HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

helmet
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la helmet » 11 jun 2010, 14:02

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
helmet je napisao/la:Prvo, na uštrb nekog drugog ne možete biti ničiji ponos. A i još se vi pure morate najesti da bi nečiji ponos bili tj. nemoj se majke ti stavljati u rang jednog Celtica. Nego zahvalite srpskoj tribini i sličnim što imate ikako navijače koji prate klub širom države. Oni su tu čisto iz furke ne iz ljubavi. A usput, uvijek se fol diče a ustvari to se samo vade iz raznih situacija na to hrvatstvo.
Mi ćemo iz furke uvijek biti među prvima i igrati europu, a vi iz ljubavi borit ćete se za opstanak, kao što je i vrijedilo zadnjih 10-tak godina... :mrgreen:
Paćenik otpepaj s teme, bolje biti bilo da pokreneš kakvu humanitarnu akciju za pomoć svom klubu :lol:
Bolan, doći sve na svoje. Samo strpljenja, a ti uživaj dok možeš.

A svojim postovima želim samo reći da džaba pokušavate stvoriti neku lažnu sliku te velike ljubavi prema klubu i 'hrvatstvu' jer to su šuplje, čisto inat i furka. ;)
... mi ne biramo, mi smo izabrani...

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 11 jun 2010, 14:06

Uživaj, ipak ste vi klub na europskom nivou :mrgreen:
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 11 jun 2010, 14:06

@krovo

Napisao sam gore, iz banjaluckih novina (Blic). Izgleda da cete ocerupati Laktase. :mrgreen:
Takodje, pise da ste vec doveli Todorovica iz Leotara.

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 11 jun 2010, 14:07

Kakav god da je, moj je ! Rezervnog nemam kao neki. :?

krovo
Kontakt:

Post Postao/la krovo » 11 jun 2010, 14:09

helmet je napisao/la:
helmet je napisao/la:Prvo, na uštrb nekog drugog ne možete biti ničiji ponos. A i još se vi pure morate najesti da bi nečiji ponos bili tj. nemoj se majke ti stavljati u rang jednog Celtica. Nego zahvalite srpskoj tribini i sličnim što imate ikako navijače koji prate klub širom države. Oni su tu čisto iz furke ne iz ljubavi. A usput, uvijek se fol diče a ustvari to se samo vade iz raznih situacija na to hrvatstvo.
Mi ćemo iz furke uvijek biti među prvima i igrati europu, a vi iz ljubavi borit ćete se za opstanak, kao što je i vrijedilo zadnjih 10-tak godina... :mrgreen:
Paćenik otpepaj s teme, bolje biti bilo da pokreneš kakvu humanitarnu akciju za pomoć svom klubu :lol:
Bolan, doći sve na svoje. Samo strpljenja, a ti uživaj dok možeš.

A svojim postovima želim samo reći da džaba pokušavate stvoriti neku lažnu sliku te velike ljubavi prema klubu i 'hrvatstvu' jer to su šuplje, čisto inat i furka. ;)
a fundamentalista sto se raspricao, u nas čisti inat? Pa bola jedino u utakmici sa Zrinjskim vaš spiker sveprisutne pozdravlja sa Alah uekber ili tako nesto!?
Forza Zrinja...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 11 jun 2010, 14:10

helmet je napisao/la:

Kako bola nermate, pa s kim ste dijelili šalove, s kim ste dolazili navijati pod bijeli brijeg?? Navijate za najmanje 4-5 reprezentacija.
Hajde bola odmori malo. Ima još tema na ovom forumu.

FGR
Kontakt:

