FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Kakav smor
da ovom Antonu nije bio mozda u zatvoru cimer neki zabar, pa su se malo igrali mame i tate ?
ili je to ipak kompleks nabijan godinama...ma sta godinama, decenijama
da ovom Antonu nije bio mozda u zatvoru cimer neki zabar, pa su se malo igrali mame i tate ?
ili je to ipak kompleks nabijan godinama...ma sta godinama, decenijama
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
a tesko je to vama drugim navijacima objasniti za Matrixa...on je takav, ono Interista sto na sat, bas se povezao sa klubom, svi ga u klubu obozavaju, jer je kraljina od covjeka...iako nema neku bitno ulogu sto se tice igranja, ali itekako je vazan zbog atmosfere u klubu, zbog toga bi ga jos 100 godina ostavio u Interu, dok bih ga sutra otjerao sto se tice njegovih igara...
navijaci i igraci ga obozavaju...mislim da je rijetkost naci navijaca Intera, a da ima nesto protiv Matrixa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
LEGENDA
navijaci i igraci ga obozavaju...mislim da je rijetkost naci navijaca Intera, a da ima nesto protiv Matrixa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
LEGENDA
Najjace kad je Pandev dao golneroazzurni je napisao/la:SneijderMAN![]()
Go Go Go Goran, Go Go Go Goran
Svaka cast da tebe ne bi, mi bi smo se natezali sa ovim spodobama ...eeeehajjjjjj ... puno pozzzz za tebe ...Chelsea_CBH je napisao/la:Naravno da ne. Zašto onda crta koja ide po sredini travnjaka nije paralelna sa kaznenim??? To se zove prostorna distorzija izazvana objektivom kamere. Ovo je 100% točno, a vidjet ćeš da je crta zaleđa skoro paralelna sa košenjem trave (tamnije i svjetlije). Jednostavno zaleđa nije bilo, a ovo sam skinuo s bild.de, znači Njemci pravili svojom tehnologijom. Al džaba sve, nekim se ne može dokazati...Jednostavno su pretvrdoglavi!The Punisher92 je napisao/la:Zar ova linija offside ne bi trebala da ide kao i ova od kaznenog prostoraChelsea_CBH je napisao/la:Ljudi, vi možete biti subjektivni pa pričati da je bio offside, ali evo šta njemačka tehnologija kaže:
Znači ZALEĐA NIJE BILO!
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
na ovoj slici jednostavno ako poznajes malo geometrije skontas odmah, linija koja je povucena kod ofsajda ide prema liniji auta i cini kod spajanja pravougli trokut kao sto i treba da pravi jedna linija terena, jer svi znamo da fudbalski teren ima 4 coska ili prava ugla, dok kad povuces liniju pocetka sesnaesterca prema aut liniji dobicek kkkitu od ugla
i hoce djeca da se bave i diskutuju o fuci a geometrije ne znaju, oci ih njihove varaju 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
aha Juve ti je kompleks, trebao si odmah reci, Milan ,Inter su jaci sada,djeca mala to znaju, zato ne znam sto se ti javljas da mi to kazes ili sam ja to negdje napisao da nije tako pa ti bi da me ispravis,a sto se tice ta tri kluba, veoma su izjednaceni svuda, ko je gore sad je dole, za razliku od te tvoje lige u nicku,tako da.... ne brini ti za Juve , imaju oni uspjehe a ko je imao uspjehe imace ih opet, stvari izmedju ova tri kluba su jasne, ne zna se koje jaci , svako svoj komad istorije uzme i svima nam fino, zato i jest calcio najljepsiBundesliga je napisao/la:Nemam ja nikakav komplekse haha, niti provociram, govorim samo cinjenice sto je juve kanta...BTW inter,milan je za vas svijet izmislio![]()
![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pustite ga nek malo svršava, vidim registrovo se prije nekih 2h pa ufatio prosipat pamet ovdaBundesliga je napisao/la:Nemam ja nikakav komplekse haha, niti provociram, govorim samo cinjenice sto je juve kanta...BTW inter,milan je za vas svijet izmislio![]()
![]()
PostPostao/la tony-mortale dana 16 mar 2011, 19:52
neda mi se a i nemam vremena za neke ozbiljnije postove sad, ali već sam nekad to pisao, u BL su najbolji strijelci papisis siisee demba, i konan ja didije, srdjan lakic i slični anonimci i poluanonimci, dok su u italiji cavani, etoo, ibrahimović, di natale.nikakav ovo nije krunski dokaz ali pokazuje tendenciju kakvi igrači gdje mogu biti TOPi kakve su odbrane u kojim ligama, jer negdje moraš biti dokazana klasa da bi bio top strijelac a negdje možeš biti i papa sise ja konan a ti džejn
pa onda usporedba o reprezentativcima koji igraju u jednoj i drugoj ligi je daleko na strani italije
po euro trofejima (u zadnjih 5, 10, 15, 20 godina ili oduvijek-birajte) je italija daleko daleko uspjesnija.
