irfan41 je napisao/la:cala ostaje, objavljeno u avazu
Pa normalno da ostaje, poslije onoga što je napravio u Evropi, ko bi mu mogao dati otkaz.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
irfan41 je napisao/la:cala ostaje, objavljeno u avazu
el-fighter je napisao/la:irfan41 je napisao/la:cala ostaje, objavljeno u avazu
Pa normalno da ostaje, poslije onoga što je napravio u Evropi, ko bi mu mogao dati otkaz.
Slazem se.Uvijek pa i sada smo ulazili sa strahom protiv ekipa s kojim smo igrali.I onda se uvijek morali vaditi.Ali na srecu uspjevali smo,i zar mu to nije pokazatelj da se treba hrabro i bez respekta igrati.Cala molim te igraj hrabro i SVI U NAPAD JEDAN JE HASE.FCS.irfan41 je napisao/la:el-fighter je napisao/la:irfan41 je napisao/la:cala ostaje, objavljeno u avazu
nista on nije napravio, evropu su iznjeli IGRACI na svojim ledjima, i sa poidrskom hordi. a njegova taktika nas je i kostala grupa
Slazem se.Uvijek pa i sada smo ulazili sa strahom protiv ekipa s kojim smo igrali.I onda se uvijek morali vaditi.Ali na srecu uspjevali smo,i zar mu to nije pokazatelj da se treba hrabro i bez respekta igrati.Cala molim te igraj hrabro i SVI U NAPAD JEDAN JE HASE.FCS.[/quote]krcko je napisao/la:el-fighter je napisao/la:irfan41 je napisao/la:cala ostaje, objavljeno u avazu
nista on nije napravio, evropu su iznjeli IGRACI na svojim ledjima, i sa poidrskom hordi. a njegova taktika nas je i kostala grupa
upravu si mi hocemo titulu,nas nista drugo ne zanima.......dosta je bilo vise da nam ligu osvajaju ekipe koje nama nisu ni do koljena a mi da igramo samo sporednu ulogu..... MI ZELIMO TITULUjunuz23 je napisao/la:Ako nisu u stanju da idu na duplu krunu neka se kupe momentalno i neka sjede u upravi tamo nekih klubova kojima je samo evropa ambicija. Nama to nije dovoljno majmuni kako vam to nije jasno, i jos se cude sto im se zvizdi
nime_tm87 je napisao/la:http://www.usdbosna.org/netbuilder/cgfx ... 5-0500.jpg
High je napisao/la:Janjos,kao i uprava pricaju suplje,nama svima.Kazu,bolje stanje sto se novca tice,da su plate isplacene,ali cinjenica da se ne zna koliko klub tacno ima dugovanja je ocajna.Sigurno da ima ljudi koji bi bolje vodili klub,da ima ljudi koji bi novac koristili u najbolje moguce svrhe.
ne mogu oni nas rastjerati, sarajevo ima 2000 ljudi koji su standarni na svakoj utakmici i biti ce, a broj gledatelja se samo povecava u yovisnostio protiv koga igramopape je napisao/la:JADNO I ŽALOSNO KAKO NAM MAŽU OČI JOŠ TREBA DA NAM KARTE POSKUPE DA NAS RASTJERAJU
Oni mozda jesu lopovi,ja ne znam,ali ti vjerujem brate,ali za Basu znam ko je i sta iz prve ruke,lopov provjerenofarek je napisao/la:Najvece kocnice sarajeva su Baljak i Alihodzic. Lopovi obicni. vrse transakcije preko privatnih i bog zna kojih racuna (navodno preko atletskog kluba). Kad njih dvojca odu bit ce nam bolje.
A sto se tice pojacanja samo seru, da je ducic bio u ovde u ovakvoj situaciji doveo bi makar tri extra igraca.
Trenutno korisnika/ca: Uvijeknapravojstrani i 26 gostiju.