Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

prisutanod1964

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la prisutanod1964 » 27 mar 2016, 00:21

Besic je napisao/la:slika

:shh: :shh: :shh: :shh:
Nakon ove izjave obabvezno mu tražiti medicinski nalaz čisto zbog triglicerida i glukoze. :wtf:

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 27 mar 2016, 00:23

kyrgios je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Mozete vi pricati sta god hocete o Sarajevu ovdje, mi smo i dalje najveci klub u BiH (trenutni prvak) ;)
Pravite samo od sebe budale ovom pricom o namjestanju, a o kojoj nista nije dokazano.
[youtube][/youtube]
Šteta što ukinuše cirkus platz na Marijin Dvoru.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 27 mar 2016, 00:25

Virtu4l je napisao/la:Pa dobro, ako je to tvoj način da kažeš da ne razumiješ. Prihvatam. Nisam ni očekivao da ćeš razumjeti.
Ja i dalje mislim da nema nista neregularno.. ja da igram i da neko mog protivnika premira ja ne bi vidio u tome nikakvu prevaru jer protivnik ne moze odigrat iznad svojih mogucnosti zato sto ce dobiti premiju, ti ako vidis drukcije tvoja stvar.

A pitam te protiv koga ce savez podignuti optuznicu.. i ako dokazu tu optuznicu da li ce diskvalifikovati punca?
This time next year we'll be millionaires.

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 27 mar 2016, 00:30

Momciluk je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Pa dobro, ako je to tvoj način da kažeš da ne razumiješ. Prihvatam. Nisam ni očekivao da ćeš razumjeti.
Ja i dalje mislim da nema nista neregularno.. ja da igram i da neko mog protivnika premira ja ne bi vidio u tome nikakvu prevaru jer protivnik ne moze odigrat iznad svojih mogucnosti zato sto ce dobiti premiju, ti ako vidis drukcije tvoja stvar.

A pitam te protiv koga ce savez podignuti optuznicu.. i ako dokazu tu optuznicu da li ce diskvalifikovati punca?

Ako je sloboda premirana samo protiv M.VO ne vidim šta njima mogu, jedino trazit razloge kod Sarajeva zasto je premirano. Ako je sloboda dobila pare za utakmicu na koševu onda i njih mogu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2016, 00:31

staragarda je napisao/la:a vratit Amara i Leotar..izvini,jbg...morao sam :urnebes: :urnebes:
Nemoj misliti da sam na tebe zaboravio :urnebes:

Amar je to sa stilom uradio, a ne ko Ibrak, ženinu familiju umiješao :rol:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 27 mar 2016, 00:34

Mos mislit sto mu zena ronca kuci ovi dana...ma ja ,sta si mi babu u **** uvalio,jesi mogao svog poslat,jeb.. te tvoj napadacko kontrolirani nogomet i ko te napravi ...
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 mar 2016, 00:35

hskzmostar je napisao/la:Mos mislit sto mu zena ronca kuci ovi dana...ma ja ,sta si mi babu u **** uvalio,jesi mogao svog poslat,jeb.. te tvoj napadacko kontrolirani nogomet i ko te napravi ...
:lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2016, 00:37

hskzmostar je napisao/la:jeb.. te tvoj napadacko kontrolirani nogomet i ko te napravi ...

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 27 mar 2016, 00:38

hskzmostar je napisao/la:Mos mislit sto mu zena ronca kuci ovi dana...ma ja ,sta si mi babu u **** uvalio,jesi mogao svog poslat,jeb.. te tvoj napadacko kontrolirani nogomet i ko te napravi ...
PLAČEM :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 27 mar 2016, 00:40

tuzlak1987 je napisao/la:Mene samo zanima kakve vi jos dokaze ocekujete. Nije stvarni zivot kao u americkom filmu pa da se pojave video zapisi Dine i Ibrakovica kako ugovaraju sa celnicima Viteza..
Covjek je rekao sve sto je znao i vjerujem da nije nista slagao.

Ako hocete istinu nemojte napadati Azmira jer je demokratski rekao sto zna i pokusava da igra posteno.

Ako hocete vise i epilog zovite igrace Travnika i celnike neka daju izjave i pomognu u ovom jer sigurno nece Dino, Ibrak i Vitez nesto priznati vec ce sve negirati.

