Samsonov je napisao/la:Ok je to gledao sam tu tekmu, ali na recapu sinocnje tekme primjetio sam da je otisao prema svlacionici
HAHAHAHAHAHAHAHAH
A na to si mislio, vidim da ti je ovo malopre bio prvi post pa sta ja znam.
Mislim da je Shump imao samo probleme sa grcevima, nista vise.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
Inace, dobrodosao, i nadam se da ces biti aktivan.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
Šteta za Sheeda, nakon što se vratio košarci odigrao je veoma veoma dobro ono što je igrao ali je problem ono što sam rekao, previše veterana i onda kad se povrijede teško i sporo ide oporavak.
Mislim da će se i Sheed i Kurt vrtiti oko Knicksa iako nisu više aktivni igrači.
Ne treba zvučati podcjenjivački ali mislim da i bez Prigia i Amarea serija protiv Celticsa (devastiranih povredama) neće biti upitna. Drugi krug PO Knicksi "idu" na boljeg iz duela Pacers/Hawks i bilo bi veoma dobro da ekipa bude kompletna
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Drugo, ne treba pocjenjivati Celticse. Veoma su opasna ekipa i mogu nas namuciti tokom ove serije, ali naravno da treba biti optimista. Od pesimizma nema hljeba. Najvaznije za nas je to sto se vracaju Chandler i Martin. Chandler je izjavio da je nikad bolje nije osjecao ove sezone sto znaci da ga vise ne muci vrat.
K-Mart je rekao da je pretrpio nenormalne bolove, ali igra 100%.
Vidjecemo ko ce igrati u prvoj umjesto Prigionija.
Hvala Carlo, slažem se s tobom da su Celticsi opasna, i iskusna ekipa, ali Ako Melo dobro otvori seriju metla im je. Moje mišljenje je to da PO moramo imati Feltona jako raspoloženog jer je on po meni ključ dobrih napada
A lot of talk about how the Celtics have loads of playoff experience. But is it really that much? More:
Among nine players that expect to be in Doc Rivers' rotation for this series, only three really have unquestionable experience and success:
Paul Pierce - 130 games, 2 NBA Finals, 1 title
Kevin Garnett - 125 games, 2 NBA Finals, 1 title
Jason Terry - 87 games, 2 NBA Finals, 1 title
The next six players combine to average 15.6 games of playoff experience.
The Knicks have three players with unquestionable experience and success in the postseason:
Jason Kidd -- 146 games, 3 NBA Finals, 1 title
Kenyon Martin -- 100 games, 2 NBA Finals
Tyson Chandler -- 58 games, 1 NBA Finals, 1 title
The next six players combine to average 18.8 games of playoff experience (this is not counting oft-injured Marcus Camby's 76 games and NBA Finals appearance).
Both sides have key starters with minimal experience -- Raymond Felton (9 games) and Avery Bradley (10).
"They've been [successful in the postseason] and they've won," Carmelo Anthony (54 playoff games) said. "They have a lot of experience. That's one of the reasons we put together the experience we have with the guys on this team."
The Knicks haven't won a playoff series since 2000, but only Melo (and injured Amar'e Stoudemire) have been part of that drought.
By Alan Hahn
Možda organizacija kao organizacija nema iskustva, ali igrači definitivno da.
Nešto manje od dva sata do početka historijske utakmice za ovu organizaciju. Idemo lagano, bez nasjedanja na provokacije (i na terenu i na forumu).
Melo aka MVP mora igrati onako kako zna, a i JR aka All-Star. Očekujem mnogo od ove ekipe, mogu reći i opravdano. Ova je ekipa je spremna za ogromne stvari, želim da grizu parket tokom ova tri mjeseca. Počevši od Mela, Chandlera pa do Sheeda koji će bodriti ekipu s klupe.
Što bi Amare rekao "The Knicks Are Back". Imamo sve moguće elemente za osvajanje velike zlatne figure samo je pitanje kakva će sudbina biti, odnosno šta će biti suđeno.
Večeras, ali i tokom cijele ove post-sezone nema nikakvih pravila. Pobjeda ili poraz - to se jedino broji. Nadam se da neće biti sumnjivih odluka što se tiče suđenja jer je to zadnje što nam treba.
U ovoj seriji će Smith i Felton biti ključni, a odbrana je primarna stvar u playoffu. Ako budemo igrali odbranu onako kako je Woody zamislio onda možemo očekivati velike stvari.
Kidd i Prigioni će biti od velike pomoći prvenstveno s svojim IQom i odlukama, a onda i savjetima tokom utakmice.
Nema nam je sretno, sve je moguće uz Božiju pomoć. Idemo! GONYGO!
MElloo je napisao/la:Veceras ocekujem sve Knickse ovdje i Carlo i Dejan,Cooper i ko vec ne
i valjda ce neko nabacit dobar link
Jericho aka silent nam se ušutio, nema ga već petnestak dana također
@nedozvoljenapozicija aka @duke je tu Tu je i novak @samsonov, @NYKfan također a ima nas još par
Idemo lagano. Neće biti sopcast link, ali će biti torrent stream link. Dakle, instalirajte taj program. http://torrentstream.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
MElloo je napisao/la:i kako se sad ovo otvori Carlo ?
Postavio sam link za skidanje torrent streama, skineš taj program, instaliraš. Nakon toga klikneš na ovaj link i aktiviraće ti se VLC player i to ti je to
[youtube][/youtube]
Shump rula
Gledam sad ovaj link preko torrent streama, nije baš HD, a i vjerovatno će biti ruski komentator.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 20 apr 2013, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
tu sam, pratim ja samo mrsko mi nešto komentirat u zadnje vrijeme
btw. Carlo slabo si se angažovo po wiziwigu pa gdje je sopcast link nadam se da će na ovom acestreamu biti američki spikeri iako je veća vjerovatnoća da će biti Rumunji ...
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 20 apr 2013, 20:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Jericho je napisao/la:tu sam, pratim ja samo mrsko mi nešto komentirat u zadnje vrijeme
btw. Carlo slabo si se angažovo po wiziwigu pa gdje je sopcast link nadam se da će na ovom acestreamu biti američki spikeri iako je veća vjerovatnoća da će biti rumunji ...
A brate pitao sam admina na onoj temi NBA na wiziwig forumu, reče mi da je sopcast zabranio NBA tako da će malo vjerovatno biti sopcast
Bude sopcast, ali ga oni isključe nakon 10 minuta i ko se priključio, priključio. Nakon 10 minuta kanal ode offline, ali samo onima koji se nakon 10 minuta uključuju, a onima koji su se ranije uključili ostaje online. To mi se dešavalo masu puta.
Usput, bilo bi lijepo da ne bude nikakvih provokacija tj. da se ne odgovara na bilo kakve provokacije bilo na našoj ili na nekoj drugoj temi.