Flamini, Gibbs, Arteta.AA23 je napisao/la:Daj iwobija, hajde da dobijemo totenhema idemo momci
Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Giroud nastavlja da maši...ccc
@marsal
Halali nisam upratio
@marsal
Halali nisam upratio
- QUARTERBACK
- Kontakt:
gironja nas na kraju kosta
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kako je smijesan giroud kad se ljuti shhahaahahahha
- Marsal
- Kontakt:
5 dobrih prilika je on danas promasio...
Jedna jako neobična i nesvakidašnja prestava u kojoj napadač nije u stanju realizirati niti jednu od pet čistih šansi.
Za nas svakako stran doživljaj.
Za nas svakako stran doživljaj.
Jos se svadja u sudijskoj nadoknadi a njegov tim hoce pobjedu. Minutu izgubi na svadjanju. MOZAK! 
- Marsal
- Kontakt:
Ma yebajga dobro je ovo i ispalo kako je moglo bit. Valjda se dohavizaju poslije ove pauze.
Očajno preočajno. Drugi remi na Emiratima zaredom protiv ovih jadova.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nesposobnjakovici, ozil namjestio 29 golova večeras da bi ušla samo jedna, fuj.
Kako smo odigrali prvo poluvrijeme, odlično smo prošli. Izgubljena dva boda, ali bar je naš čovjek na klupi Ville odradio posao. Kad se vrate Rambo, Ox, Theo i, pogotovo, Bellerin, biće to neka druga priča.
Giroud je klocina ovog meča, kriv je za to sto nismo pobijedili, sastavili smo ove uhljupe u drugom i imali 2 stopostotne gol sanse koje Giroud ne koristi, koštao si nas pobjede danas..
Ozil i Kokelan najbolji, Cech i Campbell sa njima tu
I ja, ako se neko sjeća kad su krivili Ozila zbog toga ato imamo klocinu u špicu
I ja, ako se neko sjeća kad su krivili Ozila zbog toga ato imamo klocinu u špicu
- Marsal
- Kontakt:
Artetitis je napisao/la:Kako smo odigrali prvo poluvrijeme, odlično smo prošli. Izgubljena dva boda, ali bar je naš čovjek na klupi Ville odradio posao. Kad se vrate Rambo, Ox, Theo i, pogotovo, Bellerin, biće to neka druga priča.
Bas to, nisam nezadovoljan ovim remijem. Umor kod pojedinih igraca je i vise nego ocigledan. Kada se vrate povrijedjeni i kada ovi odmore sad malo tokom pauze bice to dosta bolje!
Flash point meča je kad Mertesaker nešto gleda u loptu koja ide prema čehu 2 na sat, a Lalana 200 na sat, i ova kločina i dalje gleda i očekuje od Čeha da izađe da izbije loptu 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Panjoud u elementu, Ozil bi srusio sve rekorde asistencija da u Arsenalu ima vrhunskog napadaca koji ce realizovati u nekom normalnom procentu sanse koje stvori, smijesno lik ima 10 asistencija u ligi ubjeldjivo je najbolji a mogao je imati jos toliko ali sta ces kad panj u napadu ne moze more iz camca pogoditi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Možeš li mi objasniti šta je Campbell uradio u ovoj utakmici ?AA23 je napisao/la:Giroud je klocina ovog meča, kriv je za to sto nismo pobijedili, sastavili smo ove uhljupe u drugom i imali 2 stopostotne gol sanse koje Giroud ne koristi, koštao si nas pobjede danas..
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kolko je to jadno,oni su ovih 15 minuta više loptu nosali u rukama nego što su je imali u nogama 
Nismo iskoristili kiks naftaša zbog nemanja sredine u prvom i zbog Žiruovog dana
Odbrana je isto bila klimava. Koss direktan krivac za primljen gol! Sve u svemu,i dalje smo tu. Samo da se sad ovakvi rezultati ne otegnu u pm,po starom dobrom običaju
Santi Cazorla je odigrao najgore poluvrijeme koje sam ikad gledao na Emiratima!
Nismo iskoristili kiks naftaša zbog nemanja sredine u prvom i zbog Žiruovog dana
Odbrana je isto bila klimava. Koss direktan krivac za primljen gol! Sve u svemu,i dalje smo tu. Samo da se sad ovakvi rezultati ne otegnu u pm,po starom dobrom običaju
Santi Cazorla je odigrao najgore poluvrijeme koje sam ikad gledao na Emiratima!
A.F.C. Bournemouth!
Ja zadovoljan bodom, poslije pauze bit ce to mnogo bolje.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Uradio dovoljno da se nadje medju najboljima u ovoj utakmicianell je napisao/la:Možeš li mi objasniti šta je Campbell uradio u ovoj utakmici ?AA23 je napisao/la:Giroud je klocina ovog meča, kriv je za to sto nismo pobijedili, sastavili smo ove uhljupe u drugom i imali 2 stopostotne gol sanse koje Giroud ne koristi, koštao si nas pobjede danas..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.