GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la dubrava » 18 sep 2012, 16:34

Eh, da je to njegov klub, u njegovom vlasništvu, bila bi to drugačija priča. Ali nije..
Eh, da su pare koje koristi i ulaže njegove, bila bi to druga pjesma. Ali nisu..
Ima i ona narodna, poprilično prosta gdje se spominju gloginje, znate je svi. Tako da..

Stoputa provarena priča, nemojte više o tome, stalno se vrtimo u krug..

Zbog glupog HRT-a, večeras se moraju tražiti streamovi.. Ako se stigne na vrijeme doma...

inače, lagana pobjeda modrih :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 sep 2012, 16:35

iz 2 u 2 :roll:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 18 sep 2012, 16:37

anton 1983 je napisao/la:
soba 39 je napisao/la: ali vi ste tu gdje nikad bili niste i gdje ni sanjali niste da ćete biti
Samo da te ispravim, sanjali jesmo, no kad je san postao java, onda udri po onom ko je to ostvario...
To je ono o čemu ti pričam,Dinamo je u društvu Reala,Barse,Porta,PSG-a... a ostali klubovi regije u društvu Ivanjice,Borče,Gabele,Lukavice,Imotskog...
Otjerajte Mamića i Welcome u "prašinu" :mrgreen:
Vama je večeras Porto live dvije tri tramvajske stanice,a ostatku ovog dijela evrope mali ekrani ;)
"Indija,Pakistan..."

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 18 sep 2012, 17:11

soba 39 je napisao/la: Vama je večeras Porto live dvije tri tramvajske stanice,a ostatku ovog dijela evrope mali ekrani ;)
U hrvatskoj ti to niko nepriznaje jer smo jedan užasTno Gnjusan narod koji zmišlja toplu vodu...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2012, 21:07

soba 39 je napisao/la:
England je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:Meni ovi navijači Dinama stvarno nisu jasni :roll:
Zašto?

Ti si uvjek navijao za klub koji je podržavao jednoumlje, a ljudi jednostavno to ne žele, žele imati pravo glasa koje im pripada po statutu o društvu, samo zakon da se provodi, to je ključ svega.
Možemo se mi naprđivati do mile volje,valja ovaj,ne valja onaj,ovaj qrac,ovaj palac... Ali druže moj uspjeh je taj koji se pika.Ponavljam USPJEH i tačka,ni zarez,ni ali ni ovo ni ono USPJEH
To za koji klub ja navijam i šta ja podržavam nije tema.
Finansijski stojite odličnu,domaće prvenstvo za vas je šprdnja,evo drugu godinu igrate ligu šampiona...
Pozavidili bi vam i mnogo bogatiji klubovi lige petice a kamoli klubovi iz bližeg i šireg okruženja.
Možda je Maminjo ovakav ili onakav,nije cvjećka,nije ni bezgriješan,vjerovatno je i "omastio brke" ali vi ste tu gdje nikad bili niste i gdje ni sanjali niste da ćete biti
Reci da se šališ,reci...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 sep 2012, 21:29

Dinamovski gol, ništa novo

Kako me nervira kad se uvijek desi isto. Ne stojimo lose i onda netko napravi sranje i dođe gol. Porto osim gola nije imao ozbiljni sut na vrata a jedina prilika je bila minutu prije gola kad je Kelava opet zajeba.

Ocekujem sad raspad i tamburanje, a sta nas tek ceka protiv PSG majko mila :roll:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 18 sep 2012, 21:49

atmosfera **** velika u PM :?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 sep 2012, 21:51

Evo, svi oni koji nisu BBB govore što misle o klubu. Ni 6 tisuća na utakmici Lige prvaka, ni 6 tisuća. Ali dobro, igra se Liga prvaka i sedam je se puta prvak zaredom. 8-)
Hayley <3

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 sep 2012, 22:49

Cujem da je Dinamo srusio novi rekord po broju gledatelja na tribinama :lol:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 sep 2012, 22:52

Android je napisao/la:Cujem da je Dinamo srusio novi rekord po broju gledatelja na tribinama :lol:
slika

Ja neznam do kada ce padobranci kao sta je ovaj ovdje upadat i izbacivat svoje frustracije,komplekse ili sta je to vec.

Za njih ne vrijedi niti jedno objasnjenje
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 18 sep 2012, 22:54

ma nema sta ba... treba realno gledat opet ce se nanizati nekih 6 poraza

mozda protiv kieva x kod kuce al i to tesko...

novac je pokretac svega... lige na balkanu kasne nekih 50 tak godina tako da mirno ovo pratit i nista ne ocekivat sem realnoga ;)

Trezegol
Kontakt:

Post Postao/la Trezegol » 18 sep 2012, 22:54

Sramota je ovo, LS prvo kolo jos, Porto dovoljno atraktivan a ono ni 6 000 ljudi, sramota za jedan Zagreb da ne dodje pun stadion makar sve bili roditelji sa djecom...

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 18 sep 2012, 23:04

Trezegol je napisao/la:Sramota je ovo, LS prvo kolo jos, Porto dovoljno atraktivan a ono ni 6 000 ljudi, sramota za jedan Zagreb da ne dodje pun stadion makar sve bili roditelji sa djecom...
I meni je ovo neshvatljivo al hajde,možda nismo "upućeni" :cry:
"Indija,Pakistan..."

