Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Cartman
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Cartman » 30 jul 2010, 13:23

Roditelji Misimovica su iz Bosanske Gradiske. Ne znam sto citate taj transfermarkt, ima vise gresaka u informacijama skoro svakog igraca. Smjesan sajt.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 30 jul 2010, 13:30

Porijeklo njegovih roditelja je iz okoline Bosanske Gradiške, mjesto Jablanica
i ima milion ovakvih tekstova, pa ima kad je on sam izjavio da ce za odmor ici u jablanicu, pa dodje meni rodjak (valjda i on to cuo od nekog) ej cema doci ce miske u jablanicu, ja ga gledam reko sta ti je bolan, i ja kad sam malo potrazio po netu vidio sam da je to druga jablanica
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jul 2010, 13:33

CeMa je napisao/la:
i ima milion ovakvih tekstova, pa ima kad je on sam izjavio da ce za odmor ici u jablanicu, pa dodje meni rodjak (valjda i on to cuo od nekog) ej cema doci ce miske u jablanicu, ja ga gledam reko sta ti je bolan, i ja kad sam malo potrazio po netu vidio sam da je to druga jablanica
Opet to za transfermarkt stoji. :mrgreen: Mislim kad nisu u stanju napisat tacan klub igraca u pola slucajeva (kao za Medunjanina), onda se nema sta dalje pricat.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 30 jul 2010, 13:39

Cartman je napisao/la:
CeMa je napisao/la:
Opet to za transfermarkt stoji. :mrgreen: Mislim kad nisu u stanju napisat tacan klub igraca u pola slucajeva (kao za Medunjanina), onda se nema sta dalje pricat.
ma imaju oni ponekih gresaka, ali opet kad mi recimo zatreba reprezentativna karijera nekog igraca, da vidim koliko ima nastupa za repku, ili cijena igraca, ili prijasnji klubovi igraca, jbg prvo na sta idem je transfermarkt.de :lol:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 30 jul 2010, 14:38

analiticar_ je napisao/la:
gruezi je napisao/la:senad lulic prekljucer standardan za young boyse iz berna protiv fenera u ligi prvaka..igra veznog...

jedan od prijasnjih golova
veze im kopacke na poluvremenu.....
bogami on je standardan pa ti pjevaj borbene

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jul 2010, 16:50

soko je napisao/la:
harishp je napisao/la:
steve-o je napisao/la:gordan bunoza od pocetka za wislu veceras!
Ovi Poljaci,gori hadalji nego mi.Ubise ih karabataci :lol:
A Bunozi start iz ''snova'' zaradio dupli zuti i svlacionica u 83 minuti :roll:
@harishp
sta mislis da ga je Safet sad pozvao ovako friskog da igra za kvalifikacije. Pa da nam ovako zaradi te zute :evil: , kako bi strucnjaci pljuvali po Safetu. Isto kao sto je Ciro zvao tog jakog stopera iz nase lige protiv Slovenije i jadnik nas samo za dva gola zezno.
Ima Bunoza talent al ga je trema spucala 100%.
Upravo to.Za Alispahica nakon onakvih euro golova,svi na sva usta ''zovi Alispahica''
Kad je jadnika trema spucala na prvom mu mecu a jos i cjela repka na odmoru vec odavno.
Odmah se sila ''pokakila'' na njega.I ono famozno sta ce nam on.Jel Pape lud sto ih zove itd.
Neko je spominjao Haurdica ,15 minuta jucer u svojoj ekipi i igri i to bilo to.
Dok je Ljevakovic itd,klasicni ofanzivci i u slucaju gresaka u defanzivnim zadacima bili bi zivi pokopani.Od strane nasih strucnjaka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 jul 2010, 17:16

Da se malo nadovežem ovdje: Svi sad drvlje i kamenje na Papeta, pa prijateljska je, pa što nije pozvao još 74 igrača da ih isproba pa ovako pa onako a nedo dragi Bog da je čovjek pozvao sve te mlade i neiskusne momke i da kojim slučajem izgubimo, ovaj forum i tema o Sušiću bi bila obogaćena sa dodatnih 30-40 stranica psovki na njegov račun.

Pustiti čovjeka na miru da radi, pošto je on odgovoran za rezultat onda on ima pravo da bira koga će da zove a koga ne.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jul 2010, 19:21

NoName je napisao/la:Da se malo nadovežem ovdje: Svi sad drvlje i kamenje na Papeta, pa prijateljska je, pa što nije pozvao još 74 igrača da ih isproba pa ovako pa onako a nedo dragi Bog da je čovjek pozvao sve te mlade i neiskusne momke i da kojim slučajem izgubimo, ovaj forum i tema o Sušiću bi bila obogaćena sa dodatnih 30-40 stranica psovki na njegov račun.

