Ma loze sve zivo, upozno sam proslu zimu kad sam bio lika (komsija ondje) cizme lozi lagano, to dimi, pa reko kralju ma kae boli me kitanumanumaye22 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:26Nema gore kombinacije, sirotinja a ohol.Vjeverica777 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 08:33Glavni grad sa mnoštvom sirotinje, koja gura sve i svašta u peć...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- Slatinash_7
- Kontakt:
Pa to je razumljivo, pogotovo u vrijeme ovakve krize u državi poput naše..Meni je baš nejasno da je Sarajevo, grad koji je toliko razvijen bio i u vrijeme AU pa kasnije i u Jugoslaviji, grad Olimpijskih igara, nema riješeno pitanje grijanja..
Inače jedno pitanje, zašto se samo za Jugoslaviju kaže Ex Yu, dok to nije slučaj za druga carstva,kraljevstva,države šta god..Austo Ugarska, Osmansko Carstvo itd itd
Inače jedno pitanje, zašto se samo za Jugoslaviju kaže Ex Yu, dok to nije slučaj za druga carstva,kraljevstva,države šta god..Austo Ugarska, Osmansko Carstvo itd itd
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hebo smog, elektroprivreda pred kolapsom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mozda zato sto su bile dvije pa se misli na ovu zadnju. A mozda samo bolje zvuciSlatinash_7 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:51Pa to je razumljivo, pogotovo u vrijeme ovakve krize u državi poput naše..Meni je baš nejasno da je Sarajevo, grad koji je toliko razvijen bio i u vrijeme AU pa kasnije i u Jugoslaviji, grad Olimpijskih igara, nema riješeno pitanje grijanja..
Dobi Marija bebu a kurсem nije mrdnula.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Marsal
- Kontakt:
E kakva me je gripa/viroza ufatila
Imao sam dvije korone ali njih dvije zajedno su bile mačji kašalj za ovo. Već 5 dana ne mogu spustit temperature da si ne znam ti šta. Preznojim se od analgina i tylol hota, bukvalno se kupam u vlastitom znoju i opet nekako ne da je ne smanjim nego je povećam
Glavobolje najgore koje sam u životu imao.
3/4 dana samo ležim u mraku i žmirim, onu jednu četvrtinu nekako sam i dobar.
Imao sam dvije korone ali njih dvije zajedno su bile mačji kašalj za ovo. Već 5 dana ne mogu spustit temperature da si ne znam ti šta. Preznojim se od analgina i tylol hota, bukvalno se kupam u vlastitom znoju i opet nekako ne da je ne smanjim nego je povećam
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I mene isto Bokte, nisam ovo dozivio ne pamtim, ali eo dan 4 je malo bolje. Rokam Tylenol svako 2-3 sata.Marsal je napisao/la: ↑20 dec 2023, 15:35E kakva me je gripa/viroza ufatila![]()
Imao sam dvije korone ali njih dvije zajedno su bile mačji kašalj za ovo. Već 5 dana ne mogu spustit temperature da si ne znam ti šta. Preznojim se od analgina i tylol hota, bukvalno se kupam u vlastitom znoju i opet nekako ne da je ne smanjim nego je povećam![]()
Nisu ni te viroze što su bile.. jbt po 15 dana budeš prehlađen.alemsa je napisao/la: ↑20 dec 2023, 15:36I mene isto Bokte, nisam ovo dozivio ne pamtim, ali eo dan 4 je malo bolje. Rokam Tylenol svako 2-3 sata.Marsal je napisao/la: ↑20 dec 2023, 15:35E kakva me je gripa/viroza ufatila![]()
Imao sam dvije korone ali njih dvije zajedno su bile mačji kašalj za ovo. Već 5 dana ne mogu spustit temperature da si ne znam ti šta. Preznojim se od analgina i tylol hota, bukvalno se kupam u vlastitom znoju i opet nekako ne da je ne smanjim nego je povećam![]()
The saddest thing in life is wasted talent.
Ma najgore spavati, nos skroz zacepljen moro disati na usta i budim se svako 15 minuta (suha usta), jos radio jarane citavo tijelo boli, sve u slow motion kretanje i ostalo. Tacno nesto novoscholsey je napisao/la: ↑20 dec 2023, 15:42Nisu ni te viroze što su bile.. jbt po 15 dana budeš prehlađen.alemsa je napisao/la: ↑20 dec 2023, 15:36I mene isto Bokte, nisam ovo dozivio ne pamtim, ali eo dan 4 je malo bolje. Rokam Tylenol svako 2-3 sata.Marsal je napisao/la: ↑20 dec 2023, 15:35E kakva me je gripa/viroza ufatila![]()
3/4 dana samo ležim u mraku i žmirim, onu jednu četvrtinu nekako sam i dobar.![]()
- numanumaye22
- Kontakt:
Grad je razvijen kad ga poredis sa manjim gradovima i opstinama tipa Visoko, Gradiska, Kakanj, Bugojno, Vakuf i slicno. U poredjenju sa drugim glavnim gradovima u Europi, razlika ti je veca nego izmedju Sarajeva i gore pomenutih gradova.Slatinash_7 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:51Pa to je razumljivo, pogotovo u vrijeme ovakve krize u državi poput naše..Meni je baš nejasno da je Sarajevo, grad koji je toliko razvijen bio i u vrijeme AU pa kasnije i u Jugoslaviji, grad Olimpijskih igara, nema riješeno pitanje grijanja..
Sve znam brate. Nekad početkom oktobra sam se identično osjećao.. i još uvijek šmrčem jbt.
Biće da su ti virusi opasno evoluirali.
Ili nam opada imunitet, hoce to s godinamascholsey je napisao/la: ↑20 dec 2023, 16:04Sve znam brate. Nekad početkom oktobra sam se identično osjećao.. i još uvijek šmrčem jbt.
Biće da su ti virusi opasno evoluirali.
Mene je neki stomacni virus safato prosle sedmice. Muka, po citav dan. I dobijem tvrdu stolicu, nisam mogao njatike par dana. Jbt jesam se napatio, zavrsio kod doktora.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ja sam se tri puta razbolio u 2 mjeseca. Isto ko da imunitet ne postoji
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Ma ovo ili te stomak presjece da se ulitas (da prostis), ili imas osjecaj za nuzdom a sjedis na solji ono nista
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ja mjerio 42 temperaturu licni rekord. Drzala me osam dana, nakon toga druga me pokosila i prosle sedmice treca u sracki i povracanju. Pozitivan test na coronu. Doktor kaze immunitet mi nikakav. Da pokusam vitamin D i izdrzati do jaceg sunca.Marsal je napisao/la: ↑20 dec 2023, 15:35E kakva me je gripa/viroza ufatila![]()
Treba za svaki slučaj pojačati sa bijelim lukom.. jest da ćemo spavati sami u dnevnoj, al zdravlje je najpreče.
- Pensioner26
- Kontakt:
A šta mislite da li nam ova sva internet zračenja razaraju imunitet. Budimo se sa mobitelima, spavamo sa mobitelima?
I lojom k'o sto reko Brajlovic, lijeci koronu
Ma ubacivati vise vitamina C vocem, k'o kad voce jedes ono kad ti naumpadne, treba ubacivati nakon svakog obroka, makar jabuku ili mandarinu. Nije vise tijelo celik jarane, jest mentalno ne osjecas razliku ali ovako sve ima svoje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.