NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Moglo bi uskoro biti finalizirano prvo pojačanje, riječ je o defanzivnom veznom
.

eto de mi objasni nakojoj ste to zvijezdinoj utakmici navijali.necko_gradacac je napisao/la:samo ti grickaj kospe balavce... ahhh sto mrzim ove sto su poceli pratiti Zvijezdu tek kad je pocela i bolje rezultate da ostvaruje... gdje si bio prije yebem mu sikiru... tad sam navijo a i sad navijam .... VJERNI NAVIJAC ZVUEZDE...mmmirza je napisao/la:]pa dzaba pametujete. vas 50 i niste navijaci zvijezde.gledate samo sebe.skontajte se kad ste koju marku iz svog dzepa dali.
ZVIJEZDA ustvari i nema navijace, ali ima najbolju publiku u Bi H.ako bogda stavice oni iz gola ne providno platno pa se nece moci ni gledati iza sume.
a vama ako se ne svidja zvijezda, pa imate brate i drugih klubova na opstini, recimo sibovac, omladinac, vida, bosna pa tamo ispoljite vase frustracije. vi ste sramota i za grad i za zvijezdu.
p.s. vjerni zvijezdin gledalac
protiv zelje se niste culi, jer je 100 manijaka za vas brigada, protiv sirokog se sakrili od kise, veleza bilo cas 14, slavije iza sume navijali protv cvileta.
sjedite brate ko i ostali narod na tribinu. popi jednu dvije pive i ne pravi probleme.
kad niste vi pravili probleme ko je onda napao one momke iz sarajeva u svircu i gadjao ih kamenjem
p.s.NISAM JA PROTIV NAVIJACA, VEC PROTIV PONASANJA I NE ADEKVATNOG NAVIJANJA.ja dok sam gledao kenu,edu,hopiku,bilija, mireta,husu,kadiju vi niste bili ni u ku.rcu , i vi mi pricate o ljubavi zvanoj zvijezda.da bi se svoj klub volio mora se dosta toga i progutat
FORZA ZVIJEZDA
i kakav je valjal cemusony_91 je napisao/la:Moglo bi uskoro biti finalizirano prvo pojačanje, riječ je o defanzivnom veznom.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Da nije slučajno neki tvoj igrač, hoću reći iz omladincasony_91 je napisao/la:Moglo bi uskoro biti finalizirano prvo pojačanje, riječ je o defanzivnom veznom.

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
nije iz Omladinca, vjeruj mi da od ovih što su nastupali u drugom dijelu za nas samo Lukić, Brčkalić i golman Bilajac bi možda mogli igrati u Zvijezdi. Ostali Prva liga vrh.husein veličanstveni je napisao/la:Da nije slučajno neki tvoj igrač, hoću reći iz omladincasony_91 je napisao/la:Moglo bi uskoro biti finalizirano prvo pojačanje, riječ je o defanzivnom veznom.
@Fatko
Pa nije loš igrač,imao je nekoliko inostranih angažmana, zadnju sezonu i pol nastupao u Prvoj ligi, Jović i njegov prvi saradnik su ga slučajno gledali i svidio im je se, kontaktirali su ga a sad vidjeti ćemo kako će se to sve završiti
ako ga je Jovic kontaktiro znaci da ima potencijala jer je rekao da se on bori za vrh tabele a za vrh mu trebaju dobri igraci tako da ja mislim da on zna sta radi sve u svemu jedva cekam pocetak hehe a tek je i zavrsila sezonasony_91 je napisao/la:nije iz Omladinca, vjeruj mi da od ovih što su nastupali u drugom dijelu za nas samo Lukić, Brčkalić i golman Bilajac bi možda mogli igrati u Zvijezdi. Ostali Prva liga vrh.husein veličanstveni je napisao/la:Da nije slučajno neki tvoj igrač, hoću reći iz omladincasony_91 je napisao/la:Moglo bi uskoro biti finalizirano prvo pojačanje, riječ je o defanzivnom veznom.
@Fatko
Pa nije loš igrač,imao je nekoliko inostranih angažmana, zadnju sezonu i pol nastupao u Prvoj ligi, Jović i njegov prvi saradnik su ga slučajno gledali i svidio im je se, kontaktirali su ga a sad vidjeti ćemo kako će se to sve završiti

-
- Kontakt:
mirzaaa zaboravio si jos puno ljudi koji su gore na brdu rostiljali .... gdje je sada nova velika tribina 

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
kad s jedne strane tribine odjekne na drugu : j.... ti zumruuuuunecko_gradacac je napisao/la:mirzaaa zaboravio si jos puno ljudi koji su gore na brdu rostiljali .... gdje je sada nova velika tribina
to su bile utakmice
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Evo zanimljiv članak iz avaza:
Zvijezda: Dobar gost i očajan domaćin
Osam remija i jedan poraz u 15 utakmica u Gradačcu
Sezonu punu neobično velikih oscilacija i s nekoliko rezultatskih kriza nogometaši Zvijezde završili su na osmom mjestu.
Ekipa iz Gradačca dobro je otvorila treći nastup u najvišem rangu pod dirigentskom palicom Zorana Ćurguza. Sa tri domaće pobjede i trijumfom nad Veležom u Mostaru (4:1) plasirali su se u gornji dio tabele, na četvrto mjesto.
Ž4 = Kriza domaćeg terena
No, od sedmog kola i podjele bodova s Čelikom (1:1) počela je "kriza domaćeg terena". Zvijezda nije mogla doći do pobjede, sa četiri neriješene utakmice te nakon poraza od Slobode, prvi dio sezone završila je na 12. mjestu.
U tom periodu bilo je i dosta problema u i oko kluba. Zbog nezadovoljstva navijača i povećane nervoze u svlačionici, a usljed slabih rezultata, šef struke podnio je neopozivu ostavku.
Zorana Ćurguza je na klupi naslijedio Dragan Jović, koji je, kako se ispostavilo, preporodio Zvijezdu, unio dodatni entuzijazam i vratio poljuljano samopouzdanje.
Tri zadatka
- Uoči početka proljetnog dijela prvenstva postavili smo tri zadatka. Prvi je bio selekcija ekipe po kvalitetu dovoljnom da Zvijezda ostane u Ligi, drugi zadatak je bio selekcija igrača po karakteru, a treći kontinuirana gradnja tima koji će u idućim sezonama moći ispuniti i mnogo veće ambicije i boriti se za Evropu.
U minuloj polusezoni napravili smo značajan pomak. Težili smo igru koja će biti prepoznatljiva i dati rezultat - kaže Jović uz ocjenu da je osvajanjem devetog mjesta, "kada se u obzir uzmu sve okolnosti, postignut uspjeh".
Zvijezda je okončala sezonu kao peti gost Premijer lige po uspješnosti, sa čak pet pobjeda i jednim remijem. Istovremeno je kao domaćin bolja samo od Drine i Budućnosti, koji su ispali. Gosti su na Banji Ilidži u 15 utakmica dobili osam remija i jedan trijumf (Sloboda).
Jović menadžer kluba
Po završetku sezone nastavljena je gradnja tribina i uređivanje stadiona Banja Ilidža.
Od organizacijskih novosti, treba istaći i to da je Dragan Jović dobio šire ovlasti, ali i nove zadatke kao novoizabrani glavni menadžer kluba.
Učinak
11
pobjeda
9
remija
10
poraza
40:38
gol-razlika
Rezultati
Zvijezda - Travnik 2:1, Željezničar - Zvijezda 2:0, Zvijezda - Leotar 1:0, Široki Brijeg - Zvijezda 3:0, Zvijezda - Drina 2:1, Velež - Zvijezda 1:4, Zvijezda - Čelik 1:1, Slavija - Zvijezda 2:0, Zvijezda - Sarajevo 0:0, Zrinjski - Zvijezda 1:2, Zvijezda - Budućnost 0:0, Borac - Zvijezda 1:0, Zvijezda - Rudar 0:0, Olimpic - Zvijezda 1:0, Zvijezda - Sloboda 0:1, Travnik - Zvijezda 2:2, Zvijezda - Željezničar 0:0, Leotar - Zvijezda 3:0, Zvijezda - Široki Brijeg 6:1, Drina Zvornik - Zvijezda 1:2, Zvijezda - Velež 0:0, Čelik - Zvijezda 4:1, Zvijezda - Slavija 2:1, Sarajevo - Zvijezda 2:1, Zvijezda - Zrinjski 1:1, Budućnost - Zvijezda 2:5, Zvijezda - Borac 1:0, Rudar P. - Zvijezda 1:3, Zvijezda - Olimpic 2:2, Sloboda - Zvijezda 2:1.
Strijelci
14 - Tosunović
7 - Ristić
5 - Hamzić
4 - Nikić
3 - Nuhanović, Đelmić
1 - Husić, Delić, Huseinbašić, Hasić
Kartoni
Žuti: Hamzić 8, Mašić i Moranjkić po 6, Tosunović, Husić, Nezić, Vidović, Hasić po 5, Delić 4, Bedak, Đelmić, Ristić, Jusić, Huseinbašić, Knežević, Vasiljević po 3, Stokić, Prodanović, Karadža, Nuhanović po 2, Fejzić, Nikić, Smajić, Đorić, Hadžiđulbić, Omeragić i Šest po 1.
Crveni: Tosunović, Moranjkić i Delić.
Nastupi
Rusmir Jusić 27 (26 u prvom sastavu + 1 s klupe), Damir Tosunović 27 (17+10), Senad Husić 27 (15+12), Jasmin Moranjkić 26 (25+1), Amir Hamzić 26 (22+4), Samir Nuhanović 25 (8+17), Muamer Nezić 22 (14+8), Nikić Branislav 22 (12+10), Armin Delić 19 (11+8), Eldin Mašić 18 (10+8), Nikola Vasiljević 14 (14+0), Dragan Ristić 14 (10+4), Ognjen Đelmić 14 (9+5), Raif Smajić 13 (12+1), Zlatko Đorić 13 (0+13), Milan Knežević 12 (9+3), Šerif Hasić 12 (8+4), Antonio Vidović 12 (1+11), Emir Hadžiđulbić 11 (11+0), Nermin Huseinbašić 11 (2+9), Alvin Karadža 8 (5+3), Irfan Fejzić 7 (6+1), Mersad Bedak 7 (1+6), Ilija Prodanović 6 (6+0), Vedad Omeragić 6 (2+4), Joco Stokić 6 (1+5), Saša Šest 3 (0+3).
Zvijezda: Dobar gost i očajan domaćin
Osam remija i jedan poraz u 15 utakmica u Gradačcu
Sezonu punu neobično velikih oscilacija i s nekoliko rezultatskih kriza nogometaši Zvijezde završili su na osmom mjestu.
Ekipa iz Gradačca dobro je otvorila treći nastup u najvišem rangu pod dirigentskom palicom Zorana Ćurguza. Sa tri domaće pobjede i trijumfom nad Veležom u Mostaru (4:1) plasirali su se u gornji dio tabele, na četvrto mjesto.
Ž4 = Kriza domaćeg terena
No, od sedmog kola i podjele bodova s Čelikom (1:1) počela je "kriza domaćeg terena". Zvijezda nije mogla doći do pobjede, sa četiri neriješene utakmice te nakon poraza od Slobode, prvi dio sezone završila je na 12. mjestu.
U tom periodu bilo je i dosta problema u i oko kluba. Zbog nezadovoljstva navijača i povećane nervoze u svlačionici, a usljed slabih rezultata, šef struke podnio je neopozivu ostavku.
Zorana Ćurguza je na klupi naslijedio Dragan Jović, koji je, kako se ispostavilo, preporodio Zvijezdu, unio dodatni entuzijazam i vratio poljuljano samopouzdanje.
Tri zadatka
- Uoči početka proljetnog dijela prvenstva postavili smo tri zadatka. Prvi je bio selekcija ekipe po kvalitetu dovoljnom da Zvijezda ostane u Ligi, drugi zadatak je bio selekcija igrača po karakteru, a treći kontinuirana gradnja tima koji će u idućim sezonama moći ispuniti i mnogo veće ambicije i boriti se za Evropu.
U minuloj polusezoni napravili smo značajan pomak. Težili smo igru koja će biti prepoznatljiva i dati rezultat - kaže Jović uz ocjenu da je osvajanjem devetog mjesta, "kada se u obzir uzmu sve okolnosti, postignut uspjeh".
Zvijezda je okončala sezonu kao peti gost Premijer lige po uspješnosti, sa čak pet pobjeda i jednim remijem. Istovremeno je kao domaćin bolja samo od Drine i Budućnosti, koji su ispali. Gosti su na Banji Ilidži u 15 utakmica dobili osam remija i jedan trijumf (Sloboda).
Jović menadžer kluba
Po završetku sezone nastavljena je gradnja tribina i uređivanje stadiona Banja Ilidža.
Od organizacijskih novosti, treba istaći i to da je Dragan Jović dobio šire ovlasti, ali i nove zadatke kao novoizabrani glavni menadžer kluba.
Učinak
11
pobjeda
9
remija
10
poraza
40:38
gol-razlika
Rezultati
Zvijezda - Travnik 2:1, Željezničar - Zvijezda 2:0, Zvijezda - Leotar 1:0, Široki Brijeg - Zvijezda 3:0, Zvijezda - Drina 2:1, Velež - Zvijezda 1:4, Zvijezda - Čelik 1:1, Slavija - Zvijezda 2:0, Zvijezda - Sarajevo 0:0, Zrinjski - Zvijezda 1:2, Zvijezda - Budućnost 0:0, Borac - Zvijezda 1:0, Zvijezda - Rudar 0:0, Olimpic - Zvijezda 1:0, Zvijezda - Sloboda 0:1, Travnik - Zvijezda 2:2, Zvijezda - Željezničar 0:0, Leotar - Zvijezda 3:0, Zvijezda - Široki Brijeg 6:1, Drina Zvornik - Zvijezda 1:2, Zvijezda - Velež 0:0, Čelik - Zvijezda 4:1, Zvijezda - Slavija 2:1, Sarajevo - Zvijezda 2:1, Zvijezda - Zrinjski 1:1, Budućnost - Zvijezda 2:5, Zvijezda - Borac 1:0, Rudar P. - Zvijezda 1:3, Zvijezda - Olimpic 2:2, Sloboda - Zvijezda 2:1.
Strijelci
14 - Tosunović
7 - Ristić
5 - Hamzić
4 - Nikić
3 - Nuhanović, Đelmić
1 - Husić, Delić, Huseinbašić, Hasić
Kartoni
Žuti: Hamzić 8, Mašić i Moranjkić po 6, Tosunović, Husić, Nezić, Vidović, Hasić po 5, Delić 4, Bedak, Đelmić, Ristić, Jusić, Huseinbašić, Knežević, Vasiljević po 3, Stokić, Prodanović, Karadža, Nuhanović po 2, Fejzić, Nikić, Smajić, Đorić, Hadžiđulbić, Omeragić i Šest po 1.
Crveni: Tosunović, Moranjkić i Delić.
Nastupi
Rusmir Jusić 27 (26 u prvom sastavu + 1 s klupe), Damir Tosunović 27 (17+10), Senad Husić 27 (15+12), Jasmin Moranjkić 26 (25+1), Amir Hamzić 26 (22+4), Samir Nuhanović 25 (8+17), Muamer Nezić 22 (14+8), Nikić Branislav 22 (12+10), Armin Delić 19 (11+8), Eldin Mašić 18 (10+8), Nikola Vasiljević 14 (14+0), Dragan Ristić 14 (10+4), Ognjen Đelmić 14 (9+5), Raif Smajić 13 (12+1), Zlatko Đorić 13 (0+13), Milan Knežević 12 (9+3), Šerif Hasić 12 (8+4), Antonio Vidović 12 (1+11), Emir Hadžiđulbić 11 (11+0), Nermin Huseinbašić 11 (2+9), Alvin Karadža 8 (5+3), Irfan Fejzić 7 (6+1), Mersad Bedak 7 (1+6), Ilija Prodanović 6 (6+0), Vedad Omeragić 6 (2+4), Joco Stokić 6 (1+5), Saša Šest 3 (0+3).
Dragon Town
-
- Kontakt:
onaj napadac iz Banovica "Haskic" mislim da je pred potpisom za Zvijezdu .... tako sam danas cuo sasd koliko je to istina neznam .... ako neko zna vise neka napise .... HVALA 
VOLIM TE ZVIJEZDOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
necko_gradacac je napisao/la:onaj napadac iz Banovica "Haskic" mislim da je pred potpisom za Zvijezdu .... tako sam danas cuo sasd koliko je to istina neznam .... ako neko zna vise neka napise .... HVALA
vezni
necko_gradacac je napisao/la:onaj napadac iz Banovica "Haskic" mislim da je pred potpisom za Zvijezdu .... tako sam danas cuo sasd koliko je to istina neznam .... ako neko zna vise neka napise .... HVALA
neznam koliko je istina za haskica cuo sam da bi mogo i u sarajevo preci
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- Megamon
- Kontakt:
Haskic je vec u Sarajevu.Danas je bio na prozivci.nedžad je napisao/la:necko_gradacac je napisao/la:onaj napadac iz Banovica "Haskic" mislim da je pred potpisom za Zvijezdu .... tako sam danas cuo sasd koliko je to istina neznam .... ako neko zna vise neka napise .... HVALA
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Haskic je danas poceo pripreme sa Sarajevom.nedžad je napisao/la:necko_gradacac je napisao/la:onaj napadac iz Banovica "Haskic" mislim da je pred potpisom za Zvijezdu .... tako sam danas cuo sasd koliko je to istina neznam .... ako neko zna vise neka napise .... HVALA
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Hebemu miša, pa rade li naši išta na dovođenju igrača, eto govorilo se za Haskića a on ode u Sarajevo, ispred nosa će im otići i Šmigalović i Halilović, spominjao se u Mujkić ali ni od toga izgleda ništa. Evo i Gabela hoće Dudića kojem je zimus malo falilo da dođe kod nas. Misle li ovi naši ikog dovesti ili je taktika "čekaj zadnji momenat pa šta bude".
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Smigalovic je takodje u Sarajevu,a moguc je dolazak i Halilovica.husein veličanstveni je napisao/la:Hebemu miša, pa rade li naši išta na dovođenju igrača, eto govorilo se za Haskića a on ode u Sarajevo, ispred nosa će im otići i Šmigalović i Halilović, spominjao se u Mujkić ali ni od toga izgleda ništa. Evo i Gabela hoće Dudića kojem je zimus malo falilo da dođe kod nas. Misle li ovi naši ikog dovesti ili je taktika "čekaj zadnji momenat pa šta bude".
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
pa dajte ljudi vise, imal li ikog na ovom forumu.... sta ste se usutili... zeljo, celik sarajevo,olimpic, velez,borac zrinski, siroki sve igrace prisvojise, sta rede ovi nasi.... kad pocinju pripreme.... moze ce i ove godine sletit jedno 20 proletera na probu od koje nece valjiti najmanje 18 kao i svake godine...
pa ne vodimo mi na forumu politiku kluba, nije do nas, ovi naši (ne)rade kao i svake godine, ništa neobičnoemir_dj je napisao/la:pa dajte ljudi vise, imal li ikog na ovom forumu.... sta ste se usutili... zeljo, celik sarajevo,olimpic, velez,borac zrinski, siroki sve igrace prisvojise, sta rede ovi nasi.... kad pocinju pripreme.... moze ce i ove godine sletit jedno 20 proletera na probu od koje nece valjiti najmanje 18 kao i svake godine...
seven je napisao/la:pa ne vodimo mi na forumu politiku kluba, nije do nas, ovi naši (ne)rade kao i svake godine, ništa neobičnoemir_dj je napisao/la:pa dajte ljudi vise, imal li ikog na ovom forumu.... sta ste se usutili... zeljo, celik sarajevo,olimpic, velez,borac zrinski, siroki sve igrace prisvojise, sta rede ovi nasi.... kad pocinju pripreme.... moze ce i ove godine sletit jedno 20 proletera na probu od koje nece valjiti najmanje 18 kao i svake godine...
ma znam da ne vodite isto kao i ja... al imal ikave price po carsiji, makar.... kad pocinj pripreme
Nemaju kada,vrse se izmijene u administraciji sadasnji sekretar od 01.07. nece vise vrsiti tu duznost,Zuro se vraca u kancelarijuseven je napisao/la:pa ne vodimo mi na forumu politiku kluba, nije do nas, ovi naši (ne)rade kao i svake godine, ništa neobičnoemir_dj je napisao/la:pa dajte ljudi vise, imal li ikog na ovom forumu.... sta ste se usutili... zeljo, celik sarajevo,olimpic, velez,borac zrinski, siroki sve igrace prisvojise, sta rede ovi nasi.... kad pocinju pripreme.... moze ce i ove godine sletit jedno 20 proletera na probu od koje nece valjiti najmanje 18 kao i svake godine...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.