Pustiti čovjeka na miru da radi, pošto je on odgovoran za rezultat onda on ima pravo da bira koga će da zove a koga ne.
Stvar je u tome sto ima igraca koji su 100% bolji od ovih trenutnih. Ne trazi niko neke nedokazane igrace, traze se igraci iz solidnih liga koji godinama pruzaju dobre partije poput Ljevakovica, Cocalica i Bunoze. A jedan Muratovic i Pandza nisu ni blizu tih igraca.

I iz kojeg razloga se zove Alispahic? Sta je to on pokazo? Dao gol Dinamu i za repku? Smjesno. Nista on ne moze napravit za repku.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 30 jul 2010, 19:25

Cartman je napisao/la: I iz kojeg razloga se zove Alispahic? Sta je to on pokazo? Dao gol Dinamu i za repku? Smjesno. Nista on ne moze napravit za repku.
A kralja :) Šta je to mogao pokazati za odigranih 45 minuta, i to na poziciji koju nikad u životu nije odigrao ???
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jul 2010, 19:44

neko_iz_mase je napisao/la:
Cartman je napisao/la: I iz kojeg razloga se zove Alispahic? Sta je to on pokazo? Dao gol Dinamu i za repku? Smjesno. Nista on ne moze napravit za repku.
A kralja :) Šta je to mogao pokazati za odigranih 45 minuta, i to na poziciji koju nikad u životu nije odigrao ???
Pitam sta je pokazao ranije da bi zasluzio poziv u reprezentaciju? Evo Sibenik prodao sve sto valja, Ademi u Dinamo, Zec u Tursku, a ovaj nigdje. Imamo i previse igraca na toj poziciji, a on umjesto da zove odbrambenog igraca, zove anonimusa iz HNL-a.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 30 jul 2010, 19:51

Cartman je napisao/la: a on umjesto da zove odbrambenog igraca, zove anonimusa iz HNL-a.
E tu se već slažemo,ali za to ćeš se morati obratiti uvaženom stručnjaku Papetu.
Očito je da on misli da mu veznjaci mogu igrati defanzivne pozicije,jer ih kamara i kamara,i jer je u utakmici sa Švedskom isti taj Alispahić odigrao na zadnjem veznom,a Medunjanin drugo poluvijeme na beku.
Tako da....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jul 2010, 00:37

neko_iz_mase je napisao/la:
Cartman je napisao/la: a on umjesto da zove odbrambenog igraca, zove anonimusa iz HNL-a.
E tu se već slažemo,ali za to ćeš se morati obratiti uvaženom stručnjaku Papetu.
Očito je da on misli da mu veznjaci mogu igrati defanzivne pozicije,jer ih kamara i kamara,i jer je u utakmici sa Švedskom isti taj Alispahić odigrao na zadnjem veznom,a Medunjanin drugo poluvijeme na beku.
Tako da....
Dok defanzivnih nema kad bi ih svjecom trazio.Nijedan uvazeni strucnjak od govana pitu ukusnu nece napraviti.
U slucaju da sve i jedan od ovih koje vi nabirate( pola ih uopste nisu defanzivci)zeznu stvar sto zbog neiskustva ili nekvaliteta.Svi ce se sakriti u misju rupu do slijedeceg rasprdjavanja. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 31 jul 2010, 11:13

Nema brate ama ni jedan, i ako ovako se nastavi neće ga biti na pomolu :D
Onaj mali iz U21 je solidan igrač,i za naše uslove strašan je na beku,i sigurno, nek izrotira komplet A tim,niko mu neće prismrditi na toj poziciji,iz jednostavnog razloga a to je, da momci nikada u životu nisu igrali na toj poziciji... U ostalom,čemu svrha prijateljskih utakmica ?Al jok,što stavljati igrača kojem je to standardna pozicija,jer onda bi morao progutati svoje riječi,i iz jadne premier lige,kako on kaže, morao pozvati igrača. Bolje ovako staviti nekoga iz malo "zvučnijeg tima",iako će se tu izgubiti ko abdest,al ko zna,možda ga se neko prepadne :oops: :oops:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jul 2010, 16:06

Bilo ih je kod Cire bas masalah iz prebijem te lige i to vecinom od-bram-benih lavova.
Pa smo se i oni i mi bas isprepadali. :roll:
Da je Pape kojim slucajem pozvao par mladih igraca ili tih koje vi spominjete.u onakvu ''spremnu''ekipu.
Sad bi se i drvlje i kamenje bacalo i na te momke a i na selektora,nakon poraza.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 jul 2010, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 31 jul 2010, 16:38

