Dakako.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

RealMoudrid je napisao/la:

Sad se odjednom ponovo vjeruje MARCI.JohnLennon je napisao/la:http://www.marca.com/2013/03/20/futbol/ ... 09949.html
Pandev: "Ja sam glasao za Mourinha, medjutim, moji su glasovi otisli Del Bosqeu, Manciniju i Klopu. Nazvao sam Mourinha i to mu rekao, ne znam sto se dogodilo"
Da cujiceeee Pandev lazeJohnLennon je napisao/la:2pac@ Ti hoces reci da Pandev laze?
Ukoliko tu svoju teoriju ne mozes potkrijepiti valjanim dokazima, ne bi bilo umjesno da nastavis sa daljnjim pisanjem svojih idiotarija na temi aktualnog prvaka Spanjolske. Nadam se da ces pokusati napisati nekakav smislen post povodom toga koji se nece sastojati od tek tri "lol" smajlija.Ado1921 je napisao/la: Da cujiceeee Pandev laze![]()
![]()
Pogresno - na pitanje odgovaras pitanjem te time apsolutno pokazujes po ko zna koji put svoju nisku razinu diskutiranja.M4kaveli je napisao/la:Ti hoces reci da je bila namjestaljka ?
Vjerovatno i ovo i ono za Ballon d'Or ?
Ko kaže da je riječ o krađi? Možda je samo riječ o propustu?M4kaveli je napisao/la:Pa kao sto ti meni ne mozes sa sigurnoscu odgovoriti ne mogu ni ja tebi.
Zato i jesam postavio pitanje.
UEFA i FIFA mozda nisu najpostenije organizacije, ali da su toliko naivne i ofirne ne bih rekao.
Tj. postoji puno boljih i manje rizicnih nacina da nesto ili nekoga pokrades.
Pa kad se toliko prašine digne oko toga i kad javno istupe igrači i treneri koji kažu da nisu dali glas onome kome je pripisan, tu nešto ima.M4kaveli je napisao/la:Za jednu takvu organizaciju ne smije biti propusta.
Jednostavno ne smije.
Sve drugo treba smatrati kradjom.
Bar ja tako mislim.![]()
Samo mi cudno sto su se slicne price prvo pocele objavljivati na FB-u u vezi zlatne lopte ..
Kakve sad to uopće veze ima?!M4kaveli je napisao/la:Ja eto sad je meni do toga.
Messi sasvim zasluzeno i tu nema price.
Sta je Mourinho osvojio a sta Del Bosque ?
eh, fazon ti je sto oni dijele te nagrade na osnovu osvojenih trofeja , sto mi se licno ne dopada , klopp ce tesko osvojiti LP, brko nema sta osvojiti tako da se ne bih iznenadio da nagrada ode villanovi , na kraju ce se ispostaviti covjek najbolji trener na svijetuM4kaveli je napisao/la:Ispade da se jos borim za nekakvu pravdu.![]()
Pa diskutujemo normalno i samo mi je cudno to za glasove.
Ja da se pitam, Kloppu bi dao nagradu za trenera 2012/13 godine.
Del Bosque na 2. mjestu a Mourinho na 3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.