Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- AvantiSignora
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Pirlo se naljutio
... atmosfera je zaista super sada u ekipi..I to trebamo iskoristiti protiv Riome...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ja kako znam Inter je docekan parolama tipa 30 vinti sul campo protiv Neftcija, sramota da klub dobija titule za zelenim stolom dok drugi proljevaju znoj i krv da bi dosli do iste 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- AvantiSignora
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;!

- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj dresova perverzije
Ovaj žuti bi odmah gledao da nabavim, beton.
Ovaj žuti bi odmah gledao da nabavim, beton.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Contentissimo
- Kontakt:
+110DelPiero je napisao/la:Ja kako znam Inter je docekan parolama tipa 30 vinti sul campo protiv Neftcija, sramota da klub dobija titule za zelenim stolom dok drugi proljevaju znoj i krv da bi dosli do iste
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
je li je Inter trazio?i kakve veze ima Inter sa ovim sto su navijaci Celtica napravili?pitas li se sta vam je bilo u toj krvi koji su ste proljevali a uz to da se ne znojite?10DelPiero je napisao/la:Ja kako znam Inter je docekan parolama tipa 30 vinti sul campo protiv Neftcija, sramota da klub dobija titule za zelenim stolom dok drugi proljevaju znoj i krv da bi dosli do iste
Juve:"30 na terenu"
Lance Armstrong:"7 na stazi"
find the difference,,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- AvantiSignora
- Kontakt:

Kolko je samo napredovo uz Conte..
- Contentissimo
- Kontakt:
Kada vidim koliko svi jedva cekaju kiks Juventusa i priliku da ga omalovaze na ovaj ili onaj nacin, onda znam da navijam za najveci klub na svijetu...
Amici di nessuno JFC1897
Amici di nessuno JFC1897
- Contentissimo
- Kontakt:
Evo ja recimo nikad nisam navratio na temu intera, dok s druge strane ovdje cesto svrate navijaci istog, prema tome imas veliki pozdrav i ti i svi koji navrate i ovo citaju
ps
biraj malo rijeci kad se nekome obracas...
ps
biraj malo rijeci kad se nekome obracas...
- pendjercity
- Kontakt:
Kako završi utakmica za 3. mjesto na turniru u Gabeli
Da li je inter uspio nadigrati domaćina i osvojiti treće mjesto, ili će se morati zadovoljiti trofejom za "fair play"
Da li je inter uspio nadigrati domaćina i osvojiti treće mjesto, ili će se morati zadovoljiti trofejom za "fair play"
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
Samo da cestitam momcima na fenomenalnoj partiji i primjeru kako se taktizira u danasnjem fudbalu.
Sad se vracaju Chiellini i Asamoah i treba pokusati jos pobjeci pratiocima u Seriji A. A Celtica ne smijemo skroz labavo docekati, mada oni dolaze na izlet
FORZA JUVE!
Sad se vracaju Chiellini i Asamoah i treba pokusati jos pobjeci pratiocima u Seriji A. A Celtica ne smijemo skroz labavo docekati, mada oni dolaze na izlet
FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Nakon odgledane tekme Real-Manchester, definitivno mogu reći da ovaj tim uz malo sreće može dosanjati svoj san aBd.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- L'Avvocato
- Kontakt:
Upravo tako.
Baš maloprije napisah na temi Lige Prvaka kako je Manu odigrao na isti način kao mi sinoć. Al' naravno niko njih ne osuđuje zbog takve igre, Fergie savršeno postavio igru, Real ništa nije mogao itd.
Hejt prema nama je prevelik. Doduše ne od strane svih ... ima i onih koji znaju da gledaju utakmicu i shvate igru.
Baš maloprije napisah na temi Lige Prvaka kako je Manu odigrao na isti način kao mi sinoć. Al' naravno niko njih ne osuđuje zbog takve igre, Fergie savršeno postavio igru, Real ništa nije mogao itd.
Hejt prema nama je prevelik. Doduše ne od strane svih ... ima i onih koji znaju da gledaju utakmicu i shvate igru.
★★★
Sarajevo1946 je napisao/la:Nakon odgledane tekme Real-Manchester, definitivno mogu reći da ovaj tim uz malo sreće može dosanjati svoj san aBd.
Pa dobro ne bih ja bas tako daleko isao nakon Celtica dalje sto god uradimo dobro realno mi jos nismo na tom nivou da mozemo i ove sezone pucati na LP ali slijedece sigurno sa iskustvom igraca iz ove sezone mozemo ici na LP
-
gojzerica
- Kontakt:
ma mi ćemo je osvojiti ili ćemo šupački ispasti, vidjet ćete
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Nije to nakon Celtica samo. Mi smo svoje uradili, 1/4 finale je bio cilj, sve više od toga je bonus.Yucca je napisao/la:Sarajevo1946 je napisao/la:Nakon odgledane tekme Real-Manchester, definitivno mogu reći da ovaj tim uz malo sreće može dosanjati svoj san aBd.
Pa dobro ne bih ja bas tako daleko isao nakon Celtica dalje sto god uradimo dobro realno mi jos nismo na tom nivou da mozemo i ove sezone pucati na LP ali slijedece sigurno sa iskustvom igraca iz ove sezone mozemo ici na LP
Ipak, kada realno pogledamo stvari ni ovaj Real ni United, bar prema večeras, nisu bolji od Juventusa.
Barca je bolja, eventualno Bayern, ali Juve je toliko feleksibilna ekipa da može sa svima igrati. Uz malo sreće, mi možemo i do kraja. Vjerujem da negdje postoji pravda i da će je Juve vrlo brzo naplatiti aBd.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Sarajevo1946 je napisao/la:Nije to nakon Celtica samo. Mi smo svoje uradili, 1/4 finale je bio cilj, sve više od toga je bonus.Yucca je napisao/la:Sarajevo1946 je napisao/la:Nakon odgledane tekme Real-Manchester, definitivno mogu reći da ovaj tim uz malo sreće može dosanjati svoj san aBd.
Ipak, kada realno pogledamo stvari ni ovaj Real ni United, bar prema večeras, nisu bolji od Juventusa.
Barca je bolja, eventualno Bayern, ali Juve je toliko feleksibilna ekipa da može sa svima igrati. Uz malo sreće, mi možemo i do kraja. Vjerujem da negdje postoji pravda i da će je Juve vrlo brzo naplatiti aBd.
Slazem se da nije puno ekipa jacih od Juvea u LP (Bayern i Barca) ali u ovoj fazi takmicenja puno faktora igra,a mi trenutno u ekipi imamo puno neiskusnih igraca koji nisu igrali u ovoj fazi takmicenja tu su jos i nasa kratka klupa tj igraci koji mogu promijeniti stvari na terenu kad udu mi to nemamo ternutno na klupi tako da ja sam prezadovoljan ispunili smo cilj 1/4 finale a dalje sta bude
Slijedece sezone ce nam sigurno biti cilji LP sa pojacanjima u napadu mozemo legitimno pucati na vrh
- Contentissimo
- Kontakt:
Finale Juve-BVB
imamo neka nedovrsena posla s njima 
ali sad bez ikakve zajebancije uz malo srece mozemo otici do kraja, zasto da ne? Kao sto kolega rece ako postoji negdje ta pravda, trebalo bi se i nama otvoriti ove godine, ako je to iko zasluzio onda smo to mi!
ali sad bez ikakve zajebancije uz malo srece mozemo otici do kraja, zasto da ne? Kao sto kolega rece ako postoji negdje ta pravda, trebalo bi se i nama otvoriti ove godine, ako je to iko zasluzio onda smo to mi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.