FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
veceras sam vidio previse raje u gradu da bi svi bili u vogosci iako je dosta raje otislo u vogoscu
Čuj šuplje pitarske kao neko napao grad pa ga treba braniti Prava je su Hordice napale na hotel i dobili što su zaslužili pa sad plaču po forumu
@fedeltafrotta
a ja tebi kazem da se par momaka sa autima provuklo, cak i zvao da kaze da vracaju
a ja tebi kazem da se par momaka sa autima provuklo, cak i zvao da kaze da vracaju
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Hoce li Manijaci u Poljskoj pomoći ? 

Ma ovi Poljaci nisu u dure nikako. Veceras je njih nekoliko doslo u mjesto gdje ja zivim (na pola puta izmedju Doboja i Zenice) i otisli su pred jednu kucu i poceli pricati nesto na poljskom. Naravno posto ih nista nismo razumjeli pokazali su nam da idemo za njima. Nekih 200 metara dalje su postavili nekoliko satora na nekoj livadi i odlucili (koliko smo mi shvatili) da tu provedu noc, te se sutra upute prema Sarajevu. Stalno su spominjali Sarajevo i pokazivali da zele spavati, vjerovatno su htjeli pitati da li je ta zemlja privatna i da li mogu ostati tu. Jedan stariji gospodin je ponajvise sudjelovao u toj "konverzaciji" dok su ostali samo stajali. Bilo je price da ih pozovemo da prespavaju u kucama, ali su se ljudi plasili da nece biti neke frke i ostavili smo ih da spavaju u tim satorima.
Sutra ce ovi neredi vjerovatno da se nastave od jutarnjih sati i molim Boga da niko ne nastrada. Takodjer ne sumnjam da ce se i Manijaci pridruziti Hordama ukoliko ovi budu pravili vece probleme.
Sutra ce ovi neredi vjerovatno da se nastave od jutarnjih sati i molim Boga da niko ne nastrada. Takodjer ne sumnjam da ce se i Manijaci pridruziti Hordama ukoliko ovi budu pravili vece probleme.
ja jos gglupljeg lika od tebe nisam vidio na forumubojamora je napisao/la:Čuj šuplje pitarske kao neko napao grad pa ga treba braniti Prava je su Hordice napale na hotel i dobili što su zaslužili pa sad plaču po forumu

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ebena ekipa pravo.Uspjeli su cak da zastrase i djevojcicu na Balkonu koja je snimala.Urlanje,razbijanje vozila,i par izloga.solinas je napisao/la:ja vecih picki od ovih poljaka nisam vidio..
kada sve saberes,u po noci deru se po ulici,izaslo im na crtu 20 momaka,na njih 100,i drze ih momci mobilnim do sabaha![]()
kojw picke,vidicemo ta muda sutra...nesmijem ni pomisliti da je bilo 100 na 100
bilo bi 100 sanduka pzt poljske

Zatim trk na 20 ljudi u jedan sat u ponoc.Jesu li ovi Lech-ovci fakat jedna od jacih ekipa u Evropi.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
Ti čitavu noć pišeš kao da si dupelizac ovih poljskih luđaka...gdje ti je obraz dušmane sopstvenoga grada pa toliko mrziš svoje sugrađane da "navijaš" za poljake?bojamora je napisao/la:Čuj šuplje pitarske kao neko napao grad pa ga treba braniti Prava je su Hordice napale na hotel i dobili što su zaslužili pa sad plaču po forumu

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 14 jul 2015, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Spremni vi budete na Vogosci kad Robijasi dođu, tada vas nije strah, tada je to dio grada, a kada dođe banda Poljaka, onda nije, samo se izvlačite.Ex1t je napisao/la: Anomni brani cast drzave.Neseri delegat. Mi smo bili spremni. Dosli u grad da se kurce, dobili po pici i mobilisali se u hotelu 13km od centra gdje im je lokalna ekipa s 5 puta manje ljudi stala na crtu. Jok, trebali su poginuti da bi anonimni bio zadovoljan sprcim li mu mamicu.
Poniženi na svojoj teritoriji.

-
- Kontakt:
brate nemam razlog da baljezgam, momak iz nca mi je rekao a i drug iz outlawsa je na cumu, oni su bili u vogosci i povukli se, iz grada otisli, i bilo je par glavnih likova vasih da ne govoriim... nije ni bitno... stalo se na crtu i to je najbitnijecollector je napisao/la:@fedeltafrotta
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Gledaj ovoga sto je napadao BHF djecu od 16god i oduzimao opremuanonymousHD je napisao/la:Spremni vi budete na Vogosci kad Robijasi dođu, tada vas nije strah, tada je to dio grada, a kada dođe banda Poljaka, onda nije, samo se izvlačite.Ex1t je napisao/la: Anomni brani cast drzave.Neseri delegat. Mi smo bili spremni. Dosli u grad da se kurce, dobili po pici i mobilisali se u hotelu 13km od centra gdje im je lokalna ekipa s 5 puta manje ljudi stala na crtu. Jok, trebali su poginuti da bi anonimni bio zadovoljan sprcim li mu mamicu.
Poniženi na svojoj teritoriji.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
E to ti je pravo gostovanje buraz.suhakrpa je napisao/la:Ma ovi Poljaci nisu u dure nikako. Veceras je njih nekoliko doslo u mjesto gdje ja zivim (na pola puta izmedju Doboja i Zenice) i otisli su pred jednu kucu i poceli pricati nesto na poljskom. Naravno posto ih nista nismo razumjeli pokazali su nam da idemo za njima. Nekih 200 metara dalje su postavili nekoliko satora na nekoj livadi i odlucili (koliko smo mi shvatili) da tu provedu noc, te se sutra upute prema Sarajevu. Stalno su spominjali Sarajevo i pokazivali da zele spavati, vjerovatno su htjeli pitati da li je ta zemlja privatna i da li mogu ostati tu. Jedan stariji gospodin je ponajvise sudjelovao u toj "konverzaciji" dok su ostali samo stajali. Bilo je price da ih pozovemo da prespavaju u kucama, ali su se ljudi plasili da nece biti neke frke i ostavili smo ih da spavaju u tim satorima.

