U nastavku priloga pogledajte zastrašujući snimak pronalaska 116 šuškavaca marke Legea koje su braća Sušić ilegalno uvezla iz ItalijeBurundi je napisao/la:Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u ponoć su započeli realizaciju operativne akcije kodnog naziva ''Kaseta'', koja se izvodi na području Sarajeva i Zavidovića.
U okviru akcije policijski službenici SIPA-e dosad su slobode lišili 6 osoba od kojih su najzvučnija imena Safet Sušić, selektor nogometne reprezentacije, Elvedin Begić, predsjednik saveza, te Sead Sušić vlasnik agencije Germanija, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično djelo organizirani kriminal.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la:U nastavku priloga pogledajte zastrašujući snimak pronalaska 116 šuškavaca marke Legea koje su braća Sušić ilegalno uvezla iz ItalijeBurundi je napisao/la:Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u ponoć su započeli realizaciju operativne akcije kodnog naziva ''Kaseta'', koja se izvodi na području Sarajeva i Zavidovića.
U okviru akcije policijski službenici SIPA-e dosad su slobode lišili 6 osoba od kojih su najzvučnija imena Safet Sušić, selektor nogometne reprezentacije, Elvedin Begić, predsjednik saveza, te Sead Sušić vlasnik agencije Germanija, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično djelo organizirani kriminal.

- NoName
- Kontakt:
Gledam ovu Sušićevu konferenciju za novinare, pa Bože dragi koja je to samo strahovlada. Apsolutno niko ne postavlja teška pitanja, svi su nakon one žestoke konferencije kada se Sušić obrušio na novinare (da li bijaše protiv Albanije ili Rumunije) kao mali mačići, samo nježna pitanja koja ne mogu nasekirati našeg Genija. Umjesto da sve pljušti od teških pitanja oko formacije, TSS, ostavke i slično naši novinari se odlučuju na strategiju "samo nježno".
Vjerovatno se novinarima koji postavljaju teška pitanja zabranjuje pristup, ne daju akreditacije i sl?
Vjerovatno se novinarima koji postavljaju teška pitanja zabranjuje pristup, ne daju akreditacije i sl?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Bravo majstore,čitaš mi misliNoName je napisao/la:@calcio, meni je dovoljno da se složimo oko toga da je Sušić glup.![]()
4-3-3 nije za nas, mi moramo igrati klasični 4-4-2 ili 4-5-1 a sve to zbog tanke odbrane. Krila jednostavno moraju pomagati bekovima u odbrambenoj fazi zato što nam nedostaje kvalitet na štoperima i što se bekovi moraju povlačiti u sredinu da im pomognu. Ali je čudno to što smo mi to igrali protiv Meksika i Slonova, nije bilo neobično vidjeti Hajrovića kako pomaže beku i to je ono što nam treba.
Sinoć smo izgubili bitku na bokovima. Vršajević nema kvalitet ali bi mogao odraditi zadatak sinoć da nije imao i ofanzivne zadatke a ispuhao je i onda se nije mogao vraćati na vrijeme. Lulića možemo zvati bekom hiljadu godina ali od njega nema beka, on je klasično krilo ali itekako može pomoći bekovima.
Da su igrali Hajrović i Salihović od starta umjesto Prcića i TSS, mi bismo dobili ove amatere sa 2-3 gola razlike ali šta je tu je. Mi smo praktično igrali sa 9 igrača a ne 11.

- tuzlak1987
- Kontakt:
To je isto kao kad bi ucenik prije ekskurzije opsovao mater direktoru pa onda kasnije ne moze na ekskurzijuNoName je napisao/la:Gledam ovu Sušićevu konferenciju za novinare, pa Bože dragi koja je to samo strahovlada. Apsolutno niko ne postavlja teška pitanja, svi su nakon one žestoke konferencije kada se Sušić obrušio na novinare (da li bijaše protiv Albanije ili Rumunije) kao mali mačići, samo nježna pitanja koja ne mogu nasekirati našeg Genija. Umjesto da sve pljušti od teških pitanja oko formacije, TSS, ostavke i slično naši novinari se odlučuju na strategiju "samo nježno".

Gdjes postavljat pitanja, nema ti putovat
@NoName
Možemo li i mi vidjeti taj famozni snimak od sinoć i pitanja novinara upućena Sušiću?

Možemo li i mi vidjeti taj famozni snimak od sinoć i pitanja novinara upućena Sušiću?

Da,protiv Albanije je skoro fizicki nasrnuo na novinara,ovaj se usutio ko bubica.NoName je napisao/la:Gledam ovu Sušićevu konferenciju za novinare, pa Bože dragi koja je to samo strahovlada. Apsolutno niko ne postavlja teška pitanja, svi su nakon one žestoke konferencije kada se Sušić obrušio na novinare (da li bijaše protiv Albanije ili Rumunije) kao mali mačići, samo nježna pitanja koja ne mogu nasekirati našeg Genija. Umjesto da sve pljušti od teških pitanja oko formacije, TSS, ostavke i slično naši novinari se odlučuju na strategiju "samo nježno".
Gube privilegije,nece im davati izjave, otici ce iz emisije a bojim se da ima i nekih novinara u konkretnoj prici.
Ocrnili su Spahica bez ijednog dokaza,i ta je kampanja vodjena dugo,organizovano i planski a ovoga nista i pored milion dokaza,nema logike osim zajednickih interesa.
A vidio si i kako savez rijesava neposlusne,od Zukanovica do Halepa.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 11 sep 2014, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
NoName je napisao/la:Protiv Kipra ništa od toga nije problem, čak ni Vršajević. Problem je što na desnoj strani nismo imali krila (Hajrović) pa je Vršajević morao pokrivati cijelu stranu što on ne može. Desno nismo imali beka a mogao je igrati Salihović, Lulić je ostao razapet između pozicije beka koju mu je zamislio Sušić i krila što mu je normalna pozicija.calcio je napisao/la:Mi smo trenutno bez bekova, Kolasinac povrijedjen a inace na lijevom beku je tesko naci nekog. Mujdza, ne znam sta je sa njim, sto nije igrao. Vjerovatno ni on nije spreman, cesto je povrijedjen.
Susic bi trebao pogledati Letica iz mlade reprezentacije, igra u Zilini redovno, presao ljetos iz Veleza, lijevi bek. Dosta mi se svidio u ovim nekim utakmicama a trenutno nam je kriza na toj poziciji sa povredom Sea. Valjda ce na desnoj strani biti spreman Mujdza za Vels i Belgiju.
----------------- Begović -------------------
Vršajević - Šunjić - Bičakčić - Salihović
------------------ Bešić ---------------------
----------------- Pjanić ---------------------
- Hajrović -------------------------- Lulić -
---------- Džeko - Ibišević------------------
Evo ovako je to trebalo izgledati sinoć sa snagama kojima raspolažemo i pod uslovom da Mujdža nije mogao igrati. Sa ovom formacijom bismo dobili sa 2-3 gola razlike, bez ikakvih problema. Čak je mogao igrati i TSS ako je baš pod moranje ali umjesto Pjanića i nikako drugačije.
Najveći problem našeg "stručnjaka" je što on izmišlja toplu vodu samo da bi ugurao neke igrače u tim. Tačno imaš igrača koji igraju na nedefinisanim pozicijama ili imaš po 2-3 igrača koji igraju na istoj poziciji dok na drugim mjestima puše.

Sa ovim papkom igra se mora vracati po meni na 4-2-3-1...i ako smo bolji u napadu sa dva puno smo losih u odbrani. Papak nije pojacao ekipu u odbrani ni malo, oso nam Spaha, nema Zuke, Kolasinac duze vrijeme nam povredzen i nigdje prirodne zamjene...puno mlada odbrana bez dosta iskustva i igraju strahom. Zuka,Spaha, Pandza to su iskusni igraci u odbrani..Bico i Sunjic nemaju taj karakter i agresivnost...
Mislim da bi nam M.Vrancic dobro dosao s Pjanom u sredini i Besica za sad gurnuti u odbranu jer tu smo talasika i ako Besic voli dosta ici naprijed.
Mislim da bi nam M.Vrancic dobro dosao s Pjanom u sredini i Besica za sad gurnuti u odbranu jer tu smo talasika i ako Besic voli dosta ici naprijed.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Novinar sa indexa ima veca damu nego nasi novinari koji se plase postavit pitanje selektoru koje ce njega iznervirati i oduzeti im akreditaciju za meceve,mjesta u avionu i izjave
nije ni cudo sto nase novinare mozes kupit sa 50 km da sastave lijep tekst o odredjenoj osobi..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
A zamisli ovu: Jutros je po nalogu tuziteljstva krenula opsezna akcija kodnog naziva"šuškavac".Rusilac je napisao/la:Jutros je po nalogu tuziteljstva krenula opsezna akcija kodnog naziva"kaseta".NYKnicks Fan je napisao/la:Kako bi se zvala akcija hapšenja Papeta? Možda "kaseta", "šuškavac"...
Tako bi poceo dnevnik.
PLACEM MATERE MI

- NoName
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ne ... aci/140002" onclick="window.open(this.href);return false;Janez je napisao/la:@NoName
Možemo li i mi vidjeti taj famozni snimak od sinoć i pitanja novinara upućena Sušiću?![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Najgore od svega sto se oni nadaju mjestu u avionu za Francusku ali ako se nastave ponasati ovako poltronski taj avion nece ni poletjeti.harry_90 je napisao/la:Novinar sa indexa ima veca damu nego nasi novinari koji se plase postavit pitanje selektoru koje ce njega iznervirati i oduzeti im akreditaciju za meceve,mjesta u avionu i izjave![]()
![]()
nije ni cudo sto nase novinare mozes kupit sa 50 km da sastave lijep tekst o odredjenoj osobi..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sad je jos gore sta dalje ocekivati,kako?
Nadat se da ce mu nesto udarit u glavu i da ce mozda skontati da ne moze ovako (znamo da se to nece nikada desiti),ili nadat se da kiksamo i sljedece tekme s tim da on dobije otkaz (a ajd imaj srca zeljeti da repka kiksa,cime bi vjerovatno ostali bez Europskog prvenstva).
Nadat se da ce mu nesto udarit u glavu i da ce mozda skontati da ne moze ovako (znamo da se to nece nikada desiti),ili nadat se da kiksamo i sljedece tekme s tim da on dobije otkaz (a ajd imaj srca zeljeti da repka kiksa,cime bi vjerovatno ostali bez Europskog prvenstva).

-
- Kontakt:
"..iznenadili su me moji igraci"
Moj Susicu.. haj dobro nemoj gledati Nigeriju i Kipar, ali deder bar pogledaj koju kasetu reprezentacije Bosne i Hercegovine kad si vec selektor iste.
Moj Susicu.. haj dobro nemoj gledati Nigeriju i Kipar, ali deder bar pogledaj koju kasetu reprezentacije Bosne i Hercegovine kad si vec selektor iste.

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Safet Sušić - Pape
Ja jos ne mogu da vjerujem da smo izgubiti od Kipra.
Pa "Suskavac" je fudbalski revolucionar. Ono sto je on uveo u fudbal to jos niko nije do sad na ozbiljnim tekmama, pa cak ni najveci trenerski egomanijaci. Kakvi su to sastavi, formacije, pripreme, skautiramja, treninzi to jos niko nije zabiljezio. Ne vjerujem. Kad bi ovo pokusao na menadzeru krahirala bi mi igra.
Pretjerujem ali stvarno kad se prisjetim poraza sad i protiv Nigerije ne mogu da se smirim.
Pa "Suskavac" je fudbalski revolucionar. Ono sto je on uveo u fudbal to jos niko nije do sad na ozbiljnim tekmama, pa cak ni najveci trenerski egomanijaci. Kakvi su to sastavi, formacije, pripreme, skautiramja, treninzi to jos niko nije zabiljezio. Ne vjerujem. Kad bi ovo pokusao na menadzeru krahirala bi mi igra.
Pretjerujem ali stvarno kad se prisjetim poraza sad i protiv Nigerije ne mogu da se smirim.
Moramo shvatiti da je Pape u ovom trenutku najbolje što imamo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Nema odustajanja od borbe da se ovaj kriminalac udalji od reprezenzacije.
Pa kako god ko moze,neko na forumu,neko ovdje,neko ondje...
Prevelik je ulog da bi dopustili da nas opet prevare.
Pa kako god ko moze,neko na forumu,neko ovdje,neko ondje...
Prevelik je ulog da bi dopustili da nas opet prevare.
- Consigliere
- Kontakt:
Sarcazm?insider je napisao/la:Moramo shvatiti da je Pape u ovom trenutku najbolje što imamo.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Hvala @NoName
Ajde razumijem strah ovih "domaćih" novinara, ali zar npr. novinari Al Jazeera Balkan ne budu direktni i napadnu selektora i njegove odluke i taktiku. Sumnjam da bi Pecikoza i Savez istim smjeli oduzeti akreditacije jer ALB slovi za jakog medija, pa znamo da su pola svijeta digli na noge radi hapšenja njihovih novinara u Egiptu. Ili i kod njih prevladava mišljenje gurni pod tepih i nemoj da se zatalasa.
Toliko medija, portala, novinara, svi jaki na peru i tastaturi, a kad treba direktno ukazati na neke stvari nigdje ništa.
Ajde razumijem strah ovih "domaćih" novinara, ali zar npr. novinari Al Jazeera Balkan ne budu direktni i napadnu selektora i njegove odluke i taktiku. Sumnjam da bi Pecikoza i Savez istim smjeli oduzeti akreditacije jer ALB slovi za jakog medija, pa znamo da su pola svijeta digli na noge radi hapšenja njihovih novinara u Egiptu. Ili i kod njih prevladava mišljenje gurni pod tepih i nemoj da se zatalasa.

Toliko medija, portala, novinara, svi jaki na peru i tastaturi, a kad treba direktno ukazati na neke stvari nigdje ništa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.