njemacka je uspjesnija po tom nekom koeficijentu koji se stice(sticao) na poprilicno glup nacin da se elitno i drugorazredno takmicenje skoro izjednačavalo
naravno da ne treba ukinuti i tu ligu uefa, ali ipak ko prati auto-moto sport najviše prati i cijeni formulu 1, a one neke formule 3, 2000, đ, ž, nj i slične i ne prati baš toliko jer nisu toliko bitne
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- JuveSissoko
- Kontakt:
nas Inter izvlaci 5 godina a vas Bayern 25 godina, pa opet Inter nas u 5 godina "izvuce " vise nego vas bayern za 25Bundesliga je napisao/la:Hahahahaha,a lige ccc.. samo vas inter izvlaci a njima svaka cast de nemoj se vise brukati zivotati kako bilo Bundesliga sljedece sezone ima 4 prestavnika a vi 3...JuveSissoko je napisao/la:aha Juve ti je kompleks, trebao si odmah reci, Milan ,Inter su jaci sada,djeca mala to znaju, zato ne znam sto se ti javljas da mi to kazes ili sam ja to negdje napisao da nije tako pa ti bi da me ispravis,a sto se tice ta tri kluba, veoma su izjednaceni svuda, ko je gore sad je dole, za razliku od te tvoje lige u nicku,tako da.... ne brini ti za Juve , imaju oni uspjehe a ko je imao uspjehe imace ih opet, stvari izmedju ova tri kluba su jasne, ne zna se koje jaci , svako svoj komad istorije uzme i svima nam fino, zato i jest calcio najljepsiBundesliga je napisao/la:Nemam ja nikakav komplekse haha, niti provociram, govorim samo cinjenice sto je juve kanta...BTW inter,milan je za vas svijet izmislio![]()
![]()
p.s. zasto bih se brukao kad je taj isti koeficijent moj Juve u najvecoj meri zajedno sa Milanom ga kreirao i odrzavao svako imao svoj doprinos i svi se lijepo "oznojili"
"Which is why writing off Italian football was once again premature. In 2006, Calcio’s last rites were read out and the Azzurri won the World Cup. The same thing happened 12 months later before Milan lifted the Champions League. And of course, a year ago, Serie A was labelled by ignorant national presses as a “retirement home” prior to Jose Mourinho winning the Champions League with Inter.
A success that - despite Serie A being in crisis since 2006 and the Premier League in its richest ever period – means Italy has actually won more Champions Leagues than any other nation since the Calciopoli scandal. Now just imagine what would be possible if Serie A wasn’t in crisis?
As always, no one ever learns when they dismiss Italian football."
Niko ne sme da otpisuje Calcio.
Dakle, @Bundesliga trollu, ajde polahko put kobasicijade.
A success that - despite Serie A being in crisis since 2006 and the Premier League in its richest ever period – means Italy has actually won more Champions Leagues than any other nation since the Calciopoli scandal. Now just imagine what would be possible if Serie A wasn’t in crisis?
As always, no one ever learns when they dismiss Italian football."
Niko ne sme da otpisuje Calcio.
Dakle, @Bundesliga trollu, ajde polahko put kobasicijade.
