LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

amerosm
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la amerosm » 08 apr 2012, 12:41

Od gotovog napravismo veresiju zato sto nema ko igracima da kaze kako da igraju. Clippersi imaju utakmicu manje i u slucaju pobjede bi imali isti omjer, za vrat nam puse i Memphis, a s obzirom na nas raspored ni Houston nije daleko.
U najgorem slucaju mozemo zavrsiti na sestom mjestu i imati umornu ekipu - nek svako sam za sebe prosudi cija je to krivica.

U ovoj ekipi nema discipline, a sta drugo ocekivati od igraca kada trener prepusta odgovornost svom pomocniku koji igracima crta posljednji napad. :? :? Mi u PO mozemo dobiti par utakmica zahvaljujuci kvalitetu igraca, ali iole kvalitetniji trener cija ekipa ima sistem ce nas rastaviti na proste faktore.

PS: Zaboravio sam napomenuti strasnu odbranu koji forsira Mike Brown.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 apr 2012, 12:49

Je li stvarno neko mislio da mi mozemo dobiti Sunse bez Bryanta :? (tacnije mozemo li bilo koga dobiti bez njega).

Ovaj tim je nula bez njega(bar sa Brownom na klupi)...Bynum jos nije spreman da uzima sav napad na sebe(iako to mnogima i ovdje nije jasno).Fino to izgleda kad su tu Kobe i Gasol pa Bynum igra 1 na 1 sa protivnicima...a vidjeli smo kako to izgleda kad je on prva opcija.

Ebanks odigrao sasvim solidno...ali siguran sam da nece dobiti priliku cim se Kobe vrati.

Bila bi odlicna stvar da se Blake povrijedi pa da Brown bude primoran igrati sa Guedolock-om :?

Na pocetku sezone odlicna odbrana...sad je uopste nemamo.Nadam se da je to samo zbog cuvanja energije :roll:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 apr 2012, 12:54

Zaboravio sam napisati u prethodnom postu. Sinoc tokom intoniranja himne Bynum je otisao na klupu i sjeo i poceo se pripremati za utakmicu skidanjem trenerke. :D :D :D
Koji ludjak. :lol: :lol:

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 08 apr 2012, 13:21

Ja ostajem pri svom misljenju da cemo prave Lakerse tek gledati u PO, do tad nekako sacuvati to 3. ili 4. mjesto i to je to. A ovaj poraz nije tragican, puno toga se sastavilo, Bynum slab, Ebanks igrao 30 min. nakon nekoliko mjeseci, Sessions rovit odigrao samo 28 min., Kobe-a nije bilo i uz to ovi iz Phoenixa bili "vruci" sa downtowna. Desi se, no big deal.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 apr 2012, 14:12

Vidim vasi genijalci sa klupe izdominirali sinoc. Samo 48 poena manje od klupe Sunsa slika

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 apr 2012, 21:10

Donnie Darko je napisao/la:Vidim vasi genijalci sa klupe izdominirali sinoc. Samo 48 poena manje od klupe Sunsa slika

Ponos nas :lol:

Evo sta je Bynum rekao klupi Rocketsa kad je dobio drugu tehnicku:
"It's going to be a long night for Dalembert." :lol: :lol:

Po meni prestrogo ali eto...trebao bi i on znati da sudije daju tehnicke za sve i svasta.

Kobe ce izgleda propustiti jos neke tekme :? Valja u goste u prvoj rundi play offa :?

Zanimljivo je kako je Ebanks zavrsio na mjestu startera umjesto Bryanta...to samo moze kod Browna i njegovih rotacija.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 apr 2012, 04:52

Nek smo se mi rješili Geralda Greena a ostavili Kapona i sl :roll:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 apr 2012, 19:38

Veceras protiv Hornetsa u povoljnom terminu od 2 h iza ponoci. Da vidimo koje ce nam iznenadjenje veceras pripremiti. Nadam se da ce Bryant i ovu utakmicu odmoriti, valjda su ostali u stanju da dobiju jednu od najgorih ekipa lige.

Ovi Lakersi pod Brownom su isto kinder jaje. Nikad ne znas koje te iznenadjenje ceka - pozitivno ili negativno.

Edit: Evo sada je objavljeno da i Bryant veceras nece igrati.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 apr 2012, 02:27

MWP u akciji. :lol: :lol: :lol: Krenu lik na zakucavanje i promasi cijeli kos.
U prvih sest minuta ne zna se koje gori. U nas jedan te isti sablon. Sessions prenese loptu doda Bynumu koji bude udvojen i onda na kraju vraca nekom igracu vruc krompir u ruke.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 apr 2012, 02:40

Kod nas bez Bryanta se ne zna ni ko pije ni placa. Nakon prve cetvrtine vodimo sa +2, ali ovo izgleda dosta lose.

Edit: Bas me interesuje hoce li Clown do pocetka posljednje cetvrtine skontati da mu Gasol ne moze cuvati Landrya. :? :?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 apr 2012, 03:11

Naproosto covjek treba biti sretan sto ima onakvog genijalca na klupi. Svojim rotacijama za nesto vise od dvije minute je uspio prokockati devet poena prednosti i na poluvremenu vodimo sa +1 (44:43).

Pored Browna glavni krivac za ovaj rezultat je Bynum i njega definitvno treba poslati na haladjenje par utakmica ili ga opaliti po dzepu.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 apr 2012, 06:31

Ali Meta World Peace je MENTOL :lol: :roll:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 apr 2012, 10:21

Jadna nam majak sutra i bolje je da ne izlazimo na parket.
Protiv koga se mi evo vec tri utakmice zaredom patimo i na rubu smo poraza. :cry: :cry:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 apr 2012, 22:52

Kobe propusta i Spurse(kao igrac) ali zato je tu "Coach Bryant" :D

slika

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 apr 2012, 03:07

Iznenadjujuce dobra prva cetvrtina u kojoj smo napravili seriju od 11:0, koju je prekinuo Jackson sa trojkom sa skoro osam metara.
Zasada igramo odlicno, ali lose branimo sut za tri poena. Nemam vise snage da gledam i vidjecemo sta ce na kraju biti, ali mislim da ce ovdje presuditi klupa i neigranje Bryanta, a takodjer je glupo sam pratiti utakmicu/e, jer nema nigdje nikoga. :D :D

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 12 apr 2012, 03:19

Pa sta je tu toliko iznenadjenje mi imamo kvalitetnu prvu petorku i bez Bryanta, druga je stvar sto pojedini nasi navijaci prave Toronto od nas. Nijedan od ovih jacih timova nas nije napunio, protiv svih ekipa iz vrha smo odigrali sasvim solidno dosad ali o tome se neprica jer je glavni zadatak kako popljuvati svaki potez Browna, Clowna, Frouwna itd. i izbaciti frustracije na taj nacin.
Ova ekipa je dokazala da moze da igra kad hoce, ja cu tek od PO pokusat da pogledam svaku tekmu jer sam vidio da u ovoj regularnoj sezoni neigraju uvijek 100%.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 apr 2012, 03:26

Gledamo moj amere gledamo :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 12 apr 2012, 03:40

Total Rebounds 37-18
prevelika dominacije u skoku za ovako malu prednost ali makar je prednost , za sad Barnes i MWP igraju dobru tekmu , cak napokon imamo i skoro 50% za 3 7 od 15 na nasu zalost Spursi imaju 7 od 12 :D
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 apr 2012, 03:41

Tu smo , nego neznam sta vise pisati , cekam playoff , pa da vidim pravo stanje tima , jos kada se vrati Kobe , neznam dosadilo vise isto da tupim.
Pa sta Brown radi igracima to je za plakat; Murphy , Ebanks, Blake , Barnes, Goudelock, McRoberts :roll:
sad ih ima u rotaciji sad ih nema , sad igraju 2 min sad 20 , mislim fakat :roll:

Nama treba konstantni trojkas da moze zabiti 3 trice i da MWP i Barnes zabiju 2 , posto Barnes i Artest bacaju cigle , nadat se od Blake-a , ali on nije konstantan da svaki put zabije 3/5 trica , na otvorenom sutu , pa nikako onda nije jasno zasto je mali Goudelock ispao sad iz rotacije kad mislim da bi on to mogao , ali nemam komentara na njegovu minutazu :shock:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 apr 2012, 03:44

Najbolje poluvrijeme koje smo mi odigrali ove sezone barem sto se tice utakmica na strani. U odbrani smo odlicno izgledali, Endi vec na 19 skokova, sam vise od citave ekipe Spursa :lol: :lol:

Oni ce sada u drugom dijelu dodati gas, i dobiti utakmicu, ali mi smo bez Kobe - a ipak odigrali odlicno poluvrijeme. Napokon je Barnes pogodio otvorene suteve koje inace promasuje. Ron igra iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje, Endi i Pau su morali puno bolje u nekim situacijama.

Ali, vidjet cemo da li mozemo ostati na ovom nivou i u drugom dijelu. Vjerovatno ne mozemo, ali eto hajde da vidimo.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.