FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 31 jul 2021, 12:13

Sanchez1987 je napisao/la:
31 jul 2021, 11:23
MortemHz je napisao/la:
31 jul 2021, 11:21
2,90 kvota na nas, moglo bi se ovo ubosti.
Uh nisam jos ulazio,jel moguce da su toliko dali? idem na premier odma :rol:
Preporucujem vam gol u oba poluvremena..duplanje.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 31 jul 2021, 12:19

feniksptica je napisao/la:
31 jul 2021, 12:13
MortemHz je napisao/la:
Nije lose,trebalo bi biti golova.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jul 2021, 12:25

31 jul 2021, 12:19
feniksptica je napisao/la:
31 jul 2021, 12:13

Nije lose,trebalo bi biti golova.
Po tradiciji i ne bas,Zrinjski i Sarajevo generalno medjusobne igraju sa bas malo golova,od zadnjih 9 utakmica samo jedna je bila 2-2 i jedna 1-1 ostalo je sve bilo po 1-0 jedna cak i 0-0.

Na Koševu pogotovo zadnjih 5 je sve bilo 1:0 rezultat.

Inace mislim da ce nam odgovarati igra Zrinjskog,oni izlaze visoko gore,i mislim da ce to biti nesto slicno kao protiv Posusja lopta njima a golovi nadam se nama, i da cemo mi imati taj prostor koji ostaje koji se mora iskoristiti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 31 jul 2021, 12:35

Na Kosevu protiv Zrinjskog najcesci rezultat je 1:0/0:1

U zadnjih 15 utakmica protiv Zrinjskog na Kosevu bilo je 25 golova sto je 1.66 golova po utakmici sto je stvarno bas
malo

Zadnji put kada je protiv Zrinjskog na Kosevu bilo vise od 1 gola je bilo prije 3 godine(2018)kada smo slavili 4:2
A malo prije toga pobjedili smo ih 4:1
Do duse,kada smo ih pobjedili 4:1 igrao je 2.tim Zrinjskog,to je bilo pred zadnje kolo kada je Zrinjski vec bio osigurao titulu

A kada smo ih dobili 4:2,Zrinjski je nesto rano bio dobio crveni karton,negdje u prvom poluvremenu sjecam se kada je bio sviran penal za nas

U Mostaru je druga prica,dole cesto odigramo sa puno golova,bilo je 3 puta 2:2,dobili smo ih jednom 2:3
Jednom 1:3 itd..

Danas moze utakmica krenuti u 2 pravca,ili ce biti vise od 3 gola ili ce 1 gol odluciti

Danas obadvije ekipe mislim da nece puno rizikovati tako da ne ocekujem vise od 2 golova danas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 jul 2021, 12:50

Francis objavio story iz Italije, znaci nije prosao probu ocigledno.
Je li ostaje onaj div od 195, to je pitanje :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 jul 2021, 13:01

Vidim dosta prašine se diglo oko cijeni karti i oko karti za djecu, i treba.

Svima vama mjerilo onih 2000-3000 navijača, e pa meni je mjerilo posjeta protiv Atalante, Celtica, Menhengladbaha, ona invazija u Zenicu, u Gradačac, Banoviće, Vitez, ona gostovanja u Podgorici itd...

Pa yebena Crvena Zvezda, milionski grad, strašni rezultati i igrači, dominacija totalna i protiv Vojvodine u prvom kolu ti dođe mizerna cifra. Takav je mentalitet svugdje na Balkanu, mi nismo Englezi nit ćemo kad to biti. Mi se još možemo i pohvaliti posjetom i atmosferom obzirom kako uprava radi.

Poenta je popularizacija kluba, poenta je imati dobru vezu sa navijačima, poenta je truditi se i vuć svakog na stadion, poenta je privuć što više djece, sve škole bile obrazovne ili škole fudbala treba "ugošćavati" svaku utakmicu, klub treba raditi sve da privuče što više ljudi. Bolje i 3010 nego 3000. Svaki navijač je bitan. Popularizacija kluba je bitna, bitno je širiti bazu navijača, to navijači prije ili kasnije vrate.
Bolje je pustiti besplatan ulaz svima kad očekuješ 2000 ljudi i udvostručit cifru nego "naplatit" tim 2000. Ovo treba bit praksa, pogotovo sada kada uprava radi katastrofalno i sramotno.

Čuj djeca da plaćaju karte, to je sramotna odluka. Ništa klubu ne znače te pare od 150 djece, a bez karti bi bilo sigurno dosta veća brojka, ma da je 200 djece zbog tog poteza, potez je ispravan i logičan.

