FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma kakav Imamovic i sport,to su dva razlicita pojma,njemu je bitnije neke susrete odrzavat o knjizevnosti nego pomoci sport u Tuzli,a ove Sabovice otjerat iz Tuzle i Slobode,nakrali se sa onim seljakom Mesanovicem
opustosili kasu Slobode,ko i firma im propada,pa i klub povuku za sobom.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Eto zašto ste ostali bez licence, po stoti put! Radi lopova u vašem klubu,a nekog drugog. Kad oni tako stavljaju uslove što oni ne rade besplatno ako vole Slobodu,a ne trenera i igrače ucjenjivati s tim.Probisvjet je napisao/la:Bagra je to!!!armin90 je napisao/la:Dok čekaju isplatu, nogometaši Slobode pozajmljuju novac
Sezona je završena, Sloboda je ostala u ligi, a igrači još čekaju svoje zaslužene plaće i naknade. Dakako i treneri, pa i oni u omladinskom pogonu koji su ovih dana održali sastanak na kome su tražili uplati doprinosa za zdravstveno i penziono osiguranje.
Pojedini igrači, koji su na Tušanj došli u prelaznom roku, nisu isplaćeni po ugovorima, a neki od njih već su napustili Tuzlu.
Jedan od igrača, koji je došao iz susjedne države, nije imao novac da plati hotelski račun, zbog čega su mu zadržali pasoš. Stotinjak eura posudio je od jednog tuzlanskog ugostitelja, obećao mu je vratiti novac za sat, a u međuvremenu je prije pet dana napustio Tuzlu!
I drugi je nogometaš posudio novac, ali za popravku automobila. Očekivao je da će mu novac za popravku dati u Slobodi, s obzirom da mu duguju veću svotu. Vratio se u mjesto odakle je došao, nadajući se da će mu Sloboda izmiriti dugovanja!
Vlatko Glavaš čeka povratak iz SAD predsjednika Saliha Šabovića, radi pregovora o ostanku na Tušnju. U međuvremenu, njegovi posrednici su stupili u kontakt sa Čelikom i najavili mogućnost da Glavaš u idućoj sezoni vodi momke s Bilina Polja.
- Imam zaista dosta ponuda, ali bih najradije ostao u Slobodi i samo ako će se boriti za Europu – ponavlja Glavaš u medijima, ne otkrivajući odakle dolaze sve te silne ponude.
Ugovor koji je imao u Slobodi prilično je veliki za mogućnosti tuzlanskog kluba. Nezvanično se doznaje da će mu za ostanak na Tušnju ponuditi četrdesetak posto manju mjesečnu plaću, pa ako voli Slobodu – prihvatit će!
Sve je još otvoreno, s obzirom da su pripreme za novu sezonu planirane za 26. juni.
A ja budala ponado se da se nesto promjenilo na bolje jest al na k****.
- Probisvjet
- Kontakt:
Krivi smo mi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
A tamam sam mislio da je krenulo na bolje,al eto,uprava je se ponovo dokazala,mada je i dokazano da svakom portalu ne treba vjerovat,vidjecemo sta ce biti do pocetka sezone.
armin90 je napisao/la:Dok čekaju isplatu, nogometaši Slobode pozajmljuju novac
Sezona je završena, Sloboda je ostala u ligi, a igrači još čekaju svoje zaslužene plaće i naknade. Dakako i treneri, pa i oni u omladinskom pogonu koji su ovih dana održali sastanak na kome su tražili uplati doprinosa za zdravstveno i penziono osiguranje.
Pojedini igrači, koji su na Tušanj došli u prelaznom roku, nisu isplaćeni po ugovorima, a neki od njih već su napustili Tuzlu.
Jedan od igrača, koji je došao iz susjedne države, nije imao novac da plati hotelski račun, zbog čega su mu zadržali pasoš. Stotinjak eura posudio je od jednog tuzlanskog ugostitelja, obećao mu je vratiti novac za sat, a u međuvremenu je prije pet dana napustio Tuzlu!
I drugi je nogometaš posudio novac, ali za popravku automobila. Očekivao je da će mu novac za popravku dati u Slobodi, s obzirom da mu duguju veću svotu. Vratio se u mjesto odakle je došao, nadajući se da će mu Sloboda izmiriti dugovanja!
Vlatko Glavaš čeka povratak iz SAD predsjednika Saliha Šabovića, radi pregovora o ostanku na Tušnju. U međuvremenu, njegovi posrednici su stupili u kontakt sa Čelikom i najavili mogućnost da Glavaš u idućoj sezoni vodi momke s Bilina Polja.
- Imam zaista dosta ponuda, ali bih najradije ostao u Slobodi i samo ako će se boriti za Europu – ponavlja Glavaš u medijima, ne otkrivajući odakle dolaze sve te silne ponude.
Ugovor koji je imao u Slobodi prilično je veliki za mogućnosti tuzlanskog kluba. Nezvanično se doznaje da će mu za ostanak na Tušnju ponuditi četrdesetak posto manju mjesečnu plaću, pa ako voli Slobodu – prihvatit će!
Sve je još otvoreno, s obzirom da su pripreme za novu sezonu planirane za 26. juni.
A ja budala ponado se da se nesto promjenilo na bolje jest al na k****.
Znaju li se imena igrača ?