Još gore im je to sto Milan ima vise Titula Lige Prvaka nego cijela BundesligaJuveSissoko je napisao/la:eh tako, smijehom cemo lakse pobijedit komplekse, drago mi je da je duboko disanje pomoglo kod smirenja, eh sada mozemo krenuti na prvi korak terapije, citaj dobro ,iako ces da se uplasis to je sam pocetna reakcija suocavanja sa stvarnoscu, idemo..Bundesliga je napisao/la:al u k.... je italijanski hahahahahahaha evo upisa se od smijeha braco mila dobar si xaxaxaxa de ujedi se decko ako mozes za dupe plz....
Bundesliga 6 LP, Seria A 12 LP, italijanska rep. protiv njemacke rep, 14 naprema 7 pobijeda, u oba slucaja duplo bolje, sad se lagano opusti i procitaj jos koji put,sto vise citas i razumijevas lakse cemo prebrodit trume, disi duboko
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- JuveSissoko
- Kontakt:
robovi88 je napisao/la:Još gore im je to sto Milan ima vise Titula Lige Prvaka nego cijela BundesligaJuveSissoko je napisao/la:eh tako, smijehom cemo lakse pobijedit komplekse, drago mi je da je duboko disanje pomoglo kod smirenja, eh sada mozemo krenuti na prvi korak terapije, citaj dobro ,iako ces da se uplasis to je sam pocetna reakcija suocavanja sa stvarnoscu, idemo..Bundesliga je napisao/la:al u k.... je italijanski hahahahahahaha evo upisa se od smijeha braco mila dobar si xaxaxaxa de ujedi se decko ako mozes za dupe plz....
Bundesliga 6 LP, Seria A 12 LP, italijanska rep. protiv njemacke rep, 14 naprema 7 pobijeda, u oba slucaja duplo bolje, sad se lagano opusti i procitaj jos koji put,sto vise citas i razumijevas lakse cemo prebrodit trume, disi duboko
Ajde.Bundesliga je napisao/la: HAHA ,evo kad ti prestanes spamati po nasoj temi i ja cu ovdje a i ti provociras ja samo vracam ako mene opomene neka i tebe onda nisam ti ja nikakav TROL a nisi meni samo to rekao nego i drugima...
Ko je prvi spamao?
Danima smarate i upropastavate teme Serie A: ti, Sauron, euro-fighter, Anton...
Svaka cast drugim navijacima BMa, ali vi ste ti koji ste zaspamali sve teme. I kad vas neko argumentovano rastoci - onda ostaju ovakvi pateticni pokusaji coveka koji se registrovao na forum, samo da bi zaudarao.
Fool!
- JuveSissoko
- Kontakt:
procitaj tvoj prvi post upucen meni, kakva je to cinjenica, o kakvim ti cinjenicama govoris, cista provokacija a s tobom nisam uopste razgovarao, dalje, hajd sad lijepo navedi gdje ja provociram bundesligaske timove, sem ako nije odgovor na neku raniju provokaciju a taj odgovor bude u stilu ukazivanja na neke cinjenica ,podatke ,igrace i slicno a nigdje ruzne rijeci ili uvrede direktno, pitam se da li ti razumijes razliku izmedju cinjenice ,podatka ili provokacije,Bundesliga je napisao/la:haha,ti to mislis da sam dosao provocirati ja sam samo rekao cinjenice a tebi sto je krivo uzmi deku i pokri se bogati i post sam napisao zato sto i vi provocirate klubove iz bundeslige pogotovo magica decko dodje na nase teme nije bitno na ured sve i provocira jel to uredu de ti reci i nekoga nazivati trolom....
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 16 mar 2011, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
- JuveSissoko
- Kontakt:
boldano- tipican odgovor lika koji nema argumenata pa ide na onu, "eh da smo uzivo pa da se potucemo", ides na tu snagu neku svoju , pa ne znam sto dolazis na forum i upucujes ikakav post nekome ako ces se povuci kao mala curica i prijetit nekim duelom, koji nije eto na netu, hajd ba , mozes do sutra tih djecijih prica " da nisi na netu, da si uzivo " bla bla bla, bolje otidji sa foruma jer si se obrukao u 20 svojih prvih postova, niko te ne uzima za ozbiljnoBundesliga je napisao/la:izvini pametni nisam te prepozno haha ima mi i ko reci degenu jedanrobovi88 je napisao/la:@MaGiCa , @JuveSissoko : Ne Vrijedi Brate, Glup Je, Pogledaj mu samo postove i sve ti je Jasno ( Ja mu nedam ni 13 godina ) !
![]()
![]()
![]()
jak si ovako na netu...
- JuveSissoko
- Kontakt:
imal ijedan ljubitelj bundeslige da nije skriveni troll, ja sam upoznao na ovom forumu samo dvojicu ili trjicu ,ostalo, sve nekakvi trollovi zeljni italijanske krvi, nikako da skontam sta je u pitanju, al eto valjda dominacija stoljecima je ucinila svoje, ccc sta uradismo s interove teme zbog ovih trolova sto nikako da shvate da nece nikad bit kao italijanska liga,al hajd ima i medju njima normalnih,koji pricaju o fudbalu a ne o gnoju, mafiji i tim glupostima, valjda im u normalnom zivotu ne ide, pa u virtuelnom forumskom zivotu moraju da se isprazne, ma i to razumijem
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 16 mar 2011, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Interista di cuore
- Kontakt:
kako li ce bit u petak ? najbolje bi bilo Salke,ja bih volio Totenhem a mislim da cemo dobit Mancu (jedva ovo ispisa )
protiv Salkea bi bili apsolutni favoriti 90-10
Sahtar 70-30
Totenhem 65-35
Chelsea 50-50
Manco 40-60 (radi Fergusona)
Barca 30-70
Real 20-80 (radi Moua)
protiv Salkea bi bili apsolutni favoriti 90-10
Sahtar 70-30
Totenhem 65-35
Chelsea 50-50
Manco 40-60 (radi Fergusona)
Barca 30-70
Real 20-80 (radi Moua)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Meni svejedno, mislim volio bih nekog "lakseg", ali ko god da dodje nije favorit protiv Intera, bar ne apsolutni
volio bih da izbjegnemo Barcu i Real samo zbog Mourinha
volio bih da izbjegnemo Barcu i Real samo zbog Mourinha
Call the coroner!
nebi volio Shakhtar, Barcu i Real.... Ukrajince nebi jer nisu atraktivni, a mnogo su jaki; Barcu jer su puno jači od nas; Reala zbog Moua...
s Chelseom smo tu negdje, mislim da bi ih ponovo prošli, ali dosta ovih od lani
...
Tottenham može, ali nešto slutim da nam oni neće zapasti iako sam mišljenja da bi i njih prošli...
idealno je Schalke... mislim da tu imamo siguran prolaz dok bi ja volio i Manchester jer smatram da smo u ovom trenutku mnogo bolji od njih, a kad čujem po HRTu i FTVu kako svršavaju na njih volio bih da njih dobijemo....
kakvi ba Scholes, Giggs više... Carrick, Brown, Smalling... pa ej
Rafael, Gibson... alooo ba 
po meni želim veliku Manču i da to bude jedno nezaboravno 1/4 finale uz naravno naš prolaz, a i kakvo je 1/4 finale npr. protiv Schalkea ili Shakhtara.... daj ti nama najjače da živce gubim ponovo, a i ako slučajno ispadnemo možemo samo reć šta fali ispali smo od Manče
PAZZA INTER !!!
s Chelseom smo tu negdje, mislim da bi ih ponovo prošli, ali dosta ovih od lani
Tottenham može, ali nešto slutim da nam oni neće zapasti iako sam mišljenja da bi i njih prošli...
idealno je Schalke... mislim da tu imamo siguran prolaz dok bi ja volio i Manchester jer smatram da smo u ovom trenutku mnogo bolji od njih, a kad čujem po HRTu i FTVu kako svršavaju na njih volio bih da njih dobijemo....
kakvi ba Scholes, Giggs više... Carrick, Brown, Smalling... pa ej
po meni želim veliku Manču i da to bude jedno nezaboravno 1/4 finale uz naravno naš prolaz, a i kakvo je 1/4 finale npr. protiv Schalkea ili Shakhtara.... daj ti nama najjače da živce gubim ponovo, a i ako slučajno ispadnemo možemo samo reć šta fali ispali smo od Manče
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Mourinho izjavio da bi se volio sastati sa Interom samo u finalu
a jedna slika, k'o da sam ja ovo pravio

a jedna slika, k'o da sam ja ovo pravio

Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.