Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Devil » 27 okt 2011, 22:48

Tribalian je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Forumski Krug 99 :roll: Na čelu sa dubravom i devilom
Jel vidis ti koji je to klan :lol: Ali nije Dubrava los decko,sve ga ovaj moj Kolega nagovara :lol:
Pa ko ce drugi. ;)
Podugacak je spisak za sta je sve Devil kriv na ovome forumu. ;) :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 okt 2011, 22:48

Devil je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Eh, našli ste se u pametnog ugledat... :lol:
al, nekad su ovdje češće pisali i NoName, Monolog, fera, devil, alan kardec, ma bilo je tu ozbiljnih momaka da sad ne nabrajam..
a čitam ja tu vas, al mi mrsko pisat...nemam ništa protiv djece ( i sam sam veliko dijete), ali neki valjaju takve gluposti i djetinjarije da ti se sve zgadi...
Tako je kod vecine na ovoj temi,bar od nas sto smo zarili i palili chatom u stara doba. ;)
Eh kada se setim ugovaranja basketa,i neslaganja za mesto odigravanja,pa nam ponudise Sarajevo kao neutralan teren,pa napunili bi Zetru dok kazes keks :mrgreen: .(rekoh keks nemoj da ova novija garda sta pomisli :mrgreen: )
Ja sam ti u SA za novu godinu...
rekoh ti i prije i ozibljno sam mislio, izaberi teren,loptu, patike, meni svejedno...može i u BG, a može i u SA..jer znam da te strah u ZG :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 okt 2011, 22:49

Sjećate li se našeg druga koji je ovdje nedavno postavljao klipove, evo još jedne njegove "Bože sačuvaj" izvedbe :mrgreen: :lol:

[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 27 okt 2011, 22:50

@dubrava care, da ti kazem, valjda se neces ljutit sto nisam otkupio autorska prava ( :D ), al ja sam jednoj trebi poslao onu pjesmu sto si ti smislio, al ne znam na kojoj sam temi to nasao :D al moram reci da sam napravio ogromnu gresku sto sam to uradio :D
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 okt 2011, 22:51

Devil je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Forumski Krug 99 :roll: Na čelu sa dubravom i devilom
Jel vidis ti koji je to klan :lol: Ali nije Dubrava los decko,sve ga ovaj moj Kolega nagovara :lol:
Pa ko ce drugi. ;)
Podugacak je spisak za sta je sve Devil kriv na ovome forumu. ;) :mrgreen:
Brate ne krivim te ja nizasta :mrgreen: ali moras pod hitno kao moderator da sprecis diskriminaciju @ Legende reala :mrgreen: Vidis da ga ovi moji navijaci unistavaju :lol: A sto se ovog basketa tice, da se ti i Dubrava ne bi svadjali najbolje je da obojica igrate protiv mene ,znaci 2 na 1. ;) Da vam objasnim par stvari :mrgreen: Moze i u ZG :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 27 okt 2011, 22:52

E moj dubrava,to ti je kad ti legenda i ovi njegovi ucenici vode temu,eto kakve se slike postavljaju i sta se sve pise :lol: :lol: Prije je bilo bolje,nema dalje.

P.S Al ipak,kladionica je kladionica,to Devil zna :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 okt 2011, 22:52

Čim sam došao izglađavaju se odnosi :lol: :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 okt 2011, 22:53

dubrava je napisao/la:
Devil je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Eh, našli ste se u pametnog ugledat... :lol:
al, nekad su ovdje češće pisali i NoName, Monolog, fera, devil, alan kardec, ma bilo je tu ozbiljnih momaka da sad ne nabrajam..
a čitam ja tu vas, al mi mrsko pisat...nemam ništa protiv djece ( i sam sam veliko dijete), ali neki valjaju takve gluposti i djetinjarije da ti se sve zgadi...
Tako je kod vecine na ovoj temi,bar od nas sto smo zarili i palili chatom u stara doba. ;)
Eh kada se setim ugovaranja basketa,i neslaganja za mesto odigravanja,pa nam ponudise Sarajevo kao neutralan teren,pa napunili bi Zetru dok kazes keks :mrgreen: .(rekoh keks nemoj da ova novija garda sta pomisli :mrgreen: )
Ja sam ti u SA za novu godinu...
rekoh ti i prije i ozibljno sam mislio, izaberi teren,loptu, patike, meni svejedno...može i u BG, a može i u SA..jer znam da te strah u ZG :mrgreen:
Kako me nece biti strah da mi tamo Purgeri kakvu sacekusu naprave. :lol:
Mislim da bi i tebe trebalo biti strah sad je i moj kolega @Trib tu,on kad skupi onaj svoj olos iz brigatea pa pojesce te. :mrgreen: :P
Sarajevo ne zvuci lose ali ipak ekstremno bi i tamo bilo,imam i tamo nekih veza.Najbolje Skopje ili Ljubljana,kao Harlem Globettrotersi bi bili atrakcija. :lol: :lol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 okt 2011, 22:53

