AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 08 avg 2015, 15:02

Po meni nam je i Witsel nepotreban. Moutinho + Fekir (moze i Vasquez) 8-)
Il Club più titolato al mondo!

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 08 avg 2015, 15:12

Danas ili sutra bi se trebala zavrsiti prica oko Romagnolija.(hvala qrcu)
Onda ocekujemo pricu o Ibrahimovicu i Witselu.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 avg 2015, 15:19

Chinaglia je napisao/la:
rope11 je napisao/la:kako ovaj mali darmian dobro igra, pa za ovog ce kroz neko vrijeme moci bukvalno reci da je wc igrac :plac: eh, sta smo mi pustili :plac:
haha, de reci da se šališ

imate De Sciglia :opaopa:
ne vidim koji dio moje recenice si mogao okarakterisati kao salu :problem:

hocetel' se mjenjat za kavandu? :ljepota:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 avg 2015, 01:59

Pozdravlja vas Batva :D

Ova Roma je maher u utrpavanju flopcina, pa kad se sjetim jos onog Mancinija s beka ga gurnuli u napad i on zabio nekih golova i utrpaju ga Interu, ako se dobro sjecam, i covjek ne nikad vise ne naigra fudbala, cak i kod nas probao. Pa onda Akvilani, Lamela, Destro, sad nama Bertolaci, a najvjerovatnije i Romanjoli... a mrsko mi vracati film, sigurno ih jos masa ima... patnja
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 09 avg 2015, 11:24

Beduin je napisao/la:Pozdravlja vas Batva :D

Ova Roma je maher u utrpavanju flopcina, pa kad se sjetim jos onog Mancinija s beka ga gurnuli u napad i on zabio nekih golova i utrpaju ga Interu, ako se dobro sjecam, i covjek ne nikad vise ne naigra fudbala, cak i kod nas probao. Pa onda Akvilani, Lamela, Destro, sad nama Bertolaci, a najvjerovatnije i Romanjoli... a mrsko mi vracati film, sigurno ih jos masa ima... patnja
Sta je to prijatelju jesi to ban popusio?

Sto se tice Romagnolija vrijeme ce pokazati da li je to bacenih 25-30 miliona jer njegovo dovodjenje je mac sa dvije ostrice tj. mlad je i moze postati dobar cb, kazem dobar jer je rano govoriti za wc, a moze i grohnuti kao i mnogi drugi... Ono sto bi valjalo a sto mi nemamo a to je jedan stoper WC (kao sto su maldini, nesta bili kada je Silva dosao) sa kojim ce napredovati u igri i svemu... generalno na svakom dijelu terena nam fali po jedan takav igrac (mozda je izuzetak napad).

Sto se tice tih gore navedenih mi smo Akvilanija posudili koliko se ja sjecam i da bi ga otkupili morao je odigrati odredjeni br utakmica, a on taj br nije ispunio tako da nismo imali obavezu kupovine, ali vjerujem da nikada ne bi ni bio blizu svlacionice milana da se nije vodila politika koja se vodi zadnjih par godina, ista situacija i sa Destrom ( cuj za 15 miliona nam ga htjeli uvaliti :lol: ) ... e sad ovog Bertolacija po ovom vidjenom su nam uvalili, ali cekajmo pola sezone-sezonu pa cmeo ocijeniti.
FORZA MILAN!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 09 avg 2015, 11:33

Ja ne znam sta se to vidi u Romagnoliu, sve prijateljske sto je igrao bio je krivac barem za gol.
embrace the chaos

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 09 avg 2015, 11:44

Romagnoli - novi Bonera ili novi Nesta?.....

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 09 avg 2015, 11:46

Zenga je napisao/la:Romagnoli - novi Bonera ili novi Nesta?.....
Ja uvijek kazem da je novi Nesta zasto bi ga Roma pustila, kad bi za godinu i pol imali wc igraca!?

