Sad ce Siroki sa svojim dopisom,samo nek Uskrs prodje!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sve bi ja to pocero...

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
rece navijac kluba ciji su navijaci onomad protiv sirokog pobacali salove i izasli sa stadiona zbog namjestene utakmicehskzmostar je napisao/la:Realno,Dinu i Azemira kamiondziju kazniti zabranom obnasanja bilo kakve duznosti u BiH NS dozivotno a klubove Sarajevo i Slobodu posati u kantonalne lige pa nek tamo stimaju utakmice,imam info da su tamo manje cifre za namjestanja utakmica!
placeeeeeeem
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ni stražarenje nije zabranjeno, ali nek ti neko kaže ajde mi stražari dok ja opljačkam banku da li je to zabranjeno. Tako i premiranje protiv nekoga ko ti nije konkurent nego ti neko treći može dati bodove nije premiranje nego učestvovanje u namještanju.AdmirLav je napisao/la:Rinuka je napisao/la:Znaci husic priznaje da je sloboda umjesana u namjestanje i da je on to znao ali nije imao vremena nikoga da obavijesti jer je bio u americi??![]()
Husic priznaje da je trebao da dobije premiju od FKS, ja kolko znam, a mislim i da će se većina ovde složiti premiranje nije zabranjeno.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- hskzmostar
- Kontakt:
Cista kao suza,pitak igrace jesu igdje vise udaraca primili kao u toj utakmici,osobito od Muharemovica?!Chinaglia je napisao/la:gle ovog, vasa pobjeda za titulu protiv Olimpica je bila cista, je l' tako
kako nece biti cista, vi ste uredno platili, a ne k'o ove sarajlijice
Stara garda mi smo vec tad ukazivali na regularnosti a ne kao ovi tvoji milijuni a kad voditelj na Face tv-u pita :da to Sarajevo nije obecalo 20000 da Sloboda izgubi zadnje kolo od Sarajeva...Dino gleda u pod a Azemir podje mucati
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako ce nekoga tjerati onda neka prvo tjeraju Salema pa sve ostalo..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nebitno bolan...nego je presmijesno da vi i strumfovi ganjate da se nesto istjera na cistachskzmostar je napisao/la:Cista kao suza,pitak igrace jesu igdje vise udaraca primili kao u toj utakmici,osobito od Muharemovica?!Chinaglia je napisao/la:gle ovog, vasa pobjeda za titulu protiv Olimpica je bila cista, je l' tako
Stara garda mi smo vec tad ukazivali na regularnosti a ne kao ovi tvoji milijuni a kad voditelj na Face tv-u pita :da to Sarajevo nije obecalo 20000 da Sloboda izgubi zadnje kolo od Sarajeva...Dino gleda u pod a Azemir podje mucati![]()
![]()
p.s. jest jest...Azmir sve nesto muca
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 26 mar 2016, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dozvoljeno je, nama moze Barcelona dati pare da motivise da pobjedis MVO.MMM je napisao/la:Ni stražarenje nije zabranjeno, ali nek ti neko kaže ajde mi stražari dok ja opljačkam banku da li je to zabranjeno. Tako i premiranje protiv nekoga ko ti nije konkurent nego ti neko treći može dati bodove nije premiranje nego učestvovanje u namještanju.AdmirLav je napisao/la:Rinuka je napisao/la:Znaci husic priznaje da je sloboda umjesana u namjestanje i da je on to znao ali nije imao vremena nikoga da obavijesti jer je bio u americi??![]()
Husic priznaje da je trebao da dobije premiju od FKS, ja kolko znam, a mislim i da će se većina ovde složiti premiranje nije zabranjeno.
To sto je Sarajevo premiralo Slobodu je ok ali je razlog tog premiranja u ovom slucaji nejasan i treba se ustanoviti sto je njima to bilo u cilju. Sa daljom pricom Sloboda i Husic nemaju veze.
Sloboda bi isla na pobjedu kako god i nece biti prodaje utakmice dok je taj covjek tu.
Sve ostalo osim para koje je Sloboda zasluzila nema veze sa Slobodom vec je na Dini i Ibrakovicu i neka oni objasnjavaju i vade se zbog toga sto su isli na to da premiraju Slobodu ali Sloboda nikakvu utakmicu nije namjestala u zadnjim kolima.
Znaci potencijalno namjestene stvari su:
-Vitez-Sarajevo
-pokusaj namjestanja Travnik-Vitez
-Dinini, Salemovi i Ibrakovicevi suci poslani u Tz da sude kako njima odgovara.
Druze ne da nije zabranjeno nego je apsolutno dozvoljeno. Dozvoljeno je premirati nekoga da odigra sto bolje, da ih je sarajevo premiralo da odigra losije nego sto mogu to je vec kriminal.MMM je napisao/la:Ni stražarenje nije zabranjeno, ali nek ti neko kaže ajde mi stražari dok ja opljačkam banku da li je to zabranjeno. Tako i premiranje protiv nekoga ko ti nije konkurent nego ti neko treći može dati bodove nije premiranje nego učestvovanje u namještanju.AdmirLav je napisao/la:Rinuka je napisao/la:Znaci husic priznaje da je sloboda umjesana u namjestanje i da je on to znao ali nije imao vremena nikoga da obavijesti jer je bio u americi??![]()
Ja glupe nam drzave ima hiljadu utakmica koje prosjecan kladionicar zna da su bile namjestene, tuzilastvo istrazuje ovu gdje nema nikakvih kriminalnih aktivnosti.
This time next year we'll be millionaires.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Samo je izgleda kod nas ovdje na forumu dozvoljeno premiranje u utakmici gdje ti dodira nemaš

- tuzlak1987
- Kontakt:
Iz ugla Slobode jeste, iz tog ugla je to dodatna motivacija i ima se pravo prihvatiti novac.JoseeMourinho je napisao/la:Samo je izgleda kod nas ovdje na forumu dozvoljeno premiranje u utakmici gdje ti dodira nemaš![]()
A to sto je neko ko nema koristi na tabeli od pobjede Slobode premirao bas Slobodu pitajte njega.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Aha. Ne brini Zrinjski ima jos vrba!hskzmostar je napisao/la:Sve bi ja to pocero...
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- hskzmostar
- Kontakt:
Ja znam da Husic i Sloboda odose u prdekanu kao i Sarajevo,jbg mora se negdje pocet!
Stara garda cuj Velez i Siroki sute a jedini nisu potpisali da je liga regularna u dosadasnjem tijeku a od ovih drugih navedenih ne mozes ostat krivo im jer se previse smilja posadilo po hercegovini pa se to odrazilo takodjer na njihov rezultat.
Stara garda cuj Velez i Siroki sute a jedini nisu potpisali da je liga regularna u dosadasnjem tijeku a od ovih drugih navedenih ne mozes ostat krivo im jer se previse smilja posadilo po hercegovini pa se to odrazilo takodjer na njihov rezultat.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
covjece,pricam ti o forumasima ovdje...a frajerahskzmostar je napisao/la:Ja znam da Husic i Sloboda odose u prdekanu kao i Sarajevo,jbg mora se negdje pocet!
Premiranje je dozvoljeno, ali premiranje u utakmici koja nema veze sa tobom? U ovom slučaju premiranje Slobode protiv Mladosti? Dakle, legitimo pitanje glasi zašto je FK Sarajevo premirao Slobodu u utakmici protiv ekipe koja se bori za opstanak!?Momciluk je napisao/la:Druze ne da nije zabranjeno nego je apsolutno dozvoljeno. Dozvoljeno je premirati nekoga da odigra sto bolje, da ih je sarajevo premiralo da odigra losije nego sto mogu to je vec kriminal.
Sarajevo se bori za titulu, a treba mu pobjeda Slobode protiv Mladosti koja se bori za opstanak?
Ako Husić priloži valjane dokaze za ove teške optužbe, prošla sezona se mora proglasiti neregularnom i svi učesnici ove afere se moraju izbaciti u niži rang. Ako Husić nema dokaze, treba ga zauvijek izbaciti iz bh fudbala.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ima li neki zakon koji govori da ne mozes premirati ako nema veze sa tobom? Ne vidim zasto bi bilo neregularno, moze biti samo regularnije jer ekipa igra najbolje sto moze..Virtu4l je napisao/la:Premiranje je dozvoljeno, ali premiranje u utakmici koja nema veze sa tobom? U ovom slučaju premiranje Slobode protiv Mladosti? Dakle, legitimo pitanje glasi zašto je FK Sarajevo premirao Slobodu u utakmici protiv ekipe koja se bori za opstanak!?Momciluk je napisao/la:Druze ne da nije zabranjeno nego je apsolutno dozvoljeno. Dozvoljeno je premirati nekoga da odigra sto bolje, da ih je sarajevo premiralo da odigra losije nego sto mogu to je vec kriminal.
Sarajevo se bori za titulu, a treba mu pobjeda Slobode protiv Mladosti koja se bori za opstanak?
Ako Husić priloži valjane dokaze za ove teške optužbe, prošla sezona se mora proglasiti neregularnom i svi učesnici ove afere se moraju izbaciti u niži rang. Ako Husić nema dokaze, treba ga zauvijek izbaciti iz bh fudbala.
This time next year we'll be millionaires.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
a vratit Amara i Leotar..izvini,jbg...morao samVirtu4l je napisao/la:Premiranje je dozvoljeno, ali premiranje u utakmici koja nema veze sa tobom? U ovom slučaju premiranje Slobode protiv Mladosti? Dakle, legitimo pitanje glasi zašto je FK Sarajevo premirao Slobodu u utakmici protiv ekipe koja se bori za opstanak!?Momciluk je napisao/la:Druze ne da nije zabranjeno nego je apsolutno dozvoljeno. Dozvoljeno je premirati nekoga da odigra sto bolje, da ih je sarajevo premiralo da odigra losije nego sto mogu to je vec kriminal.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
e ovo je definitivno tačnostaragarda je napisao/la: covjece,pricam ti o forumasima ovdje...a frajera..a to ko ce u prdekanu to cemo vidjeti...mada ce najverovatnije biti kao sto neko napisa....POJEO SALEM MAGARCA
![]()
....nikome ne godi talasanje a najmanje zelji,sirokom i zrinjskom a onda i ovim uhljupima sto sjede po kancelarijama fudbalskog saveza
ne bi me čudilo da pojedini klubovi, i nevezani za ovaj slučaj, počnu poduzimati mjere da se i ovo stiša
1946
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Evo jedan od štrumpfova promućko, gdje ću te?staragarda je napisao/la:nebitno bolan...nego je presmijesno da vi i strumfovi ganjate da se nesto istjera na cistachskzmostar je napisao/la:Cista kao suza,pitak igrace jesu igdje vise udaraca primili kao u toj utakmici,osobito od Muharemovica?!Chinaglia je napisao/la:gle ovog, vasa pobjeda za titulu protiv Olimpica je bila cista, je l' tako
Stara garda mi smo vec tad ukazivali na regularnosti a ne kao ovi tvoji milijuni a kad voditelj na Face tv-u pita :da to Sarajevo nije obecalo 20000 da Sloboda izgubi zadnje kolo od Sarajeva...Dino gleda u pod a Azemir podje mucati![]()
![]()
![]()
....ovi vrapcicani i sirokobrijezani makar sute i ne prduckaju o postenju jer ako se ovo bas ono zakotrlja odoste i vi u prijevremenu penziju na novih 60 godina
p.s. jest jest...Azmir sve nesto muca![]()
...mogli bi i promucat uskoro,vjeruj mi
Šta tebe zaboli ko se javlja?
Prvo Leotar, neposredno nakon toga i Amara. Kolektivni infarkt.staragarda je napisao/la: a vratit Amara i Leotar..izvini,jbg...morao sam![]()
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mene samo zanima kakve vi jos dokaze ocekujete. Nije stvarni zivot kao u americkom filmu pa da se pojave video zapisi Dine i Ibrakovica kako ugovaraju sa celnicima Viteza..
Covjek je rekao sve sto je znao i vjerujem da nije nista slagao.
Ako hocete istinu nemojte napadati Azmira jer je demokratski rekao sto zna i pokusava da igra posteno.
Ako hocete vise i epilog zovite igrace Travnika i celnike neka daju izjave i pomognu u ovom jer sigurno nece Dino, Ibrak i Vitez nesto priznati vec ce sve negirati.
I svako ima dva lica, sada navijaci Zelje nesto prizivaju. Pa ako ste toliki postenjaci sto se niste tako angazovali prije par godina. Vec niko nece da prizna nista, kofol svi bezgresni u njihovim klubovima, a jasno je da su Leotar i Zeljo uradili isto ovo sto i Sarajevo i Vitez samo je ovaj put umjesto Slobode stradala MVO.
Covjek je rekao sve sto je znao i vjerujem da nije nista slagao.
Ako hocete istinu nemojte napadati Azmira jer je demokratski rekao sto zna i pokusava da igra posteno.
Ako hocete vise i epilog zovite igrace Travnika i celnike neka daju izjave i pomognu u ovom jer sigurno nece Dino, Ibrak i Vitez nesto priznati vec ce sve negirati.
I svako ima dva lica, sada navijaci Zelje nesto prizivaju. Pa ako ste toliki postenjaci sto se niste tako angazovali prije par godina. Vec niko nece da prizna nista, kofol svi bezgresni u njihovim klubovima, a jasno je da su Leotar i Zeljo uradili isto ovo sto i Sarajevo i Vitez samo je ovaj put umjesto Slobode stradala MVO.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 26 mar 2016, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Znači sad recimo Zrinjski premira Viteza da pobijedi Drinu iz Zvornika u narednom kolu, tebi je to ok? Ono, ljudi daju 20 hiljada KM ničim izazvani, da bi prvenstvo bilo regularnije, iako Zrinjski nema nikakve veze sa tom utakmicom? Ljudi se bore za titulu, a ovi grcaju na dnu tabele.Momciluk je napisao/la:Ima li neki zakon koji govori da ne mozes premirati ako nema veze sa tobom? Ne vidim zasto bi bilo neregularno, moze biti samo regularnije jer ekipa igra najbolje sto moze..
Stvarno sam mislio da si malo ozbiljniji.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.