Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Calcio,
Ti ovo gledas kao "samar tebi" - bolan nije ovo samar tebi nit je ovo neko takmicenje izmedju mene i tebe ili vas i nas - ovo je samar Reprezentaciji BiH, i svima nama kojima je ona u srcu. A ti si samo neko ko je jako kasno svatio da je Pape Susic idiot - ustvari jos nisi svatio, jer ti jos uvijek mislis da je on "samo pogrijesio". Ali mislim da ces svatiti jednog dana.
Problem je samo to sto dok ti to svatis i dok svi ostali koji zive u 80tih i sjecaju se nekog Susica genijalca iz tog doba ne svate - odnijece djavo salu i ova zlatna generacija BiH nece nista uraditi. Ispusticemo priliku da nesto ucinimo sa ovim igracima koji zaista vrijede - a sve to radi preprodavanja igraca iz Hajduka i glupana na klupi koji tu ne zasluzuje da bude.
Zapamti da mi necemo za naseg zivota ponovo imati ovakvu selekciju igraca kao sada - mi jednostavno nemamo vremena. Dijaspora sve vise odlazi od BiH i igraci van BiH sve vise i vise se okrecu lokalnim reprezentacijama, a iz PLBiH mi jednostavno nemozemo dobiti nista pozitivno.
Znaci EP u Francuskoj i to je to - to je kraj.
Zar vrijedi to baciti u vodu na majmuna koji nikad u svojoj karijeri nista nije osvojio kao trener i koji uci svoj posao preko ledja te zlatne reprezentacije?
Nije to samar tebi Calcio - to je samar svima nama - samo ti moras pocet kontat.
Ti ovo gledas kao "samar tebi" - bolan nije ovo samar tebi nit je ovo neko takmicenje izmedju mene i tebe ili vas i nas - ovo je samar Reprezentaciji BiH, i svima nama kojima je ona u srcu. A ti si samo neko ko je jako kasno svatio da je Pape Susic idiot - ustvari jos nisi svatio, jer ti jos uvijek mislis da je on "samo pogrijesio". Ali mislim da ces svatiti jednog dana.
Problem je samo to sto dok ti to svatis i dok svi ostali koji zive u 80tih i sjecaju se nekog Susica genijalca iz tog doba ne svate - odnijece djavo salu i ova zlatna generacija BiH nece nista uraditi. Ispusticemo priliku da nesto ucinimo sa ovim igracima koji zaista vrijede - a sve to radi preprodavanja igraca iz Hajduka i glupana na klupi koji tu ne zasluzuje da bude.
Zapamti da mi necemo za naseg zivota ponovo imati ovakvu selekciju igraca kao sada - mi jednostavno nemamo vremena. Dijaspora sve vise odlazi od BiH i igraci van BiH sve vise i vise se okrecu lokalnim reprezentacijama, a iz PLBiH mi jednostavno nemozemo dobiti nista pozitivno.
Zar vrijedi to baciti u vodu na majmuna koji nikad u svojoj karijeri nista nije osvojio kao trener i koji uci svoj posao preko ledja te zlatne reprezentacije?
Nije to samar tebi Calcio - to je samar svima nama - samo ti moras pocet kontat.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 11 sep 2014, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Consigliere
- Kontakt:
Ali, koje spinovanje
Sve vise i vise igraci krivi
Krivi stoperi sto su sami pokrivali 50 metara.
Kriv Avdija jer ne zna.
Kriv Medunjanin jer nije okrenuo sam na 3:2.
Krivi Mujdza i Salihovic jer nisu upisali svaki minut u Bundesligi
Kriv Prcic sto nije razvalio u debiju...
Za pet-sest dana ocekujemPapetovo potpuno oslobadjanje od krivice.
Jadno.

