Druze, pricas to meni koji je jos od prvog seta od Portugala za to da ova budala ode sa klupe... Ljudi koji odlucuju o njegovoj sudbini nagradili su ga novim ugovorom iako je glavni krivac za nase ispadanje sa Mundijala... Sve ti je jasno!hogarstrasni je napisao/la: E tu je problem !
Vec su raja spremna da, u slucaju pobjede, prihvate da ovo, ljudsko i sportsko smece, ostane selektor !
A dobro znas da je samo pitanje dana kada ce nam opet prirediti "Nigeriju ili Kipar", TSS, Vrsajevica, kasnjenja na avion....
On mora da ide i kraj price , neovisno o rezultatima u slijedece dvije utakmice. Pa valjda je to vec jasno!?
Safet Sušić - Pape
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
I sad mu nece lako dati otkaz jer im je zao para koje bi mu morali isplatiti....Consigliere je napisao/la:Druze, pricas to meni koji je jos od prvog seta od Portugala za to da ova budala ode sa klupe... Ljudi koji odlucuju o njegovoj sudbini nagradili su ga novim ugovorom iako je glavni krivac za nase ispadanje sa Mundijala... Sve ti je jasno!hogarstrasni je napisao/la: E tu je problem !
Vec su raja spremna da, u slucaju pobjede, prihvate da ovo, ljudsko i sportsko smece, ostane selektor !
A dobro znas da je samo pitanje dana kada ce nam opet prirediti "Nigeriju ili Kipar", TSS, Vrsajevica, kasnjenja na avion....
On mora da ide i kraj price , neovisno o rezultatima u slijedece dvije utakmice. Pa valjda je to vec jasno!?
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 11 sep 2014, 12:31, ukupno mijenjano 2 puta.
- hogarstrasni
Naravno da mi je jasno, kao i tebi !Consigliere je napisao/la:Druze, pricas to meni koji je jos od prvog seta od Portugala za to da ova budala ode sa klupe... Ljudi koji odlucuju o njegovoj sudbini nagradili su ga novim ugovorom iako je glavni krivac za nase ispadanje sa Mundijala... Sve ti je jasno!hogarstrasni je napisao/la: E tu je problem !
Stvar je sto ne smije vise biti cjenkanja, kompromisa ...ako ovo, ako ono....
Covjek je djubre i kriminalac i mora da ide i to je kraj.
Pa valjda i mi mozemo jednom imati muda i reci bandi DOSTA !? Po cijenu bojkota, izgubljenih kvalifikacija...tako se mijenjaju stvari !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svako moze dobiti otkaz. I Vaha je odlicno vodio Obalu Slonovace pa je napusti prije takmicenja velikog..
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, kakav Ciro... 100 godina liku. Da se razumijemo, trenercina je ali nama treba drugaciji, mladi, moderan selektor. Jucer sam pisao, meni je Prosinecki idealno rjesenje za nasu ekipu. Ako onom gmazu mogu dati 30 000 eura, mogu Robertu barem 40... A napravice posao! 

Fit Tony: I keep my friends close...
-
- Kontakt:
al ja ne vidim sto je to toliko bitno biti upravu sve se na ovom forumu svelo na tu raspravu .ja licno sam podrzavao safeta kao i svakog drugog selektora nase reprezentacije .takodje mislim da treba pape otici jednostavno potrebne su promjene neki pozitivan šok ,neko ko ce razdrmati igrace ali i vratiti pozitivu medju navijace .al ko god dodje za selektora ili pape ostane teska borba prestoji da se plasiramo na EP .Batko je napisao/la:Oni najgori protivnici Papeta koji su ovdje bili, su ispostavilo se bili upravu......
Docekali smo da nam TSS igra u prvih 11, gubimo od mrtvog Egipta pa potpuno raspadnute Nigerije i na kraju od svjetskog poluamatera 140te repke na svijetu Kipra, ni manje ni vise u grotlu Zenice.....
