kaze da je Thiago igrao zadnjih 7 utakmica a da je pri tome startao 6 dok je jednu usao u drugom dijelu nakon povrede i u pitanju je ona utakmica protiv Dortmunda. 8-)

Pitanje: jel' se prenose kartoni iz ligaskih utakmica na kup utakmice?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 feb 2014, 18:01

Sta god covjek napise suvisno je...
Bayern danas rutinski odradio posao i nadam se da ce Pep u Srijedu imati milosti i izvesti sarolik sastav, jer u protivnom bi se mogao ponoviti Minhen iz Marta protekle godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 feb 2014, 18:05

Nisam gledao zadnjih 20-ak minuta, ali ono sto sam vidio do tada sasvim je bilo dovoljno. Jos jedna u nizu laganih pobjeda. Nurnberg je na pocetku se drzao koliko-toliko, ali vec nakon Mandzinog gola sve je bilo gotovo. Kasnije kapiten pogadja za konacnih 0-2.

Sad protiv HSV-a u kupu, gdje ocekujem da priliku dobiju mladici sa klupe, a mozda malo i Kroos zaigra :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2014, 18:06

Po drustvenoj mrezi se pise da Ribery nece biti spreman za Arsenal, sto bi svakako bio manje hendikep ali ne i nadoknadiv zaostatak.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 feb 2014, 18:09

Kros je prekonoći postao predmet zaebancije :lol: .Ne valja vam to momčiluci. :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 08 feb 2014, 18:32

Omerbavarac je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la: Griješiš li, griješiš. :mrgreen:
Sta me briga. :mrgreen:
Na mojoj strani je statistika a ista kaze da je Thiago igrao zadnjih 7 utakmica a da je pri tome startao 6 dok je jednu usao u drugom dijelu nakon povrede i u pitanju je ona utakmica protiv Dortmunda. 8-)
Mislio sam na "miješanje" forumaša nakon što ti se oprostila "greda" :mrgreen:
Ja se inače slažem za Thiaga u vezi toga da je miljenik Pepuna(što nije ni dobro), ali dok su igre vrhunske, ne treba ga ni mijenjati ;) Samo, opet moram ponoviti da mi se ne sviđa olako odbacivanje Kroosa da se ne bi kajali kasnije.Sreća pa pojedine uprava ne čuje :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 08 feb 2014, 18:37

Derbysieger 8-) Kakva atmosfera na tribinama :o U pravom smislu rijeci derbi.Sudkurve dominira 8-)

Mandzo dosao do 15 golova u svim natjecanjima ove sezone i trenutno je ispred njega samo Muller(17)

Thiago je carobnjak 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 feb 2014, 18:50

Sada je jasno da nema s Pepom zajebancije 8-)
Mali gaf i naravno klupa.
Buducnost Kroosa u Bayi je pod znakom pitanja.
To je jasan signal i ostalima da znaju s kime imaju posla.
I opet moram pomenuti slabog Tomicu danas, izgleda da je van forme,ali nema veze, proradice kad bude najvise trebalo,imam taj predosjecaj 8-)

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 feb 2014, 19:01

Povlacim sve negativno sto sam reko za Thiaga.
Momak me odusevljava. :D

@Omere pomijesa nas ti sve. :lol:
Ja sam onaj s gifovima. :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 feb 2014, 19:11

Nisam gledao tekmu al' vidim da je odrađena rutinski,Mandžo sve bolji kako sezona odmiče a drago mi zbog kapitena uspio je omastiti brk. :)

Vidim bacaju se hvalospjevi za igru Thiaga. 8-)

Zanima me kakve su partije imali Gotze,Martinez i Robben.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2014, 19:15

BadrHari je napisao/la:
@Omere pomijesa nas ti sve.
:lol: :lol:
Halalite mi.
Malo sam u sjebusu ovih dana, pritisli ispiti sa svih strana. :lol:

Razumjeli smo se, uglavnom se svi slazemo za malca da je maestralan. 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2014, 19:20

Saurman je napisao/la:
Prvi i zadnji standardno dobri, pogotovo Robben koji bas nije ima srece jer je pogodio dvije stative. Gotze je malo petljao u pojedinim situacijama ali je takodjer pokazao malo egzibicije kada se poigrao sa jednim od igraca Nurnberga. Javi nije mnogo igrao ali i ono sto je igrao, pokazao je da ce biti od velike pomoci u narednim mecevima. Njegovim ulaskom je domacinima zatvoren svaki prilaz nasem golu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 feb 2014, 19:28

Omerbavarac je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Javi nije mnogo igrao ali i ono sto je igrao, pokazao je da ce biti od velike pomoci u narednim mecevima. Njegovim ulaskom je domacinima zatvoren svaki prilaz nasem golu.
Samo da se hoće Pep smilovati pa da Javia ubaci na mjesto Lahma a kapitena vrati na svoje mjesto.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2014, 19:44

Saurman je napisao/la:
Samo da se hoće Pep smilovati pa da Javia ubaci na mjesto Lahma a kapitena vrati na svoje mjesto.
Vjeruj mi da sam donedavno i ja sam imao takvo misljenje ali sam nakon ovih sjajnih partija cjelokupne ekipe malo promijenio isto i slozio se sa Pepovim zamislima sto se tice Lahma na sestici.
Svima nama smeta sto je kapiten skinut sa svoje pozicije beka, na kojoj igra cijelu svoju karijeru ali kad pogledamo kakve sve partije pruza na trenutacnoj poziciji dodje mi jednostavno da vrisnem, jer je pitanje gdje je bolji. :mrgreen:
Nekako sam uvjeren da ce ovako ostati i u dogledno vrijeme, barem dok se ne zareda par losih utakmica (ako do toga uopste dodje :mrgreen: ).

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []