Gerrard je tek u 35 godini zivota izdao knjigu a gdje ces porediti Stevia sa tim isprdkom.SiamoNoi je napisao/la:Crotone,Palermo i Empoli.
Čuvajte Pescaru
Gerrard je autobiografiju imao sa 25-26.Rooney sa 21 godinom.Samo neki od primjera.Ne kazem da nije debilno,ali isto tako nije jedini._forzamilan_ je napisao/la:Ovaj Icardi mi je rijetko iritantan igrac al sa je pokazao sa ovom autobiografijom da je bas glup. E cuj 23 god ima autobiografiju igra lopte jbt led na sta je ovo sve spalo? A drago mi je radi Lopeza i sto su ga sad i Interovci **** svaka cast.
Ljajić je majstor.Šteta što je nevjerojatno lijen.On,Jovetić...to je ta ekipa koja je mogla puno više,a jednom je vrh Torino,drugom će bit kad se vrati u Fiorentinu.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: RE: Re: Serie A
Re: Serie A
Tesko, skoro nemoguce, ali ako pokida ove sezone; Sevilla, Dortmund, Tottenhem, Napoli, pa i Juve, sto da ne...JuventinoVero je napisao/la: Koji transfer karijere, bayern, barselona, real??
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Meni google kaže da je 2006.A tad je imao 25 ili 26.JohnCasey je napisao/la:Gerrard je tek u 35 godini zivota izdao knjigu a gdje ces porediti Stevia sa tim isprdkom.SiamoNoi je napisao/la:Crotone,Palermo i Empoli.
Čuvajte Pescaru
Gerrard je autobiografiju imao sa 25-26.Rooney sa 21 godinom.Samo neki od primjera.Ne kazem da nije debilno,ali isto tako nije jedini._forzamilan_ je napisao/la:Ovaj Icardi mi je rijetko iritantan igrac al sa je pokazao sa ovom autobiografijom da je bas glup. E cuj 23 god ima autobiografiju igra lopte jbt led na sta je ovo sve spalo? A drago mi je radi Lopeza i sto su ga sad i Interovci **** svaka cast.
Ljajić je majstor.Šteta što je nevjerojatno lijen.On,Jovetić...to je ta ekipa koja je mogla puno više,a jednom je vrh Torino,drugom će bit kad se vrati u Fiorentinu.
Ali cuj, knjiga koju izdaje nogometas
Davno se Pervan naruga takvima.
Davno se Pervan naruga takvima.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
ma nema to veze, knjigu moze napisat svako, ako ima sta napisat i ako ima neko ko ce to citat
al glupo je da se u tim godinama pise autobiografija :lol:
al glupo je da se u tim godinama pise autobiografija :lol:
- akisarajevo92
- Kontakt:
'
Autobiografiju je izdao sa 27 godina, a knjigu o vremenu provedenom u LFC sa 35 g.JohnCasey je napisao/la:Meni google kaže da je 2006.A tad je imao 25 ili 26.SiamoNoi je napisao/la: Gerrard je tek u 35 godini zivota izdao knjigu a gdje ces porediti Stevia sa tim isprdkom.
Don't believe the hype.
Ma na autobiografiju i mislim.Piše published September 2nd 2006.26 godina.
Napoli rutinski :kafa:
- senadrosoner
- Kontakt:
Sve ce uprskat Napoli na kraju ako izgube veceras.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- muha milanez
- Kontakt:
Ide ovo u keca sigurno..
Nevjerojatno
Nevjerojatno
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Loši su brate.
- muha milanez
- Kontakt:
Očito da ih drma kriza žestoka, nisam odavno više nervoze i nesigurnosti vidio u igri Napolia. A i Sarri bezveze izostavio neke bitne igrače u ključnom trenutku. Ovako su zakomplikovali žestoko..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Tko ce okladu Inter među prve tri ekipe?
Ali vrijedi samo ako De Boer ostane do kraja sezone na klupi.
gustas li purgeru kao sto gustam i ja :kafa:
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Yebo ga Maggio, daj stavi više Roga da riješi par utakmica i onda ga niko neće izbaciti. 3 poraza u nizu, fali puno napadač. Mertens i Callejon najbolji
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
koga ce Rog izbacit, kapitena Hamsika, destruktivca Allana ili mozda ponajboljeg igraca ekipe prole sezone i organizatora igre, Jorginha.. krv ce on morat propisat da potane standardan, suhi talenat ga tamo nece dovest sigurno
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Neka ga stavi malo, nisi ga ti pratio. Može slobodno igrati umjesto Allana. Jorginho večeras tragičar
LeBron James
Guštat ću ako Bešiktaš otkupi Erkina,do tada mi nisu baš simpatičniChinaglia je napisao/la:gustas li purgeru kao sto gustam i ja
upratio sam ga u Dinamu, al jos bolje poznajem ove nabrojane
mladim i talentovanim igracima nije pametno dolazit u Serie A, pogotvo ne u ekipe kao Napoli gdje je velika kokurencija za njih, posto talijani vise vjeruju iskustvu, nego mladosti..
mladim i talentovanim igracima nije pametno dolazit u Serie A, pogotvo ne u ekipe kao Napoli gdje je velika kokurencija za njih, posto talijani vise vjeruju iskustvu, nego mladosti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.