Da,Ćiro ih je barem probao u prijateljskim,koje za to služe,i skontao da nisu reprezentacije(tipa Mikelini,Radeljić,Nurković),i pokazao im izlazna vrata i prilagodio formaciju prema mogućnostima igrača.Barem je sigurno da više neće biti pozivani,il ko zna,možda i hoće? Ako ne isprobaš nekog novog, možeš li znati šta će ispasti od njega???
I ako ništa,upravo nam taj jedan "novi" izbori baraž koji nikad do tad nismo igrali!!!
U ostalom,koji će ti qrac prijateljske,ako ćes u njima uigravati na beku igrača koji to nije,i koji neće prve 4 kvalifikacione utakmice uopšte igrati,a svjestan si da ti je to najdeficitarnija pozicija u timu,bez koje jednostavno ne možeš igrati moderni fudbal???

Milijardu puta sam ponovio da bih volio da svaku prijateljsku izgubimo,al da u svakoj probamo po 1-2 nova igrača.
Jedan će sigurno nekad bljesnuti.
Nikome na svijetu prijateljske utakmice nisu mjerilo snage,osim nama,a seratora će uvijek biti,i da Francuze u gostima dobijemo,njima nešto neće valjati. To je čudan poremećaj,al o tome ne bih.
Ja Papetu još ništa ne zamjeram što se tiče rezultata,isprobao je neke varijante koje jednostavno ne idu, i nadam se da je to skontao, a jedino što mi smeta što radi na funkciji copy-paste.
Ako se protiv jednog Katara ne može izvesti kombinovani sastav,bez rezultatskog imperativa,poseri se na nas odmah.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 avg 2010, 16:18

neko_iz_mase je napisao/la: U ostalom,koji će ti qrac prijateljske,ako ćes u njima uigravati na beku igrača koji to nije,i koji neće prve 4 kvalifikacione utakmice uopšte igrati,a svjestan si da ti je to najdeficitarnija pozicija u timu,bez koje jednostavno ne možeš igrati moderni fudbal???
To su očite stvari, ali nekima nikada neće doći do mozga, jer su za "Papeta" emocionalno vezani iz ovih ili onih razloga. Jedini način da ih to prođe je da se izofiramo u nekoliko utakmica, pa da ta emocija ljutnje i razočarenja bude jača. Dotad će za sve imati opravdanje. Tako nas je i Njemačka zgazila, jer su naši došli sa odmora. A takve treba samo pitati zašto nas je onda slabija Švedska zgazila. I oni su došli s odmora. Nikome od njih ne bodu oči Pandža i Mravac na desnom beku ili Salihović "Suspenzija" na lijevom, kao ni sad Medunjanin. Da su imalo manje emocionalno vezani, bilo bi im očito da su to smiješne greške i propuštena prilika da se nađe pravo rješenje na tim pozicijama.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 avg 2010, 18:32

Ili su neki emocionalno odbojni.Pa ih boja dresa kluba tjera ko' dim komarce :roll: To haman je nekim jos dalje od mozga da repka nije klub.
Drugo ko je dosao sa odmora.Sto se Svedske tice,Pa ljudi su tada prije nepune sedmice igrali prvenstvene utakmice i tek onda otisli na odmor.znaci fakticki ga nije ni bilo za njih.:roll: Nigdje veze,kod njih je termin kao i kod ostalih Skandinavskih zemalja,slicno je i kod Rusa.
I Barba od najboljeg strelca predze na zadnjeg odbrambenog igraca.pa se nesto niste plaho bunili,dok nas nije udarilo po usima.
U prijateljskim se isprobavaju igraci gdje mogu ili ne.Sta je tu nejasno.
Mravac uopste i nije lose odigrao,uzimajuci u obzir protiv koga smo igrali.
A za Medunjanina se slazem.Bujrum momak ako je Salihovic iskarikao tu poziciju,probaj je i ti.Cak je i ibricic odigrao sasvim dobro recimo u Genku.za njegovu poziciju pravu niko normalan nebi zamjenio Misketa ili Pjanica za njega.
Na ide sto se tice defanzivnih zadataka,alaihmanet ili ti dovidjenja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 01 avg 2010, 19:03

Mujic dao gol za Bayern protiv Schalkea

Ko je taj?
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 avg 2010, 19:53

analiticar_ je napisao/la:Mujic dao gol za Bayern protiv Schalkea

Ko je taj?
Ovaj Mujic postao gori od ono kad pitaju koliko ce Zeljo dobiti postotka od Dzekinog transfera. :mrgreen:

Deniz Mujic 19 godina mislim, "austrijanac"igra za njihove mladje repke.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 avg 2010, 22:13

Devil, zaboravio si naglasiti da DeniZ nosi punđu. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.