a SchluppxGGMU je napisao/la:Da se primjetit da treniraju sa Suarezom, agresivni---------------Amos
Veseli-Fornasier-Thorpe-Buttner
-----------Powell-Cole
Lawrence-Januzaj-Lingard
-------------Schlupp![]()
Januzaj i Powell
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Malo se teže snalazim sa ovim raspoznavanjem igrača, gledam stream LFC-a ali bez komentatora..
I on je bio za pohvalit..
Onako, dobra utakmica za ovaj nivo, pojedinci se pokazuju i dokazuju, ja ponajviše gledam radi Powella jer mi je jedan od dražih u ekipi, a isto tako i Buttnera gotivim, a svijetla je budućnost svakako...
Evo priručnik:

I on je bio za pohvalit..
Onako, dobra utakmica za ovaj nivo, pojedinci se pokazuju i dokazuju, ja ponajviše gledam radi Powella jer mi je jedan od dražih u ekipi, a isto tako i Buttnera gotivim, a svijetla je budućnost svakako...
Evo priručnik:

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Stephen Sama crveni karton, to jest, drugi žuti nad Schlupp-om, pišem ja da agresivno igraju..
Izmjena u sastavu Manchestera, 7.Tom Lawrence< 12. Charni Ekangamene
Izmjena u sastavu Manchestera, 7.Tom Lawrence< 12. Charni Ekangamene
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
8. Adan Januzaj< 14. Tyler Blackett
ma da mi ova izmjena nije bila jasna, jer je Januzaj jedan od najboljih pojedinaca na terenu, možda ga šteti za neku drugu utakmicu..
Imamo čak i ovdje odlične gostujuće navijače, pjevalo se Oooh Robin Van Persie, i Buttneru, itd.
uglavnom za istaknut i pohvalit... ubacila se i neka baklja ( nazvat ću ono bakljom, nisam siguran kako se zove.. )
Lingard dobar isto..
ma da mi ova izmjena nije bila jasna, jer je Januzaj jedan od najboljih pojedinaca na terenu, možda ga šteti za neku drugu utakmicu..
Imamo čak i ovdje odlične gostujuće navijače, pjevalo se Oooh Robin Van Persie, i Buttneru, itd.
uglavnom za istaknut i pohvalit... ubacila se i neka baklja ( nazvat ću ono bakljom, nisam siguran kako se zove.. )
Lingard dobar isto..
Zadnja izmjena: xGGMU, dana/u 25 feb 2013, 21:56, ukupno mijenjano 2 puta.
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
uvalismo ga 

udje nekakonyxem je napisao/la:uvalismo ga

FERGIE TIME!!! (bukvalno u poslijednjim sekundama postižemo gol)
0-1
Michele Fornasier, strijelac!
Odlična utakmica, taman sam mislio da će nedostajat golova, ali uspijeli smo iskoristit tog igrača više i doći do pobjede. Počinjem gledat ove rezerve, radi Powella ponajviše barem dok se ne preseli u prvi tim, odigrao je dobru utakmicu, onako sve u svemu dobra utakmica.. Amos je odbranio par finih lopti, odbrana je djelovala dosta dobro, stvorilo se par rupa iako su imali igrača više ali korektno su odradili posao.. Buttner je bio sjajan, borben kao i uvjek, par finih udaraca. Januzaj isto kao i Powell jedan od boljih, Lingard uz njih, Schlupp isto tako..
Fina ekipa, protiv svakako jake ekipe Liverpoola!
0-1
Michele Fornasier, strijelac!
Odlična utakmica, taman sam mislio da će nedostajat golova, ali uspijeli smo iskoristit tog igrača više i doći do pobjede. Počinjem gledat ove rezerve, radi Powella ponajviše barem dok se ne preseli u prvi tim, odigrao je dobru utakmicu, onako sve u svemu dobra utakmica.. Amos je odbranio par finih lopti, odbrana je djelovala dosta dobro, stvorilo se par rupa iako su imali igrača više ali korektno su odradili posao.. Buttner je bio sjajan, borben kao i uvjek, par finih udaraca. Januzaj isto kao i Powell jedan od boljih, Lingard uz njih, Schlupp isto tako..
Fina ekipa, protiv svakako jake ekipe Liverpoola!
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
tvrdo je bilo sto jes jes, borbene obe ekipe..FCL je napisao/la:udje nekakonyxem je napisao/la:uvalismo ga
od nasih ovaj Lingard i Buttner su fino odigrali
goljman vam je bio dobarnyxem je napisao/la:tvrdo je bilo sto jes jes, borbene obe ekipe..FCL je napisao/la:udje nekakonyxem je napisao/la:uvalismo ga
od nasih ovaj Lingard i Buttner su fino odigrali

Kao što smo i navikli dosad.
U posljednjim minutama. Nema predaje.
U posljednjim minutama. Nema predaje.

United, United, top of the league!
>> Manchester United! <<
>> Manchester United! <<
I Valenciu i Younga i Nanija i pare bih dao za Balea.
Kakva igracina brate dragi, ogroman dobitak bi taj transfer bio za United. Najveci, siguran sam, nakon Ronalda.

Kakva igracina brate dragi, ogroman dobitak bi taj transfer bio za United. Najveci, siguran sam, nakon Ronalda.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Kako bi M4kaveli rekao,on je igrač koji je dobar samo za EPLa,a Sanchez i Di Maria su bolji igrači od njega kada su u formi.Rooney88 je napisao/la:I Valenciu i Younga i Nanija i pare bih dao za Balea.![]()

Koliko se ja sjećam, mi smo bili zainteresovani za njega, te je on otišao u Tottenham samo radi toga da dobija punu minotažu, čitao sam tako nešto, negdje..Rooney88 je napisao/la:I Valenciu i Younga i Nanija i pare bih dao za Balea.![]()
Opet, ako Valencia i Nani pronađu formu, hvala.. ali neka hvala

Svakako bi bio Bale strašna adicija timu

MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Da. Kod njegovog prelaska sa St Mary's-a na WHL u pricu je bio upetljan i United. Ipak, kako ti kazes, zbog minutaze, vjerovatno, Bale je izabrao Tottenham umjesto Uniteda. Tada je Ronaldo bio u Unitedu, tesko da bi se tadasnji Welski talenat uspio nametnuti pored njega. Opravdano od strane nase uprave i Balea ali sada je drugo vrijeme. Za njega nije puno koliko god love Tottenham zatrazi.xGGMU je napisao/la:Koliko se ja sjećam, mi smo bili zainteresovani za njega, te je on otišao u Tottenham samo radi toga da dobija punu minotažu, čitao sam tako nešto, negdje..Rooney88 je napisao/la:I Valenciu i Younga i Nanija i pare bih dao za Balea.![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Eh to, znam da sam čitao, i isto tako da je minutaža bio glavni razlog njegovog prelaska tamo, a ne nama..Rooney88 je napisao/la:Da. Kod njegovog prelaska sa St Mary's-a na WHL u pricu je bio upetljan i United. Ipak, kako ti kazes, zbog minutaze, vjerovatno, Bale je izabrao Tottenham umjesto Uniteda. Tada je Ronaldo bio u Unitedu, tesko da bi se tadasnji Welski talenat uspio nametnuti pored njega. Opravdano od strane nase uprave i Balea ali sada je drugo vrijeme. Za njega nije puno koliko god love Tottenham zatrazi.xGGMU je napisao/la:Koliko se ja sjećam, mi smo bili zainteresovani za njega, te je on otišao u Tottenham samo radi toga da dobija punu minotažu, čitao sam tako nešto, negdje..Rooney88 je napisao/la:I Valenciu i Younga i Nanija i pare bih dao za Balea.![]()
Ne bi bilo loše kad bi ponudili Bale-u da pređe kod nas, sad koliko je to realno treba sačekati kraj prvenstva i njihov plasman. Dobili bi dvadesettrogodišnjeg Spurskog Ronalda

MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne vjerujem da će Gareth napustiti Spurse ukoliko izbore LP naredne sezone, osim u slučaju kakve nemoralne ponude PSG-a u iznosu od, usudio bih se reći, preko 65-70 mil funti
Isto tako ne vjerujem da bi zabio nož u leđa Spursima i otišao u negdje u Prem, tako da jedino ostaju Real i Barca, te gore spomenuti Parižani na naftni pogon

Isto tako ne vjerujem da bi zabio nož u leđa Spursima i otišao u negdje u Prem, tako da jedino ostaju Real i Barca, te gore spomenuti Parižani na naftni pogon

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 25 feb 2013, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zasto im nebi "zabio noz u ledja"? Zaboravljas da on nije dijete Tottenhama. Da, stekao je kod njih reputaciju i izrastao u WC igraca ali sam siguran da bi u slucaju dobre ponude Uniteda i presao na OT, Giggs nek` se malo ukljuci u pricu. PSG itekako stoji, bolesnu su ponudu spremni poslati siguran sam. Sto se Spanjolaca tice nekako imam osjecaj da on nece ici tamo. Nije potreban ni Realu a pogotovo ne Barceloni, koja bas i ne igra igru u kojoj bi im bio potreban trkac i brzinac kojeg ce platiti 50, a mozda i vise, milki. Ostaju United i City, Chelsea ima Matu i Hazarda a mi nemamo igraca tog kalibra. Pusti covjece bar da sanjam ako nista, sto si pesimistican toliko?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne vjerujem da će Garteh napustiti Spurse ukoliko izbore LP naredne sezone, osim u slučaju kakve nemoralne ponude PSG-a u iznosu od usudio bih se reći, preko 65-70 mil funti![]()

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja mislim da je United zakasnio sa tim transferom. Davno sam ja njega priželjkiv'o u Unitedu, ali sad mislim da je kasno. Preveliki novci su u pitanju, nije Fergie od tog troška. Šteta, ali tako je. Mada, kad bi napravili paket koji bi uključiv'o nekog od trojca Valencia/Young/Nani + pare, možda bi se i moglo nešto napravit. Ako ne bude iš'o van EPL-a, onda su United i City jedini klubovi u koje bi mog'o preći. Nada zadnja umire, dakako. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Eh, to je glavni razlog zbog kojeg ja ne vidim taj transfer mogućim, sem ako Fergie ne cijeni Balea toliko, ipak ni pare nam nisu problem, zasigurno da ih imamo, oko dva nova sponzorska ugovora smo dobili, EPL, i vidjet ćemo sa kakvim uspjehom ćemo završit sezonu, utrku bi vodili sa City-em, kojeg zavisno od želja Bale-a i njihovih mogućnosti, svakako da možemo uzet.. Moguće da se priključi i Real, ali čisto sumnjam...Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ja mislim da je United zakasnio sa tim transferom. Davno sam ja njega priželjkiv'o u Unitedu, ali sad mislim da je kasno. Preveliki novci su u pitanju, nije Fergie od tog troška. Šteta, ali tako je. Mada, kad bi napravili paket koji bi uključiv'o nekog od trojca Valencia/Young/Nani + pare, možda bi se i moglo nešto napravit. Mada, ako ne bude iš'o van EPL-a, onda su United i City jedini klubovi u koje bi mog'o preći. Nada zadnja umire, dakako.
Kako god, dobili bi igrača od samo 23 godine, koji je već world class, a šta bi tek napravili od njega

pokušajte zamislit Balea u Unitedu, i sve te opcije, formacije, golove, titule..
to bi bilo "cheating", nije realno

Zadnja izmjena: xGGMU, dana/u 25 feb 2013, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.