Zivio i ti al ti nisi bio danas u Gracanici. Hvala dovidjenja...Pa3ot je napisao/la:Molim samo navijace Slobode da se ne javljaju na ovu temu jer znaju da su dogovorili utakmicu protiv Buducnosti i iskreno se nadam da ce ta ekipa ispasti u nizi rang. Da je ekipa Bratstva bila toliko bolja i kvalitenija pobjedili bi nas. Sudija moze utjecati na utakmicu ali ne moze sprijeciti kvalitetniju ekipu da pruzi dobru tekmu. Mi smo dokazali svoj kvalitet , i uzeli zlatna vrijedan bod. Ekipa Bratstva je najbolja ekipa 1 lige federacije ali ocigledno da danas nisu igrali svoju igru. Jedinstvo je blizu premijer lige. Osvojili smo bod na najtezem gostovanju ove sezone i odlucujemo sami o svojoj sudbini. Svaka cast nasim momcima a ako je istina za urosa da je pokazao 3 prsta ja prvi trazim od uprave Jedinstva da ga izbace iz ekipe i posalju u Kikindu i vise nikad ne dozvole igracu da tako nesto uradi. Sami naziv nase navijacke skupine mu ne daje za pravo da se tako ponasa ali ocigledno da nema mozga da shvati znacenje ta 3 prsta i znacenje Sile Nebeske. Ja se kao Biscanin izvinjavam zbog takvog poteza urosa (ako je istina) a svi koji znaju povijest nase drzave znaju koliko su u nju ulozili Biscani i Sila Nebeska. Sve u svemu bit ce zanimljivo do kraja i smatram da je Jedinstvo u ogromnoj prednosti u odnosu na Slobodu. Bratstvo je definitivno ispalo iz utrke. Zivjeli!
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
- SaltCityAttack
- Kontakt:
slusaj mi smo pogradeni i ovu zadnju utakmicu u Gracanici barem prvi gol, ali prema prikazanoj igri nismo zalsuzili pobjedu tako da se nismo previse ni bunili..a mi svakako sumnjamo da su te sudije raidle za vas i to je to..i prosle godine su gledlai da nas smaknu pa su nam bodove koje smo trebali dobit protiv Branitelja ipak odustlai od toga pa ponovili utakmicu sto je van svake pamet.. pasu govorili dobit cemo Bratstvo, pa RUdar a RUdar nas u kljucnoj utakmici napuca u Tuzli i to da valjaRafael30 je napisao/la:Ma nije, tvoj drug iz razreda. Sutra slavio 10-ti roxSaltCityAttack je napisao/la:Rafael30 je napisao/la: to neki Zrnicev drug iz Zenice ili?Znas ti dobro kako ste se vi proveli prosle sezone tamo kad ste izgubili mislim 1:0.
a to moj drug iz skole vidis malo grijesis ako moje godine pokusavas pogadjat .. danvo sam ja svoju skolu zavrsio i preko racio 30te godine i nezavisim od roditelja 15tak godina, tako da to ne moze biti neko skim bi ja mogao se skolovati

EDIT:
Hej vidio sam lik ostavio komentar na FB grupi Bratstva..Pa vidis da je nekakav fake profil..lik voli sve navijacke skupine i svugdje pise gluposti

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 20 apr 2014, 05:13, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
fukara1919 je napisao/la:Realno: Zrnic se pogubio citavu tekmu, nema pojma sta je radio citavu tekmu sudio samo da odradi nalog i dnevnicu sto ima. Brastvo "malo" bolje, barem koliko im je to Zrnic dopustio jbg. ne mozes 2-3 kontre prekinuti jer se neko povrijedio(a posebno igraci Jedinstva). Jedinstvo doslo po moguci bod, od 1 min.poceli odugovlaciti i krasti vrijeme. Poturalic se sam povrijedio barem koliko sam ja vidio(sat vremena sam dugovima goborio uci ce Poturalic i dati go i nakon 30 sec.mu se ono desi). U jednoj recenici opisat recenicu u Gr." Sudija Zrnic usro citavu utakmicu".
sta njima bod znaci?..nista im nece znaciti ako jos jednu kiksaju..poraz ili nerijeseno oni svakako moraju jos jednu kiksat da bi ih mi dostigli...znaci nama mozda i najvise odgovara to nerijeseno barem za Slobodu tako da im je to glupo ako su isli na bod