Champion1
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la Champion1 » 09 avg 2015, 11:51

meskalin je napisao/la:
Ja uvijek kazem da je novi Nesta zasto bi ga Roma pustila, kad bi za godinu i pol imali wc igraca!?
po meni je to njihova politika bolje vrabac u ruci nego golub na grani, dovedu takve talente i nece da cekaju da vide njihov razvoj (imas dosta primjera i njima se ta politika pokazala pozitivnom) kao sto sam rekao to je mac sa dvije ostrice, ali i ako ima potencijala za WC tesko ce to postici kod nas bez nekog novog Maldinija ili Neste.. Ako bi se razvijao kao sto nasi ocekuju onda njegova cijena nece biti ispod 50 mil.
FORZA MILAN!

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 09 avg 2015, 12:44

Denno je napisao/la:Ja ne znam sta se to vidi u Romagnoliu, sve prijateljske sto je igrao bio je krivac barem za gol.
On je prije tih prijateljskih vec postigao dogovor s Milanom,a posto je Roma kocila transfer nebi me cudilo da je namjerno lose igrao. Ne treba o igracu suditi na osnovu par prijateljskih utakmica. Vrijeme ce pokazati da li momak vrijedi tih para. Al nikako mi nisu jasni komentari tips "da valja nebi ga Roma prodavala". Kao da se igraci prodaju samo iz razloga sto ga se klub zeli rjesiti.
Il Club più titolato al mondo!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 09 avg 2015, 12:57

Moguce, pa je bez motiva odigrao onako ocajno.
Inace u vas se nakupio fin broj ex Romanista. Pola tima jbt.
embrace the chaos

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 avg 2015, 13:10

Champion1 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Pozdravlja vas Batva :D

Sta je to prijatelju jesi to ban popusio?

Sto se tice Romagnolija vrijeme ce pokazati da li je to bacenih 25-30 miliona jer njegovo dovodjenje je mac sa dvije ostrice tj. mlad je i moze postati dobar cb, kazem dobar jer je rano govoriti za wc, a moze i grohnuti kao i mnogi drugi... Ono sto bi valjalo a sto mi nemamo a to je jedan stoper WC (kao sto su maldini, nesta bili kada je Silva dosao) sa kojim ce napredovati u igri i svemu... generalno na svakom dijelu terena nam fali po jedan takav igrac (mozda je izuzetak napad).

Sto se tice tih gore navedenih mi smo Akvilanija posudili koliko se ja sjecam i da bi ga otkupili morao je odigrati odredjeni br utakmica, a on taj br nije ispunio tako da nismo imali obavezu kupovine, ali vjerujem da nikada ne bi ni bio blizu svlacionice milana da se nije vodila politika koja se vodi zadnjih par godina, ista situacija i sa Destrom ( cuj za 15 miliona nam ga htjeli uvaliti :lol: ) ... e sad ovog Bertolacija po ovom vidjenom su nam uvalili, ali cekajmo pola sezone-sezonu pa cmeo ocijeniti.
Dusmani me izvarali :mrgreen:

I mene brine ta cinjenica da Romanjoli nema suigraca u Milanu uz kojeg bi se razvijao u wc CB igraca. Sa ovakvim timom sve sto napravi bice plod talenta i velike zelje za dokazivanjem, ali za nesto vece moracemo mu dovesti kvalitetniju konkurenciju i "ucitelja".

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 avg 2015, 14:15

Zaboravih spomenuti, je li ko gledao sinoc Monako? Saravi udje i direktno uticao na promjenu rezultata i pobjedu, predasistencija i, po meni, asistencija za pobjedu. Pored toga imao je jos par odlicnih suteva i jedne makazice za tv spice. I dalje djeluje po lijevom krilu, blize golu i bez konstantnog vracanja na bekovsku poziciju.

Galijani i Berluskoni, zajedno sa Mihom, mame vam se njbm sve dok budete u klubu. Haram vam bila vasa nesposobnost i neznanje.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2015, 15:36

čuj novi Nesta :oops: takav se bolan više neće rodit' :cool:

a Romagnoli ima veliki potencijal, odigrao je odličnu sezonu za Doriu i vjerujte da je to odličan potez ;)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 avg 2015, 15:45

Ma ne mozes nikoga kriviti, on sam htio ici, oni mu izasli u susret (pristali su na posudbu od koje nemamo nikakvu korist) i to je to. Razumijem i njega sto je otisao.
Kod francuza je, za razliku od talijana, dosta dinamicnija i brza igra, tu je konstantno oko gola, po oba krila, ima mu ko dodati loptu i to je ono sto je njega oporavilo, ko zna sta bi bilo od njega da je ostao ovdje. Ni prvi ni zadnji kojem ne lezi ovaj stil lige jbg, bas sam o tome pricao zadnju godinu dana i bio sam u pravu, ipak nije do njega kako se pricalo vec do nekih drugih faktora.

