Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja neki dan skinuo ponovo. Evo danas planiram zavrsit sve xDBluesForever je napisao/la:Može izaći još milion NFS ali ni jedan neće biti kao ovaj,kada se sjetim ove muzike vraća me u djetinstvo,koliko sam puta zbog ove igre kasnio puta u školu, ili se kačio za traktor da stignem u školu.
![]()
[youtube][/youtube]
Isti smoPozelio sam malo odigrati kakvu igricu. Jbg strategije ne volim. Ono, II Svjetski rat mi je basMedal of Honour ili Call of duty dok je bio normala.
Ne znam da l' si igrao ostale CoD ali ja sam se sa Black Ops-a teško skinuoBluesForever je napisao/la:Isti smoPozelio sam malo odigrati kakvu igricu. Jbg strategije ne volim. Ono, II Svjetski rat mi je basMedal of Honour ili Call of duty dok je bio normala.
,jednostavno obožavam igre koje su na temu 2sv rat bilo da je CoD ili MoH, sada ovo što prave neke moderne gdje nije 2 sv rat je obično sranje,ali moram da te obradujem,novi CoD će izgleda biti opet sa temom 2sv rat.
igrao si resident evil 4krmpotich je napisao/la:Pozelio sam malo odigrati kakvu igricu. Jbg strategije ne volim. Ono, II Svjetski rat mi je basMedal of Honour ili Call of duty dok je bio normala. Neka preporuka? Posto sam malo slab sa igricama ako moze mali podsjetnik, prije par godina sam igrao onu igricu sa zombijima. Kreces iz nekakve sume i rokaš ih. Skidas ptice po granama i kupis keš i slicno. Ne mogu se sjetiti ime igrice da si dragi bog. Znam da je extra popularna i da se igrica zavrsava tako sto picis kroz onu pecinu na onom motoru sto šibaš na moru sa njim(et' i to sam zaboravio kako se zove
) Bas tada sam gledao da šibam verziju ispred ali moja kanta to nije podržavala
Sada kao imam nesto bolje: Atlon: Dual Core: 2,10Ghz i 2GB rama. Sta uopste mogu igrati na ovome? Posto je bilo poodavno znam da je bila neka stranica sa naslovima igrica i desno ti pise koje su minimalne reference da je mozes igrati. Nadam se da me je neko i skontao
Znaci:preporuka, savjet, bilo šta? Danke unaprijed
haha kad se sjetim ovog... malo ce koja igra biti zarazna ko ovaBluesForever je napisao/la:Sjeća li se ko legendarnog Wolfensteina,joj kada se sjetim onih misija u onim grobnicama protiv zombija,userem se od straha.![]()
[youtube][/youtube]
Joj brate nostalgijeBluesForever je napisao/la:Sjeća li se ko legendarnog Wolfensteina,joj kada se sjetim onih misija u onim grobnicama protiv zombija,userem se od straha.![]()
Mozes dosta igrica igrati na low/medium detaljima na toj konfiguraciji.BvB09 je napisao/la:Ovo je moja konfiguracija, Intel® Core™2 Duo Processor E8400 3.00ghz 2gb rama graficka HD3650 DDR3.
Molim da mi neko odgovori, šta mogu igrati na ovome neka preporuka?
Momak iz Brčkog, znam ga lično.miki_92 je napisao/la:Beast![]()
[youtube][/youtube]
konacno dobio priliku da igra za jednu veliku organizaciju (mousesports)