Forum
Re: Forum
Možete li ovu temu premjestiti u pdf Chelsea FC,
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=9&t=2780" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=9&t=2780" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Premješteno je... Pa ćemo ga u narednim godinama seliti po potrebiVirtu4l je napisao/la:Možete li ovu temu premjestiti u pdf Chelsea FC,

Ali i pokazuje kako ni slučajno ne treba otvarati teme za pojedinačne igrače, ne mogu ih prebacivati kod svakog transfera

Mada ih nekoliko zaista treba temu... recimo Messi, Ronaldo...
Ne znam šta je pametno tu uraditi.
Pa onda otvorite ravnopravno svima po nekom x kriteriju, ako već otvarate. Čuj Borrusia i Chelsea. Jedna tema ima 1000 stranica, a druga 2000. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Svi ostali podforumi u INO fudbalu nemaju postova kao EPL. NBA.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajde još jednom razmisli o tome što si napisao.messilla je napisao/la:Pa onda otvorite ravnopravno svima po nekom x kriteriju, ako već otvarate. Čuj Borrusia i Chelsea. Jedna tema ima 1000 stranica, a druga 2000.
Vec sam pisao, moje misljenje je da cete razvodnit forum i samu diskusiju, pa opet imas citavu jednu temu za provokatore i trolove, cemu to? Ako ne mogu kvalitetno raspravljat, ide ban i kraj price.
A
A
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa mislio sam na lige petice. U čemu je problem?admin je napisao/la:Hajde još jednom razmisli o tome što si napisao.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Siguran sam da ipak možeš pronaći taj skriveni kriterij u problemu koji je postavljen...messilla je napisao/la:Pa mislio sam na lige petice. U čemu je problem?admin je napisao/la:Hajde još jednom razmisli o tome što si napisao.
Ako upada Dortmund sa 1000 stranica
I upada Chelsea sa 2000 stranica
Kriterij po kojem tema postaje podforum je više od X stranica.
koliko je X?
Hajde dobro da uvažimo taj kriterij. A šta ćemo sa kriterijem po kojem je Bundesliga ispred Primere?admin je napisao/la:Siguran sam da ipak možeš pronaći taj skriveni kriterij u problemu koji je postavljen...
Ako upada Dortmund sa 1000 stranica
I upada Chelsea sa 2000 stranica
Kriterij po kojem tema postaje podforum je više od X stranica.
koliko je X?

Mislim da me ne shvatiš pogrešno. Što se mene, kao navijača Barce, tiče, nama je dovoljna i ona jedna tema. Ali jbg malo vrijeđa kad vidiš ko je sve dobio "svoj" pdf.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kriterij je taj da na Primeri ima najviše trinaestogodišnjaka i trolova i da testiramo na mjestima gdje će nam posao biti lakši.
To sto simpatizeri drugih klubova dolaze na pdf Primere i trolaju, @policeman, @zamora i slicni...admin je napisao/la:Kriterij je taj da na Primeri ima najviše trinaestogodišnjaka i trolova i da testiramo na mjestima gdje će nam posao biti lakši.
Pdf Primere je skroz ok ako diskutiraju samo simpatizeri klubova iz Primere.
A sto se tice Barce, ne treba tema, ionako nas nema previse.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Fino osvjezenje na forumu, samo jos da uskladite velicine ikona
npr

npr

100% sportski i krajnje opušten potpis
Više mi se sviđao stari izgled za ino klubove bio je dosta pregledniji ovo sad je prenatrpano sa temama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Baš zato bi trebalo da i za Real Madrid napravite temu samo za simpatizere. Na našoj temi najviše trolova ima, a ovako bi se barem moglo komunicirati bez padobranaca, koji su se već odavno pretplatili na temu.admin je napisao/la:Kriterij je taj da na Primeri ima najviše trinaestogodišnjaka i trolova i da testiramo na mjestima gdje će nam posao biti lakši.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 17 jan 2015, 16:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ovo nije loše uopšte. Racionalnije će se rasporediti stvari ali mnogima se vjerovatno neće sviđati na početku jer smo godinama navikli na ono.
Volio bi da ostane ovako jer je preglednije, a vremenom će se to iskristalisat
Volio bi da ostane ovako jer je preglednije, a vremenom će se to iskristalisat
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Clutch je napisao/la:Baš zato bi trebalo da i za Real Madrid napravite temu samo za simpatizere. Na našoj temi najviše trolova ima, a ovako bi se barem moglo komunicirati bez padobranaca, koji su se već odavno pretplatili na temu.admin je napisao/la:Kriterij je taj da na Primeri ima najviše trinaestogodišnjaka i trolova i da testiramo na mjestima gdje će nam posao biti lakši.

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Admine sve pohvale za ovo što ste napravili, sviđa mi se
Samo imam jednu zamjerku, mada ne mora značiti da aam u pravu, možda ne vidim dobro
Čini mi se da je postavljen stari logo saveza (slika ispod)

Samo imam jednu zamjerku, mada ne mora značiti da aam u pravu, možda ne vidim dobro

Čini mi se da je postavljen stari logo saveza (slika ispod)
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Hvala, drago mi je da vam se promjene sviđaju.
Logotipi će svakako biti zamjenjeni.
Ovo sad je stavljeno prenaglašeno da bi svako primjetio promjene.
Logotipi će svakako biti zamjenjeni.
Ovo sad je stavljeno prenaglašeno da bi svako primjetio promjene.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nije lose ovo, samo eto bilo bi dobro da su i za nase bosanske klubove teme u pdf premier liga bih, kao sto je kod engleza recimo
inače, ono sto sam prije spominjao, kad se postavi neka slika velike rezolucija, ona cesto bude prevelika, gledao sam na klixu, slika se sama resizea i tako bude onda fit, hajmo reci tako
to bi bila dobra stvar i ovde to uvesti
inače, ono sto sam prije spominjao, kad se postavi neka slika velike rezolucija, ona cesto bude prevelika, gledao sam na klixu, slika se sama resizea i tako bude onda fit, hajmo reci tako
to bi bila dobra stvar i ovde to uvesti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.