A gdje je pecat od Amre
Prijatelju mogu oni palumudit koliko hoce ali Amrica je Amrica
Poslao sam ti quravu na adresu kluba, javi se do kraja dana sefu. Odmori vcrs od foruma, ako budes mogao.svrakino1921 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 12:47Kad pitari pricaju o stadionu 1/1 o izdavanju poslovnih prostora i krov na stadionu
LUDILO![]()
![]()
Nemoj mene molim teZip je napisao/la: ↑16 sep 2020, 12:51Poslao sam ti quravu na adresu kluba, javi se do kraja dana sefu. Odmori vcrs od foruma, ako budes mogao.svrakino1921 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 12:47Kad pitari pricaju o stadionu 1/1 o izdavanju poslovnih prostora i krov na stadionu
LUDILO![]()
![]()
Mozda za promjenu godi Torino i koji milion vise na kontu. A mozda su joj zaprijetili i Manijaci da mora pristati.svrakino1921 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 12:49A gdje je pecat od Amre
Prijatelju mogu oni palumudit koliko hoce ali Amrica je Amrica
Oni su vjernici, oni kamatu ne priznaju.
Pa i to je ok, smanjice se dug kluba.
Ma jok prijateljuBeduin je napisao/la: ↑16 sep 2020, 13:15Mozda za promjenu godi Torino i koji milion vise na kontu. A mozda su joj zaprijetili i Manijaci da mora pristati.svrakino1921 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 12:49A gdje je pecat od Amre
Prijatelju mogu oni palumudit koliko hoce ali Amrica je Amrica![]()
DonRamiz je napisao/la: ↑16 sep 2020, 14:13Da li je uefa odgovorila na video zalbu sabrine?
Naravno da nije,ocekivano
Kako ce sada to zip i denchi objasniti pitarima na svojoj temi,ipak su oni mjesecima govorili kako je Sabrina veliko ime u fudbalu i kako se njezina rijec postuje u uefi
P.s.
Ako Dzeko predje jos jednom za desetak miliona, vise nam je donio od provizije nego pitari sto su imali od svih transfera posle rata.
Grbavica skola fudbala
Jos su nasi kadeti prije par sedmice razbili tkz akademiju sa 4-0,kako ce to panto objasniti![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], InatSilniBosanski, Proximic i 10 gostiju.