I svako ima dva lica, sada navijaci Zelje nesto prizivaju. Pa ako ste toliki postenjaci sto se niste tako angazovali prije par godina. Vec niko nece da prizna nista, kofol svi bezgresni u njihovim klubovima, a jasno je da su Leotar i Zeljo uradili isto ovo sto i Sarajevo i Vitez samo je ovaj put umjesto Slobode stradala MVO.
Željezničar je te godine obezbijedio titulu 2-3 kola prije kraja
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 mar 2016, 00:42

dejavu je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Mene samo zanima kakve vi jos dokaze ocekujete. Nije stvarni zivot kao u americkom filmu pa da se pojave video zapisi Dine i Ibrakovica kako ugovaraju sa celnicima Viteza..
Covjek je rekao sve sto je znao i vjerujem da nije nista slagao.

Ako hocete istinu nemojte napadati Azmira jer je demokratski rekao sto zna i pokusava da igra posteno.

Ako hocete vise i epilog zovite igrace Travnika i celnike neka daju izjave i pomognu u ovom jer sigurno nece Dino, Ibrak i Vitez nesto priznati vec ce sve negirati.

I svako ima dva lica, sada navijaci Zelje nesto prizivaju. Pa ako ste toliki postenjaci sto se niste tako angazovali prije par godina. Vec niko nece da prizna nista, kofol svi bezgresni u njihovim klubovima, a jasno je da su Leotar i Zeljo uradili isto ovo sto i Sarajevo i Vitez samo je ovaj put umjesto Slobode stradala MVO.
Željezničar je te godine obezbijedio titulu 2-3 kola prije kraja
Pa jeste ovo od prosle godine je dosta komplikovanije i Ibrak se osigurao sa svih strana za zadnja kola.

A inace je ucestvovao u namjestanju i kada je bio u Slobodi moguce. Sto govori da nisu krivi klubovi vec pojedinci. Nije krivo FK Sarajevo vec par ljudi ako je bilo namjestanja.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2016, 00:43

dejavu je napisao/la:Željezničar je te godine obezbijedio titulu 2-3 kola prije kraja
A ove Slavija rasula k'o rižu

[youtube][/youtube]

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 27 mar 2016, 00:45

Idi se farbaj teoretičaru :urnebes:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 mar 2016, 00:47

Nas može spasit jedino da punac preseli na onaj svijet -
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 27 mar 2016, 00:51

Prolicu ciganee prolicu ciganee prolicu cigane

Kad se sjetim skandiranja na Bilinom uvijek nas je taj covjek povaljivao mamu mu j.ebem cigansku. Jos mi uglavi kad igrac Sarajeva nakon kontakta na nekih 20 metara pada i klizi na mokrom terenu Salem svira faul u 16 m i naravno penal za pitare

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 mar 2016, 00:52

Jel Salem ikad bio mršav ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 27 mar 2016, 00:53

Pa nije on debeo, samo ima krupne kosti..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 mar 2016, 00:59

KenoRob je napisao/la:Prolicu ciganee prolicu ciganee prolicu cigane

Kad se sjetim skandiranja na Bilinom uvijek nas je taj covjek povaljivao mamu mu j.ebem cigansku. Jos mi uglavi kad igrac Sarajeva nakon kontakta na nekih 20 metara pada i klizi na mokrom terenu Salem svira faul u 16 m i naravno penal za pitare
mora da se Salem taj dan prejeo pa nije stigao biti blizu mjesta gdje je prekrsaj napravljen :mrgreen:

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 27 mar 2016, 01:47

@Momciluk
ti kroz zid pa kroz zid, pa yebemu sto onda nisu ostalih 6 tekmi premirali da budu sve postene po tvojoj logici, opet kako je posteno premiranje kada dajes pare jednoj ekipi? ne dajes drugoj kako je onda to posteno?
u spaniji se jedne godine digla bura oko premiranja ekipa ali protiv direktnog konkurenta, a ne ovdje kada premiras ekipu da pobjedi ekipu sa kojom nemas dodirne tacke i to ne moze biti legalno nema sanse, cak je neki portal piso o tome da je kaznjivo od CAS-a (rs ili depo ili faktor, ne mogu se sjetit koji tacno)
uredu sve, ali nemojte nas ovcama i budalama praviti da je to posteno i legalno kada nije yebemu ;)

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 27 mar 2016, 06:28

Samo cu reci jedno Ibrak majstor namjestanja.A ove sto brane zelju i amara nek ga pitaju koliko je trazio od slobode da odigraju posteno u trebinju.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []