Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
75
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 248

KapioFootball
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la KapioFootball » 23 mar 2013, 14:59

Aguero na meti Reala :)
HALA MADRID!!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 mar 2013, 16:36

jao Benzeme hahahha. plak'o sam kad sam vidio šta opet ne pogađa :lol:
naprijed rejal

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 23 mar 2013, 17:26

OTNYS_YNWA je napisao/la:@PatrickBateman, to za kopačku možeš vrlo lako naći, a za dres ćemo valjda uskoro imati i neki video. 8-)
[youtube][/youtube]

eto ga :) respect
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 mar 2013, 19:04

Domenech: Benzema je beskoristan

:D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 23 mar 2013, 19:35

Saurman je napisao/la:Domenech: Benzema je beskoristan

:D
potpuno je u pravu

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 23 mar 2013, 19:53

Našao se pravi trener da mu to kaže :lol: :lol: .. Gospodin autoritet :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 23 mar 2013, 19:54

Toxicity je napisao/la:Našao se pravi trener da mu to kaže :lol: :lol: .. Gospodin autoritet :lol:
Njemu niko ne valja, ni Benz, Bilal, Anelka, Henry... End of the story!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 23 mar 2013, 20:28

OTNYS_YNWA je napisao/la:@PatrickBateman, to za kopačku možeš vrlo lako naći, a za dres ćemo valjda uskoro imati i neki video. 8-)
Ajd mi nadji molim te,samo nemoj mi naci link sa blogera.
FootballJokes su prvi objavili to kao zaje.banciju a onda su to ljudi prenijeli na sve strane kao sigurnu informaciju. Niti je Ronaldo,Real, ili bilo jedan ozbiljniji medij to potvrdio.
Sto se tice videa, ne vidim gdje se ovdje Ronaldo izjasnio o razlogu. Nije dao ni Arshavinu 2006e, jel i to bilo za Palestinu :lol:

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 23 mar 2013, 20:55

PatrickBateman je napisao/la: Nije dao ni Arshavinu 2006e, jel i to bilo za Palestinu :lol:
Ne. To je bilo zato sto je Arshavin deklarirani cules. A ovo jucer je bilo 100% za Palestinu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 mar 2013, 21:30

PatrickBateman je napisao/la:
Ajd mi nadji molim te,samo nemoj mi naci link sa blogera.
FootballJokes su prvi objavili to kao zaje.banciju a onda su to ljudi prenijeli na sve strane kao sigurnu informaciju. Niti je Ronaldo,Real, ili bilo jedan ozbiljniji medij to potvrdio.
Sto se tice videa, ne vidim gdje se ovdje Ronaldo izjasnio o razlogu. Nije dao ni Arshavinu 2006e, jel i to bilo za Palestinu :lol:
Patrik šta ti ovdje dokazuješ?
Sad ko nije gledao bastardse a vidi ti avatar i pročita tvoj post može pomisliti da ti u stvari yebeš sam sebe :lol:
doduše Tarantino je strašno gledan ;) .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 23 mar 2013, 22:13

madridist je napisao/la: Patrik šta ti ovdje dokazuješ?
Sad ko nije gledao bastardse a vidi ti avatar i pročita tvoj post može pomisliti da ti u stvari yebeš sam sebe :lol:
doduše Tarantino je strašno gledan ;)
Samo dokazujem da ako ja napisem na slici, Ronaldo je dao bubreg za djecaka iz Palestine kojem su Sjedinjene Americke Drzave odbile primanje na listu za transplataciju, vi cete povjerovati :lol:
Sto se tice Tarantina, zar si tek sad primjetio ? :mrgreen: Kakav ti je Django,ja sam vise ocekivao.
JohnLennon je napisao/la:
PatrickBateman je napisao/la: Nije dao ni Arshavinu 2006e, jel i to bilo za Palestinu :lol:
Ne. To je bilo zato sto je Arshavin deklarirani cules. A ovo jucer je bilo 100% za Palestinu.
Ahaaa,ako ti kazes,vjerujem. :lol:
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 23 mar 2013, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 mar 2013, 01:44

negdje sam procito da ronaldo uopste ne mijenja dresove kad igra u reprezentaciji sad kolko je istina.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 mar 2013, 02:10

Neke zanimljivosti koje su obilježile jučerašnji dan:

Cantona (legenda Manutd) o Mourinhu:
"Nisam ljubitelj njegovog stila igre, ali ima sjajnu osobnost. Jako je inteligentan, ima neverojatnu karizmu i poseban način obavljanja stvari. On kaže da trener mora biti glumac, a ja se slažem s njim. Važno je ne uvek pokazivati emocije kada ste okruženi svojim igračima."
Mourinho o Pandevu i zašto nije došao na ceremoniju:
"Pandev je bio jedan od igrača koji me je zvao i rekao mi da je glasao za mene. Ostali žele ostati anonimni, što ću respektirati. Cenim Goranovu iskrenost i snagu. Moja je namera bila objasniti zašto se nisam pojavio na svečanosti FIFA-e, a ne zašto nisam osvojio nagradu. Verojatno ionako ne bih pobedio, ali stvari su mi sada jasne i nitko me ne može kritizirati. Tačka! "
- Higuain se vraća u Madrid, te će propustiti utakmicu sa Bolivijom radi suspenzije. Također i Ronaldo je suspendovan, ali će on putovati sa repkom u Azerbejdžan, da im dadne podršku.

- Varane nakon utakmica sa Gruzijom
"Moj debi sa reprezentacijom je bio isti kao i sa Real Madridom, ali su emocije bile drugačije. Ponosan sam jer sam upisao debi za nacionalni tim, jedva sam čekao da istrčim na teren."
"Mourinho je sjajan trener, imam veliku podršku od njega. Ovih zadnjih par meseci je bilo neverovatno, puno sam naučio od trenera i od svojih saigrača."
- U Setubalu otvorena izložba slika, trofeja koja veliča karijeru Mourinha povodom njegovog 50 rođendana.

slika
slika

- Svadja Arbeloe i Piquea za vreme utakmice. Naime, Arbeloa je kriv za gol, kao što se može vidit na klipu nakon detaljnije analize.

[youtube][/youtube]

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2013, 09:42

Higuain: "Messi uvijek gleda naprijed, jednostavno zna kada treba uputiti zadnji pas. S njim u ekipi lako je postizati golove."

Izjava nakon reprezentativne tekme ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 mar 2013, 09:59

moze se on uvlacit sad kome mu volja kad zna da leti iz kluba na ljeto, valjda ti je to jasno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 mar 2013, 13:12

- Iker Casillas putuje u Pariz da dadne podršku svojim reprezentativnim kolegama uoči veoma važne utakmice sa Francuskom.

- Castilla savladala Cordobu 4-0, strijelci Morata (2) i Jese (2). Napokon sjajna igra naših omladinaca. Mali Lucas mi je fantastičan, kakvu tehniku ima, auuu.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 mar 2013, 06:38

Sta se ima sta uvlaciti,covjek kaze kako jest.Da ovaj Higuain igra svaku utakmicu sa Messijem,30 + golova u sezoni bi bio maciji kasalj za njega.Sad vam nevalja ni vas kad kaze da je istina ono sto se vama nesvidja.
Keep walking.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 25 mar 2013, 16:21

- 'AS' je danas objavio kako će ''kraljevski klub'' na ljeto najprije krenuti u lov na napadača Manchester Cityja Sergija Kuna Agüera. Neuverljive i nekonstantne igre Karima Benzeme i Gonzala Higuaina nagnale su klupske čelnike da kao prioritet postave pojačavanje napada. AS tvrdi da je najveća želja Realova vodstva bio Radamel Falcao, ali u klubu ne žele ulaziti u sukob s gradskim rivalom Atletico Madridom u kojem igra Kolumbijac.

- Pique izjavio da bi u Barceloni volio da vidi Pepea, Ramosa, Varanea i Casillasa.

- 'The Sun' piše kako će se Jose Mourinho večeras pojaviti na Stamford Bridgeu, kao gost na prijateljskoj utakmici Brazil - Rusija, navodno FA Brazil ga je pozvala na utakmicu.

- Mario Gotze: "Ja sam njemački Messi? Ne, ja želim biti njemački Cristiano Ronaldo"

Iskreno, ja bi volio ovog malog volio vidit u Realu, više nego ijednog drugog igrača. Sjajan mi je, a biće još bolji.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 mar 2013, 17:14

Cautinho je napisao/la:Sta se ima sta uvlaciti,covjek kaze kako jest.Da ovaj Higuain igra svaku utakmicu sa Messijem,30 + golova u sezoni bi bio maciji kasalj za njega.Sad vam nevalja ni vas kad kaze da je istina ono sto se vama nesvidja.
Pa igra u reprezentaciji svaku utakmicu s messijem pa su pichkin dim i jedan i drugi. nekad bljesnu i to je to.
naprijed rejal

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 25 mar 2013, 17:17

Nadam se da se vraca sljedece sezone
slika

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []