RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 06 maj 2015, 23:07

Mi cemo 100% biti korektni ,bili smo prema svima tako da nema razloga da prema Zelji bude drugacije.Ono sto mi ocekujemo od nasih igraca je da igraju cestito i borbeno (kao protiv svih pretendenata za titulu) i kako god se zavrsi utakmica necemo se ljutiti.Naravno vjerujemo u nase momke i vecina nas ocekuje pobjedu.Sto se posjete tice ,nisam nesto ubjedjen u neku dobru posjetu,maloprije sam objasnio razloge.U svakom slucaju dobro nam dosli i hajmo jednu dobru tekmu odigrat pa kud puklo da puklo :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 07 maj 2015, 08:41

bulbasor je napisao/la:
@Pastrmka brate ima li tebe gdje na ovoj slici?
Druze na slikama gostovanja od 82/83 pa nadalje me sigurno ima na nekim ali na ovoj mi je 7 godina bilo :) brato nisam ni dlaka na ćundari imao :D

@Rodjenisa ma bit ce sigurno raje. Vokri je bilo mnogima sto nisu bili protiv Sarajeva i Širokog. Sudar dva stara radnicka kluba. Nece bit nesto aman posto za nas nema neki rezultatski znacaj ali ono sredina
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 maj 2015, 09:15

Neznam buraz ali mi se cini da ove godine nije ni blizu atmosfera kao lani u ovo vrijeme.Imali smo onaj strasni niz od 7 uzastopnih pobjeda ,tako da smo svi s nestrpljenjem ocekivali slijedecu utakmicu,a u tom nizu se nasao i Zeljo pa je bilo puno vise price oko tekme tih dana.Ove godine je to neuporedivo i s jedne strane mi je drago jer automatski nema ni onih degutantnih prica tipa -kupio,prodao,dao ,nedao i sl.Neka se igra dobar fudbal i neka bolji pobjedi

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 07 maj 2015, 10:03

rodjenisa je napisao/la:Neznam buraz ali mi se cini da ove godine nije ni blizu atmosfera kao lani u ovo vrijeme.Imali smo onaj strasni niz od 7 uzastopnih pobjeda ,tako da smo svi s nestrpljenjem ocekivali slijedecu utakmicu,a u tom nizu se nasao i Zeljo pa je bilo puno vise price oko tekme tih dana.Ove godine je to neuporedivo i s jedne strane mi je drago jer automatski nema ni onih degutantnih prica tipa -kupio,prodao,dao ,nedao i sl.Neka se igra dobar fudbal i neka bolji pobjedi
Ovakva utakmica zaista zasluzuju veliku publiku ali ako nasi "derbi navijaci" cekaju samo Zelju, Sarajevo, Siroki i Antovce da se pojave i istresu gace onda neka ostanu kuci. Radije 500 pacenika nego 5 000 hajmo reci navijaca. Ionako nemas zarade od njih kad ih pola neplati ulaz. Grod te yebo moj adza kojem je 80 godina svaku tekmu je na svom mjesti dok drkadzije iz Fejiceve nemogu 15 utamica u godini odgledati.
Prkosni i Ponosni od 1922

Cernica
Kontakt:

Re: FK Velež : Omladinski pogon

Post Postao/la Cernica » 07 maj 2015, 14:49

Ljiljani87 je napisao/la:Od 19-24. maja održaće se "Turnir prijateljstva" za kadete, a učestvovaće svi veliki klubovi iz bivše Jugoslavije.

Ovo takmičenje biće odigrano pod pokroviteljstvom UEFA a timovi su podeljeni u četiri grupe od po četiri tima.

U grupi A igraće Dinamo, OFK Beograd, Sloboda Tuzla i Sutjeska iz Nikšića. Grupu B čine Crvena Zveda, Velež iz Mostara, Osijek i Budućnost iz Podgorice. Grupa C sastojaće se od Partizana, Željezničara, Vardara i Olimpije iz Ljubljane i konačno, Grupu D sačinjavaće Rijeka, Vojvodina, Sarajevo i Borac iz Banjaluke.

Sve mečeve ćete moći da gledate na kanalima Sport Kluba, a termini će biti 11:00, 13:00, 16:00 i 18:00. Finale će biti 24. maja, čekamo vas na našim frekvencijama i nadamo se da ćemo svi zajedno uživati
Uprati na temi Želje.

