FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
O derbiju,rivalstvu,ocekivanjima i sl. pisite ovdje!
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=60&t=3506
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ShkaFishKafNjaK
- Kontakt:
Za ovaj stil igre koji Amar preferira Lazar skoro na svakoj utakmici može dobiti minimalnu ocjenu 9. OK...neće ga gol pa šta sad? Kako bi vama bilo da vam 100-200 fudbalskih laika sa sjevera psuje za svaku sitnicu? Čovjek je pod ogromnim pritiskom svaku utakmicu i sve to utiče na njegovo samopouzdanje i koncentraciju. Dajte čovjeku malo podrške da dobije krila i igra bez straha da će mu tih 100-200 laika sa sjevera početi psovati za svaku sitnicu ili ne daj Bože sačekati negdje poslije utakmice. Istina sve je manje galamdžija na Lazarov račun i daje se zaslužena podrška kad ga neće koju on cijeni i trudi se da opravda to.
Sada izgleda kao da svršavam na Lazara ali me nerviraju ovi "poznavaoci" fudbala koji očigledno loptu ni u svojoj mahali nisu šutnuli nego išli raji po vodu pa dođu i pričaju kako je neko loš napadač ako ne zabije 2-3 gola po utakmici.
O Mirku i Čulumu neću puno...samo ću reći svoje mišljenje da je Mirko među najbolja 3 ako ne i najbolji poslijeratni lijevi bek kojeg je Željo imao. Isti ti igrači su nam donijeli titulu nakon dugo vremena i treba im skinuti kapu za to.
Sada izgleda kao da svršavam na Lazara ali me nerviraju ovi "poznavaoci" fudbala koji očigledno loptu ni u svojoj mahali nisu šutnuli nego išli raji po vodu pa dođu i pričaju kako je neko loš napadač ako ne zabije 2-3 gola po utakmici.
O Mirku i Čulumu neću puno...samo ću reći svoje mišljenje da je Mirko među najbolja 3 ako ne i najbolji poslijeratni lijevi bek kojeg je Željo imao. Isti ti igrači su nam donijeli titulu nakon dugo vremena i treba im skinuti kapu za to.
ko zna koliko je gdje stolica, zna i da je bilo najmanje 5.000 ljudi. sve se može vidjeti na slikama.
ne palite se na pitarsku šuplju.
jarane,IZVNI,ali stvarno ...ima li smisla,pa bio je prenos....nije ba niko corav jbt
ne palite se na pitarsku šuplju.
jarane,IZVNI,ali stvarno ...ima li smisla,pa bio je prenos....nije ba niko corav jbt
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Stole iz Bora
- Kontakt:
tik-tak je napisao/la:cak stavise ja navijam za zelju a ne za sarajevo
i da gadi mi se i to fuj
Fuj ..tik-tak je napisao/la:osime napusi se ti k ite
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Haha, u laži su kratke nogeStole iz Bora je napisao/la:tik-tak je napisao/la:cak stavise ja navijam za zelju a ne za sarajevo
i da gadi mi se i to fujFuj ..tik-tak je napisao/la:osime napusi se ti k ite
Nego, jel se meni učinilo, ili sam jučer vidio na klupi Omara Baljića ?
jel ti fakat hoćeš da kažeš da je pola stolica ili manje bilo popunjeno? mislim, kad su svi došli, zbog termina?
otkud tolika potreba da se unizi tuđe?
otkud tolika potreba da se unizi tuđe?
kerlu treba odmah staviti u repku,bolji je od nadarevica i mravca
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nije ti se ucinlo, bio je na klupi.Omar500 je napisao/la:Nego, jel se meni učinilo, ili sam jučer vidio na klupi Omara Baljića ?
AMAR OSIM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Potpis jarane, jucer je pokazao da je momak koji je dorastao repkizolaTM je napisao/la:kerlu treba odmah staviti u repku,bolji je od nadarevica i mravca
Nella gioia e nel dolore per Inter amore... FC INTER !!!
Šehić 7
Marković 6,5
Mešić 7 (Gančev 7)
Kerla 8,5
Radovanović 7,5
Ćulum 7 (Savić 7)
Svraka 6,5
Zeba 7,5
Višća 7
Bešlija 6,5 (Čolić 7,5)
Popović 7

Marković 6,5
Mešić 7 (Gančev 7)
Kerla 8,5
Radovanović 7,5
Ćulum 7 (Savić 7)
Svraka 6,5
Zeba 7,5
Višća 7
Bešlija 6,5 (Čolić 7,5)
Popović 7
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
ali zato vi dajete golove iz izrađenih akcija.
istom tom borcu ste dali...koliko ono? ah da, nijedan
istom tom borcu ste dali...koliko ono? ah da, nijedan
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
bistrikboy je napisao/la:O derbiju,rivalstvu,ocekivanjima i sl. pisite ovdje!
ni poklonjeni penal niste mogli realizovati
bolje tri na silu, nego nijedan lepršavom igrom od noge do noge koju smo mogli vidjeti na prenosu
bolje tri na silu, nego nijedan lepršavom igrom od noge do noge koju smo mogli vidjeti na prenosu
Ne obazirite se na ove balavce. Sada u nedelju uzeti Sarajevo, igrom kao protiv Borca. Samo strpljenja i ne srljati. I ako kiša ne bude padala ovih dana, onda ćemo vidjeti još više od Višće, Zebe, Bešlije i ostalih. Kerla beton, ovaj Sušić bi ga morao u repku pozvati, ali Sušić nema pojma. Ne prodati nikog na polusezoni, pojačati par pozicija, a možda i neko iz omladinskog pogona dobije šansu. Ili možda Baljić, mali Hodžić sigurno će dobiti priliku u budućnosti. Bio bi prezadovoljan kada nikog ne bi prodali + doveli par pojačanja. Mogli bi nešto uraditi tada u Europi
i sandžaklije su ljudi, jedan bivši kapiten je uredno govorio željA
šta fali, nemojmo biti šovinisti
šta fali, nemojmo biti šovinisti
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"