Ja cekam 3 sata da gledam, sinoc pisalo na ls da igraju u 15:00 a i nisam gledo 8 gameovadelko je napisao/la:gleda li ko Dzumhur - Delic ?

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ja cekam 3 sata da gledam, sinoc pisalo na ls da igraju u 15:00 a i nisam gledo 8 gameovadelko je napisao/la:gleda li ko Dzumhur - Delic ?
http://www.tenisrs.org/index.php?option ... Itemid=101Unofficialpage je napisao/la:Ja cekam 3 sata da gledam, sinoc pisalo na ls da igraju u 15:00 a i nisam gledo 8 gameovadelko je napisao/la:gleda li ko Dzumhur - Delic ?
Zna da brani malo bodova do kraja, zna da ce napredovat na listi, ovaj mec bio u Premieru, ljudi mu dali koju markicu i etsajo10 je napisao/la:Damir prodo mec ba, nema tu nekog drugog razloga...![]()
Cuj da ga neki Mate Delic razbije nako.. Nema teorije znaci.. Ne mogu da vjerujem da je nesto drugo.. Cak ako se sjecam dobro da ja igro nekolko puta protiv istog tokom godine i da je uvjek pobjedivo.. Sve u svemu katastrofa i vako i onako...
Haha pa to je to... Veli bolje cu vako zaraditi nego da osvojim pa sto se znojiti hahah... Eh Damire, Damire... Sto se mene tice ispadni u prvom kolu iduce sedmice u Srbiji...Viper je napisao/la:Zna da brani malo bodova do kraja, zna da ce napredovat na listi, ovaj mec bio u Premieru, ljudi mu dali koju markicu i etsajo10 je napisao/la:Damir prodo mec ba, nema tu nekog drugog razloga...![]()
Cuj da ga neki Mate Delic razbije nako.. Nema teorije znaci.. Ne mogu da vjerujem da je nesto drugo.. Cak ako se sjecam dobro da ja igro nekolko puta protiv istog tokom godine i da je uvjek pobjedivo.. Sve u svemu katastrofa i vako i onako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.