FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

el-fighter
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la el-fighter » 03 sep 2009, 15:30

irfan41 je napisao/la:cala ostaje, objavljeno u avazu

Pa normalno da ostaje, poslije onoga što je napravio u Evropi, ko bi mu mogao dati otkaz.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 03 sep 2009, 16:11

Sto se tice cale dobio je limit ispod kojeg ne smije ici,a to je pobjeda u naredne dvije utakmice.To mora da ostvari,i da igra sa dva napadaca,inace sto se mene tice moze ici ako bude igrao kao p... sa jednim napadacem.A sad kao i uprava je spremna za pojacanja,ali kad i kako to ce mo da vidimo.Do struke je kao.Kako god,LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 03 sep 2009, 17:04

el-fighter je napisao/la:

Pa normalno da ostaje, poslije onoga što je napravio u Evropi, ko bi mu mogao dati otkaz.

nista on nije napravio, evropu su iznjeli IGRACI na svojim ledjima, i sa poidrskom hordi. a njegova taktika nas je i kostala grupa
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 03 sep 2009, 17:07

irfan41 je napisao/la:

nista on nije napravio, evropu su iznjeli IGRACI na svojim ledjima, i sa poidrskom hordi. a njegova taktika nas je i kostala grupa
Slazem se.Uvijek pa i sada smo ulazili sa strahom protiv ekipa s kojim smo igrali.I onda se uvijek morali vaditi.Ali na srecu uspjevali smo,i zar mu to nije pokazatelj da se treba hrabro i bez respekta igrati.Cala molim te igraj hrabro i SVI U NAPAD JEDAN JE HASE.FCS.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 sep 2009, 17:09

kakvi su ovo lopovi :twisted: satro sad pojacanja i plate igracima...gdje ste do sad bili idioti....pa mi smo trebali biti prvi na tabeli u ovih prvih 6 kola.... da ste doveli 3 pojacanja i dali plate momcima...sto posto bi prvi bili s obzirom na raspored...i sad neku evropu spominju,pokusavaju se izvuci za svoj nerad....MI HOCEMO TITULU to je cilj......................................................cali ne zamjeram nista,izvuko je maximum iz ekipe od 14 igraca....neki kritikuju da ne igra sa dva spica, i meni se to ne svidja ali realno nije ni imo 2 spica. Skoro povrijedjen,Avdic doso nespreman, Kasnije se i Jahovic povrijedio.....da je igro sa avdicem i jahovicem ne bi imo zamjene nikakve jer nijedan nema snage za 90 min,ovako je njih dvojicu rotiro...al nema veze demo do kraja...UPRAVA ZDRA'O!!!! :!:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 03 sep 2009, 17:23

krcko je napisao/la:

Slazem se.Uvijek pa i sada smo ulazili sa strahom protiv ekipa s kojim smo igrali.I onda se uvijek morali vaditi.Ali na srecu uspjevali smo,i zar mu to nije pokazatelj da se treba hrabro i bez respekta igrati.Cala molim te igraj hrabro i SVI U NAPAD JEDAN JE HASE.FCS.[/quote]

njegova taktika je najvise kriva za prvih 20 min na kosevu a tih 20 min nas je kostalo prolaza, i kad ganjamo rezultat od 0:2 on vadi napadaca a drugog ubacuje i nista sa tim ne dobiva
ja navij'o sam za vas!

High

Post Postao/la High » 03 sep 2009, 17:33

Janjos,kao i uprava pricaju suplje,nama svima.Kazu,bolje stanje sto se novca tice,da su plate isplacene,ali cinjenica da se ne zna koliko klub tacno ima dugovanja je ocajna.Sigurno da ima ljudi koji bi bolje vodili klub,da ima ljudi koji bi novac koristili u najbolje moguce svrhe.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 03 sep 2009, 19:09

Ako nisu u stanju da idu na duplu krunu neka se kupe momentalno i neka sjede u upravi tamo nekih klubova kojima je samo evropa ambicija. Nama to nije dovoljno majmuni kako vam to nije jasno, i jos se cude sto im se zvizdi

ahmedhz87
Kontakt:

Post Postao/la ahmedhz87 » 03 sep 2009, 19:21

junuz23 je napisao/la:Ako nisu u stanju da idu na duplu krunu neka se kupe momentalno i neka sjede u upravi tamo nekih klubova kojima je samo evropa ambicija. Nama to nije dovoljno majmuni kako vam to nije jasno, i jos se cude sto im se zvizdi
upravu si mi hocemo titulu,nas nista drugo ne zanima.......dosta je bilo vise da nam ligu osvajaju ekipe koje nama nisu ni do koljena a mi da igramo samo sporednu ulogu..... MI ZELIMO TITULU
HZ..87..SA

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 sep 2009, 21:12

Odakle ova slika....neka maketa kako bi kosevo trebalo izgledat jel????
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 sep 2009, 21:14

da ;) da

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 sep 2009, 21:26

High je napisao/la:Janjos,kao i uprava pricaju suplje,nama svima.Kazu,bolje stanje sto se novca tice,da su plate isplacene,ali cinjenica da se ne zna koliko klub tacno ima dugovanja je ocajna.Sigurno da ima ljudi koji bi bolje vodili klub,da ima ljudi koji bi novac koristili u najbolje moguce svrhe.

lopovi, kako ih nije sram davati izjave od kojih ti se smuči.....čovjek ostane bez riječi kad njih sluša šta pričaju
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 03 sep 2009, 22:54

JADNO I ŽALOSNO KAKO NAM MAŽU OČI JOŠ TREBA DA NAM KARTE POSKUPE DA NAS RASTJERAJU
SAFET SUŠIĆ

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 04 sep 2009, 20:45

pape je napisao/la:JADNO I ŽALOSNO KAKO NAM MAŽU OČI JOŠ TREBA DA NAM KARTE POSKUPE DA NAS RASTJERAJU
ne mogu oni nas rastjerati, sarajevo ima 2000 ljudi koji su standarni na svakoj utakmici i biti ce, a broj gledatelja se samo povecava u yovisnostio protiv koga igramo
ja navij'o sam za vas!

High

Post Postao/la High » 04 sep 2009, 20:53

To da ce nas velikim cijenama karata odaljiti od tribine,nece uspjeti,sigurno.Uvijek ima standardan broj na utakmicama,navijaci koji su uvijek tu uz klub.Koji ce ludovati na tribini bez obzira na okolnosti.
Marketing je katastrofa,uprava ne radi apsolutno nista,sto se vidi na posjeti,koja mora i moze bolje.Da ne pricam o ostalom.Za igracki kadar takodjer.Sve dok igraju oni koji imaju vise ''veza'' nema napretka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 04 sep 2009, 21:08

Kada sve sagledaš samo treba Alihodžića otjerati jel on blokira da bi sin uspio kao trner, ako junior bude šef eto ti 2 mil za pojačana.
IZVOR: osoba bliiska alihodžićima
SAFET SUŠIĆ

ahmedhz87
Kontakt:

Post Postao/la ahmedhz87 » 04 sep 2009, 21:26

nemoze nas niko otjerat...na sjeveru postoji jedno 2000,2005 momaka koji su standardni bez obzira na okolnosti....mi moramo istrajati u tome da otjeramo lopove bez obzira sta oni obecavali......to su oni uradili jer su vidjeli da im se blizi kraj :twisted:

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 04 sep 2009, 22:02

Najvece kocnice sarajeva su Baljak i Alihodzic. Lopovi obicni. vrse transakcije preko privatnih i bog zna kojih racuna (navodno preko atletskog kluba). Kad njih dvojca odu bit ce nam bolje.

A sto se tice pojacanja samo seru, da je ducic bio u ovde u ovakvoj situaciji doveo bi makar tri extra igraca.
...JA SAM SARAJEVO...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 04 sep 2009, 23:32

farek je napisao/la:Najvece kocnice sarajeva su Baljak i Alihodzic. Lopovi obicni. vrse transakcije preko privatnih i bog zna kojih racuna (navodno preko atletskog kluba). Kad njih dvojca odu bit ce nam bolje.

A sto se tice pojacanja samo seru, da je ducic bio u ovde u ovakvoj situaciji doveo bi makar tri extra igraca.
Oni mozda jesu lopovi,ja ne znam,ali ti vjerujem brate,ali za Basu znam ko je i sta iz prve ruke,lopov provjereno

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Uvijeknapravojstrani i 26 gostiju.