Ima sve ovo skupa neki svoj šmek, poželio sam ove priče.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Sreca njihova pa nisu u Zenicu otisli, pola bi ih prebili strasni Robijasi, a pola bi ih se pogusilo od smoga
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
jbg imamo razlicite informacije, jer je i ovaj momak iz nc podgrupe al nije bitno, opet kazem premalo je raje na onim snimkama da bi se reklo da je doslo iz grada puno likovafedeltafrotta je napisao/la:brate nemam razlog da baljezgam, momak iz nca mi je rekao a i drug iz outlawsa je na cumu, oni su bili u vogosci i povukli se, iz grada otisli, i bilo je par glavnih likova vasih da ne govoriim... nije ni bitno... stalo se na crtu i to je najbitnijecollector je napisao/la:@fedeltafrotta
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Sve u svemu, sretno vam sutra, i ovo je sve u domeni neke normale, samo neka nema žrtava ne dao Bog . 

Da se ne sere vise na ovu temu.
Ljudi su mogli doci iz Poljske u Vogoscu, vi niste mogli iz Sarajeva. Organizovano su patrorirali naseljem gdje je najvise Hordasa, plus treba dodati da Hotonj, KB i ostala bliza naselja su puna pitara i niko nije bio u stanju da se organizira. Pa ko koga jeebe ovdje ?
Ovi vasi sto se u fantomkama slikaju izigravaju neke huligane veceras su zakazali i to je sva prica.
Najgore od svega sto ti klosari i ostali, za par dana ce istovarati torbice zenama uz prijetnju nozevima.. a sad kada se trebaju ti nozevi koristiti da odbranis svoju imovinu (kucu, auto) nigdje ih. To je sva prica vecerasnja, znaci nemate muda i jaki ste samo na rijecima. Niste vi nikoga prebili vec su ljudi prebili vas , i prebice vas opet sutra i u Poljskoj. To je cinjenica.
I nije to samo do vas, da vas nesto omalovazavam, svaka nasa grupa bi isto prosla kao i vi veceras. Samo nema potrebe da se prica kako su poljaci najebali kad nisu... sretno sutra
Ljudi su mogli doci iz Poljske u Vogoscu, vi niste mogli iz Sarajeva. Organizovano su patrorirali naseljem gdje je najvise Hordasa, plus treba dodati da Hotonj, KB i ostala bliza naselja su puna pitara i niko nije bio u stanju da se organizira. Pa ko koga jeebe ovdje ?
Ovi vasi sto se u fantomkama slikaju izigravaju neke huligane veceras su zakazali i to je sva prica.
Najgore od svega sto ti klosari i ostali, za par dana ce istovarati torbice zenama uz prijetnju nozevima.. a sad kada se trebaju ti nozevi koristiti da odbranis svoju imovinu (kucu, auto) nigdje ih. To je sva prica vecerasnja, znaci nemate muda i jaki ste samo na rijecima. Niste vi nikoga prebili vec su ljudi prebili vas , i prebice vas opet sutra i u Poljskoj. To je cinjenica.
I nije to samo do vas, da vas nesto omalovazavam, svaka nasa grupa bi isto prosla kao i vi veceras. Samo nema potrebe da se prica kako su poljaci najebali kad nisu... sretno sutra
- rob do bagro
- Kontakt:
Znaju manijaci za te strasne robijase kad su bjezali u muriju, ni dan danas ne znaju kako se robovi skupili za cas.brile je napisao/la:Sreca njihova pa nisu u Zenicu otisli, pola bi ih prebili strasni Robijasi, a pola bi ih se pogusilo od smoga

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Najboljabrile je napisao/la:Sreca njihova pa nisu u Zenicu otisli, pola bi ih prebili strasni Robijasi, a pola bi ih se pogusilo od smoga

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A kako vi znate ko je nastradao, a ko nije?
6 ljudi u bolnici, 1 poljak sigurno. A informacije govore 3 HZ 3 poljaka. Dakle i vise nego dobro. Uzimajuci u obzir kakvi smo mi, a kakvi oni.
6 ljudi u bolnici, 1 poljak sigurno. A informacije govore 3 HZ 3 poljaka. Dakle i vise nego dobro. Uzimajuci u obzir kakvi smo mi, a kakvi oni.
Celik!3,2,2.
O čemu ba ti. Ljudi došli i posamarali ih ko djecu. Kad se sastanu grupe iz BiH panjevi i blokovi lete, a sa poljacima hoće na sake. Sutra imaju popravniarhimed89 je napisao/la:Ebena ekipa pravo.Uspjeli su cak da zastrase i djevojcicu na Balkonu koja je snimala.Urlanje,razbijanje vozila,i par izloga.solinas je napisao/la:ja vecih picki od ovih poljaka nisam vidio..
kada sve saberes,u po noci deru se po ulici,izaslo im na crtu 20 momaka,na njih 100,i drze ih momci mobilnim do sabaha![]()
kojw picke,vidicemo ta muda sutra...nesmijem ni pomisliti da je bilo 100 na 100
bilo bi 100 sanduka pzt poljske![]()
Zatim trk na 20 ljudi u jedan sat u ponoc.Jesu li ovi Lech-ovci fakat jedna od jacih ekipa u Evropi.Killing masine a 20 ljudi im prislo i kamenuju ih
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, bhfanatic14, Hrasno15 i 30 gostiju.