Kao sto sam rekao.Zeljovac_1921 je napisao/la:Borac bi trebali dobiti, bez nekih velikih muka.
A onda treba biti realan pa reci da ce tekma sa sarajevom biti izuzetno teska, napeta i dinamicna, znaci 3-0..... Za Plave naravno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Zna li ko kad je zrijeb za cetvrt finale kupa? Prizeljkujem Branitelja
hihi
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja sam gledo protiv Celika igra nula bodova 3,danasnja tekma totalna dominiacija,Borac nije na go opuco.Gledo sam vas protiv Olimpika,odbrana vam je supljak zesci.Dakle ako mi budemo igrali ko danas pusa je pitarima,ako se ponovi Celik onda necemo moci onako 2 puta za redom preokrenut rezulatat.Neznam vidio sam potpuno 2 razlicita Zeljeznicara u ove 2 tekme,jeli do protivnika ili do nas pokazace tekma sa komsijama.
-
bekrija1990
Ma pusa je pitama i ovako i onako, a pogotovo ovakoAlipasino je napisao/la: Dakle ako mi budemo igrali ko danas pusa je pitarima...
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Ma Kerla je legenda, covjek je zasluzio mjesto u prvih 11!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
derbi je derbi i tu nema pravila... ja se samo nadam se ne bude 0-0... 4 od zadnjih 6 utakmica u prvenstvu se tako zavrsilo... nadam se dobroj igri i pobjedi zelje... ali treba biti oprezan u svakom momentu...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Perverzija i na terenu i na tribinama!
Argentinci smijesni ste u odnosu na ovo veceras!
Argentinci smijesni ste u odnosu na ovo veceras!
Za zivot cijeli!
ma samo se vi mali bordo tjesite. ima da gorite na grbavici
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Utakmica u kojoj su se u 2 pol. i igraci i navijaci zaje.bavali.Borbenost odlicna igra odlicna borac smo razvalili a neznam ili ih nism cuo il su lesine cutileAmar TM'87 je napisao/la:Svaka im cast na borbenosti
samo da pitam jel mi neko moze napisat tekst one pjesme sto su pjevali oko 70 min nesta o sarajevu i hordama???
Banja luku i lesinare sve,ljutu krajinu nabijem na ki.tu
amare ona ide
Zeljeznicar je.be Saraje'vo,Manijaci je.bu horde zla.Cijeli zivot jeb.ani ste samo kao klub i kao skupina.
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 20 okt 2010, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
Ljudi Kerla je beton ali onaj armirani.Jedini igrac da bas lici na igraca visinom stasom,pravi bedem u odbrani.Ima da onog slinu Avdica glava zaboli,ako se bude jos kurcio pa skako jadan on.
-
Amar TM'87
- Kontakt:
ok hvalaGrbavica moj zivot je napisao/la:Utakmica u kojoj su se u 2 pol. i igraci i navijaci zaje.bavali.Borbenost odlicna igra odlicna borac smo razvalili a neznam ili ih nism cuo il su lesine cutileAmar TM'87 je napisao/la:Svaka im cast na borbenosti
samo da pitam jel mi neko moze napisat tekst one pjesme sto su pjevali oko 70 min nesta o sarajevu i hordama???
Banja luku i lesinare sve,ljutu krajinu nabijem na ki.tu
amare ona ide
Zeljeznicar je.be Saraje'vo,Manijaci je.bu horde zla.Cijeli zivot jeb.ani ste samo kao klub i kao skupina.
Nisam ocekivao ovako laganu pobjedu, nadao sam se da ce biti nekih 1:0 da se ne uzdignu pred derbi. Igra relativno dobra, ali uvijek to moze bolje. Posjeta dosta losa, ali radni dan, vrijeme ... Drago mi je zbog Culuma i gola jer dugo nije pruzao neke partije. Lazar ko Lazar, opet fula sa 3m.
Ostali dobri, Kerla beton !
Hocemo pobjedu, pobjedu na derbiju !
Hocemo pobjedu, pobjedu na derbiju !
-
drug
Sad sa tekme, grlo otišlo, a sa sjevera se odgledala tekma.
Znači šanse čitavu tekmu ovaj lider nije stvorio. Očigledno im nije tu mjesto, moramo se malo potrudit da se vratimo tamo gdje trebamo.
Ne treba nikoga izdvajat, dišu kao jedan, svaka čast našim momcima.
Što se posjete tiče, pitari su zadnji koji bi se trebali javljat. Najavljivane neke pune tribine, 15.ooo-20k koliko li već. Svi uslovi im bili ispunjeni, vikend i oni protiv borca naprave šta? Koreografija, ok, potrudili se, posjeta
. Zato tišu.
To što pričate da se ode srijedom na gostovanje daleko od grada i da bude preko 100 ljudi - pa? Išli smo i mi sad u kupu protiv borca, bilo nas je dosta. Ako već nećete Borac kao primjer jer je prvi na tabeli, onda evo primjer Rudara iz prošle sezone. 0:2, daleko u pm, odilčno odradjeno gostovanje. Primjere iz ove sezone ne navodim, jer su nam sva gostovanja bila protiv koliko-toliko ozbiljnih ekipa za našu ligu.
Znači šanse čitavu tekmu ovaj lider nije stvorio. Očigledno im nije tu mjesto, moramo se malo potrudit da se vratimo tamo gdje trebamo.
Što se posjete tiče, pitari su zadnji koji bi se trebali javljat. Najavljivane neke pune tribine, 15.ooo-20k koliko li već. Svi uslovi im bili ispunjeni, vikend i oni protiv borca naprave šta? Koreografija, ok, potrudili se, posjeta
To što pričate da se ode srijedom na gostovanje daleko od grada i da bude preko 100 ljudi - pa? Išli smo i mi sad u kupu protiv borca, bilo nas je dosta. Ako već nećete Borac kao primjer jer je prvi na tabeli, onda evo primjer Rudara iz prošle sezone. 0:2, daleko u pm, odilčno odradjeno gostovanje. Primjere iz ove sezone ne navodim, jer su nam sva gostovanja bila protiv koliko-toliko ozbiljnih ekipa za našu ligu.
Zadnja izmjena: drug, dana/u 20 okt 2010, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka čast momcima za požrtvovanost i igru večeras. Kerla polako postaje standardno odličan
.
A onaj Lazar Popović, gradi se odlično, možda i najborbeniji igrač na terenu (ma lud po pitanu borbenosti), al gol ga neće pa neće, i to već predugo. Nešto kontam, mogla bi se njemu naći kakva druga pozicija na terenu, ne mora biti napadač
.... Jest da mi i nemamo boljeg napadača, al et...
A onaj Lazar Popović, gradi se odlično, možda i najborbeniji igrač na terenu (ma lud po pitanu borbenosti), al gol ga neće pa neće, i to već predugo. Nešto kontam, mogla bi se njemu naći kakva druga pozicija na terenu, ne mora biti napadač
Svima će im se zavrtiti u glavi. Pitari komentiraju suđenje i priprenaju alibi za katastrofu. Svi znamo kako im se na gradskom stadionu Koševo (na kojem smo odigrali 56 međusobnih susreta, na Grbavici 40-tak) sudi.avlami97 je napisao/la:Danas sigurno dobijamo Borac. Potom pitarima dajemo 3 komada i uzimamo i njih i to glat. Iznenadićete se kako će to sve izgledati, mnogo lakše nego što izgleda iz ove perspektive. Sarajevu ni Kaplan (zakleti pitar) neće moći pomoći.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
plava_pruga
- Kontakt:
:@ 1921
ide oooooooooooo
nanananan je na ono ZELJEZNICAR JE.BE SARAJEVOOOOOOOO!
a vi sto pricate plagijat. Ja to nebi nazvao plagijatom, nego odgovorom na vase smjesne trube, i donosenje argentinskog stila navijanja na evropsku scenu.
Isto kao i ono svi vi pitari, tatini ste sinovi ....
Ako ne kontas, nemoj ni pricat, papak jedan!
Utakmica, FENOMENALNA! Željo opet gazi sve. Manijaci, iako je dosta kasnilo, sto zbog posla sto zbog skole, napravili smo prelijepu atmosferu. Predobra utakmica, predobro navijanje, sve u svemu, odlicna uvertira za derbi.
Mislim da Lesinari netrebaju da krive sada nikoga, jer je sve bilo fer. Dosli su na stadion 10 minuta prije pocetka, i odgledali cijelu. Niko ih nije vrijeđao na nacionalnoj osnovi, samo na navijackoj
A KAD DOĐE NEDELJA!
ide oooooooooooo
nanananan je na ono ZELJEZNICAR JE.BE SARAJEVOOOOOOOO!
a vi sto pricate plagijat. Ja to nebi nazvao plagijatom, nego odgovorom na vase smjesne trube, i donosenje argentinskog stila navijanja na evropsku scenu.
Isto kao i ono svi vi pitari, tatini ste sinovi ....
Ako ne kontas, nemoj ni pricat, papak jedan!
Utakmica, FENOMENALNA! Željo opet gazi sve. Manijaci, iako je dosta kasnilo, sto zbog posla sto zbog skole, napravili smo prelijepu atmosferu. Predobra utakmica, predobro navijanje, sve u svemu, odlicna uvertira za derbi.
Mislim da Lesinari netrebaju da krive sada nikoga, jer je sve bilo fer. Dosli su na stadion 10 minuta prije pocetka, i odgledali cijelu. Niko ih nije vrijeđao na nacionalnoj osnovi, samo na navijackoj
A KAD DOĐE NEDELJA!
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Mi smo 320 kilometara presli,i to smo igrali protiv neke Slobode a vi Borcu u goste 100 vas bilo zasto tisu,ubjedljivo najvise nas ode na gostovanja al ubjedljivodrug je napisao/la:Sad sa tekme, grlo otišlo, a sa sjevera se odgledala tekma.
Što se posjete tiče, pitari su zadnji koji bi se trebali javljat. Najavljivane neke pune tribine, 15.ooo-20k koliko li već. Svi uslovi im bili ispunjeni, vikend i oni protiv borca naprave šta? Koreografija, ok, potrudili se, posjeta. Zato tišu.
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Moze jedan brz odgovor na moje pitanje ako neko zna! Jel KERLA bio opterecen kartonima i ako jeste ovaj danasnji karton protiv Borca bi mogao znaciti da nece igrati derby! Kerla je strasan stoper i volio bih kada bi me obradovali i odgovorili da nije bio opterecen kartonima !!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
samo crveni kartoni ne igraju u narednom ligaskom kolu, zuti se ne prenose na liguPirke_TM87 je napisao/la:Moze jedan brz odgovor na moje pitanje ako neko zna! Jel KERLA bio opterecen kartonima i ako jeste ovaj danasnji karton protiv Borca bi mogao znaciti da nece igrati derby! Kerla je strasan stoper i volio bih kada bi me obradovali i odgovorili da nije bio opterecen kartonima !!!
Za zivot cijeli!
-
al_akhisari
- Kontakt:
...sta kazati; pobjeda cista ko suza, igra nista posebno, a isto vazi za goste iz banjaluke i za sudiju...
...ne bih da budem subjektivan, ali semir kerla, ako ovako nastavi da napreduje, ide sigurnim putem ka A reprezentaciji...
...ne bih da budem subjektivan, ali semir kerla, ako ovako nastavi da napreduje, ide sigurnim putem ka A reprezentaciji...
Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87, PointBlank i 67 gostiju.