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
@no rules Ja sam dole od doktora cuo da je kljucna kost i da je zavrsio u Tuzli...tuzlak1987 je napisao/la:Steta je jer je mlad ako je nesto ozbiljno jer bi mogao u reprezentaciju mladu..Ako je nesto ozbiljno steta je isto kao sto je bilo za Zoloticano rules je napisao/la:zna li neko kako je momak koji je završio na hitnoj ... i jeli njemu slomljena noga , ključna kost ili oštećen grudni koš ili su to su sve nagađanja , ali znam samo da je ono bilo strašno vidjeti kako momak na zemlji trza nogama , čim su zvali hitnu na treren da uđe nemože biti dobro ...
@tuzlak1987 Ako si gledao pregled proslog kola i utakmicu Radnicki - Bratstvo to ti je strijelac drugog gola (igrac sa brojem 3 )... Inace on i jos 2 momka su bili skautirani i od Ayaxa itd itd... Steta velika...
www.nkbratstvogracanica.com
Želim tom momku sve najbolje, da se što prije oporavi i nastavi još bolje nego sad.
-
- Moderator
- Kontakt:
To je to brate, i kad je Vitez dolazio ovde onaj klosar od Pilava usro utakmicu, kada je dao panti odma na startu crveni i tako sjebo utakmicu od derbija....fukara1919 je napisao/la:Realno: Zrnic se pogubio citavu tekmu, nema pojma sta je radio citavu tekmu sudio samo da odradi nalog i dnevnicu sto ima. Brastvo "malo" bolje, barem koliko im je to Zrnic dopustio jbg. ne mozes 2-3 kontre prekinuti jer se neko povrijedio(a posebno igraci Jedinstva). Jedinstvo doslo po moguci bod, od 1 min.poceli odugovlaciti i krasti vrijeme. Poturalic se sam povrijedio barem koliko sam ja vidio(sat vremena sam dugovima goborio uci ce Poturalic i dati go i nakon 30 sec.mu se ono desi). U jednoj recenici opisat recenicu u Gr." Sudija Zrnic usro citavu utakmicu".
Mogla bi biti velika kazna za gracanlije.
Ne bi se reklo da si bio na toj utakmici u maju 2007. u Orašju rezultat Orašje-Sloboda 2:2 jer znaš kako na sudu kažu dužan si govoriti istinu i samo istinu i ništa drugo osim istine. Miljan Pecelj je bio starter u toj utakmici ali od prve minute očito plaćena trojica pijanih i drogiranih neljudi su mu psovali majku četničku i to ne deset puta, ne pedeset puta nego preko stotinu puta, ustvari to im je taj dan bila navijačka parola. Miljan je postigao izjednačujući gol 1:1 za Slobodu i umjesto pokliča dobio je opet majku četničku. Na utakmicu je maksuz došao čuveni mostarski a sada beogradski pjevač, punac Miljana Pecelja, Željko Samardžić sa hanumom muslimankom i u čudu se čudio multietničkoj Tuzli. Psovke su se nastavile i dalje, Sok je zamijenio Pecelja da ne bi trpio tako nešto i on je zaista pri izlasku pokazao tim neljudima i menadžeru koji je naručio to i tri prsta. Eto to je istina, moderatore. Miljan Pecelj je sin čuvenog Vladimira Pecelja, halfa Veleža s kraja 60-ih, početkom 70-ih koji je igrao u timu Marić, Ristić, Prskalo, Čolić, Glavović, Pecelj, Topić, Kvesić, Bajević, Vladić i Vukoje. Sad možeš misliti kakav se je lijep glas o nama pronio diljem svijeta. Što se tiče stolica koje su tobožnji navijači Slobode počupali, NK Orašje je poslalo fakturu tuzlanskom klubu Sloboda i do dan danas nije plaćeno.ultrasstyle_tz je napisao/la:Ciro je svoju izjavu demantovao... a imala je Sloboda svog Urosa, Milana Pecelja i to u jeku borbe za opstanak onda kad smo u Orasju demolirali stadion..koji je postupio isto tako i ODMAH letio iz kluba, iako je bio jedini pravi napadac ekipe kojoj je trebao svaki go i svaki bod za opstanak..ali za neke stvari nema oprostaja![]()
al opet gore se nikad ne zna, ko sto rekoh mozda je to sad opet u modi , mozda ga ko heroja docekaju
Što se tiče Miroslava Blaževića on je bio selektor reprezentacije islamske republike Iran. Pa nemaju baš muslimani potrebe da ga pitaju koga misli trenirati u budućnosti. Sloboda zauvijek.
Ja volim FK Tuzla City
To za godine je bila zaje*ancija, jer se nekad ponasas kao da imas 10, ali dobro opravdano, navijački je. A to sto se tice utakmice u Gračanici, prije da je vase maslo da se Bratstvo izbaci iz trkeSaltCityAttack je napisao/la:Rafael30 je napisao/la: slusaj mi smo pogradeni i ovu zadnju utakmicu u Gracanici barem prvi gol, ali prema prikazanoj igri nismo zalsuzili pobjedu tako da se nismo previse ni bunili..a mi svakako sumnjamo da su te sudije raidle za vas i to je to..i prosle godine su gledlai da nas smaknu pa su nam bodove koje smo trebali dobit protiv Branitelja ipak odustlai od toga pa ponovili utakmicu sto je van svake pamet.. pasu govorili dobit cemo Bratstvo, pa RUdar a RUdar nas u kljucnoj utakmici napuca u Tuzli i to da valja
a to moj drug iz skole vidis malo grijesis ako moje godine pokusavas pogadjat .. danvo sam ja svoju skolu zavrsio i preko racio 30te godine i nezavisim od roditelja 15tak godina, tako da to ne moze biti neko skim bi ja mogao se skolovati
EDIT:
Hej vidio sam lik ostavio komentar na FB grupi Bratstva..Pa vidis da je nekakav fake profil..lik voli sve navijacke skupine i svugdje pise gluposti

