Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ovaj njihov standardni crno-bijeli dres solidan, ostali majko moja
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kakvi su dresovi govori i izraz lica igrača 
Mislim, ovaj sredina je ok, al lijevi isto Sevilla i Betis ujednom, desni hmmm
Mislim, ovaj sredina je ok, al lijevi isto Sevilla i Betis ujednom, desni hmmm
Colour of Manchester is blue...
uopste nije ni jedan dres ok.. unistili su ljepotu.. kako cu gledati ovu sezonu jbte..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kako nije, ovaj u sredini je baš cool, standardan dres Stare Dame, dok ova dva su fakat malo isfur i šega mi da su to Juventusovi dresovi, Juve ja mislim da nikad nije imao ljepši dres od ovoga:

nije standardan.. skroz se promjenio.. gledaj proslog

ljepota..

ljepota..
Ma dobro nisam baš mislio na ovaj od prošle sezone, al inace boja kluba na dresovima sa prugama su standardni za klubove. Meni su bolji ovi sadasnji nego od prosle, al fakat...
ok, crno-bijela boja je tu stoljece citavo.. ali ja se vise osvrcem na design.. design je odvratan! realno..
na sta spada Nike jbt...izgleda da Puma polako uzima primat sto se dresova tice, ljepsi su Legeini dresovi od ovih
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
gostujuci i treci dresovi bijeli
, a i zguzvani im sorcevi 
- JuveSissoko
- Kontakt:
crkla peglaQUARESMA 18<<< je napisao/la:gostujuci i treci dresovi bijeli, a i zguzvani im sorcevi
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Po meni neshvatljiv potez Kjaera da pored Tottenhama izabere Wolfsburg
Genoa dovela golmana Eduarda, a Milan nekog 19-g stopera
Genoa dovela golmana Eduarda, a Milan nekog 19-g stopera
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
ni meni momak nije jasan.. pjevao kako voli Palermo, kako mu je lijepo, tamo bio glavni igrac uz Miccolija.. ove sezone Europa Ligu bi igrao i od u Wolfsburg 
Pusti to, ko vise ponudi taj klub vise "volis". Kjær izgleda po onoj nasoj, kud svi turci tu i mali Mujo
Nego, kod Adriana se nista nije promjenilo, momcina prespavao trening...garant ga negdje zalomio noc prije
Nego, kod Adriana se nista nije promjenilo, momcina prespavao trening...garant ga negdje zalomio noc prije
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Palermo ima bolje igrace od Wolfsburga, iz Palerma igraci ne zele da idu kao sto tamo hoce Dzeko i Miske.. Palermo igra Europa Ligu.. Palermo je ljepsi grad.. tu je stekao ime i prezime, sve je imao u Itaiji.. 
mozda se hladnom Dancu i ne svidja topli Palermo 
Blize mu kucanevjernik je napisao/la:mozda se hladnom Dancu i ne svidja topli Palermo
Realno, Wolfsburgh ima pare!
nema potpisa
pa da igraju takve zvijezde u Palermu kao Dzeko i Miske i oni bi htjeli otici u neki veci klub kao sto zele iz Wolfsburga i trazilo bi ih pola evrope kao sto sad traze Dzeku i Misimovica...nego ako dodje koja dobra ponuda sto da ne bi npr Cavani otisao ( cast samo Miccoli-u ) to je to...kakav je koji grad nema veze sa klubom da je tako svi bi letili po Dubaiu i sta ja znam gdje vec neItalia je napisao/la:Palermo ima bolje igrace od Wolfsburga, iz Palerma igraci ne zele da idu kao sto tamo hoce Dzeko i Miske.. Palermo igra Europa Ligu.. Palermo je ljepsi grad.. tu je stekao ime i prezime, sve je imao u Itaiji..
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
prije svega Dzeko jeste zvijezda i to prava.. ali Miske ti je ranga Miccolija.. samo sto je Miske mladji.. imas tu i mladog Cavanija, Pastorea, Kjaera.. vise igraca i boljih je bilo u Palermo.. razlika, Dzeko i Miske mole da idu, dok Miccoli ostaje, Cavani rece da ce otici samo u Juve ili Chelsea.. dok za Pastorea se nista i ne prica..
isto? pa jel isto igrati za Siroki i za Sarajevo/Zelju? u Sirokom imas dva granapa, jedan kafic i trafiku, dok u Sarajevu imas sta ti dusa hoce.. prvi ja licno bi gledao grad.. qite bi se yebavao kao Vedo i Sejo na onom selu, vec otisao u velegrad gdje citav zivot imas.. jos ako je neki grad na moru kao sto je Palermo.. ne moras nista uraditi, samo ukucaj na google prvo Wolfsburg city, pa onda Palermo.. i vidjet ces, mozda, razliku..
isto? pa jel isto igrati za Siroki i za Sarajevo/Zelju? u Sirokom imas dva granapa, jedan kafic i trafiku, dok u Sarajevu imas sta ti dusa hoce.. prvi ja licno bi gledao grad.. qite bi se yebavao kao Vedo i Sejo na onom selu, vec otisao u velegrad gdje citav zivot imas.. jos ako je neki grad na moru kao sto je Palermo.. ne moras nista uraditi, samo ukucaj na google prvo Wolfsburg city, pa onda Palermo.. i vidjet ces, mozda, razliku..
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
@Italia
Ti očigledno nisi nikad bio u Širokom, a da ne govorim o klupskoj infarstrukturi ovog giganta. Novac = fudbal, ako do ovog trenutka to nisi shvatio, stvarno ne znam kad ćeš.
Palermo je lijep grad, no trenutno je kvalitet Serie A u padu, te se igrači odlučuju za odlazak(nova iskušenja, kvalitetnija liga i novac). Zar ti misliš da Kjaer može zaraditi u Palermu kao u Wolfsburgu?
Ti očigledno nisi nikad bio u Širokom, a da ne govorim o klupskoj infarstrukturi ovog giganta. Novac = fudbal, ako do ovog trenutka to nisi shvatio, stvarno ne znam kad ćeš.
Palermo je lijep grad, no trenutno je kvalitet Serie A u padu, te se igrači odlučuju za odlazak(nova iskušenja, kvalitetnija liga i novac). Zar ti misliš da Kjaer može zaraditi u Palermu kao u Wolfsburgu?
znam da moze vise zaraditi da je ostao barem jos jednu sezonu u Palermu.. jer sad ima 21 godinu cini mi se, i ovi ce ga iz Wolfsburga zaebavati jos najmanje 3 godine.. za te 3 godine mogao je odigrati jednu DOBRU sezonu u Palermu jer igrao Europa Ligu i onda se prodati nekom jacem.. da da, Serie A je u padu pa europski prvak neki klub iz Italije.. slazem se, u padu