Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Pohvalio Mirzu kako je dobro igrao i u odbrani i u napadu. Govori da je imao sjajan njuh za asistenciju u drugom poluvremenu, te da imaju ozbiljnih problema sa rotacijom ovih viših igrača, jer su neki nezadovoljni sto igraju jednom 20 minuta , a slijedecu dosta manje. Spremaju oni sigurno trade Humpa, 12 miliona , nije malo moze se pametno iskoristiti.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Kaze da on kad uvijek uđe odigra jako dobro i da nije samo sutao nego asistiro i blokiro.I da mu je jako tesko da podjeli minutazu između njega,humpa i evansa.I kaze da ce neke utakmice imati vecu minutazu a neke ni nece uci(ili malu minutazu)zavisi od utakmice,jer mu je lafo tesko da skonta ko je bolji od njih trojcehackerinho je napisao/la:slusam ovog PJ i nesta govori Mirza...fkt ponekad pozelim da znam Engleski ko Bosanski
Nije tacan prijevod al nesta vako slicno
-
hackerinho
- Kontakt:
sad mogu rahat zaspat
tnx
- storm_raider
- Kontakt:
Da se ne ponavljam... svi treba da se navikavamo na ovakve veceri. Amerikanci jos ni ne znaju kakav suterski arsenal ima Mirza, a tek ce da saznaju. Idemo majstore, samo treniraj! Laku noc svima, lijepo vas je vidjeti u tolikom broju da se radujete. 
Sport je lijek za tijelo i duh.
"Play Teletovic a lot more. He’s improving every game. He even got double teamed with 6 ½ mins left in the fourth and threw the ball out to Joe for a 3 in the corner. Humpty Dumphries will never get double teamed in his life unless it’s with Kim and a friend. There’s no reason to play him."
s Netsdaily foruma
blokada:
[youtube][/youtube]
s Netsdaily foruma
blokada:
[youtube][/youtube]
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Hvala vam za lude komentare u toku tekme. Malo se ostarilo nema se vise zivaca cekati utakmice i pratiti.
Al je neopisiv merak usuti casu crnog i sa uzitkom prelistati komentare od pocetka tekme do kraja kada je sve proslo. Taj entuziazam i osvetnicki ton (izazvan furstracijama prvi mjesec) je krajnje simptomatican i sladak
.
Nisam uospte iznenadjen, ne brinem se za Mirzu u proslom postu ovdje sm napisao Mirza kao da nije Bossnjo , nesto najblize Braci Salihamidzicu i pok. Drazenu. Hladan kao spricer i sabran.
Ovaj scenario koji se odvija trenutno me strasno podsjeca na onu "vratit ce se Valter .ebat ce vam .ater". Mogu misliti kako se glupo osjeca sada vec bivsi trener.
I na kraju. Nije Mirza toliko uticao na rezultat sa svojim poenima i bananama koliko sa ofanzivnim potecnijalom kojim prijeti. Razvlaci teren uzasno i pravi prostor ostatku ekipe. Onaj momenat ' ne znas kog da cuvas puca odsvakle" .
Al je neopisiv merak usuti casu crnog i sa uzitkom prelistati komentare od pocetka tekme do kraja kada je sve proslo. Taj entuziazam i osvetnicki ton (izazvan furstracijama prvi mjesec) je krajnje simptomatican i sladak
Nisam uospte iznenadjen, ne brinem se za Mirzu u proslom postu ovdje sm napisao Mirza kao da nije Bossnjo , nesto najblize Braci Salihamidzicu i pok. Drazenu. Hladan kao spricer i sabran.
Ovaj scenario koji se odvija trenutno me strasno podsjeca na onu "vratit ce se Valter .ebat ce vam .ater". Mogu misliti kako se glupo osjeca sada vec bivsi trener.
I na kraju. Nije Mirza toliko uticao na rezultat sa svojim poenima i bananama koliko sa ofanzivnim potecnijalom kojim prijeti. Razvlaci teren uzasno i pravi prostor ostatku ekipe. Onaj momenat ' ne znas kog da cuvas puca odsvakle" .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Op, op ameri zaludjeni :
http://snynets.com/columns/mirza-teleto ... r-raptors/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nytimes.com/2013/01/16/sport ... .html?_r=1&" onclick="window.open(this.href);return false;

A evo i 3-ica [youtube][/youtube]
http://snynets.com/columns/mirza-teleto ... r-raptors/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nytimes.com/2013/01/16/sport ... .html?_r=1&" onclick="window.open(this.href);return false;
A evo i 3-ica [youtube][/youtube]
Da izdvojim ovaj post. Najsmjesniji komentar uopce koji sam odavno cuo...ACMAmar je napisao/la:jbmilan je napisao/la:Kaze da bi ustvari on trebo guzit onu Kim, i da broj 33 na ledjima ustvari predstavlja duzinu njegove prangije, samo nisu sigurni jel u incima ili cmlegenda reala je napisao/la:Šta vele komentatori, ne mogu da palim zvučnike, a ni engleski mi nije bog zna kakav
Bogans bi sve ovo profulio što je Mirza dao![]()
![]()
![]()
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Cuj Mirza nosi Jordanice? Jeli potpisao ugovor sa Jumpmanom?anonymousHD je napisao/la:http://d1.yimg.com/sr/img/1/ae0bcc55-e5 ... 94ab1de767![]()
![]()
Ogromna slika, pa ću samo stavit linku. Najborbeniji lik na utakmici, definitivno. Aferim!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Interesantno, čim loptu Mirza primi van linije 7.25 komplet klupa ustaje i popracuje sut sa odusevljenjem 
Svaka cast Mirzi na odlicnoj utakmici sinoc, ali mene je licno strah da ukoliko ovako nastavi da Rus i Netsi ne uzmu izmisljati toplu vodu kada je njegov nastup na EP-u u pitanju.
Odnosno da ne bude ucjenjivanje tipa, ukoliko odes i propustis pripreme tesko ces se izboriti za mjesto u ekipi, a ruku na srce mi bez njega nismo ista reprezentacija. Poznato je da Ameri ne zele pustati svoje igrace na ovo takmicenje.
Odnosno da ne bude ucjenjivanje tipa, ukoliko odes i propustis pripreme tesko ces se izboriti za mjesto u ekipi, a ruku na srce mi bez njega nismo ista reprezentacija. Poznato je da Ameri ne zele pustati svoje igrace na ovo takmicenje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ma ja. bolje mu je da ne igra i da se cuva za reprezentaciju.amerosm je napisao/la:Svaka cast Mirzi na odlicnoj utakmici sinoc, ali mene je licno strah da ukoliko ovako nastavi da Rus i Netsi ne uzmu izmisljati toplu vodu kada je njegov nastup na EP-u u pitanju.
smijesno.
Kad znam da su Netsi igrali noć ranije, prva stvar na poslu šta uradim je doći na ovu temu i vratiti par strana nazad i sve odpočetka, skoro ko da gledam tekmu
A ovaj put sam odmah vidio da je nešto specijalno, preko 20 novih strana
Najjače su mi 3-4 stranice poluvremena, dok čitaš ko da je fakat poluvrijeme...
- BenjooJutub
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
naježim se!
naježim se!
Svaka cast Mirza,dokazujes kakva si masina,a to ce tek da se vidi,samo strpljenja... 
Ehhh,kada sam ja pricao,pricao a drugi kritikovali
Rad,trud,strpljenje se ponovo isplatilo
That young man off the Brooklyn bench, Mirza Teletovic, he came in and opened the game up,” Raptors head coach Dwane Casey said. “We lost him in transition a couple of times and he’s too great of a shooter to have a miscommunication.”
That young man off the Brooklyn bench, Mirza Teletovic, he came in and opened the game up,” Raptors head coach Dwane Casey said. “We lost him in transition a couple of times and he’s too great of a shooter to have a miscommunication.”
Evo ga Mirza u top 10 od sinoc ... Ni manje ni vise na prvom mjestu, njegov BLOCK i onda sjajna tranzicija Netsa ...
Bravo Bravo !!!
Bravo Bravo !!!
kako dobra akcijadziza_23 je napisao/la:"Play Teletovic a lot more. He’s improving every game. He even got double teamed with 6 ½ mins left in the fourth and threw the ball out to Joe for a 3 in the corner. Humpty Dumphries will never get double teamed in his life unless it’s with Kim and a friend. There’s no reason to play him."![]()
![]()
![]()
s Netsdaily foruma
blokada:
[youtube][/youtube]
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
“He’ll have practices where he won’t miss a shot,” guard Keith Bogans said. “What you saw from him today is what we’ve seen from him in practice.”
It was a matter of putting it together in a game, in the limited minutes he is normally allotted. On Tuesday, he earned the extra opportunities he got, helping the Nets add another link to their chain of wins.
“He stayed patient,” Deron Williams said. “He was in a tough position where he wasn’t getting much playing time, getting thrown out there for a few minutes and having to produce. That’s tough for anybody to do.”
Williams added: “Now he’s getting a little steadier minutes. You can see what he can do for this team. He can be a huge part of this team.”
---
Srce ko Rusija
It was a matter of putting it together in a game, in the limited minutes he is normally allotted. On Tuesday, he earned the extra opportunities he got, helping the Nets add another link to their chain of wins.
“He stayed patient,” Deron Williams said. “He was in a tough position where he wasn’t getting much playing time, getting thrown out there for a few minutes and having to produce. That’s tough for anybody to do.”
Williams added: “Now he’s getting a little steadier minutes. You can see what he can do for this team. He can be a huge part of this team.”
---
Srce ko Rusija
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Tuesday's Top 10, Na prvom mjestu blokada Teletovica i akcija koja slijedi poslije blokade
http://watch.nba.com/nba/video/channels ... .nba?tab=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://watch.nba.com/nba/video/channels ... .nba?tab=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Zekoo, dana/u 16 jan 2013, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.