I kod mene koci pravo. Jos 15 minuta. Po onome sto sam ja stigai da vidim bili su puno bolji. Imao je Maccabi na pocetku drugog poluvremena 2 super prilike, ali Butt je odbranio. Imao je i Bayern sansu ali odbrani igrac sa linije...bavarac je napisao/la:U meene nikako da otvori ..ali izvjestavaj ...
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo je jarane ,otvorilo...Otll ulazi umjesto Roba
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jeb. stream izgleda pravo kasni. Na livescore 3:0 za Bayern kod mene jos 1:0. Hhahahahaha, svastabavarac je napisao/la:Evo je jarane ,otvorilo...Otll ulazi umjesto Roba
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
3 0 bayern vodii Muller dva gola,jbg nek kasni al nek vidimo
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kraaaaaaj!!!! 3:0 pobjeda. Muller 2 gola, Buyten 1... Bravo majstori.
- el-fighter
- Kontakt:
Muller je veliki majstor i u njemu ćemo sigurno imati dobru budućnost. Treba mu davatai šanse u ovakvim utakmicama, jer se stvarno vidi da se momak trudi i na terenu gine za svaku loptu. Ev i večeras zabio dva gola.
Gledao sam nešto malo utakmice i bili smo bolji u tom dijelu, ali još nas muči realizacija, mogli smo dobro natrpati protivnika, ali nema veze i ovako je dobro.
Gledao sam nešto malo utakmice i bili smo bolji u tom dijelu, ali još nas muči realizacija, mogli smo dobro natrpati protivnika, ali nema veze i ovako je dobro.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
manekeni nekako dobise onog ciriha...hehe nema od njih nista

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- rob do bagro
- Kontakt:
svaka cast za nasu ekipu...na pocetku bilo je problema u igri,ali poslije postignutog gola sve se preokrenulo kako to stalno biva sa nasim Bayernom i pobjedjumo...za Mullera mogu rec da je mali zaista dobar igrac
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Eto rekao sam da ce biti 4-1 za Bayern, ali je bilo 3-0, bar sam pogodio razliku i ako nisam rezultat. Mueller ce biti strasan igrac, Bayern ove sezone izbacio dva igraca da ce u buducnosti biti extra i to Muellera i Badstubera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- RuudVanGoal
- Kontakt:
jbt taj muller pobudalioomerbavarac je napisao/la:Kraaaaaaj!!!! 3:0 pobjeda. Muller 2 gola, Buyten 1... Bravo majstori.
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
jedva 5:2_amel_13_BHf_ je napisao/la:manekeni nekako dobise onog ciriha...hehe nema od njih nista![]()
![]()
![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Red bi bio da i mi čestitamo...0:3...nema se šta dodati...Muller igračina....
Robben samo 3 boda na Fantasiu
Robben samo 3 boda na Fantasiu
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
odigrali su koliko ima je trebalo._amel_13_BHf_ je napisao/la:manekeni nekako dobise onog ciriha...hehe nema od njih nista![]()
![]()
![]()
naravno i ja cestitam Bayernu na pobjedi nek swe ostane u drugarskom ozracju 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
svaka cast MULLERU na golovima,sjajna perspaktiva samo neka nastavi tako
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hvala svima na cestitkama.
EH sad da malo analiziram. Prvo poluvrijeme sto sam nesto malo gledao, na streamu, kocilo je pravo, vidio sam da je Bayern dosta dobro igrao, napadao, stvarao prilike, cak su i pogodili ali iz Ofsajda. Drugo poluvrijeme: na pocetku je Haifa imala 2 extra sanse, ali je Butko odbranio. Kasnije kad sam uletio ponovo da gledam u uglu rezultat 1:0. Hahahahaha, ja mislio za Maccabi, kad ono za Bayern, joj ko u Americkom socceru gost se vodi kao domacin.... Europo, nije ovo Amerika!!!! Muller dva gola, Van Buyten jedan, nema se sta reci, ponovo Buyten strijelac kao i prosle sezone u prvom kolu protiv Steaue. Veci dio utakmice nisam gledao, razloge znate, pa ako je neko gledao nek mi malo poblize objasni kako su Robbery igrali???
EH sad da malo analiziram. Prvo poluvrijeme sto sam nesto malo gledao, na streamu, kocilo je pravo, vidio sam da je Bayern dosta dobro igrao, napadao, stvarao prilike, cak su i pogodili ali iz Ofsajda. Drugo poluvrijeme: na pocetku je Haifa imala 2 extra sanse, ali je Butko odbranio. Kasnije kad sam uletio ponovo da gledam u uglu rezultat 1:0. Hahahahaha, ja mislio za Maccabi, kad ono za Bayern, joj ko u Americkom socceru gost se vodi kao domacin.... Europo, nije ovo Amerika!!!! Muller dva gola, Van Buyten jedan, nema se sta reci, ponovo Buyten strijelac kao i prosle sezone u prvom kolu protiv Steaue. Veci dio utakmice nisam gledao, razloge znate, pa ako je neko gledao nek mi malo poblize objasni kako su Robbery igrali???
butko extra branio sila je lik
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
ev sad sam gledao sazetke na ftv,, roben i riberi su bili nevidljivi zasjenio ih je mladi raspucani miller 2 gola ,,,cini mi se da su ovu tekmu odradili dobro njemci iz bayerna miller, svaini, gomez,,,olic imao par dobrih prilika,,sve u svemu 3 boda su tu,a i rezz 3-0 je sasvim ok....VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Highlight
muller ubi jarane...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.