zuti kartoni iz kupa se ne prenose za liguPirke_TM87 je napisao/la:Moze jedan brz odgovor na moje pitanje ako neko zna! Jel KERLA bio opterecen kartonima i ako jeste ovaj danasnji karton protiv Borca bi mogao znaciti da nece igrati derby! Kerla je strasan stoper i volio bih kada bi me obradovali i odgovorili da nije bio opterecen kartonima !!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Eh da počnem..
Prvo tribina.
Na početku utakmice realno je bilo 3-4 k,kako se utakmica približavala kraju sve je više gledaoca bilo prisutno na stadionu tako da je sigurno bilo 6 do 7 hiljada..
Igra je fantastična bila,igrači su pokazali kako se bori za sveti dres i zasluženo slavili..
Prvo tribina.
Na početku utakmice realno je bilo 3-4 k,kako se utakmica približavala kraju sve je više gledaoca bilo prisutno na stadionu tako da je sigurno bilo 6 do 7 hiljada..
Igra je fantastična bila,igrači su pokazali kako se bori za sveti dres i zasluženo slavili..
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
radebl je napisao/la:
e ovako sumari jedni iz doline....negde sam procitao da da neko prognozira 3-1? pa realno, borac nije primio gol u zadnjih 9 utakmica od toga 4 na strani i sad od vas da primi 3... jedina sansa - jeste glavni sudija dominkovic i vi to znate..zato tisu i ni jedne!
Intelektualac de bogati objasni kako Borac primi tri komada i to bez pomoci Dominkovica
e ovako sumari jedni iz doline....negde sam procitao da da neko prognozira 3-1? pa realno, borac nije primio gol u zadnjih 9 utakmica od toga 4 na strani i sad od vas da primi 3... jedina sansa - jeste glavni sudija dominkovic i vi to znate..zato tisu i ni jedne!
Intelektualac de bogati objasni kako Borac primi tri komada i to bez pomoci Dominkovica
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- KB-TM87
- Kontakt:
Rutinski !
Željo je šampion !
Željo je šampion !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- themaniaks
- Kontakt:
Moze li i jedan dogadjaj u i oko Zelje da prodje bez Giganata,Hairlija,Megamona,Pokemona itd...uzimamo vase furke,kopiramo vas totalno jbg korak ste ispred nas uvijek bili imate svoju stranicu i raspletite sa svojim argumentima kako ste bolji kako smo mi kite
...Zeljo superioran,Borac ni jednog ozbiljnijeg suta na gol,Kerla po meni danas najbolji...Manijaci,palac gore 
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Pa sad ja govorim, nek prebroje svoje postove na temi fk sarajevo i nek prebroje na temi Zeljeznicar i ostali klubovi vidjet ce da najmanje vremena provode na temi svog kluba a najvise na temama drugih klubova.themaniaks je napisao/la:Moze li i jedan dogadjaj u i oko Zelje da prodje bez Giganata,Hairlija,Megamona,Pokemona itd...uzimamo vase furke,kopiramo vas totalno jbg korak ste ispred nas uvijek bili imate svoju stranicu i raspletite sa svojim argumentima kako ste bolji kako smo mi kite...Zeljo superioran,Borac ni jednog ozbiljnijeg suta na gol,Kerla po meni danas najbolji...Manijaci,palac gore
Sto ti je zivot. Zeljo pobjedi, igra zadovoljavajuca, pitari se pojedose... i jos stignem na Seherzadu.
Cole, da to je kopirano. Isto tako trebao bi znati da su u ono vrijeme navijaci u BiH mahali plavo bijelim, odnosno bordo bijelim balonima...
Cole, da to je kopirano. Isto tako trebao bi znati da su u ono vrijeme navijaci u BiH mahali plavo bijelim, odnosno bordo bijelim balonima...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- bistrikboy
- Kontakt:
Show
Hvala svima u NSBiH sto su nam namjestili ovaj Borac u kupu,kapa do poda savezu!
Onaj Kerla igra za trojicu.
A kada dođe nedelja oooooooo
Hvala svima u NSBiH sto su nam namjestili ovaj Borac u kupu,kapa do poda savezu!
Onaj Kerla igra za trojicu.
A kada dođe nedelja oooooooo
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Hehehehe prejak si1921 je napisao/la:Sto ti je zivot. Zeljo pobjedi, igra zadovoljavajuca, pitari se pojedose... i jos stignem na Seherzadu.
- nookey
- Kontakt:
Glas otišao
raje realno oko 5 milja za radni dan extra. Kako smo svi priželjkivali,momci su se borili,Borac nije šutirao na gol,znači Kerla zvijer.Lazo ko Lazo,neće ga pa neće,ali vadi ga borba,zato su tu virtuozi Zeba i Višća,mislim šta reći za njih. Ćulum se izvadio ovim golom za sve kikseve,ostali dobri.
Sad lagano njanje saslušati,a mislim da je i raja skontala da treba podrška ovoj ekipi jer me i sjever iznenadio navijanjem,mislim da ga kitari mogu s.i.s.a.t.i.!
Sad lagano njanje saslušati,a mislim da je i raja skontala da treba podrška ovoj ekipi jer me i sjever iznenadio navijanjem,mislim da ga kitari mogu s.i.s.a.t.i.!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Sta ba neki pricaju 1.500
Ko je to provalio..

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
radebl pod hitno se obrati gospodinu Torabiju dok nije kasnodino lj je napisao/la:radebl je napisao/la:
željo do groba
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 20 okt 2010, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis
Velid SpahoEdinTM87 je napisao/la:Sta ba neki pricaju 1.500![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko je to provalio..
![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- bistrikboy
- Kontakt:
Bilo je oko 3500,malo al' dovoljno.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Jos jedna trica u nedelju i jeseni dio prvenstva je zavrsen. 
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- nookey
- Kontakt:
Evo sad gledam Arsenala golove, ma isto svega mi, samo Arsenal nema Kerlu 
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Raja ne obazirite se na provokacije i primitivne komentare pa ih nemojte ni citirati,normalnu polemiku treba voditi samo za razumnim i normalnim pitarima.A sto se tice derbija mislim da na utakmici manijaci ne bi trebali u svom navijanju niti jednom spomenuti Sarajevo i horde zla niti im sta psovati,treba da pjevamo samo pjesme svoga kluba i da oderemo grlo i dlanove,a oni neka navijaju kako hoce to je njihova stvar.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- KB-TM87
- Kontakt:
Baci njanje da se igramo 
a znali ko igrali Kerla u nedjelju zbog danasnjeg katona 
- KB-TM87
- Kontakt:
Igra, kartoni iz kupa se ne prenoseecif je napisao/la:a znali ko igrali Kerla u nedjelju zbog danasnjeg katona
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot] i 29 gostiju.