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Ma cim nisu naveli imena,meni je ovo sumnjivo,eh sad vidjecemo dal ima istine ?
Ljudi u kojoj opremi nastupa Sloboda trenutno nije vise legea treba mi za Football Manager 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Jbg ne znam ni ja,al na dresu nek pise Giprom,firma naseg predsjednika,ako to zaboravis,neprijatelj si SlobodeFrutek je napisao/la:Ljudi u kojoj opremi nastupa Sloboda trenutno nije vise legea treba mi za Football Manager

Jel Givova ???harry_90 je napisao/la:Jbg ne znam ni ja,al na dresu nek pise Giprom,firma naseg predsjednika,ako to zaboravis,neprijatelj si SlobodeFrutek je napisao/la:Ljudi u kojoj opremi nastupa Sloboda trenutno nije vise legea treba mi za Football Manager![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Probisvjet
- Kontakt:
Jasmin Imamovic: "Za dvije godine stadion Tusanj ce biti izgradjen i bice daleko ispred svih u BiH."

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- slani grad
- Kontakt:
e super da nam je pjesnik obecao stadion...i sta kaze...2 godine...jel treba da obaram stranicu sa pjesnikovom listom stvari koje je obecao..taj umjetnik nebi ni iz 3 pokusaja nasao Tusanj a kamoli da daje ovakve SMIJESNE izjave....Probisvjet je napisao/la:Jasmin Imamovic: "Za dvije godine stadion Tusanj ce biti izgradjen i bice daleko ispred svih u BiH."![]()
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Jel ovo citat iz njegove knjige,ili je rekao stvarnoProbisvjet je napisao/la:Jasmin Imamovic: "Za dvije godine stadion Tusanj ce biti izgradjen i bice daleko ispred svih u BiH."![]()

Posvetaharry_90 je napisao/la:Jel ovo citat iz njegove knjige,ili je rekao stvarnoProbisvjet je napisao/la:Jasmin Imamovic: "Za dvije godine stadion Tusanj ce biti izgradjen i bice daleko ispred svih u BiH."![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
OVO JE CASNA PIONIRSKA ZAKLETVA!harry_90 je napisao/la:Jel ovo citat iz njegove knjige,ili je rekao stvarnoProbisvjet je napisao/la:Jasmin Imamovic: "Za dvije godine stadion Tusanj ce biti izgradjen i bice daleko ispred svih u BiH."![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
@slani gradslani grad je napisao/la:e super da nam je pjesnik obecao stadion...i sta kaze...2 godine...jel treba da obaram stranicu sa pjesnikovom listom stvari koje je obecao..taj umjetnik nebi ni iz 3 pokusaja nasao Tusanj a kamoli da daje ovakve SMIJESNE izjave....Probisvjet je napisao/la:Jasmin Imamovic: "Za dvije godine stadion Tusanj ce biti izgradjen i bice daleko ispred svih u BiH."![]()
Mozda nije vidio Tusnja ali treba se prisjetiti njegovih velikih igara.
Jasmin Imamović u duelu!

- Probisvjet
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:@slani gradslani grad je napisao/la:e super da nam je pjesnik obecao stadion...i sta kaze...2 godine...jel treba da obaram stranicu sa pjesnikovom listom stvari koje je obecao..taj umjetnik nebi ni iz 3 pokusaja nasao Tusanj a kamoli da daje ovakve SMIJESNE izjave....Probisvjet je napisao/la:Jasmin Imamovic: "Za dvije godine stadion Tusanj ce biti izgradjen i bice daleko ispred svih u BiH."![]()
Jasmin Imamović u duelu!

@slani grad
Jasmin Imamović u duelu!
[/quote]
[/quote]
Hahahahah prejako
Jasmin Imamović u duelu!

Hahahahah prejako
Spammer
Nacelnik imao dobru karijeru,dok nije postao nacelnik Tuzle
svaka mu cast,ja mislio neki smoto,kad vidi gdje je covjek igrao
zato ima para da pravi 2 jezera i slapove
valjda sta napravi od stadiona,ako je toliki fudbaler bio 

Nemoj stari moj, krivi smo mi sto smo ih pustiliProbisvjet je napisao/la:Krivi smo mi!

Probisvjet je napisao/la:OVO JE CASNA PIONIRSKA ZAKLETVA!harry_90 je napisao/la:Jel ovo citat iz njegove knjige,ili je rekao stvarnoProbisvjet je napisao/la:Jasmin Imamovic: "Za dvije godine stadion Tusanj ce biti izgradjen i bice daleko ispred svih u BiH."![]()
![]()
Građanima Tuzle:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.