Velez,Zvezda,Osijek i Budućnost u grupi. Idemo osvojit ovaj turnir mladi mostarski Rođeni :clap: :njanjanja: :D
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 07 maj 2015, 15:12

http://m.sportsport.ba/vijest/bh_fudbal-161255.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Cestitke upravi na dobrom radu tj dobijanju licence za PL i Evropu. Sve izmireno i evo trecu godinu zakonski odrađeno. Jos nam samo fali taj rezultatski iskorak da ofarbamo neki evropski grad u crveno. FORZA
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 maj 2015, 16:54

Cernica je napisao/la:
Ljiljani87 je napisao/la:Od 19-24. maja održaće se "Turnir prijateljstva" za kadete, a učestvovaće svi veliki klubovi iz bivše Jugoslavije.

Ovo takmičenje biće odigrano pod pokroviteljstvom UEFA a timovi su podeljeni u četiri grupe od po četiri tima.

U grupi A igraće Dinamo, OFK Beograd, Sloboda Tuzla i Sutjeska iz Nikšića. Grupu B čine Crvena Zveda, Velež iz Mostara, Osijek i Budućnost iz Podgorice. Grupa C sastojaće se od Partizana, Željezničara, Vardara i Olimpije iz Ljubljane i konačno, Grupu D sačinjavaće Rijeka, Vojvodina, Sarajevo i Borac iz Banjaluke.

Sve mečeve ćete moći da gledate na kanalima Sport Kluba, a termini će biti 11:00, 13:00, 16:00 i 18:00. Finale će biti 24. maja, čekamo vas na našim frekvencijama i nadamo se da ćemo svi zajedno uživati
Uprati na temi Želje.

Velez,Zvezda,Osijek i Budućnost u grupi. Idemo osvojit ovaj turnir mladi mostarski Rođeni :clap: :njanjanja: :D
Ovo je onaj turnir sto ga je pokrenuo Savo Milosevic u okolini Bjeljine(etno selo Stanisic).Lani Rema vodio djecu ,sjecam se s Partizanom prvu remi odigrali.Dalje se ne sjecam :mrgreen:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 07 maj 2015, 21:10

http://m.sportsport.ba/vijest/bh_fudbal-161376.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mamaru coži trebali su te doživotno suspendovat. Keru koji jako dobro reaguje na komande
From father to son

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 maj 2015, 21:13

Cernica je napisao/la:http://m.sportsport.ba/vijest/bh_fudbal-161376.html

Mamaru coži trebali su te doživotno suspendovat. Keru koji jako dobro reaguje na komande

Kakve koristi od suzpenzije kad ste vi pokradeni. KO ce vam to nadoknaditi?! Savez je velikaa lakrdija kad je u pitanju PL BiH. Zanima ih samo repka, jer odatle mogu da ´´mlate´´ lovu... Stoka.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 maj 2015, 21:21

Ovo bi kao trebala da bude satisfakcija nama za kradju koju smo pretrpili od strane sudije Zivkovica :oops:
Ja mu se po x put sjetim zenskog dijela obitelji i tu se prica nazalost zavrsava,jer mi nikakve koristi nemamo od njegove suspenzije.Ovdje su najvise osteceni Sarajevo,Zeljo i Siroki ,jer neko nazor pokusava da im u konkurenciji za vrh ostavi ovaj cudni klub :kafa:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 07 maj 2015, 21:22

belosevic28 je napisao/la:

Kakve koristi od suzpenzije kad ste vi pokradeni. KO ce vam to nadoknaditi?! Savez je velikaa lakrdija kad je u pitanju PL BiH. Zanima ih samo repka, jer odatle mogu da ´´mlate´´ lovu... Stoka.
U pravu si druze ali opet nama koji posteno igramo i posteno ostvarujemo svoje pobjede ovo tesko pada. Ostaje zal sto nismo ponizili hsk zrinsky gdje smo trebali da nije bilo ovog šonje u crnom placenog i sa komandama k nozi iz NS
From father to son

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 08 maj 2015, 07:32

Direktno je uticao na rezultat.Sa fer suđenjem mi bi pobijedili, barem 2:0. :evil:

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 08 maj 2015, 08:54

anel81m je napisao/la:

Direktno je uticao na rezultat.Sa fer suđenjem mi bi pobijedili, barem 2:0. :evil:
Anele druze ja bi rekao da je realno trebali zavrziti 5:0 a evo sad cu i objasniti zasto.
Kod rezultata 1:0 za nas cist penal na Hajadarovicu nije sviran gdje je koljac zvani Stojkic trebao dobiti direktan crveni karton. Zadnji napad pred poluvrijeme Maletic pravi prodor. Graovac ga kao zadnji igrac obara = cist penal i drugi crveni karton. To je znaci vec 3:0 na poluvremenu s tim da bi cijelo drugo poluvrijeme igrali sa dva igraca vise. Da je bilo pravde bilo bi barem 5:0 ali **** zivimo u svijetu bezobrazluka i lopovluka pa su se kerovi i ovaj put provukli......ali polako!!!
Prkosni i Ponosni od 1922

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 maj 2015, 11:22

Da pozdravim crvene nakon jednomjesečnog izbivanja sa foruma.
Da bacim komentar na posljednje utakmice i ovu koja slijedi.
Možda bude malo poduže, kome se ne čita, nek' preskoči.

Što se Radnika tiče, klasična naša ovosezonska boljka, porazi, neriješene, i porazi. Ništa na što nismo navikli. Ali ovaj naš gigant crveni se sa tim ne smije pomiriti, i uvijek 100% i uvijek borba, i uvijek jako. Po izvještajima, i izjavama trenera Radnika, jedne mentalne
seljačine
, naši momci su se borili "kao da im treba".

Pa jok, tebi treba. Koji
idiotizam
. Igraš sa Veležom
hajvanu
.
A onda i suđenje protiv Zrinjskog, moralna nagrada na kraju. Nešto na što, nije da nismo navikli.
Pišaj
takvu nagradu. I Grbavica i Koševo bi eksplodirali da se takvo što desilo u glavnom gradu.
Ali tretiranje ovog podneblja, i ove regije kao malog, i igranje "velike braće" nad našim glavama, nije da nismo navikli, a sve u cilju njihovih interesa.
Nabijem
ih.

I onda opet protiv Plavih. I opet hoću pobjedu, što je normala. Što nije prkos, što nije kompleks kako velike plave glave pišu iz godine u godinu. To je sportsko nadmetanje, sportsko nadanje, sportsko očekivanje. Prošle godine ste se opekli, pa malo opreznije izjave, a ono...nadam se da ćete se opeći makar po jednom što kažu Crnogorci, od sad, pa nadalje i ubuduće. @Virtu4l će me najbolje razumjeti šta hoću reći.

I neću da pišem na njihovim opštim diskusijama ovo slijedeće što ću da napišem, biće da im se uvlačim u pakaš. Ono što sam htio napisati jeste..jedan veliki naklon ovoj njihovoj djeci, njihovom radu u omladinskim kategorijama, stvaranju pobjedničkog mentaliteta i držanju rezultata bez obzira na novonastale uslove. Još jednom, nešto čemu svi treba da težimo, i ono što svi sanjamo. Oni sad imaju.

Parafraziram.. Idemo dalje, za crvenu boju-boju krvi-boju života, za crvenu boju-boju ruže-boju ljubavi. A sve to jeste naš Velež! @Kemal Mahić u Rođeni za vječnost
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 08 maj 2015, 11:27

izvinjavam se sto upadam ali samo da podijelim ovaj komentar s vama, jer vas se tice :)

evo statistike:

ukupno zvanicnih utakmica: 115 56 26 33 181-140
ukupno prvenstvenih utakmica: 104 51 24 29 160-122

ukupno zvanicnih utakmica u mostaru: 56 12 18 26 58-89
ukupno prvenstvenih utakmica u mostaru: 51 12 16 23 53-81

ukupno zvanihcnih utakmica u vrapcicima: 18 5 6 7 19-25
ukupno prvenstvenih utakmica u vrapcicima: 16 5 4 7 17-13

posljednih 10 zvanicnih (istovremeno i prvenstvenih) utakmica: 10 8 1 1 19-9

posljednih 10 zvanicnih utakmica u mostaru (vrapcici): 10 3 4 3 12-12
posljednih 10 prvenstvenih utakmica u mostaru (vrapcici): 10 4 2 4 11-12

najveca pobjeda i poraz u zvanicnim utakmicama: 6-1 (grbavica, 2000/01), 2-6 (bijeli brijeg, 1985/86)
najveca pobjeda i poraz u zvanicnim utakmicama u mostaru: 3-1 (bijeli brijeg, 1980/81; vrapcici 2010/11), 2-6 (bijeli brijeg, 1985/86)
najveca pobjeda i poraz u zvanicnim utakmicama u vrapcicima: 3-1 (2010/11), 0-3 (1996/97)

utakmica sa vise od 7 golova: 3-5 (grbavica, 1953/54), 4-3 (kosevo, kup 1974), 2-5 (bijeli brijeg, 1978/79), 2-6 (bijeli brijeg (1985/86), 3-4 (vrapcici, 1997/98), 6-1 (grbavica, 2000/01)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 maj 2015, 11:27

A gdje su mornari tu?
Forza Velež!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 08 maj 2015, 12:07

zizu1991 je napisao/la:Da pozdravim crvene nakon jednomjesečnog izbivanja sa foruma.
Da bacim komentar na posljednje utakmice i ovu koja slijedi.
Možda bude malo poduže, kome se ne čita, nek' preskoči.

Što se Radnika tiče, klasična naša ovosezonska boljka, porazi, neriješene, i porazi. Ništa na što nismo navikli. Ali ovaj naš gigant crveni se sa tim ne smije pomiriti, i uvijek 100% i uvijek borba, i uvijek jako. Po izvještajima, i izjavama trenera Radnika, jedne mentalne
seljačine
, naši momci su se borili "kao da im treba".

Pa jok, tebi treba. Koji
idiotizam
. Igraš sa Veležom
hajvanu
.
A onda i suđenje protiv Zrinjskog, moralna nagrada na kraju. Nešto na što, nije da nismo navikli.
Pišaj
takvu nagradu. I Grbavica i Koševo bi eksplodirali da se takvo što desilo u glavnom gradu.
Ali tretiranje ovog podneblja, i ove regije kao malog, i igranje "velike braće" nad našim glavama, nije da nismo navikli, a sve u cilju njihovih interesa.
Nabijem
ih.

I onda opet protiv Plavih. I opet hoću pobjedu, što je normala. Što nije prkos, što nije kompleks kako velike plave glave pišu iz godine u godinu. To je sportsko nadmetanje, sportsko nadanje, sportsko očekivanje. Prošle godine ste se opekli, pa malo opreznije izjave, a ono...nadam se da ćete se opeći makar po jednom što kažu Crnogorci, od sad, pa nadalje i ubuduće. @Virtu4l će me najbolje razumjeti šta hoću reći.

I neću da pišem na njihovim opštim diskusijama ovo slijedeće što ću da napišem, biće da im se uvlačim u pakaš. Ono što sam htio napisati jeste..jedan veliki naklon ovoj njihovoj djeci, njihovom radu u omladinskim kategorijama, stvaranju pobjedničkog mentaliteta i držanju rezultata bez obzira na novonastale uslove. Još jednom, nešto čemu svi treba da težimo, i ono što svi sanjamo. Oni sad imaju.

Parafraziram.. Idemo dalje, za crvenu boju-boju krvi-boju života, za crvenu boju-boju ruže-boju ljubavi. A sve to jeste naš Velež! @Kemal Mahić u Rođeni za vječnost
@zizu1991 brate dobro nam se vratio :thumbup:
I opet tvoja nenadmasna razmisljanja u vezi naseg starca :clap: :clap:
Svaka ti je kao iz citaba
Forza do groba :ljepota:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 maj 2015, 12:44

zizu1991 je napisao/la:A gdje su mornari tu?
Forza Velež!
Stvarno di su "Majstori s mora" je.ba ih ćaća zajedno sa srdelama i piciginom :urnebes: :urnebes:

Zizu :salut:
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 maj 2015, 22:46

SUTRA SVI NA STADION DA PODRŽIMO MOSTARSKE ROĐENE DO NOVE POBJEDE JER
slika
From father to son

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 08 maj 2015, 22:47

Svi na tekmu :!: :!: Nema izgovora :twisted: :twisted:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.