Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Meni je najviše zao ovih momaka tipa Mujdze, malog Hajrovica,Mede, Seje
.Pa ti momci su nas odveli na sp, a sad sjede na klupi i čekaju kad ce im selektor na kapaljku dat koju minutu da isprave ono što su Hajdukovci i debitanti napravili. Po meni je ulazak Medunjanina zadnjih pola sata umjesto Tine jednostavno ponižavajući.
.Pa ti momci su nas odveli na sp, a sad sjede na klupi i čekaju kad ce im selektor na kapaljku dat koju minutu da isprave ono što su Hajdukovci i debitanti napravili. Po meni je ulazak Medunjanina zadnjih pola sata umjesto Tine jednostavno ponižavajući.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Da smo kojim slucajem pobjedili Kipar, sad bi ovdje izrugivali Wels u fazon ta'ce oni.bordobijeli je napisao/la:jedina dobra stvar u ovom porazu je sto smo se spustili na zemlju ,prije jedno mjesec ovdje su vec pisali kako moramo bar u cetvrtfinale EP i da je to samo uspjeh ,a sad odjednom bojimo se i welsa .
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bez namjere da bilo koga napadam ili branim, samo da kazem da sada pored Susica, dobar dio vas na forumu treba da polize dosta onoga sto ste sr...!
Trazili ste stoperski par Sunjic- Bicakcic, kada Sam ja pricao o dva desna stopera I da to tesko ide zajedno, ovdje su se neki cudili.
Salihovic, Vranjes i Mujdza su logicno poceli na klupi. Ova trojica nisu odigrala zajedno poluvrijeme u klubovima ove sezone.
Avdija je bio logican izbor i odigrao je solidno.
Prizivali ste Prcica, a bio je igrac manje na terenu.
Neki su blatili Medunjanina, pa eto igrali smo i bez njega prvo poluvrijeme.
Neki su cak isli tako daleko da kazu da Susic treba u prvih 11. Eto bio je u prvih 11, pa nije uradio nista.
Spaha nam ne valja zbog atmosfere, Miske debeo...
Zalicemo mi Za njima obojicom jos dugo.
Spaha bi rijesio probleme nazad, a Miske bi nasao rijesenje Za bunker kao sto je radio u proslim kvalifikacijama.
Susic je zajebao ovu utakmicu, ali sta su bile alternative? Ali konkretne alternative koje garantuju da bi bilo bolje?
Osim Spahica i Misimovica, ja ne vidim neke igrace koji bi donijeli prevagu i uradili bolji posao od ovih koji su igrali.
Sve je to u 5 deka
Trazili ste stoperski par Sunjic- Bicakcic, kada Sam ja pricao o dva desna stopera I da to tesko ide zajedno, ovdje su se neki cudili.
Salihovic, Vranjes i Mujdza su logicno poceli na klupi. Ova trojica nisu odigrala zajedno poluvrijeme u klubovima ove sezone.
Avdija je bio logican izbor i odigrao je solidno.
Prizivali ste Prcica, a bio je igrac manje na terenu.
Neki su blatili Medunjanina, pa eto igrali smo i bez njega prvo poluvrijeme.
Neki su cak isli tako daleko da kazu da Susic treba u prvih 11. Eto bio je u prvih 11, pa nije uradio nista.
Spaha nam ne valja zbog atmosfere, Miske debeo...
Zalicemo mi Za njima obojicom jos dugo.
Spaha bi rijesio probleme nazad, a Miske bi nasao rijesenje Za bunker kao sto je radio u proslim kvalifikacijama.
Susic je zajebao ovu utakmicu, ali sta su bile alternative? Ali konkretne alternative koje garantuju da bi bilo bolje?
Osim Spahica i Misimovica, ja ne vidim neke igrace koji bi donijeli prevagu i uradili bolji posao od ovih koji su igrali.
Sve je to u 5 deka
FKS❤️1946
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Polako sa tim stvarima, radi se o jednoj utakmici. Susic je izveo sredinu koja je imala 20, 21, 22, 24 godine. Htio je valjda dati sansu mladima, sto bi u slucaju da smo odigrali kako znamo i trebamo (i pobjedili) za njih bilo dobro iskustvo. Na zalost izgubili smo, ali i dalje mislim kad bi opet igrali sa istom postavom da bi dobili. Ovo sto se desilo se desava jednom u 10 utakmica. Sto ne znaci da je postava i taktika bila dobra, ali mislim da smo toliko kvalitetniji da smo svakako trebali dobiti.adoo11 je napisao/la:Meni je najviše zao ovih momaka tipa Mujdze, malog Hajrovica,Mede, Seje
- sanlituncay
- Kontakt:
Da smo pobijedili Cipar sa ovim sastavom! Sad bi bilo x postova od Virtuala,harishp,calcia,sabinha itd!
Pape dijeli pljuske!
Pljuvaci na aparatima!
Miševi!
Lijepile bi se slike tlakomjera
Tino dijeli pljuske
A ovako su dobili šamarčine... i ovo nije ništa novo,sve smo mi ovo znali i prije Cipra,ali smo bili plaćenici,baš kao što se govori za Armina što piše sve te textove,nazivaju ga ustašom i kako sve ne! A lik je samo pisao ono što smo i mi na forumu!
Pape dijeli pljuske!
Pljuvaci na aparatima!
Miševi!
Tino dijeli pljuske
A ovako su dobili šamarčine... i ovo nije ništa novo,sve smo mi ovo znali i prije Cipra,ali smo bili plaćenici,baš kao što se govori za Armina što piše sve te textove,nazivaju ga ustašom i kako sve ne! A lik je samo pisao ono što smo i mi na forumu!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Reci mi da si slučajno ovo napisao pa ti oprostim.bordobijeli je napisao/la: jojj cire legnde ,ja ne mislim da je on bolji trener od drugh
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
djokica je napisao/la: Susic je zajebao ovu utakmicu, ali sta su bile alternative? Ali konkretne alternative koje garantuju da bi bilo bolje?
Sve je to u 5 deka

u 60 minutu ulaze Tino, Prcic i Vedo. Dobili bi ih 2-3 razlike rutinski.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 sep 2014, 16:11, ukupno mijenjano 2 puta.
calcio je napisao/la:Polako sa tim stvarima, radi se o jednoj utakmici. Susic je izveo sredinu koja je imala 20, 21, 22, 24 godine. Htio je valjda dati sansu mladima, sto bi u slucaju da smo odigrali kako znamo i trebamo (i pobjedili) za njih bilo dobro iskustvo. Na zalost izgubili smo, ali i dalje mislim kad bi opet igrali sa istom postavom da bi dobili. Ovo sto se desilo se desava jednom u 10 utakmica. Sto ne znaci da je postava i taktika bila dobra, ali mislim da smo toliko kvalitetniji da smo svakako trebali dobiti.adoo11 je napisao/la:Meni je najviše zao ovih momaka tipa Mujdze, malog Hajrovica,Mede, Seje
Radi se o jednoj ali veoma značajnoj utakmici, utakmici u kojoj ni pod razno nismo smjeli izgubiti bodove. Mi sa prvom postavom nismo mogli dobiti ni da sto igrali još 90 minuta
.Medunjanin je odmah uzeo loptu i počeo da razigrava ekipu, zamisli tek koji bi dobitak bio da se pored njega našao i Mujdza i Salihovic na terenu.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- calcio
- Kontakt:
Kao sto kaze @djokica gore iznad, procitaj njegov post, svi smo ovdje dobili samarcine. Nema nevinih.sanlituncay je napisao/la:Da smo pobijedili Cipar sa ovim sastavom! Sad bi bilo x postova od Virtuala,harishp,calcia,sabinha itd!
Pape dijeli pljuske!
Pljuvaci na aparatima!
Miševi!
Tino dijeli pljuske

- Principatus
- Kontakt:
Ne *eri. Cuj radi se o jednoj utakmici. Cuj htio je dati sansu mladim. Vrsajevic je izuzetno mlad. Sto nije Susic igrao protiv Liechtensteina? Mladima se daje sansa u prijateljskim utakmicama. Cuj, da dadne sansu mladima. Pa mlad je i Hajrovic.calcio je napisao/la: Polako sa tim stvarima, radi se o jednoj utakmici. Susic je izveo sredinu koja je imala 20, 21, 22, 24 godine. Htio je valjda dati sansu mladima

Vidim polako se javljaju i izlaze sa novim glupostima.

Dobio si ti jednu dobru samarcinu, pa sad neznas vise ni sta govoris.calcio je napisao/la: Kao sto kaze @djokica gore iznad, procitaj njegov post, svi smo ovdje dobili samarcine. Nema nevinih.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:djokica je napisao/la: Susic je zajebao ovu utakmicu, ali sta su bile alternative? Ali konkretne alternative koje garantuju da bi bilo bolje?
Sve je to u 5 deka
![]()
u 60 minuti ulaze Tino i Prcic. Dobili bi ih 2-3 razlike rutinski.
Samo zamijeni Medunjanina i Pjanica - sve ostalo stoji - i to je nasih najboljih osim sto fali Vedo - koji zaista mora igrati u ovakvim tekmama protiv "slabijih" protivnika - jer covjek ima nos za gol da boli glava.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Hajrovic 23 godine krilo Werder - Vrsajevic 28 godina krilo Hajduk.Principatus je napisao/la: Ne *eri. Cuj radi se o jednoj utakmici. Cuj htio je dati sansu mladim. Vrsajevic je izuzetno mlad. Sto nije Susic igrao protiv Liechtensteina? Mladima se daje sansa u prijateljskim utakmicama. Cuj, da dadne sansu mladima. Pa mlad je i Hajrovic.Kakva koncentrisana masa *ranja u jednom postu, svaka cast.
U sve i jednom elementu fudbalske igre je Hajrovic bolji ili duplo bolji od Avdije a i ima 5 godina manje.
Slazem se tako bi ja igrao i protiv Walesa jedino bi zamjenio mjesta kao sto kazes Pjanicu i Medunjaninu. I mozda bi pozvao Stilica makar da bude dio tima i neka malo trenira sa ekipom.MostaracVelezovac je napisao/la: Samo zamijeni Medunjanina i Pjanica - sve ostalo stoji - i to je nasih najboljih osim sto fali Vedo - koji zaista mora igrati u ovakvim tekmama protiv "slabijih" protivnika - jer covjek ima nos za gol da boli glava.
- calcio
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Ne *eri. Cuj radi se o jednoj utakmici. Cuj htio je dati sansu mladim. Vrsajevic je izuzetno mlad. Sto nije Susic igrao protiv Liechtensteina? Mladima se daje sansa u prijateljskim utakmicama. Cuj, da dadne sansu mladima. Pa mlad je i Hajrovic.calcio je napisao/la: Polako sa tim stvarima, radi se o jednoj utakmici. Susic je izveo sredinu koja je imala 20, 21, 22, 24 godine. Htio je valjda dati sansu mladimaKakva koncentrisana masa *ranja u jednom postu, svaka cast.
Vidim polako se javljaju i izlaze sa novim glupostima.
Dobio si ti jednu dobru samarcinu, pa sad neznas vise ni sta govoris.calcio je napisao/la: Kao sto kaze @djokica gore iznad, procitaj njegov post, svi smo ovdje dobili samarcine. Nema nevinih.
Govorio sam o sredini, Prcic, Besic, Susic, Pjanic. Nismo nikad igrali sa mladjim igracima na sredini.
Evo ja sam samokritican i priznajem dobio sam samar. Da vidimo vas. Vi koji ste pisali ono sto je lijepo gore objasnio @djokica. Debeli Miske, tromi Medunjanin, sjajni Prcic, fantasticni Bicackic... Pljus pljus.
Nema nevinih, kao sto rekoh. Svi smo isamarani.

- Principatus
- Kontakt:
Ok jos jednom: Ne *eri. 
Vidi se da ti je Susic ucitelj.

Vidi se da ti je Susic ucitelj.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 11 sep 2014, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- sanlituncay
- Kontakt:
calcio je napisao/la:Kao sto kaze @djokica gore iznad, procitaj njegov post, svi smo ovdje dobili samarcine. Nema nevinih.sanlituncay je napisao/la:Da smo pobijedili Cipar sa ovim sastavom! Sad bi bilo x postova od Virtuala,harishp,calcia,sabinha itd!
Pape dijeli pljuske!
Pljuvaci na aparatima!
Miševi!
Tino dijeli pljuske
Pa Calcio druže,meni ovo nije šamar,ja ovom sranyu pišem mjesecima... A grupica vas me mućki provocirala,konstantno! Uključujuči i moderatora na ovom forumu

