Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
HareTM je napisao/la:jesi ti onaj sto ti se mama zove jasmina pa te svi zezaju ako jesi znmateThe Maniacs '87 je napisao/la:Hare kraljuja sam ti Deni iz VII-3
najjaci si pravi novi video i malo nas spomeni ove sa foruma
Tema su novi dresovi Barcelone.don_burza je napisao/la:Kod ovih domacih dresova kombinacija boja ko na Dzezvi od moje nene rahmetli
Sto ja imam osjecaj da ovo ne bi nikad zavrsilo na ovoj temi da ga je napisao npr. SarajlijicaVirtu4l je napisao/la:Tema su novi dresovi Barcelone.don_burza je napisao/la:Kod ovih domacih dresova kombinacija boja ko na Dzezvi od moje nene rahmetli
Ima ba i Virtu smisla za humorVirtu4l je napisao/la:Ipak sam bio korektan. Nakon prvog poraza Srđanovog sina (MC) i nisam previše komentarisao, sačekao sam par sedmica. Jbg, morao sam vidjeti jeli to stvarno bilo do dedine smrti ili do talenta. Sad sam siguran, nema pokojni deda veze sa tim - kriv je talenat, hvatanje loptice u penjanju ili možda bekend sa planete Jupiter. A sa druge strane mreže, Svemogući je u jedno tijelo stavio Usaina Bolta, Carla Lewisa, Jesse Owensa, onda je to malo izmiksao Blankom Vlašić, Sergejom Bubkom i Yelenom Isinbayevom - tako da smo dobili vrhunskog atletičara, koji usput mora malo da drži reket, tu i tamo odservira koju lopticu, jbg, može se i bez talenta, bitna je motorika.
ma isfur'o se burza...nije vise to to...HZ_ilidzaa je napisao/la:Sto ja imam osjecaj da ovo ne bi nikad zavrsilo na ovoj temi da ga je napisao npr. SarajlijicaVirtu4l je napisao/la:Tema su novi dresovi Barcelone.don_burza je napisao/la:Kod ovih domacih dresova kombinacija boja ko na Dzezvi od moje nene rahmetli, nego post je burzin i mora bit' smijesno
don_burza je napisao/la:
Mogu misliti kako ce to izgledati
Vraca se prosjecni Amerikanac sa posla a na jednoj strani ulice hanume po stolovima igraju Sotu i kolce a na drugoj rokaju Asereje ja
Vamo dim od cevapa , u pozadini cujes Indiru na francuskom , vamo Enes razvuko ono aaaaaaa u Bosanac da asfalt puca
NAravno da taj Amerkanac skrene uzme pusku i ode pucat po Iraku
sad kad im dovedu enesa begovica i envera lugavica kicetadon_burza je napisao/la:pa kako necu biti isfur kad mi je nena umrla![]()
nego ne znam je ko vidio ovo
Bas opravdava ovo sto sam pisao
Hhahahahaha, najjači !!!Probisvjet je napisao/la:هذالرزقناماله من نفادان الله يرزق من يشاء بغير حساب انMinjonKocka je napisao/la:da utvrdite dobro gradivo za sljedeće sezone...
Nije Sloboda ispala iz lige...
Autor E. Borovina | Objavljeno 23.05.2012. u 07:54
Završena je još jedna sezona nogometne Premijer lige BiH. Još prije nekoliko kola znalo se ko je šampion. Željezničar je bio neumoljiv i "davno" završio posao.
A, i Kozara je "davno" ispala. Na 15. mjestu na tabeli završila je tuzlanska Sloboda.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Leotar pobijedio na svom travnjaku i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Željo izgubio na gostovanju na kojem je pobijedio samo jednom u posljednjih deset utakmica.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je GOŠK pobijedio u Vrapčićima i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Velež izgubio na stadionu, na kojem je ovog proljeća dobio samo dvije utakmice.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Rudar iz Prijedora na svom terenu dobio Zrinjskog, ekipu koja je ovog proljeća u gostima dobila samo jednu utakmicu, niti je Sloboda ispala zato što je Zrinjski ove sezone izgubio tek jednu od osam odigranih utakmica protiv Slobodinih konkurenata za opstanak (Slavija, GOŠK, Rudar, Leotar).
Sloboda nije uspjela izgubiti jedan razlike na gostovanju kod direktnog konkurenta za opstanak u Premijer ligi BiH, Slavije.
Nije Sloboda ispala iz lige... Sloboda je samu sebe izbacila iz lige
الله هو
الرزاق ذو القو ة المتين كلوا من رزق ربكم واشكرواله
E Evo ti sada. Poludices i svi koji podyebaju Slobodu. Morao sam otici kod komsije da vam sihr napravi!
bagrcavi je napisao/la:Ja se samo brinem hoće li nam sad so poskupiti ?
Koje zlotyler durden je napisao/la:al ne mozes ovo napisat![]()
![]()
![]()
![]()
HareTM je napisao/la:jesi ti onaj sto ti se mama zove jasmina pa te svi zezaju ako jesi znmateThe Maniacs '87 je napisao/la:Hare kraljuja sam ti Deni iz VII-3
najjaci si pravi novi video i malo nas spomeni ove sa foruma
Ismija se posteno, kaze lova Agueru ideBlue_He4rt je napisao/la:Aguero i Tevez ce to popoloviti i napraviti sebi jednu simpaticnu vikendicu na krhkom brezuljku.Xardas je napisao/la:kome ide ta lova agueru?Elegant je napisao/la:Joey Barton zbog iskljucenja i udaranja Aguera kaznjen sa 12 utakmica suspenzije i 75.000 funti.
štrumfpičić čestita evropu vucicima sa otoce prije par danagavran je napisao/la:citam malo forum i koliko vidim vi niste krivi sto ja sloboda ispala,
usput sretno u evropi(nije podyebavanje)
Meni pravo smiješnobagrcavi je napisao/la:Veoma smiješno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.