ev' bas gledam ovaj sazetak i stvarno je dobro odigrao, s obzirom da je dosao u skroz drugaciju sredinu i da je jos uvijek klimavog samopouzdanja, ma i odlicno... utopit ce njega monako za strasne pare, vidjet cete :kafa:
[youtube][/youtube]

Pa jel' gotov ovaj Rom vise, vidim da je prakticno vec nas igrac :cool:
mali je svakako najveci potencijal italije uz ruganija tako da ne zalim ove pare, al' kako rekoste, morat ce imati nekog mentora pored sebe da bi mogao opravdati ocekivanja.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 avg 2015, 16:37

Wijnaldum u Newcastle ode i vec zabi gol, a mi kao ne mozemo naci dobrog AMF, iako smo ovog momka prizeljkivali. Jos jeftinija akvizicija, Payet, iz Marseillea otisao u West Ham i danas razvalio protiv Arsenala. Specijalnost mu asistiranje, mada i gol cesto postize, a to nasem napadu i treba. Toliko o nasoj upravi, jednostavno mi se gade, smisliti ih vise ne mogu, nesposobne spodobe.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 avg 2015, 22:08

Poslije dva mjeseca, Romagnoli je nas igrac :bow: :bow: sutra ljekarski.
yebo te pita, 30 miliona :crazy: drugi najskuplji stoper poslije neste u eri berluskonija.

al' nas romi iscjedise do zadnje kapi krvi :urnebes: uvalise flopa i balavca za 50 miliona, a uzese dzeku i salaha, svaka im cast.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 09 avg 2015, 22:34

Jbt vama niko ugodit ne može. Dovodi se jedan od 2 najperspektivnija stopera Italija i sad ne valja. Pa neće doći za 500 hiljada eura. Realno Romagnoli je jako perspektivan igrač i nije ta cijena bezveze visoka. Nije 30m već 25 plus bonusi vjerovatno ako bude igrao puno utakmica, Milan uzme scudetto how yes no i sl. stvari. Uostalom sad kad se keša ima jbo 5m gore dole to je sitnica za gigantski klub kao što je Milan.
Džeko već 2 sezone najmanje živi na staroj slavi u Cityu, grije klupu a ni u reprezentaciji nije na nivou koji je bio. To je realno a drugo što je naš pa mi to nećemo ili ne želimo da vidimo. Haman isto košta ko Romagnoli ali Romagnoli može ići samo uzlaznom putanjom. Plakali smo kad su tada 2 najperspektivnija stopera Ranocchia i Bonucci prešli u Inter i Juve a sad u Milan dolazi igrač budućnosti pa opet ne valja.
Za Bertolaccija ne bi puno palamudio dok ne vidim bar 10-ak službenih utakmica u dresu Milana ali sad zasad mora se priznati da su tu ćelu naguzili :D

slika

Ajde sad Witsel pa Ibra zadnji dan Mercata i obavezno ta desetka...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 avg 2015, 23:03

Fokus je na tome da su doveli dva odlicna igraca za nekih 40 miliona, a nama uvalili dvije rezerve i to im jos ostane 10 miliona u kasi. :D Mora se priznat, dobar posao. Ma sta dobar, odlican. :kafa:

Zna se sta za Bertolacija mislim, ali podrzavam dovodjenje Romagnolija od pocetka. Jest preskupo, al' jbg, treba nekad pretplatiti i rizikovati, ovaj mali bi mogao biti nasa zlatka koka. Sad se ostaje samo nadati da ce biti zdrav i opravdati ocekivanja, ne bi sad valjalo da flopne.

covjece, potrosena je skoro 100 miliona, ko se ovome uopste nadao prije par mjeseci :crazy: :mrgreen: :ljepota:
moglo je malo pametnije, al' haj.

FORZA MILAN !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 09 avg 2015, 23:29

Tottenham zainteresovan za Hondu , a Zaccardo odbio neku ponudu iz Indijske lige. :lol:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.