Sve se to kasnije isplati, prije ili kasnije ćemo opet ugostiti neku evropskog velikana i tu se uzimaju pare, pare se uzimaju na derbiju, na tim velikim utakmicama tipa Atalanta i Celtic kad očekuješ 30 000 navijača, kad je euforija maximalna, a kapacitet smo za takve utakmice da prebacimo brojsku od 25 000, dokazali smo to, to je mjerilo navijača a na prste jedne ruke možeš nabrojat ekipe na balkanu koje to mogu postići a mi smo jedni od njih.

Bolje 4000 ljudi na stadionu da svi uđu besplatno, nego 2000 da svima naplatiš!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jul 2021, 13:06

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
31 jul 2021, 12:50
Kako se zvao onaj sto je bio kod nas na probi pa kasnije cini mi se za Mladost DK potpisao? On je svako malo nesto morao do Italije skoknuti i na kraju nestao :mrgreen:
Vjerovatno su i ova dvojica slicnom linijom stigli. Ok je nisam nikad na te probe neku paznju obracao ali ako se kaze da ce se okrenuti africkom trzistu ili kako su to vec formulisali onda to nije to jer ovo nije nista novo sto vec nismo imali.
Ne vidim ni svrhu neku potpisivanja stranaca sad kad ih ne mozemo registrovati.
Opet kazem nemam nista protiv da budu igraci na probi ali ne treba to predstavljati kao nesto novo jer ovo smo sve vec vidjeli.
You are someone else I am still right here

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 31 jul 2021, 13:08

fera je napisao/la:
31 jul 2021, 13:06
Kako se zvao onaj sto je bio kod nas na probi pa kasnije cini mi se za Mladost DK potpisao? On je svako malo nesto morao do Italije skoknuti i na kraju nestao :mrgreen:
Vjerovatno su i ova dvojica slicnom linijom stigli. Ok je nisam nikad na te probe neku paznju obracao ali ako se kaze da ce se okrenuti africkom trzistu ili kako su to vec formulisali onda to nije to jer ovo nije nista novo sto vec nismo imali.
Opet kazem nemam nista protiv da budu igraci na probi ali ne treba to predstavljati kao nesto novo jer ovo smo sve vec vidjeli.
Nana Welbeck otisao kasnije u Cataniu seria C, ja sam imao neke info da je ovaj babacar tj ovaj visoki trebao gotovo sigurno ostati kod nas, al to sto idu do italije ne znaci da nece, mozda idu zavrsiti papire

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 jul 2021, 13:10

fera je napisao/la:
Ma dobro yebiga i to je neki skauting :D
Welbeck onaj je bio kod nas na probi
Vjerovatno je i bio plan da ce na kraju jedan ostati, vjerovatno je izbor pao na pogbu za sirotinju :mrgreen:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 jul 2021, 13:10

Ma bod večeras i puna šaka brade ba. Ne treba se u ovakvim trenucima bahatit. Duga je sezona.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 31 jul 2021, 13:11

slika

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 jul 2021, 13:12

MortemHz je napisao/la:
31 jul 2021, 11:26
MortemHz je napisao/la:
Aha, evo ja sad uplatio ali ovo je na premier ponudi, 2,60 je na običnoj. Požuri dok nisu smanjili.
Najbolje igrat kontra nas. Mašiš, nije ti žao, yebo pare, pogodiš, zaradiš da donekle ublažiš tugu. :urnebes: :urnebes:
Onako može bit duplo razočarenje :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 jul 2021, 13:13

BordoSarajevo je napisao/la:
31 jul 2021, 13:12
MortemHz je napisao/la:
31 jul 2021, 11:26

Aha, evo ja sad uplatio ali ovo je na premier ponudi, 2,60 je na običnoj. Požuri dok nisu smanjili.
Najbolje igrat kontra nas. Mašiš, nije ti žao, yebo pare, pogodiš, zaradiš da donekle ublažiš tugu. :urnebes: :urnebes:
Onako može bit duplo razočarenje :mrgreen:
Ti rece kad god odigras na nas, mi ga popusimo, eto prosli put si odigrao, a nismo izgubili :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2021, 13:20

VenamaHrabrih je napisao/la:
31 jul 2021, 13:11
slika
Falsifikat
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 jul 2021, 13:23

Stvarno je tuzno kad se spominje cz dinamo kako imaju 5-6 k ljudi po utakmici.. a milionerski grad..

Prvo sta je cz niko i nista, vucik dok nije doso 11 godina partizan osvajo dk, aleksandar doso sa cz prvak kojstantno u evropi golo **** dug bio 50 m € javni gasprom (tacnije ruski plin sponzor, fakticki vucik prodo rusima drzavu za sponzorstvo cz)

Dinamo ima malo bolje rezuktate (hrvaska repka jeste mnogo jaca od srbijanske) i prodaju igrace upravo radi toga za jacu lovu rezultati u evropi nista strasno i izbiljno za europsje standarde..