Post Postao/la FGR » 11 jun 2010, 14:13

Cuspajz je napisao/la:fgr ti ocigledno i dalje zivis u zabludi cim ti nije jasno zasto velez ne igra pod bijelim brijegom ,80 godine su prosle i velez je nepozeljan na tom stadionu i tom podruciju opcenito tako da nema tu sto velezu nedaju pod bijeli brijeg i slicno ,jednostavno svaka domaca utakmica bi im bila gora o svakog gostovanja ubjedljivo a na ulicama bi bio obracun navijaca svaki vikend a to nije nikome u interesu ,mislim da su ovo dovoljni razlozi da velez zaboravi na taj stadion a ti i slicni malo razmislite kad pisete o toj temi :mrgreen:
Kako nepoželjan?U svom gradu?Mislim da ima dosta vise navijaca Veleza u samom gradu Mostaru od navijaca zrinjskog,tako da to sto ti pricas su gluposti,cuj nepoželjan???I stavi se ti u poziciju navijaca veleža nemogu na svoj stadion,u 21 vijeku samo zato sto su druge vjere,boje dresa sta li??I vi pistete ovdje o postenju,zauzeli ste taj stadion u ratu i izgleda ce citav vijek biti vas,pa valjda je bilo navijaca Veleža i u zapadnom Mostaru i pod bijelim brijegom???nemam nista protiv zrinjskog neka vas,jel al zabranjivati nekome da igra fudbalsku tekmu na stadionu gdje su citav zivot igrali je smoijesno.Pa nama igraci Slavije dolaze na trening na koševo,treniraju ljudi sta treba da im provjeravamo krvne zrnce?

miško14
Kontakt:

Post Postao/la miško14 » 11 jun 2010, 14:14

Marin je napisao/la:
helmet je napisao/la:

Kako bola nermate, pa s kim ste dijelili šalove, s kim ste dolazili navijati pod bijeli brijeg?? Navijate za najmanje 4-5 reprezentacija.
Hajde bola odmori malo. Ima još tema na ovom forumu.
Dobra.

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 11 jun 2010, 14:28

Fundamentalist ? Za ovo treba odmah ban jer samo bezobrazan i glup ne vidi šta ovaj s takvim riječima hoće da kaže.

A ovo za selam na stadionu, desio se i to dok VI NISTE BILI NA STADIONU ali opet nije uredu i treba napomenuti i to na kakav je smijeh isti taj pozdrav naišao na tribinama. Jbg, ne možemo ni mi obični navijači na sve utjecati, svugdje ima izuzetaka pa se i dešavaju takve stvari dok u vas su ovi suprotni izuzetci ali o tom potom.

I opet to je ništa, čista nula naspram onoga što se nama radilo ali hajde, trpimo i trpit ćemo. Nije problem !

Hajd' neću više gnjaviti.

miško14
Kontakt:

Post Postao/la miško14 » 11 jun 2010, 14:30

helmet je napisao/la:Fundamentalist ? Za ovo treba odmah ban jer samo bezobrazan i glup ne vidi šta ovaj s takvim riječima hoće da kaže.

A ovo za selam na stadionu, desio se i to dok VI NISTE BILI NA STADIONU ali opet nije uredu i treba napomenuti i to na kakav je smijeh isti taj pozdrav naišao na tribinama. Jbg, ne možemo ni mi obični navijači na sve utjecati, svugdje ima izuzetaka pa se i dešavaju takve stvari dok u vas su ovi suprotni izuzetci ali o tom potom.

I opet to je ništa, čista nula naspram onoga što se nama radilo ali hajde, trpimo i trpit ćemo. Nije problem !

Hajd' neću više gnjaviti.
Svaka čast za zadnju rečenicu. Imaš piće gdje god želiš samo idi na temu o svom klubu koji voliš.

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 11 jun 2010, 16:25

samo još sebe možete lagati i vaše prijatelje kojima virite iz stražnjice od 92 godine.
sramota neviđena al eto pravi se to ko ponos neki.

vi bola samo iz inata postojite i gledate u leđa zrinjskom od rata na ovamo, kao što je bilo i do 45, i niste sposobni sami napraviti ništa.

za stadion po stoti put se pišu laži.

stadion je gradski i nije zrinjskog, on tu igra utakmice i plaća najam.
velež da želi da igra tu mogao bi ali neće jer bi im bilo kao da su u gostima.
naravno da poslije ratase to nije moglo jer ljudi rat je bio između hrvata koji su na zapadu i muslimana koji su na istoku. jedni su za velež drugi za zrinjski.

i na kraju koliko ljudi u mostaru za koga navija reći će samo jedna činjenica da je velež najveću posjetu imao samo protiv zrinjskog i to je 4000max 4500 ljudi. to je jedina nepobitna činjenica isto kao što vi sve lažete pa i broj ljudi sa svake tekme prikazujete tri puta veći.