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 sep 2012, 23:14

soba 39 je napisao/la:
Trezegol je napisao/la:Sramota je ovo, LS prvo kolo jos, Porto dovoljno atraktivan a ono ni 6 000 ljudi, sramota za jedan Zagreb da ne dodje pun stadion makar sve bili roditelji sa djecom...
koliko god mi to bilo teško priznat, mislim da ligu prvaka više zaslužuju beograd,ljubljana ili sarajevo ,nego zagrebačka "gospoda" i nevjerojatno razmažena publika

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 18 sep 2012, 23:18

ako je bilo 6 000 onda je to velika sramota. I ne vidim kakvo je to frustracija, kompleks ili sta vec ako mu(nam) je cudno da u grupnoj fazi bude tako malo navijaca :o
Vjerovatno Porto nije vrijedan paznje ili ti ga nije na nivou Dinama pa zbog toga mala posjeta. :roll:
Katastrofa

slika :roll:
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 18 sep 2012, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 sep 2012, 23:20

soba 39 je napisao/la:Meni ovi navijači Dinama stvarno nisu jasni :roll:
Ni meni... Jes da i nama Đura prodAje djecu, ali...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 18 sep 2012, 23:20

badblueboylivno je napisao/la:Evo, svi oni koji nisu BBB govore što misle o klubu. Ni 6 tisuća na utakmici Lige prvaka, ni 6 tisuća. Ali dobro, igra se Liga prvaka i sedam je se puta prvak zaredom. 8-)
A zašto nisu tako govorili kad su ulaznice bile po kunu i kad su se dijelili dresovi? Ono, mi bojkotujemo, ali kad već daju dresove, ajmo sad, pa ćemo opet bojkotovati? Ili, idemo samo na Real pa nastavljamo...

Klub koji ima prosjek gledalaca oko 1000, ili tu negdje, igra dvije godine zaredom grupnu fazu LŠ. To je ogroman uspjeh, ogroman. A svi će okriviti Mamića ako se ne ponovi ovaj uspjeh iduće godine. Jer mi (ex-yu navijači) pokazujemo malu odanost, a želimo velik uspjeh.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 sep 2012, 23:23

gollum je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Evo, svi oni koji nisu BBB govore što misle o klubu. Ni 6 tisuća na utakmici Lige prvaka, ni 6 tisuća. Ali dobro, igra se Liga prvaka i sedam je se puta prvak zaredom. 8-)
A zašto nisu tako govorili kad su ulaznice bile po kunu i kad su se dijelili dresovi? Ono, mi bojkotujemo, ali kad već daju dresove, ajmo sad, pa ćemo opet bojkotovati? Ili, idemo samo na Real pa nastavljamo...

Klub koji ima prosjek gledalaca oko 1000, ili tu negdje, igra dvije godine zaredom grupnu fazu LŠ. To je ogroman uspjeh, ogroman. A svi će okriviti Mamića ako se ne ponovi ovaj uspjeh iduće godine. Jer mi (ex-yu navijači) pokazujemo malu odanost, a želimo velik uspjeh.
Ma mi smo svi megalomani... Iskreno jedino se zvezdasi imaju pravo donekle tako ponašati jer su jedini imali nešto veliko....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 sep 2012, 23:24

Mi zato mahom idemo u teatar :D :D :mrgreen:

Nisam gledao tekmu, tako da ne mogu suditi. Šteta, mislio sam da će biti bolje..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 18 sep 2012, 23:25

soba 39 je napisao/la:
Da niste upućeni. Bojkot Dinamovaca, ponavljam Dinamovaca, a ne Bad Blue Boysa počeo je tamo negdje oko 2007. godine, a ova utakmica je vrhunac istog. To je tihi bojkot, individualni. Dosad se je maskirao, ulaznicama po kunu i sličnim akcijama, a kako Uefa ne dopušta podcjenjivanje svoga natjecanja i jeftine ulaznice i kako ove godine nema jednog Reala u grupi, ovakav ambijent je za nas upućene očekivan. Zapamtite jednu stvar, uspjesi kluba nikad nisu i nikad neće biti motiv navijanja za klub. Uspjeh je samo šlag na tortu, ako se sve ostalo poklapa. U situaciji kada jedan čovjek od jednog velikog, nekada gospodskog kluba napravi svoju prčiju gubi se apsolutna svaka povezanost sa istim. Taman Nk Mamić postao prvak evrope. Ljudi, dinamovci se ne mogu i ne žele poistovijetiti sa takvim Dinamom. Dosad su bili neutralni, od ove godine navijanje za protivničke ekipe doseže vrhunac. Gledao sam tekmu protiv Ludogoreca u jednoj zagrebačkoj birtijetini i da si vidio psovanja, šutanja stolica i očaja nakon gola Vide, a većina obučena u dinamova obilježja, strašan paradoks. Ko nije proveo barem godinu dana života u Zg, nikad neće moći shvatiti mentalni sklop tih ljudi. Njima rezultatski uspjeh ne znači ama baš ništa ako ostale stvari ne funkcioniraju, ako njihov klub utjelovljuje lik, neotesana seljačina kojoj se bijeli u nozdrvama.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.