Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la calcio » 13 nov 2012, 18:19

dijalog je napisao/la:šta je stevanović sad bolji i od shaqirija? :roll:

pogledajte samo veznjake: barnetta (šalke), inler (napoli), fernandes (sporting), behrami i dzemaili (napoli), xhaka (borussia), shaqiri (dortmund)... i poredite to sa zahirovićem (nelčik), salihović (rezerva hoffenheim), miske (rezerva dinamo moskva) i pjanić jedini (roma)...
Priznaj da si ovdje malo (puno) pretjerao ;)
Barnetta je rezerva u Schalkeu, Dzemaili i Behrami su rezerve u Napoliju, Shaqiri takodje nije standardan u Bayernu.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 13 nov 2012, 18:20

motty je napisao/la:Ma nek igra i za Brazil al nemoj prosipat suplju, Subotic Marin i masa drugih igraca su bili iskreni zeljeli su igrat za druge repke i nikom nista. Sta ovaj radi prosipa suplju o aman nekoj ljubavi prema domovini ofo ono pa jedva doceka poziv Svice. Al mozda je i bolje ovako imali smo prije takvih igraca koji nisu igrali srcem pa nas nije bilo nigdje. Sad je taman uz to ima bosanske djece diljem Evrope nace se vec neko i za njegovu poziciju
pa je li i mujdža čekao godinama poziv hrvatske, kad je vidio da ga neće biti onda je ipak prihvatio bih.
pa njemu niko ništa ne sere...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 nov 2012, 18:21

Kako će ga roditelji naučiti kad ni oni nemaju veze sa BiH?

Jedina veza kuća koju su kupili na Sokolovic koloniji!
Otac iz Mkd a mama sa Kosova!

Pitate se zašto nije izvadio papire, ja neznam da li je uopće bilo j moguće da on dobije papire jer nema nikakve veze sa nama!

Vidjecete kad zaigra za Kosovo ta par godina kad oni dobiju dopust! Zajedno sa Shaquirijem, Xaxom, Mehmedijem itd itd

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 13 nov 2012, 18:22

dijalog je napisao/la:
motty je napisao/la:Ma nek igra i za Brazil al nemoj prosipat suplju, Subotic Marin i masa drugih igraca su bili iskreni zeljeli su igrat za druge repke i nikom nista. Sta ovaj radi prosipa suplju o aman nekoj ljubavi prema domovini ofo ono pa jedva doceka poziv Svice. Al mozda je i bolje ovako imali smo prije takvih igraca koji nisu igrali srcem pa nas nije bilo nigdje. Sad je taman uz to ima bosanske djece diljem Evrope nace se vec neko i za njegovu poziciju
pa je li i mujdža čekao godinama poziv hrvatske, kad je vidio da ga neće biti onda je ipak prihvatio bih.
pa njemu niko ništa ne sere...
Al Mujdza nikad nije ni spominjao nasu repku dok nije dobio poziv u nju zar ne?
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 nov 2012, 18:23

U mene je stari Crnogorac, stara odavde, ovdje živim čitav život, stari se stalno zeza za Crnu goru, i to, al nikada, baš nikada tu državu nisam doživljavao svojom, samo kada gledam BiH srce zalupa.
I da, nemojte Mujdžu među patriote stavljati, jer isti ne bi zaigrao nikada za nas, da je imao mjesta u Hrvata, treba realan biti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 nov 2012, 18:24

Batko je napisao/la:Kako će ga roditelji naučiti kad ni oni nemaju veze sa BiH?

Jedina veza kuća koju su kupili na Sokolovic koloniji!
Otac iz Mkd a mama sa Kosova!

Pitate se zašto nije izvadio papire, ja neznam da li je uopće bilo j moguće da on dobije papire jer nema nikakve veze sa nama!

Vidjecete kad zaigra za Kosovo ta par godina kad oni dobiju dopust! Zajedno sa Shaquirijem, Xaxom, Mehmedijem itd itd
Pa nek me ispravi onaj sto zna 100% ali i Kolasincovi roditelji nemaju "veze" sa Bosnom?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 nov 2012, 18:25

bagrcavi je napisao/la:
dijalog je napisao/la:šta je stevanović sad bolji i od shaqirija? :roll:

pogledajte samo veznjake: barnetta (šalke), inler (napoli), fernandes (sporting), behrami i dzemaili (napoli), xhaka (borussia), shaqiri (dortmund)... i poredite to sa zahirovićem (nelčik), salihović (rezerva hoffenheim), miske (rezerva dinamo moskva) i pjanić jedini (roma)...
Barnetta klupa, Inler standardan, Fernandes klupa, Behrami negdje između, Dzemaili klupa, Xhaka standardan, Shaqiri Dortmund neću ni da komentarišem :lol:
jebga mozda covjek ide na oktoberfest u Dortmund:)) kada im se pogleda ekipa haman sve uvozno.Nemaju par svojih pravih igraca.a jos ako Kosovo Republic bude primljena u FIFA-u i UEFA-u a biti ce kad tad grohnut ce ko Grcka ekonomija
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 nov 2012, 18:25

zizu1991 je napisao/la:U mene je stari Crnogorac, stara odavde, ovdje živim čitav život, stari se stalno zeza za Crnu goru, i to, al nikada, baš nikada tu državu nisam doživljavao svojom, samo kada gledam BiH srce zalupa.
I da, nemojte Mujdžu među patriote stavljati, jer isti ne bi zaigrao nikada za nas, da je imao mjesta u Hrvata, treba realan biti.
Isto vazi za Medunjanina koji je se vratio kao mis nakon sto je vidio da u Holandiji ne moze ni kopacke cistit. I njegova je mamica bila plaho pametna inace.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 13 nov 2012, 18:26

Meni samo Susic nije jasan u jednom. A to je kad igramo fudbal sa 2 spica a on i pozove samo 2 spica :? :?

Sta ako se jedan povrijedi nema napadaca na klupi da ga zamjeni :? :?

Zato treba toga Seferovica zakljucati, Mahmutovica isto neka sjedi na klupi makar, itd itd
inace ?

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 13 nov 2012, 18:26

zizu1991 je napisao/la:U mene je stari Crnogorac, stara odavde, ovdje živim čitav život, stari se stalno zeza za Crnu goru, i to, al nikada, baš nikada tu državu nisam doživljavao svojom, samo kada gledam BiH srce zalupa.
To definitivno stoji, al budimo realni Mujdza nije ni davao izjave da voli bosnu da bi volio igrat, a mi smo iskoristili priliku u trenucima kad nije imao mjesta u Hrvata. Ni danas ne daje neke aman izjave o repki vec covjek odradjuje posao kao sto je svojevremeno odradjivao i Hrgovic.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 nov 2012, 18:27

Sajo, u Kolašage je mater iz Ćapljine! :-)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 nov 2012, 18:28

motty je napisao/la:
To definitivno stoji, al budimo realni Mujdza nije ni davao izjave da voli bosnu da bi volio igrat, a mi smo iskoristili priliku u trenucima kad nije imao mjesta u Hrvata. Ni danas ne daje neke aman izjave o repki vec covjek odradjuje posao kao sto je svojevremeno odradjivao i Hrgovic.
Malo je ipak mozda previse ga stavljat u isti kos sa Mirkom?

@Batko

Hvala drug, to sam izgleda promasio haha. Al sam negdje procito da je i kod njeg stari il sta vec iz Crne Gore/Sandzaka.

Ovaj momak ce biti beton za koju godinu. Kako bi nam samo dobro doso!! :O
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 nov 2012, 18:29

Istina, samo eto, ovaj naš narod, isto kao kada kažu za naše političare, Bošnjačke, oni su pošteni, ne kradu, a ovi drugi, e oni, oni ne valjaju :mrgreen:

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 13 nov 2012, 18:30

dodao bi i misketa koji bi danas vjerovatno igrao za srbiju da ga nisu otjerali dok je igrao za mladu reprezentaciju sicg...
begović je takođe sjedio na dvije stolice... sreća pa je kanada fudbalski patuljak...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 nov 2012, 18:33

Medunjanin je bio sumnjiv slučaj ali njega ipak gledam na specijalan način jer mu je otac izgubio život braneći BiH!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 nov 2012, 18:33

dijalog je napisao/la:dodao bi i misketa koji bi danas vjerovatno igrao za srbiju da ga nisu otjerali dok je igrao za mladu reprezentaciju sicg...
begović je takođe sjedio na dvije stolice... sreća pa je kanada fudbalski patuljak...
kad susjedima ne smetaju brazilci za koje je pitanje znaju li naci svoju novu domovinu na karti, ne smetaju ni nama bosanci koji su se malo dvoumili ali kod kojih je na kraju preovladao razum. :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 nov 2012, 18:35

Nemojte sada da odvedemo topic u pogrešnome smjeru, niti jedan Nijemac ne broji patriotizam, šta bi bilo da jeste :mrgreen:
Bitni su golovi, ne piše dao ga je igrač koji ne osjeća ovu državu svojom, ne piše njegovo porijeklo, nego zastava države za koju nastupa.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 13 nov 2012, 18:35

iskreno boli me qrac za komšije, ionako smo i mi imali baiana i dialibu.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 nov 2012, 18:45

kada smo vec kod toga Dzeko je umalo zaigrao bio za Cesku.Nasi ga nisu zvali,a cesi ga kumili i molili da uzme njihov pasos i zaigra za njih.Ali na srecu Zukanovic ga pozva.Zukanovic je inace nas najbolji trener.Bar sto se tice repke.Uveo je Dzeku,Salihovica,Ibisevica...ispao u barazu od Ceske nakon sto smo vidno pokradeni u obje utakmice.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 13 nov 2012, 19:06

Dzeko i Ceska bili u kombinaciji :D :D :D . Inace nikada ne stavljam smajlije al ovo je... I, mislim da ga je Muzur pozvao... Dzeko i Ceska.... Sena mahalusa price...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: eleGancy, Google Adsense [Bot], invincible1921, izdzezveubrazil, Laganini1986, Muumii i 35 gostiju.