Ima li mene gdje u toj kosarci? Svojevremeno sam bio jedan od boljih na Dobrinji! :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 okt 2011, 22:55

Rooney88 je napisao/la:Ima li mene gdje u toj kosarci? Svojevremeno sam bio jedan od boljih na Dobrinji! :mrgreen:
Ma 'ta ćeš ti :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 okt 2011, 22:57

Rooney88 je napisao/la:Ima li mene gdje u toj kosarci? Svojevremeno sam bio jedan od boljih na Dobrinji! :mrgreen:
Brate mozda nisi obavesten ali ti sa mnom u ekipi ,a Stef je u pravu za Zg da odemo tamo pa da nam se purgeri nacestitaju nove godine :lol: :lol: :lol: Najbolje Ljubljana :mrgreen: Fin narod,samo zadnjicu da cuvamo i nema problema :mrgreen:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 okt 2011, 22:57

dubrava nekim obecav'o partiju basketa a nekima je obecav'o prenociste kod sebe(kao meni npr) za vrijeme koncertnih obaveza :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 okt 2011, 22:59

Tribalian je napisao/la:
Brate mozda nisi obavesten ali ti sa mnom u ekipi ,a Stef je u pravu za Zg da odemo tamo pa da nam se purgeri nacestitaju nove godine :lol: :lol: :lol: Najbolje Ljubljana :mrgreen: Fin narod,samo zadnjicu da cuvamo i nema problema :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Moze, tim snova smo! :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 okt 2011, 23:01

Devil,
ma jest, evo Purgeri jedva čekaju da uzmu skalp jednog cigana :mrgreen:
ma šta se brineš dolazit vamo, neće te pojest...a jesi i ti..kultura je to...
nego, odoh sad spavat..a ja ti ozbiljno govorim za košarku, al tebe skroz trta pa vraćaš na šalu...kad budem dolazio na Bežaniju, tamo ćemo odigrat koju!! I nema izgovora..

T-MaC, jesam, tako je , obećao sam, al se nisi javljao....

Laku noc!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 okt 2011, 23:03

Izvinite sto postavljam stariji snimak :roll: nisam se snimao skorije.Sa brojem 23 mozete videti mene a sa brojem 33 na ledjima je @ Rooney 88 :mrgreen: Isto su nas,kao vi sad,neki momci iz Arozine izazivali ovako,a posle tekme su plakali sa peskirima na glavama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[youtube][/youtube]

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 okt 2011, 23:05

@Trib sad se sjećam da sam nekad igrao protiv vas vi ste ovi u lila dresovima jelde :P

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 27 okt 2011, 23:05

Znate li kako mogu rjesiti ovaj problem??
Kad god kopiram neki link ili lokaciju slike i posaljem drugom da vidi ne moze mu otvoriti.To mi se u zadnje vrijeme desava,ljudi mi govore da ne moze otvoriti. Koristim Google Chrome. Mozda je do njeg.Ima li u vas tog problema ??
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 27 okt 2011, 23:06

TMC @

Pusti dubravu,mene za kafu zajeba,sve dogovorili kad zove lik pijan ba :lol: :lol:

@ Tribalian

Moze to i bolje :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 okt 2011, 23:06

Onaj. :? :? :? :?
Sad znam ko si @trib,u sirim narodnim masama poznat kao sanjar. :mrgreen:
Da ti nisi onaj lazov sa Dorca. :lol: :lol:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 okt 2011, 23:07

Emir ZENICA je napisao/la:TMC @

Pusti dubravu,mene za kafu zajeba,sve dogovorili kad zove lik pijan ba :lol: :lol:
k'o da si ti nesto bolji :mrgreen:

jbg-a dubrava,svasta nesta se iskompliciralo pa nisam otis'o,al kad budem sljedeci put nesta planirao,zovem ;)
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 27 okt 2011, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 7 gostiju.