Znam da postoje razlicita misljenja,i postujem tudja misljenja, ali ovaj put moram reci, da neko ko podrzava Papeta trenutno nije normalan i ne zeli najbolje ovoj reprezentaciji....
On mora ici sto prije to bolje jer niti igraci imaju pvjerenja u njega ni obratno....Doslo je vrijeme rastanka, a trebalo je i mnogo ranije, bolji bi rezultat napravili na SP...
Mene najvise brine vodjstvo saveza. Oni da imalo imaju znanja o fudbalu i da mogu primjetiti sta im ovaj radi ne bi ni produzavali saradnju. Nego izgleda da su svi zadovoljni a nas ko sta pita. I sumnjam da ce biti kakvih otkaza pogotovo sad. Jedina sansa je da novinari i mediji razapnu sve pocevsi od strucnjaka ali izgleda to nece biti slucaj.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa i jesu gori ovi iz saveza, gledaju samo kako ce biti sutra, a ne za par godina. Nece im biti silnih miliona od plasmana, vraga ce im ljudi platiti kartu 50 maraka nakon jos jednog poraza 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ciro je veliki motivator i to mu je najveca prednost.Ajax je napisao/la:Ciro bi nametnuo svoj princip rada za dva dana a ne mjeseca.Elegant je napisao/la:A sta treba da se radi ? Da otjeramo covjeka ako pobjedimo Vels, pa logicno da ce se smiriti strasti ako pobjedimo.
Vi samo vidite tu opciju da ga otejramo, a sta onda ko ce te preuzeti za vrijeme kvalfikacija, sve i da te neko preuzme treba mu barem dva mjeseca da nametne svoj princip rada, taktiku, pravila...itd., da pozve svih 17-18 igraca koji se prizivaju.
Ali budimo realni pa priznajmo da ove stvari za koje napadate Susica, Ciro je radio jos i vise.
Gurao Ibricica na primjer, Pjanica drzao na klupi. Stilica nije htio ni pogledati iako je tada rasturao i bio najbolji igrac Lecha ispred Lewandowskog.
Juce citam neko pita ako je Susic posten otkud igraci kao sto su Zahirovic, Tino Sven, Sunjic, Vrsajevic itd u reprezentaciji.

Ali Ciro kaze "yebat cemo im mater" i raja poludi.

Nego na stranu sve, Susic ostaje minimalno do kraja narednog okupljanja. Ako tu ne uspijemo nista napraviti onda ce prica o novom selektoru biti opravdana.
Vodstvo Saveza je osjetljivo samo po pitanju džepa. A kako se trenutno ponašaju, nije nemoguće da se ponovo počne sa bakljadama i uzvikivanjem ''Savez napolje''.
- hogarstrasni
Ma nema tu kompromisa, valjda je i najtvrrdoglavijim (dobronamjernim), jasno da se radi o neznalici, drzniku koji nas gura u propast !
samo se odgadja neminovno !On mora da ide SADA !
samo se odgadja neminovno !On mora da ide SADA !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
-
- Kontakt:
al ne znam mi svi ovdje pisemo da safet treba otici ja nigdje još nisam na tv ili portalu da neko spomenuo ostavku ili otkaz a kamo li savez da je nesto spomenuo ,mislim da oni trenutno uopšte ne razmisljaju o smjeni .mozda poslije welsa i belgije ako obe izgubimo a do tad mišljkeja sam da se nece nista promjeniti .
Na ovoj utakmici je upaljeno nekoliko baklji na sjeveru i ocekuje se kazna za savez,to sam sad procitao i vidio.Baklja na nasoj domacoj utakmici nije upaljena ima vise od 5 godina,valjda to govori nesto.voltron30 je napisao/la:Vodstvo Saveza je osjetljivo samo po pitanju džepa. A kako se trenutno ponašaju, nije nemoguće da se ponovo počne sa bakljadama i uzvikivanjem ''Savez napolje''.
Treba odmah formulisati zahtjev prema savezu i jasno im poruciti da ih ceka pakao i prekidanje utakmica ako ne sklonu ovog kriminalca.Najbolje da to pokrene BHF posto oni imaju strukture,organizovani su dobro a svi mi ostali cemo se u to ukljuciti.
Na zalost,sa bandom ne mozes drugacije.Oni su znali da su navijaci i javnost protiv da se kriminalcu produzi ugovor ali to su hladno ignorisali.
E sad ce morati nauciti na tezi nacin.
Pusti ti te stvari jedini minus Ciri su njegove godine. I on nije samo motivator nego je bio treci na SP i postavio je temelje Hrvatske reprezentacije i dobrim dijelom i ove sadasnje nase generacije. On je jedva izgubio protiv domacina Francuza ( sa Zidanom ) u polufinalu. Bio je i prvak Jugoslavije za Dinamom i jos puno toga i covjek je doktor za Safeta. Prije sam bio protiv Bajevica sada nisam vise i mislim da bi bio bolji od Susica. Ibricic u vrijeme Cire je bio duplo bolji igrac nego sto je sadasnji Susic samo to neko ne zeli da vidi. Bio je daleko najbolji igrac i lider Hajduka ( sto Tino nije ) imao je sve i dribling i raznovrsne golove ( sto Tino nema i puno bolje je odigrao to lijevo lazno krilo nego TIno protiv Kipra ). Na kraju krajeva prodan je za 4 miliona a znas i sam koliko se je nudilo za Tina poslje SP. ( kojega Ibricic u to vrijeme nije igrao )calcio je napisao/la: Ciro je veliki motivator i to mu je najveca prednost.
Ali budimo realni pa priznajmo da ove stvari za koje napadate Susica, Ciro je radio jos i vise.
Gurao Ibricica na primjer, Pjanica drzao na klupi. Stilica nije htio ni pogledati iako je tada rasturao i bio najbolji igrac Lecha ispred Lewandowskog.
Juce citam neko pita ako je Susic posten otkud igraci kao sto su Zahirovic, Tino Sven, Sunjic, Vrsajevic itd u reprezentaciji.Na stranu sto je to nevjerovatno glupo pitanje, ali ti igraci su zamjenili Cirine pulene Mravca, Maletica, Vasilica, Jahica itd. Nemamo mi 20 igraca svjetske klase. Ko je god nas selektor, on ce pozvati 10-15 igraca za koje svi znamo da trebaju biti pozvani, a ostatak ce popuniti po svom ukusu.
Ali Ciro kaze "yebat cemo im mater" i raja poludi.![]()
Nego na stranu sve, Susic ostaje minimalno do kraja narednog okupljanja. Ako tu ne uspijemo nista napraviti onda ce prica o novom selektoru biti opravdana.
Sto se tice opravdane price Susic ce ili izvesti 4-2-3-1 protiv Walesa i to sa najboljim igracima ili ce unistiti sve. Jedini problem je sto niko pa ni on sam ne zna ko ce biti 10-tka. Ja bi izabrao Medunjanina ili cak Stilica da iznenadi Wales. Na zalost ili srecu rezultati su egzaktni tu nema forumskih izvrtanja teza. I svi koju su kritkovali Papeta nisu hejteri kao sto si ti govorio ovdje dugo vremena. Ima jako puno dobronamjernih ljudi koji su upozoravali na neke stvari koje su se pokazale tacnima.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 sep 2014, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Mada mislim i da je BHF kupljen,tj njihove vodje.Munja Ušanovic je za ovog Begica i drustvo Dalaj Lama glavom i bradom.Ovaj nista ne prepusta slucaju.Uostalom,ucio je od najboljih medju kojima je svakako njegov stranacki šef.
- DonCorleone
- Kontakt:
Alasalamet.MaksuzBaksuz je napisao/la: Hvala na komplimentu....nefuram se na pravopis, zapravo nisam odrasto u BiH tako da mi je to slabija strana (nebi reko ipak da sam nepismen, ipak imam zavrsen fakultet - koji mi u BiH nije priznat kako sam neskoro saznao od nasih "pismenih" celnika)!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DonCorleone
- Kontakt:
A sto ce ti i bek i krilo, ne kontammomirpeh je napisao/la:NoName je napisao/la:Safet Sušić je glup čovjek, to je dokazao mnogo puta ali ovo njegovo ponašanje već prelazi u bezobrazluk.
- Do prijateljske utakmice sa SAD smo igrali sa zadnjim veznim i igra nam je bila dobra, odjednom čovjek odlučuje da igramo bez zadnjeg veznog i zamalo da upropasti odlazak na SP. Bog i Hajrović su nas spasili.
- Pred SP odigramo odlično utakmice sa Mexicom i Slonovačom, na SP protiv Argentine isto je to dosta dobro izgledalo, protiv Nigerije čovjek mijenja postavku iz samo njemu poznatog razloga.
- Sinoćnju postavku ne treba ni komentarisati.
@calcio, kad budeš naplaćivao svoj slijedeći honorar, molim te da dotičnom preneseš slijedeće:
- Naša zadnja linija je loša, što znači da štoperi ne mogu pomagati bekovima, jedva da sami sebi mogu pomoći, stoga naši bekovi moraju biti defanzivno orjentisani.
- Ako hoće Pjanića u istim izdanjima kao u Romi, onda mu mora dati poziciju i prostor, što znači da on treba da igra malo ispred zadnjeg veznog i da nema smetala pored sebe u liku i djelu Sušića juniora, Prcića i slično. Njemu trebaju krila da mu otvaraju prostor a onda on može pokazati šta zna.
- Mi moramo igrati sa krilima, krilima koja će se vraćati nazad i pomagati bekovima a u napadu otvarati prostor i odvlačiti igrače iz sredine.
Molim te da mu nacrtaš slijedeće:
--------- Golman ------------
Bek - Štoper - Štoper - Bek
-------- Zadnji vezni --------
---------- Kreativac ---------
Krilo ------------------- Krilo
--- Napadač --- Napadač ---
Ili:
--------- Golman ------------
Bek - Štoper - Štoper - Bek
Zadnji vezni - Zadnji vezni
---------- Kreativac ---------
Krilo ------------------- Krilo
---------- Napadač ----------
Prenesi mu i da svaki igrač ima svoju primarnu poziciju, te da TSS nije zadnji vezni nego kreativac, da Hajrović i Višća nisu napadači te da Vršajević nije fudbaler. Usput neka pogleda neku utakmicu i vidi kako neki ljudi, koji znaju svoj posao, postavljaju igru.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ovo dvoje boldovano ne ide nikako. Nisam ni ja odrastao u Engleskoj, ali kada pišem na engleskom, pazim na pravopis. Fakultet se može završiti, ali to ne znači i da si akademski građanin. Mnogim ljudima se, da se tako izrazim, fakultet "ne primi". Sama činjenica da ti moraš navoditi kako si završio fakultet govori mnogo o tome koliko si pohađanjem istog naučio i sazreo. Uz pravopis i koncizno sročene tekstove, tvoje mišljenje postaje mnogo više na cijeni. No ako ga iznosiš kao da si sedmi razred, mnogi se neće ni potruditi da pročitaju.MaksuzBaksuz je napisao/la: Hvala na komplimentu....nefuram se na pravopis, zapravo nisam odrasto u BiH tako da mi je to slabija strana (nebi reko ipak da sam nepismen, ipak imam zavrsen fakultet - koji mi u BiH nije priznat kako sam neskoro saznao od nasih "pismenih" celnika)!
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.