Olimpik Sarajevo

Hoomer

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Hoomer » 03 mar 2012, 00:44

Mancini je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Najžalosnije je to što neki ovdje vjeruju u sve što neko napiše :( ,a ovaj gore što spominje nekog milionera nije za komentarisati,ima on svog "milionera" u komšiluku.Vjerovatno Aco ima najbolju informaciju u vezi ovog o čemu se polemiše ovdje!
:lol: :lol: mislim na milionera Gracića koji nema očito 250KM da plati petoricu ljudi da očisti mini tribinu, ne budi dijete i ne budi smiješan prvo ti pa onda pojedina djeca ovdje, cijelo Sarajevo zna ko je i šta je Gracić a najsmjesnije mi je vidjeti "gosp. Gracić" :D :lol: mislim nema dalje, eno Manijaci čiste svoju Grbavicu hajte i vi Vukovi očistite svoj stadiončić par koliko vas ima i ako vas uopste ima očistite ga, ili navijate i bodrite svoj klub samo po forumima !? :mrgreen:
Nemaš ti pojma o životu,ima dovoljno novca da se očiste tri Otoke. :lol:
Jedni mini tribinu !? :lol: :lol: da si reko da ima da izgradi mozda bi ti povjerovao, jok ja koji sam radio s njim manje od dvije godine nemam pojma ko je i sta je taj čovjek :mrgreen: sve lični PR. Nijaza :lol: :lol: jel vas hrani ? jel živite od njega ?? dajte ne nasmijavjte me bezveze ba sta vam je :lol: :lol:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 mar 2012, 00:53

:lol: :lol: mislim na milionera Gracića koji nema očito 250KM da plati petoricu ljudi da očisti mini tribinu, ne budi dijete i ne budi smiješan prvo ti pa onda pojedina djeca ovdje, cijelo Sarajevo zna ko je i šta je Gracić a najsmjesnije mi je vidjeti "gosp. Gracić" :D :lol: mislim nema dalje, eno Manijaci čiste svoju Grbavicu hajte i vi Vukovi očistite svoj stadiončić par koliko vas ima i ako vas uopste ima očistite ga, ili navijate i bodrite svoj klub samo po forumima !? :mrgreen:[/quote]
Nemaš ti pojma o životu,ima dovoljno novca da se očiste tri Otoke. :lol:[/quote]

Jedni mini tribinu !? :lol: :lol: da si reko da ima da izgradi mozda bi ti povjerovao, jok ja koji sam radio s njim manje od dvije godine nemam pojma ko je i sta je taj čovjek :mrgreen: sve lični PR. Nijaza :lol: :lol: jel vas hrani ? jel živite od njega ?? dajte ne nasmijavjte me bezveze ba sta vam je :lol: :lol:[/quote]
Poenta je u tome što si ti ovdje za nepuna dva mjeseca napisao gomilu gluposti tako da te ne treba uzimati za ozbiljno.Kažeš da si radio s njim,da te nije šta "izradio" pa ga ovoliko mrziš 8-) ?I još nešto,zamolio bi te kada vrijeđaš da me obavezno zaobilaziš! ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 03 mar 2012, 00:56

Poenta je u tome što si ti ovdje za nepuna dva mjeseca napisao gomilu gluposti tako da te ne treba uzimati za ozbiljno.Kažeš da si radio s njim,da te nije šta "izradio" pa ga ovoliko mrziš 8-) ?I još nešto,zamolio bi te kada vrijeđaš da me obavezno zaobilaziš! ;)

:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: pa eto znas onda ko je Nijaz :lol: :lol: zasto bi ga mrzio ?? najbolji poslodavac sto si tice toga vjeruj mi ;) govorim o njemu kao osobi, vjerovatno imate neke koristi od njega na ovaj ili onaj način, a i mnogo djece ima koje lete za "čikom sa puno para" ljudi se kupuju i prodaju za pare pogotovo danas ;) šuti bgt da nas Nijaz ne cuje imat ce mo svi problema na forumu, poslat ce nam strasnog Babalu :lol: :lol: :lol: e djeco djeco pojma vi nemate o nekim stvarima vjerujte mi
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 mar 2012, 01:06

Hoomer je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: pa eto znas onda ko je Nijaz :lol: :lol: zasto bi ga mrzio ?? najbolji poslodavac sto si tice toga vjeruj mi ;) govorim o njemu kao osobi, vjerovatno imate neke koristi od njega na ovaj ili onaj način, a i mnogo djece ima koje lete za "čikom sa puno para" ljudi se kupuju i prodaju za pare pogotovo danas ;) šuti bgt da nas Nijaz ne cuje imat ce mo svi problema na forumu, poslat ce nam strasnog Babalu :lol: :lol: :lol: e djeco djeco pojma vi nemate o nekim stvarima vjerujte mi
Kako nemam interesa?Svaki mjesec je milja na računu!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 03 mar 2012, 01:12

Mancini je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:

Kako nemam interesa?Svaki mjesec je milja na računu!
N trebas sada biti ironičan u nedostatku argumenata ;) da se ne maltretiram bezveze s tobom pozdravljam te i usput prenesi tople pozdrave drugu ;) :D

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 mar 2012, 01:21

N trebas sada biti ironičan u nedostatku argumenata ;) da se ne maltretiram bezveze s tobom pozdravljam te i usput prenesi tople pozdrave drugu ;) :D[/quote]
A i ti si pun argumenata čudo jedno!I ti imaš jedno veliko mahanje od mene!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 mar 2012, 18:51

Hoomer je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Najžalosnije je to što neki ovdje vjeruju u sve što neko napiše :( ,a ovaj gore što spominje nekog milionera nije za komentarisati,ima on svog "milionera" u komšiluku.Vjerovatno Aco ima najbolju informaciju u vezi ovog o čemu se polemiše ovdje!
:lol: :lol: mislim na milionera Gracića koji nema očito 250KM da plati petoricu ljudi da očisti mini tribinu, ne budi dijete i ne budi smiješan prvo ti pa onda pojedina djeca ovdje, cijelo Sarajevo zna ko je i šta je Gracić a najsmjesnije mi je vidjeti "gosp. Gracić" :D :lol: mislim nema dalje, eno Manijaci čiste svoju Grbavicu hajte i vi Vukovi očistite svoj stadiončić par koliko vas ima i ako vas uopste ima očistite ga, ili navijate i bodrite svoj klub samo po forumima !? :mrgreen:
Jedan je jedini GOSPODIN NIJAZ GRACIC-----volio bih da ih je više ali na žalost mati je samo jednog rodila,,,,,,,,

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 03 mar 2012, 19:26

Prekinut susret Olimpica i Sarajeva

Sarajevo i Olimpic danas su na Koševu zakazali kontrolnu utakmicu, koja ipak nije odigrana. Naime, susret je prekinut jer je neodgovorna grupa navijača aktere susreta gađala grudvama sa tribina.

"Prvo, susret je kasnio, jer nije bilo sudije. Onda je neko dao prijedlog da igrači sa klupe budu pomoćne sudije. Uz sve to, gađani smo grudvama, pa nije bilo smisla nastaviti utakmicu", rekao je za SportSport.ba trener Olimpica Jusufbegović.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 03 mar 2012, 20:24

Koliko ima od željeznicke stanice do stadiona otoka koliko km,ili koliko pjeske treba vremenski ?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 mar 2012, 20:43

magic je napisao/la:Koliko ima od željeznicke stanice do stadiona otoka koliko km,ili koliko pjeske treba vremenski ?
Ma ima dosta, nezz koliko km ali ima mozda 1h hoda
NO PYRO NO PARTY

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 mar 2012, 20:51

Buu je napisao/la:
magic je napisao/la:Koliko ima od željeznicke stanice do stadiona otoka koliko km,ili koliko pjeske treba vremenski ?
Možda 45 minuta.

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 03 mar 2012, 21:01

Mancini je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Možda 45 minuta.
ok hvala na odgovoru...

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 03 mar 2012, 21:45

Od tramvajske stanice kod Muzeja (ili niže kod Kampusa) pa do tramvajske stanice Remiza - Olimpijski bazen, stadion Otoka - ima negdje oko 3-4 km... Zavisi od brzine hoda, ali otprilike oko pola sata, bar meni. :D
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 mar 2012, 12:37

Protiv Rudar Prijedora u Čitluku :!:
Hoćete li ići bodriti svoj klub?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 06 mar 2012, 10:33

vi ste jedan neozbiljan klub i neozbiljni navijaći, niste u stanju očistiti stadion i čekate da vam opština očisti. stvarno sramota. a kako vam ovi mogu zabraniti da očistite stadion? stvarno nekontam. posla če vojsku ili policiju na vas

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 06 mar 2012, 10:53

Neka si nam ti rekao da smo neozbiljan klub za razliku od FKS. :D
Okreni stvari i reci gdje bi Vi mogli igrati kao domacin van koseva.Nama je cijela BIH domacin.
Ako je neko ugovorom preuzeo obaveze to treba i ispostovati.Na Otoci su popucale cijevi,nema vode a prokisnjava i u svlacionici,za samo nekoliko mjeseci stadion se urusava zbog nebrige zaposlenih.Ocistili su mali pomocni teren sa vjestackom travom gdje ce naplacivati termine po 40 KM i to je sve.A to sto su potrosene pare na izgradnju stadiona i sto nece da rade svoj posao da se domacinski odnose prema objektu je nas veliki problem.Leziljebovici rade u Lokomu i nije ih briga sta ce biti sa stadionom za pola godine.Dok traje traje.Ne moze tako.Mi smo mali klub ali nam nije svejedno da zbog nebrige ostanemo bez nase Otoke.Shvati kako hoces ali cijenimo da je nasa Opština potrošila novac i zelimo kako tako zaštiti tu investiciju.Ovaj politicki vakum koriste neradnici alii se nadamo mnogo boljem.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 13:19

http://sportsport.ba/bh_fudbal/olimpic- ... jevu/76067" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 06 mar 2012, 13:44

herbion je napisao/la:Neka si nam ti rekao da smo neozbiljan klub za razliku od FKS. :D
Okreni stvari i reci gdje bi Vi mogli igrati kao domacin van koseva.Nama je cijela BIH domacin.
Ako je neko ugovorom preuzeo obaveze to treba i ispostovati.Na Otoci su popucale cijevi,nema vode a prokisnjava i u svlacionici,za samo nekoliko mjeseci stadion se urusava zbog nebrige zaposlenih.Ocistili su mali pomocni teren sa vjestackom travom gdje ce naplacivati termine po 40 KM i to je sve.A to sto su potrosene pare na izgradnju stadiona i sto nece da rade svoj posao da se domacinski odnose prema objektu je nas veliki problem.Leziljebovici rade u Lokomu i nije ih briga sta ce biti sa stadionom za pola godine.Dok traje traje.Ne moze tako.Mi smo mali klub ali nam nije svejedno da zbog nebrige ostanemo bez nase Otoke.Shvati kako hoces ali cijenimo da je nasa Opština potrošila novac i zelimo kako tako zaštiti tu investiciju.Ovaj politicki vakum koriste neradnici alii se nadamo mnogo boljem.
ovde je priča o Olimpiku a ne o FKS i netreba spominjati FKS na ovoj temi. sve to stoji ali se moglo ovo riješiti odnosno trebalo se riješiti davno. ako neče oni da očiste očistite vi svoj stadion najlakše je sjediti i kukati ovi ovako oni onako. eto kad se riješi poltička situacija u NG riješite i taj problem sa tom firom. sve se može riješiti uz dogovor samo treba sjesti i završiti posao a ne kukati.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 06 mar 2012, 14:29

Kada su igrali na Kosevu i Grbavici (pa mijenjali na polusezoni zavisno da li igraju sa Sarajevom ili Zeljom) ljudi iz Olimpika su na sav glas kukali kako je tesko biti domacin na ovim stadionima jer prakticno stalno igraju kao gosti bla,bla. Kad dobise Otoku sad hoce da igraju u svakom gradu kao domacini :?:
Odluci se bil sr.ao ili pi.sao. Lopatu u ruke i skloni snijeg,ako vec nemas navijaca da ti to urade plati nekome. Pa sta bi drugi veci klubovi trebali reci u vezi brige opcine,grada,kantona oko njihovih stadiona?
Od kako je Gracic tu samo kuka na sve,medju prvima je docekao komitet na noz,samo je on Bogom dan i radi kako treba,pravi transfere itd. A u isto vrijeme kroz klub je prodefilovalo koliko sezona toliko po jedan tim ukljucujuci i rezerve. ,,Nema bodova na guzove,,-sjajna izjava,tipicna sarajevska,ali dostojna neke kafane na Hridu....

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 06 mar 2012, 14:38

Nijaz caca!! :mrgreen:
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.