ultrahell24 je napisao/la:BadrHari je napisao/la:Cestitke Tuzlaci
Fukare su ovo zasluzile, grad je ovo zasluzio.
Sto vise crveno-crne to bolje
btw, Ne obracajte paznju na pitare, ili štrumfove .. kad oni pocnu o posjeti na tribinama pisat

Niko im nista nije palamudio,sta vise drago mi je da nisu propali valjda nadtave ovako,Dita i Sloboda su uvijek imali talente i reprezentativce i kao takve ih postujem! VI ste prvi snimali Hz na Bilinom,vasi igraci sa klupe zadnju tekmu sjever samo gledaju mada to svi znaju vec nemamo se sta dokazivat imas youtube pa uzivaj,posjeta vise manje bizna al.pravi navijaci znaju vazno je da je tu prava ekipa.koja navija 90 min i koja je uvijek tu a ne ovi sto im je rezultat vazan tj derbi navijaci
Ultra, malo smaraš. U načelu govoriš ispravne stvari, ali smori druže da valja.
Neke stvari si već do sada puno puta ponovio samo na našem topiku.
Sarajevo po svemu je glavni favorit, što zbog već sada jake ekipe, velikog pomaka u organizaciji,Ibraka

financija, hordi itd.
Poslije toga ide set ekipa od kojih se uvijek očekuju,a to je tradicija pokazala, da su u vrhu. Željo, Široki, Zrinjski. Onda imamo Veleža, Čelika i Olimpica koji su nepredvidljivi. Borca nažalost peru financijski problemi pa ih je zaista nezahvano prognozirati.
Sve ostale ekipe, osim možda Viteza, idu u set ekipa koje će plasman boriti između 10.mjesta i delegation zone.
Gdje je tu Sloboda!?
Možemo mi pričati šta hoćemo, ali tek kada uprava na čelu sa Azmirom definira cilj za sljedeću sezonu imat ćemo jasniju sliku. Pa onda tek kada sastavimo roster imat ćemo još jasniju sliku.
Do tada skloniji sam nekim očekivanjima, recimo 5-8 mjesta uz finale kupa

Iako ponavljam, tek nakon cilja uprave i sastavljanja rostera imat ćemo jasniju sliku.