[youtube][/youtube]
Pa ti racunaj
Gdje je sada ona velika zastava dajte je opet na vidjelo.
Ovo ko Liverpulov cop na Enfildu,stari dobro derbi.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
radebl je napisao/la:e ovako sumari jedni iz doline....negde sam procitao da da neko prognozira 3-1?pa realno, borac nije primio gol u zadnjih 9 utakmica od toga 4 na strani i sad od vas da primi 3... jedina sansa - jeste glavni sudija dominkovic i vi to znate..zato tisu i ni jedne!

idi ti....al idi da se ljecis...drug je napisao/la:radebl je napisao/la:e ovako sumari jedni iz doline....negde sam procitao da da neko prognozira 3-1?pa realno, borac nije primio gol u zadnjih 9 utakmica od toga 4 na strani i sad od vas da primi 3... jedina sansa - jeste glavni sudija dominkovic i vi to znate..zato tisu i ni jedne!
mama ti je šumar. Nego, idite malo do vlade zakukajte kako ćete u morat u širokom igrat svoje tekme.
a to za dominkovićalijepi strah od poraza. priprema se alibi.
Na ovaj post samo ovo mogu reci "radebl je napisao/la:idi ti....al idi da se ljecis...drug je napisao/la:radebl je napisao/la:e ovako sumari jedni iz doline....negde sam procitao da da neko prognozira 3-1?pa realno, borac nije primio gol u zadnjih 9 utakmica od toga 4 na strani i sad od vas da primi 3... jedina sansa - jeste glavni sudija dominkovic i vi to znate..zato tisu i ni jedne!
mama ti je šumar. Nego, idite malo do vlade zakukajte kako ćete u morat u širokom igrat svoje tekme.
a to za dominkovićalijepi strah od poraza. priprema se alibi.
kakve veze imam sad siroki?
pa jesmo igrali na graskom u bl...idi ti uradi nesto na svojoj dolini u koju 15 god niste ulozili marke... igras uakmice na kosevu..kako te nije sramota pisati tako nesto...
zivim u danskojekii je napisao/la:AdisManiacZ je napisao/la:Imal prenos utakmice, nemam bht, daj link. Hvala
Kako ti se selo zove?
AdisManiacZ je napisao/la:zivim u danskojekii je napisao/la:AdisManiacZ je napisao/la:Imal prenos utakmice, nemam bht, daj link. Hvala
Kako ti se selo zove?
AdisManiacZ je napisao/la:Imal prenos utakmice, nemam bht, daj link. Hvala
ekii je napisao/la:Kako ti se selo zove?
AdisManiacZ je napisao/la:zivim u danskoj
ekii je napisao/la:Dobro zivis u Danskoj,ali odnekud si morao doci u Dansku?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.