Nepocjenjujem ni cz ni dinamo ni nikoga vec hocu da kazem da su to rezimski klubovi koji nisu tu gdje jesu radi sportskog duha, delije bjeli vukovi arkan itd, mi smo jedini klub od velke 4 vorke 5 torke iz bivse juge koji je van politike i striktno sportski (privatno voasnistvo tana) koji nema nista sa politikom i netreba da ima, i zato trebamo taj segment cjenit i njegovat i radi toga moramo trebamo imat prosjek od 7 k ljudi po utakmici jer se to moze ako je celik imo 6-7 po utakmici u prosjeku nikad se nizasta nisu borili zasto FK SARAJEVO u gradu koji je 5 x veci od senice nebi moglo imat 7-8 k ljudi po tekmi..

Naj trofejni u drzavi
Naj veci klub u drzavi
Najbolji klub koji je igra u bivsoj yugi 2x prvaci
Najbolji uspjeh u evropi posle rata

I od 1995 skoro u svakoj sezoni smo imali najbolju ekipu od svih klubova nekad se nije iskoristio kvalitet nekad jeste sve je to sport al je cinjenica

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 jul 2021, 13:25

I dalje mi nije ajsno sta mi imamo od ovog Turkisha..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jul 2021, 13:30

keli je napisao/la:
31 jul 2021, 13:08
fera je napisao/la:
Nana Welbeck otisao kasnije u Cataniu seria C, ja sam imao neke info da je ovaj babacar tj ovaj visoki trebao gotovo sigurno ostati kod nas, al to sto idu do italije ne znaci da nece, mozda idu zavrsiti papire
Na njega sam mislio, hvala ti.
To definitivno sto kazes ne mora znaciti da nece potpisati i nek potpisu ako je trener odlucio da mu trebaju.
Gledam sad ovog Welbecka i moram priznati da sam bas promasio s poredjenjem covjek imao dobar CV i prije dolaska u nasu ligu.
You are someone else I am still right here

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 31 jul 2021, 13:30

BordoSarajevo je napisao/la:
31 jul 2021, 13:01
Vidim dosta prašine se diglo oko cijeni karti i oko karti za djecu, i treba.

Svima vama mjerilo onih 2000-3000 navijača, e pa meni je mjerilo posjeta protiv Atalante, Celtica, Menhengladbaha, ona invazija u Zenicu, u Gradačac, Banoviće, Vitez, ona gostovanja u Podgorici itd...

Pa yebena Crvena Zvezda, milionski grad, strašni rezultati i igrači, dominacija totalna i protiv Vojvodine u prvom kolu ti dođe mizerna cifra. Takav je mentalitet svugdje na Balkanu, mi nismo Englezi nit ćemo kad to biti. Mi se još možemo i pohvaliti posjetom i atmosferom obzirom kako uprava radi.

Poenta je popularizacija kluba, poenta je imati dobru vezu sa navijačima, poenta je truditi se i vuć svakog na stadion, poenta je privuć što više djece, sve škole bile obrazovne ili škole fudbala treba "ugošćavati" svaku utakmicu, klub treba raditi sve da privuče što više ljudi. Bolje i 3010 nego 3000. Svaki navijač je bitan. Popularizacija kluba je bitna, bitno je širiti bazu navijača, to navijači prije ili kasnije vrate.
Bolje je pustiti besplatan ulaz svima kad očekuješ 2000 ljudi i udvostručit cifru nego "naplatit" tim 2000. Ovo treba bit praksa, pogotovo sada kada uprava radi katastrofalno i sramotno.

Čuj djeca da plaćaju karte, to je sramotna odluka. Ništa klubu ne znače te pare od 150 djece, a bez karti bi bilo sigurno dosta veća brojka, ma da je 200 djece zbog tog poteza, potez je ispravan i logičan.

Sve se to kasnije isplati, prije ili kasnije ćemo opet ugostiti neku evropskog velikana i tu se uzimaju pare, pare se uzimaju na derbiju, na tim velikim utakmicama tipa Atalanta i Celtic kad očekuješ 30 000 navijača, kad je euforija maximalna, a kapacitet smo za takve utakmice da prebacimo brojsku od 25 000, dokazali smo to, to je mjerilo navijača a na prste jedne ruke možeš nabrojat ekipe na balkanu koje to mogu postići a mi smo jedni od njih.

Bolje 4000 ljudi na stadionu da svi uđu besplatno, nego 2000 da svima naplatiš!
Zar nije protiv Voše 20k bilo?
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 31 jul 2021, 13:42

Nasi proslo kolo objavili ko konkurise za utakmicu i evo opet se vratili na staro nikakvih info sad
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2021, 13:46

ElCartel11 je napisao/la:
31 jul 2021, 13:42
Nasi proslo kolo objavili ko konkurise za utakmicu i evo opet se vratili na staro nikakvih info sad
Dobili zaostale plate pa su opustili
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.