Ovo što je sad uradio vrli selektor je bilo samo pitanje dana! Produžili mu ugovor kad je većina na forumu bila protiv,uključujući i mene,a ti i poznata grupica lizatora predvođena Virtualom i misterom iz Han Pijeska ste smarali danima!
Pa mili moji nije ovo kišom došlo,a nit je slučajno da mi imamo problema s Hajdukom,ne mogu se nositi sa TATOM MAMIĆEM,pa se bitke lome preko naše repke,a to sve zahvaljujući Sušićima,koji su Tinu uvalili u Hajduk,a kao rezultat toga je da mi moramo 2 godine gledat Avdiju u rpeki kao kompenzaciju za potpisivanje Tininog ugovora... Al' malo su se zayebali,neće ih niko opet!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Zato je vodio turske drugoligase Kasetasporove
Nisu ni turci levati...znaju oni ove telece formacije, takticara, motivatora

Nisu ni turci levati...znaju oni ove telece formacije, takticara, motivatora

Polako sa tim stvarima, radi se o jednoj utakmici. Susic je izveo sredinu koja je imala 20, 21, 22, 24 godine. Htio je valjda dati sansu mladima, sto bi u slucaju da smo odigrali kako znamo i trebamo (i pobjedili) za njih bilo dobro iskustvo. Na zalost izgubili smo, ali i dalje mislim kad bi opet igrali sa istom postavom da bi dobili. Ovo sto se desilo se desava jednom u 10 utakmica. Sto ne znaci da je postava i taktika bila dobra, ali mislim da smo toliko kvalitetniji da smo svakako trebali dobiti.[/quote]
Tim mladim se prilika trebala dati u Tuzli da vidimo gdje su i sta mogu a ne eksperimentisati u bitnoj utakmici.Da su Haris,Mensur i Sejad sjedili na tribinama u Tuzli niko mu ništa ne bi rekao.Debitanti iskustvo treba da skupljaju u prijateljskim utakmicama i zadnjih 20 minuta kada je rezultat već osiguran.
Tim mladim se prilika trebala dati u Tuzli da vidimo gdje su i sta mogu a ne eksperimentisati u bitnoj utakmici.Da su Haris,Mensur i Sejad sjedili na tribinama u Tuzli niko mu ništa ne bi rekao.Debitanti iskustvo treba da skupljaju u prijateljskim utakmicama i zadnjih 20 minuta kada je rezultat već osiguran.
Zadnja izmjena: adoo11, dana/u 11 sep 2014, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
@Ajax
Ajax nemoj molim te ko brata nemoj ponovo nasjedati na price ovih dripaca koji umanjuju stetu koju nam ova budalasta seljacina nanosi. Sam znas da je jednostavno tesko naci losijeg trenera jer nam je sadasnji trener covijek za psihijatriju a ne nogometni trener. Covijek je totalna nepismena budaletina i to sto ti spomines boljeg selektora je nepotrebno. Nema goreg pod svodom nebeskim a ni sirotijeg u glavi. Znam da si umjeren momak ali to ovdje ne prolazi. Opet pocinjes pisati o nadi da ce se Susic promjenit kao sto si pisao poslije SP. Ne moze covjece i nemoj da nas kre.en vise iznenadjujez. Albanija,Rumunjska,USA,Nigerija,Egipat,Slovacka,Cipar...Nemoj vise dosta je.
Ajax nemoj molim te ko brata nemoj ponovo nasjedati na price ovih dripaca koji umanjuju stetu koju nam ova budalasta seljacina nanosi. Sam znas da je jednostavno tesko naci losijeg trenera jer nam je sadasnji trener covijek za psihijatriju a ne nogometni trener. Covijek je totalna nepismena budaletina i to sto ti spomines boljeg selektora je nepotrebno. Nema goreg pod svodom nebeskim a ni sirotijeg u glavi. Znam da si umjeren momak ali to ovdje ne prolazi. Opet pocinjes pisati o nadi da ce se Susic promjenit kao sto si pisao poslije SP. Ne moze covjece i nemoj da nas kre.en vise iznenadjujez. Albanija,Rumunjska,USA,Nigerija,Egipat,Slovacka,Cipar...Nemoj vise dosta je.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 11 sep 2014, 16:43, ukupno mijenjano 2 puta.
PAPE ide u Francusku ljudi sta vam je...zajedno sa repkom ili bez nje. On ide a mi zavisimo od njega sto je tuzno 

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Principatus
- Kontakt:
Dzabe se kacite za Calcia i drustvo. On ce se hvatati za svaku slamku, lagati, preokrecati fakte, sve samo kako bi umanjio ocigledno. Veoma sramno ponasanje. Ko god da se upusta u diskusiju sa takvim likovima (poneki imaju veze u savezu ili direkt sa Germanijom, to vam garantujem) je sam kriv. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.