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 11 jun 2010, 16:39

HUM je napisao/la:samo još sebe možete lagati i vaše prijatelje kojima virite iz stražnjice od 92 godine.
sramota neviđena al eto pravi se to ko ponos neki.

vi bola samo iz inata postojite i gledate u leđa zrinjskom od rata na ovamo, kao što je bilo i do 45, i niste sposobni sami napraviti ništa.

za stadion po stoti put se pišu laži.

stadion je gradski i nije zrinjskog, on tu igra utakmice i plaća najam.
velež da želi da igra tu mogao bi ali neće jer bi im bilo kao da su u gostima.
naravno da poslije ratase to nije moglo jer ljudi rat je bio između hrvata koji su na zapadu i muslimana koji su na istoku. jedni su za velež drugi za zrinjski.

i na kraju koliko ljudi u mostaru za koga navija reći će samo jedna činjenica da je velež najveću posjetu imao samo protiv zrinjskog i to je 4000max 4500 ljudi. to je jedina nepobitna činjenica isto kao što vi sve lažete pa i broj ljudi sa svake tekme prikazujete tri puta veći.
citiram od pocetka do kraja..... ;)

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 11 jun 2010, 16:54

Druze Tito skrenuli smo s puta sad nas ebu i Kurta i Murta

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 11 jun 2010, 17:09

e baš taj zločinac tito nije poželjan da se spominje na ovoj temi.
administracijo radi nešto. taj nas je kriminalac pokušao ugasiti ali mu na njegovu žalost nije uspjelo.
poput feniksa smo se vratili i izdigli u jednu prekrasnu priču koju žive svi oni koji navijaju za ovaj naš klub.

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 11 jun 2010, 17:15

Nevjerovatno kako okrecete vodu na svoj "ugrozeni" mlin...

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 11 jun 2010, 17:51

Na ovom forumu svaki navijac Zrinjskog je dijete jer sumnjem da je iko ovdje stariji od 20 god. jer da su stariji nebi sigurno navijali za Zrinjski jer tad Zrinjski jednostavno nije ni postojao i sad je Zrinjski samo malo mrtvo slovo na papiru i on Velezu nikad nece biti ni do koljena jer koga interesuju rezultati iz ove nove drzave ovdje se gleda historija i svetinja ako si stariji sigurno prije rata nisi navijao za Zrinjski a ako nisi pitaj oca ko je veci klub od koga... ;) ;)

PS
Imas moj respect zato sto si reko da ti je Bosna domovina a ne Hrvatska
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 11 jun 2010, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miško14
Kontakt:

Post Postao/la miško14 » 11 jun 2010, 17:53

Arogantni je napisao/la:Na ovom forumu svaki navijac Zrinjskog je dijete jer sumnjem da je iko ovdje stariji od 20 god. jer da su stariji nebi sigurno navijali za Zrinjski jer tad Zrinjski jednostavno nije ni postojao i sad je Zrinjski samo malo mrtvo slovo na papiru i on Velezu nikad nece biti ni do koljena jer koga interesuju rezultati iz ove nove drzave ovdje se gleda historija i svetinja ako si stariji sigurno prije rata nisi navijao za Zrinjski a ako nisi pitaj oca ko je veci klub od koga... ;) ;) ;)
Evo opet frustriranog :)

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 11 jun 2010, 17:56

miško14 je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Na ovom forumu svaki navijac Zrinjskog je dijete jer sumnjem da je iko ovdje stariji od 20 god. jer da su stariji nebi sigurno navijali za Zrinjski jer tad Zrinjski jednostavno nije ni postojao i sad je Zrinjski samo malo mrtvo slovo na papiru i on Velezu nikad nece biti ni do koljena jer koga interesuju rezultati iz ove nove drzave ovdje se gleda historija i svetinja ako si stariji sigurno prije rata nisi navijao za Zrinjski a ako nisi pitaj oca ko je veci klub od koga... ;) ;) ;)
Evo opet frustriranog :)
Ko ti je reko da sam isfrustriran a ko ti je reko da navijam za Velez ja navijam za najveci klub u drzavi a ti skontaj koji je to a klub za koji ja navijam uglavnom ima najveci uspjeh u Evropi ikada ostvaren od strane BH klubova...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miško14
Kontakt:

Post Postao/la miško14 » 11 jun 2010, 17:58

Pa šta radiš nego tovde nego prosipaš frustracije. Tvoj klub plače za tvojim komentarima

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 jun 2010, 18:01

Tema!

Ovo nije forum na kojem mozete o politici.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.