Kriv Avdija jer ne zna.
Jadno.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nismo nikad ni igrali bez krila...calcio je napisao/la:Principatus je napisao/la:Ne *eri. Cuj radi se o jednoj utakmici. Cuj htio je dati sansu mladim. Vrsajevic je izuzetno mlad. Sto nije Susic igrao protiv Liechtensteina? Mladima se daje sansa u prijateljskim utakmicama. Cuj, da dadne sansu mladima. Pa mlad je i Hajrovic.calcio je napisao/la: Polako sa tim stvarima, radi se o jednoj utakmici. Susic je izveo sredinu koja je imala 20, 21, 22, 24 godine. Htio je valjda dati sansu mladimaKakva koncentrisana masa *ranja u jednom postu, svaka cast.
Vidim polako se javljaju i izlaze sa novim glupostima.
Dobio si ti jednu dobru samarcinu, pa sad neznas vise ni sta govoris.calcio je napisao/la: Kao sto kaze @djokica gore iznad, procitaj njegov post, svi smo ovdje dobili samarcine. Nema nevinih.
Govorio sam o sredini, Prcic, Besic, Susic, Pjanic. Nismo nikad igrali sa mladjim igracima na sredini.
Evo ja sam samokritican i priznajem dobio sam samar. Da vidimo vas. Vi koji ste pisali ono sto je lijepo gore objasnio @djokica. Debeli Miske, tromi Medunjanin, sjajni Prcic, fantasticni Bicackic... Pljus pljus.
Nema nevinih, kao sto rekoh. Svi smo isamarani.
Jest da smo svi primili samarcinu, ali ono sto je Pape poslao na teren od prve minute prekjucer je bilo apsolutno nelogicno...
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 11 sep 2014, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Mogao bi teleča glava postati počasni građanin Kipra je ce na novoj Fifinoj ljestvici zahvaljukući njemu napredovati za oko 60 mjesta.Consigliere je napisao/la:Ali, koje spinovanjeSve vise i vise igraci krivi
![]()
Kriv Avdija jer ne zna.
Jadno.
-
- Kontakt:
Ado obrazuj se o cinjenicama pa pricaj.adoo11 je napisao/la:Polako sa tim stvarima, radi se o jednoj utakmici. Susic je izveo sredinu koja je imala 20, 21, 22, 24 godine. Htio je valjda dati sansu mladima, sto bi u slucaju da smo odigrali kako znamo i trebamo (i pobjedili) za njih bilo dobro iskustvo. Na zalost izgubili smo, ali i dalje mislim kad bi opet igrali sa istom postavom da bi dobili. Ovo sto se desilo se desava jednom u 10 utakmica. Sto ne znaci da je postava i taktika bila dobra, ali mislim da smo toliko kvalitetniji da smo svakako trebali dobiti.
Vrsajevic ima 28 godina - a ne 21 ili 22 ili 24.... Znaci nije se davala sansa mladima nego se davala sansa Bratovim igracima da se prodaju van - i mi smo platili radi toga.
Ne lupaj.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 11 sep 2014, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
pa dragi narode ovdje je samo jedan krivac to je ovaj predstavnik Germanie, koji je zalut'o na klupu nacionalnog tima...
Cuj Vrsajevic i Tino Susic igraju, moja majko, ne zna se koji je gori, ovaj prvi cak ni u nasoj ligi nije bio najbolji igrac, a ovaj drugi da te Bog sacuva, sigurno u Zelji, SB, Sarajevu ne bi im'o mjesta u prvoj postavi... Ja da sam umjesto gospode koja igra u ligama petice ne bih sjedio na klupi i bio rezerva ovim parmacima
Cuj Vrsajevic i Tino Susic igraju, moja majko, ne zna se koji je gori, ovaj prvi cak ni u nasoj ligi nije bio najbolji igrac, a ovaj drugi da te Bog sacuva, sigurno u Zelji, SB, Sarajevu ne bi im'o mjesta u prvoj postavi... Ja da sam umjesto gospode koja igra u ligama petice ne bih sjedio na klupi i bio rezerva ovim parmacima
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Znaci niste se pronasli u postu od kolege @djokica? Bas nista?
Dobri ste, svaka vam cast...
Dobri ste, svaka vam cast...

Ovo je nazalost istina i to i ja govorim vec duze vremena. Bas zato nam treba treci napadac i cim vise novih imena u reprezentaciji da se isproba dok jos postoji interes tih igraca koje treba ponekad i nagovarati. Kada ode Dzeko reprezentacija ce biti > 30% slabija. Stopera ili beka jos mozes i nekako zakrpati ali klasnog spicaMostaracVelezovac je napisao/la: Zapamti da mi necemo za naseg zivota ponovo imati ovakvu selekciju igraca kao sada - mi jednostavno nemamo vremena. Dijaspora sve vise odlazi od BiH i igraci van BiH sve vise i vise se okrecu lokalnim reprezentacijama, a iz PLBiH mi jednostavno nemozemo dobiti nista pozitivno.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 sep 2014, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Bas tako.Consigliere je napisao/la:Ali, koje spinovanjeSve vise i vise igraci krivi
![]()
Kriv Avdija jer ne zna.
Jadno.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kriv je Borce
nije analizirao Kipar
Kakav tandem na klupi
tele, Pipi, folkac, Borce.

Kakav tandem na klupi

Zadnja izmjena: AhmetNY, dana/u 11 sep 2014, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Nerminovic
- Kontakt:
BeSha1992 je napisao/la:pa dragi narode ovdje je samo jedan krivac to je ovaj predstavnik Germanie, koji je zalut'o na klupu nacionalnog tima...

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Krivi su ovi s Kipra što se znaju braniti i istrčat' kontru. Mislim da je to Saju iznenadilo.
- calcio
- Kontakt:
Pa ko je kriv za onaj prvi gol, Susic na klupi ili onih 6 igraca + golman koji nisu uspjeli zaustaviti tri kipranina?
Jel' vi uvijek morate braniti Sušića i ako su neke stvari toliko očigledne? Ispadate više smiješni.
Borce je kriv.calcio je napisao/la:Pa ko je kriv za onaj prvi gol, Susic na klupi ili onih 6 igraca + golman koji nisu uspjeli zaustaviti tri kipranina?

Ma sva sreca sto je Kipar bio na drugoj strani, covjece ono nije licilo na nista, NISTA

- Nerminovic
- Kontakt:
PatriJota, sto posto krivac za prvi gol. Niko drugi.calcio je napisao/la:Pa ko je kriv za onaj prvi gol, Susic na klupi ili onih 6 igraca + golman koji nisu uspjeli zaustaviti tri kipranina?

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- calcio
- Kontakt:

Evo lijepo se vidi, svi su na svojim pozicijama, stoperi, bekovi, zadnji vezni... znaci nikako ne mozemo taktiku okriviti za ovaj gol.
- Consigliere
- Kontakt:
Tom logikom svaki trener bi do smrti vodio jedan te isti klub ili repku. Kako je on ista kriv kad nije na terenu?! Yebote zivot, dobije nas 140. ekipa svijeta, neki jos brane naseg Dragog Vodju. Niko bi visio na Trgu Bana Jeacica do sadacalcio je napisao/la:Pa ko je kriv za onaj prvi gol, Susic na klupi ili onih 6 igraca + golman koji nisu uspjeli zaustaviti tri kipranina?

Fit Tony: I keep my friends close...
- Principatus
- Kontakt:
Ne kacite se za prijatelje i placenike Germanije Sportagenture i saveza.
Nije njima u interesu diskusija, nego postepeno relativiranje onoga sto se desilo, svaljivanje krivice na igrace, blacenje istih i tako dalje. Stara taktika.

Nije njima u interesu diskusija, nego postepeno relativiranje onoga sto se desilo, svaljivanje krivice na igrace, blacenje istih i tako dalje. Stara taktika.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I to za muda bi ga objesili.Consigliere je napisao/la:Tom logikom svaki trener bi do smrti vodio jedan te isti klub ili repku. Kako je on ista kriv kad nije na terenu?! Yebote zivot, dobije nas 140. ekipa svijeta, neki jos brane naseg Dragog Vodju. Niko bi visio na Trgu Bana Jeacica do sadacalcio je napisao/la:Pa ko je kriv za onaj prvi gol, Susic na klupi ili onih 6 igraca + golman koji nisu uspjeli zaustaviti tri kipranina?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.