A to sto se vas tice: smijesno je bilo danas gledati utakmicu Buducnosti i Slobode..tesko je napisat izvjestaj sa namjestene-pustene tekme..al dug od prosle sezone se vratio i to je to u svakom slucaju nasa Buducnost je zasluzila da igra seosku ligu sa onakvom upravom i pojedinim igracima...a s druge strane Slobodi puno srece u nastavku, da uđu u Premijer ligu jer grad kakav je Tuzla to zasluzuje. ( covjek iz Banovica napisao na vasoj fb stranici)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa ljudi su, nisu Biscani , logicno da ce vratit dug
..samo lakse bi ih pobijedili da se igralo posteno, nasi ne znaju igrati ovakve tekme hehehe

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kaži,kako ste dočekani ?Kako vas je spiker najavio i je li bio gromoglasni aplauz i igračima Jedinstva i navijačima ? Eto kaži......drugo pitanje da se publika okrenula kada je postalo jasno da ste kupili sudiju i kada su vaši igrači nakon nesportske igre ostajali nekažnjeni.To kažiBihac96 je napisao/la:Vjerujes li da meni sad i nebi tesko palo kad nebi otisli u PL.A to je razlog zato sto bi Bratstvo gostovalo u Bihacu,a ovo im Bihac nikad nece zaboravit,u Bihacu su svi dobrodosli to i vi iz Tuzle znate,al od danas bujruma nema za Gracanlije.I vi znate kako ste docekani,zapravo neznas ti kad nisi ni bio,znaju vasi momci koji su bili.SaltCityAttack je napisao/la:nista ja bi sad pustio da Rudar ode pa neka Jedinstvo ponovo dodje i u Tuzlu i Gracanicu..bi svega mi zivotami halalio PL neka ide Rudar daj nam jos ovog ciganluka i naredne godine ali da to to malo drugacije ugostimo nego ranije
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Od bagre kakvi ste vi bišćani,ništa drugo nije ni očekivati.Treba sve učiniti da na ovak kriminalan način ne udjete u Premijer ligu.Zapljeskao sam vam na početku kao i cijela tribina ali ste mi se jednostavni zgadili.Bihac96 je napisao/la:Posto znam da vasi navijaci nece u Bihac dolazit posto ih nemate nazalost ali sigurno bi bila puna kantonalna bolnica DR.Irfan Ljubijankic,onda ce vasi igraci dobit duplu porciju,bice na stadionu 10 zarobljeni kao 95-te7april je napisao/la: nema veze,ovo su dječiji fazoni,valjda ćete nekad doći u gračanicu,ali budite sigurni da i navijači neće dobro proć,a urošu j...m sve i mrtvo i živo
-
- Moderator
- Kontakt:
Hvala brate i kako je bilo na tajnom zadatku

-
- Interni moderator
- Kontakt:
utakmica bar iz ovih sazetaka lakrdija teska...na nivou ove krompir lige...jedinstvo odlicne 3 sanse...po sansama nerjeseno najrealnije...udaranje ovog momka nije prikazano....panta cist zuti karton ako mu je to bio drugi,opravdano iskljucen
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Moderator
- Kontakt:
"Udaranje ovog momka" na kojeg tacno mislis ??staragarda je napisao/la:utakmica bar iz ovih sazetaka lakrdija teska...na nivou ove krompir lige...jedinstvo odlicne 3 sanse...po sansama nerjeseno najrealnije...udaranje ovog momka nije prikazano....panta cist zuti karton ako mu je to bio drugi,opravdano iskljucen
- 7aprildomemoj
Lakrdija zbog Zrnića lopova. Zato je prvi Pantin žuti bez veze i nije ga trebao dobiti. Njihov igrač za udaranje Diabanga kopačkom u glavu nije ni požutio a bilo je za crvenog direktno. Nije prikazano sve da vidite za kakve sitnice je pokazivao kartone igračima Bratstva. Komotno žuti nije morao ni vraćati u džep, svaki manji prekršaj, bezazleni kontakt je dijelio žuti. Sudijskog vremena nije bilo ni 2 minute a po svim pravilima trebao je minimalno 9-10 minuta produžiti. Toliki žuti kartoni, crveni karton, vozilo hitne pomoći ulazilo u teren i tu je najmanje prekid bio 5-6 minuta, izmjene itd. Zrniću dabogda ti djeci za lijekova trebalostaragarda je napisao/la:utakmica bar iz ovih sazetaka lakrdija teska...na nivou ove krompir lige...jedinstvo odlicne 3 sanse...po sansama nerjeseno najrealnije...udaranje ovog momka nije prikazano....panta cist zuti karton ako mu je to bio drugi,opravdano iskljucen

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa ovaj momak sto je kljucnu kost slomio...cak vidim i da mu prilaze pomoci neki igraci jedinstva...nije ga valjda neko nabio pa mu onda prisao da ukaze pomocGracanicaAA je napisao/la:"Udaranje ovog momka" na kojeg tacno mislis ??staragarda je napisao/la:utakmica bar iz ovih sazetaka lakrdija teska...na nivou ove krompir lige...jedinstvo odlicne 3 sanse...po sansama nerjeseno najrealnije...udaranje ovog momka nije prikazano....panta cist zuti karton ako mu je to bio drugi,opravdano iskljucen

neznam za pantin prvi zuti al ovaj sto je prikazan je cist kao suza....ovo udaranje diabanga se ne vidi dobro ali je mogao dati zuti ako nista ono zbog opasne igre...neznam jeli za taj start ovaj igrac jedinstva dobio zuti
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- 7aprildomemoj
Pa bolan sudija ga nije zovno ni da ga usmeno opomene, to je rasna diskriminacija nad Musom
Zrnić=rasista. NIje prikazan momenat udaranja malog Poturalića čini se od Stjepanovića. Samo je prikazan momenat poslije 30-40 sekundi kad ovaj pada al ne na onom mjestu gdje se to desilo nego je potrčao bio i onda ga bol presjekla. Al džaba je pričat ne može se dočarat vama koji niste bili na utakmici. Al bilo je dosta tuzlaka pa nek oni prenesu objektivno mišljenje

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
03:18. počinje akcija izvođenjem sl. udarca, nakon toga igrač s loptom udara momka koji se prvo pridigao, a onda je počeo da "tetura" i pokazuje znake slabosti. Sve ti je uvezano u videustaragarda je napisao/la:
pa ovaj momak sto je kljucnu kost slomio...cak vidim i da mu prilaze pomoci neki igraci jedinstva...nije ga valjda neko nabio pa mu onda prisao da ukaze pomoc![]()
![]()
![]()
neznam za pantin prvi zuti al ovaj sto je prikazan je cist kao suza....ovo udaranje diabanga se ne vidi dobro ali je mogao dati zuti ako nista ono zbog opasne igre...neznam jeli za taj start ovaj igrac jedinstva dobio zuti

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.